X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi się obiło o tym Macmiror, ale to chyba na receptę?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gynalgin w sumie mam w apteczce. Jakby co, to użyję, ale mam nadzieję, że nie będzie potrzeby.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Coś mi się obiło o tym Macmiror, ale to chyba na receptę?

tak, niestety na recepte :/ a pimafucin? Tez przy infekcji bralam, ale nie pamietam czy na recepte? Z tych bez recepty to moze te gine intima? Albo tantum rosa moze?

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Ewwiel, sama szyłaś literki? :)
    Tak. Razem z Nadia je robiłyśmy. Ja szyłam, Nadia przekładała materiał na druga stroną a poźniej razem wypychałyśmy :-)

Battinka, łóżeczko nie jest po starszej córci, ale jest używane :-) Mimo to jestem bardzo zadowolona, bo jest w idealnym stanie. Korci mnie, zeby już ubrać pościel w łóżeczku i przykryć kocem...

Ja używam tych rózówych wkładek z Biedronki.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tantum Rosa kiedyś używałam i o kant dupy ;) Więcej badziewia nie użyję.

Wrześniówki polecają Cotton Ballsy z Biedry. Ciekawe jak z kolorami, czy jest sens jechać?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:

Angela, sprawdz pozniej troszke ten stan konta - mysle, ze po prostu jeszcze wczesnie jest.

Kochana nie mam co sprawdzac bo facet nam glupoty opowiada, teraz nam gadal ze on dostal kredyt ale cos tam wplacic musial, chce z nas glupkow zrobic sami bralismy kredyt i wiemy co i jak wyglada. Wczoraj inna gadte mial a dzis o 7 ze gadal z bankiem , pytam sie kiedy ?! W niedziele czy dzis o 6 rano gdy bakni jeszcze nie pracuja. Co sms to co innego gada.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annggela, współczuje. Trafiliście wyjątkowo pechowo...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ja używałam wkładek discreet, później biedronkowych - ale lipa, bo cieniutkie i się odklejają, a teraz używam bella panty i są dla mnie idealne.
    Co to te Cotton Ballsy???

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) kolejna fatalna noc za mną, budziły mnie bóle, skurcze, bezdech, koszmary i pęcherz. Znowu przespałam jakieś 4-5h...ta noc pobiła wszystkie.
    Annggela trafiliście na jakiegoś krętacza :/
    Te cotton balls są tylko w takich kolorach jak w katalogu ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania to są te kule świecące ;)

agania, PePePe, polkosia lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwka właśnie mnie tak kopnęła w dole, że aż gwiazdy zobaczyłam... więc na pewno się nie obróciła jeszcze. Wczoraj lekko czułam, że zaczyna mnie brać choróbsko, niewyraźnie się czułam, miałam lekką gorączkę, wzięłam na noc 2 paracetamol, dzisiaj lepiej, ale czuję coś dziwnego w gardle. No wiecie co, ledwo się wygrzebałam ze srania i rzygania - za przeproszeniem i znowu coś!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    tak, niestety na recepte :/ a pimafucin? Tez przy infekcji bralam, ale nie pamietam czy na recepte? Z tych bez recepty to moze te gine intima? Albo tantum rosa moze?
    clotrimazolum mi pomaga na wszystko a jest tani i bez recepty

agaton lubi tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 kurcze a nie mogli by od raz Cie na to cc wziać skoro to powtórka z rozrywki??

lojkalojka super focie. Powiem ci ze moj sie pasjonuje fotaografia a na sesje go nie moge namowic. Stale słyszę może być ale żeby zrobić:( a już zimno się robi i dupa zaraz bedzie . Jedyne co to mi zdjecie co miesiac brzucha robi by potem widziec jak rósł

Ja tez prawie nie mam upławów więc wkładek nie noszę.

Witaj po podróży szczesliwa:))

lojkalojka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Kochana nie mam co sprawdzac bo facet nam glupoty opowiada, teraz nam gadal ze on dostal kredyt ale cos tam wplacic musial, chce z nas glupkow zrobic sami bralismy kredyt i wiemy co i jak wyglada. Wczoraj inna gadte mial a dzis o 7 ze gadal z bankiem , pytam sie kiedy ?! W niedziele czy dzis o 6 rano gdy bakni jeszcze nie pracuja. Co sms to co innego gada.
    Bardzo Wam wspolczuje :/ ciezka sytuacja :/ i jeszcze Tobie teraz nerwy sa w ogole niepotrzebne :/

A te cotton balls to do czego one sa? :p czy po prostu taki gadzet jakis? ;p

• agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim - dzięki :D

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • zakocona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ, to w maści? Jak ty tego używasz? Może i ja to kupię po prostu zamiast brać antybiotyk od razu.. Sama nie wiem kurde..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela - wiesz co, ale Was facet zrobił... no nie umiem tego skomentować!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela WSPÓŁCZUJĘ. ja ZA MOJĄ "CICIE WYŁOŻYŁAM KASĘ NA BEZPIECZENIE AUTA. nIBY NIE DUŻO ALE JEDNAK I DZWONI DO MNIE CO TYDZIEŃ Z PRZEPROSINAMI I PODAJE NOWY TERMIN. jUŻ JEJ POWIEDZIALĄM ZE NIE CHCĘ NA TENtemat rozmawiać i niech zadzwoni jak będzie miała kasę albo wcale. Ja przeżyje bez tych pieniędzy i wystraczyło żeby m i na początku powiedziała ze nie wie kiedy i byłoby ok a ściemniania nie cierpię. Kazdy moze mieć prpblemy ale sprawę tzreba postawic jasno a tak druga osoba na coś liczy a tu dupa

• agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to clotrimazolum nie pomogło, ale ja musiałam mieć bardziej zaawansowaną grzybicę i dlatego było za słabe, dopiero nystatyna się ładnie uporała.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ wrote:
    clotrimazolum mi pomaga na wszystko a jest tani i bez recepty

Uzywalam kiedys na grzybka, bo kot znajomych nas pozarazal :P
    Ale mam poki co Macmiror i jak mi sie skonczy, a ja bede jeszcze odczuwac jakies pieczenia, to sprobuje clotrimazol :) dzieki :)

Fatim, moze sprobuj przed snem napic sie melisy, czy cos? Moze pomoze Ci na sen?

IviQ lubi tę wiadomość

‹‹ 2077 2078 2079 2080 2081 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ