Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak. Razem z Nadia je robiłyśmy. Ja szyłam, Nadia przekładała materiał na druga stroną a poźniej razem wypychałyśmyBąbelek wrote:Ewwiel, sama szyłaś literki?

Battinka, łóżeczko nie jest po starszej córci, ale jest używane
Mimo to jestem bardzo zadowolona, bo jest w idealnym stanie. Korci mnie, zeby już ubrać pościel w łóżeczku i przykryć kocem...
Ja używam tych rózówych wkładek z Biedronki.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
green wrote:
Angela, sprawdz pozniej troszke ten stan konta - mysle, ze po prostu jeszcze wczesnie jest.
Kochana nie mam co sprawdzac bo facet nam glupoty opowiada, teraz nam gadal ze on dostal kredyt ale cos tam wplacic musial, chce z nas glupkow zrobic sami bralismy kredyt i wiemy co i jak wyglada. Wczoraj inna gadte mial a dzis o 7 ze gadal z bankiem , pytam sie kiedy ?! W niedziele czy dzis o 6 rano gdy bakni jeszcze nie pracuja. Co sms to co innego gada. -
Dzień dobry
kolejna fatalna noc za mną, budziły mnie bóle, skurcze, bezdech, koszmary i pęcherz. Znowu przespałam jakieś 4-5h...ta noc pobiła wszystkie.
Annggela trafiliście na jakiegoś krętacza
Te cotton balls są tylko w takich kolorach jak w katalogu ? -
Oliwka właśnie mnie tak kopnęła w dole, że aż gwiazdy zobaczyłam... więc na pewno się nie obróciła jeszcze. Wczoraj lekko czułam, że zaczyna mnie brać choróbsko, niewyraźnie się czułam, miałam lekką gorączkę, wzięłam na noc 2 paracetamol, dzisiaj lepiej, ale czuję coś dziwnego w gardle. No wiecie co, ledwo się wygrzebałam ze srania i rzygania - za przeproszeniem i znowu coś!
-
clotrimazolum mi pomaga na wszystko a jest tani i bez receptygreen wrote:tak, niestety na recepte
a pimafucin? Tez przy infekcji bralam, ale nie pamietam czy na recepte? Z tych bez recepty to moze te gine intima? Albo tantum rosa moze?
agaton lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek
))) -
aagatkaa1984 kurcze a nie mogli by od raz Cie na to cc wziać skoro to powtórka z rozrywki??
lojkalojka super focie. Powiem ci ze moj sie pasjonuje fotaografia a na sesje go nie moge namowic. Stale słyszę może być ale żeby zrobić
a już zimno się robi i dupa zaraz bedzie . Jedyne co to mi zdjecie co miesiac brzucha robi by potem widziec jak rósł
Ja tez prawie nie mam upławów więc wkładek nie noszę.
Witaj po podróży szczesliwa:))
lojkalojka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek
))) -
nick nieaktualnyBardzo Wam wspolczujeannggela wrote:Kochana nie mam co sprawdzac bo facet nam glupoty opowiada, teraz nam gadal ze on dostal kredyt ale cos tam wplacic musial, chce z nas glupkow zrobic sami bralismy kredyt i wiemy co i jak wyglada. Wczoraj inna gadte mial a dzis o 7 ze gadal z bankiem , pytam sie kiedy ?! W niedziele czy dzis o 6 rano gdy bakni jeszcze nie pracuja. Co sms to co innego gada.
ciezka sytuacja
i jeszcze Tobie teraz nerwy sa w ogole niepotrzebne 
A te cotton balls to do czego one sa? :p czy po prostu taki gadzet jakis? ;p
-
annggela WSPÓŁCZUJĘ. ja ZA MOJĄ "CICIE WYŁOŻYŁAM KASĘ NA BEZPIECZENIE AUTA. nIBY NIE DUŻO ALE JEDNAK I DZWONI DO MNIE CO TYDZIEŃ Z PRZEPROSINAMI I PODAJE NOWY TERMIN. jUŻ JEJ POWIEDZIALĄM ZE NIE CHCĘ NA TENtemat rozmawiać i niech zadzwoni jak będzie miała kasę albo wcale. Ja przeżyje bez tych pieniędzy i wystraczyło żeby m i na początku powiedziała ze nie wie kiedy i byłoby ok a ściemniania nie cierpię. Kazdy moze mieć prpblemy ale sprawę tzreba postawic jasno a tak druga osoba na coś liczy a tu dupa
[/link]
))) -
nick nieaktualnyIviQ wrote:clotrimazolum mi pomaga na wszystko a jest tani i bez recepty
Uzywalam kiedys na grzybka, bo kot znajomych nas pozarazal
Ale mam poki co Macmiror i jak mi sie skonczy, a ja bede jeszcze odczuwac jakies pieczenia, to sprobuje clotrimazol
dzieki 
Fatim, moze sprobuj przed snem napic sie melisy, czy cos? Moze pomoze Ci na sen?
IviQ lubi tę wiadomość

Więcej badziewia nie użyję.