X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi się obiło o tym Macmiror, ale to chyba na receptę?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gynalgin w sumie mam w apteczce. Jakby co, to użyję, ale mam nadzieję, że nie będzie potrzeby.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Coś mi się obiło o tym Macmiror, ale to chyba na receptę?

tak, niestety na recepte :/ a pimafucin? Tez przy infekcji bralam, ale nie pamietam czy na recepte? Z tych bez recepty to moze te gine intima? Albo tantum rosa moze?

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Ewwiel, sama szyłaś literki? :)
    Tak. Razem z Nadia je robiłyśmy. Ja szyłam, Nadia przekładała materiał na druga stroną a poźniej razem wypychałyśmy :-)

Battinka, łóżeczko nie jest po starszej córci, ale jest używane :-) Mimo to jestem bardzo zadowolona, bo jest w idealnym stanie. Korci mnie, zeby już ubrać pościel w łóżeczku i przykryć kocem...

Ja używam tych rózówych wkładek z Biedronki.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tantum Rosa kiedyś używałam i o kant dupy ;) Więcej badziewia nie użyję.

Wrześniówki polecają Cotton Ballsy z Biedry. Ciekawe jak z kolorami, czy jest sens jechać?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:

Angela, sprawdz pozniej troszke ten stan konta - mysle, ze po prostu jeszcze wczesnie jest.

Kochana nie mam co sprawdzac bo facet nam glupoty opowiada, teraz nam gadal ze on dostal kredyt ale cos tam wplacic musial, chce z nas glupkow zrobic sami bralismy kredyt i wiemy co i jak wyglada. Wczoraj inna gadte mial a dzis o 7 ze gadal z bankiem , pytam sie kiedy ?! W niedziele czy dzis o 6 rano gdy bakni jeszcze nie pracuja. Co sms to co innego gada.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annggela, współczuje. Trafiliście wyjątkowo pechowo...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Ja używałam wkładek discreet, później biedronkowych - ale lipa, bo cieniutkie i się odklejają, a teraz używam bella panty i są dla mnie idealne.
    Co to te Cotton Ballsy???

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :) kolejna fatalna noc za mną, budziły mnie bóle, skurcze, bezdech, koszmary i pęcherz. Znowu przespałam jakieś 4-5h...ta noc pobiła wszystkie.
    Annggela trafiliście na jakiegoś krętacza :/
    Te cotton balls są tylko w takich kolorach jak w katalogu ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania to są te kule świecące ;)

agania, PePePe, polkosia lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwka właśnie mnie tak kopnęła w dole, że aż gwiazdy zobaczyłam... więc na pewno się nie obróciła jeszcze. Wczoraj lekko czułam, że zaczyna mnie brać choróbsko, niewyraźnie się czułam, miałam lekką gorączkę, wzięłam na noc 2 paracetamol, dzisiaj lepiej, ale czuję coś dziwnego w gardle. No wiecie co, ledwo się wygrzebałam ze srania i rzygania - za przeproszeniem i znowu coś!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:
    tak, niestety na recepte :/ a pimafucin? Tez przy infekcji bralam, ale nie pamietam czy na recepte? Z tych bez recepty to moze te gine intima? Albo tantum rosa moze?
    clotrimazolum mi pomaga na wszystko a jest tani i bez recepty

agaton lubi tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 kurcze a nie mogli by od raz Cie na to cc wziać skoro to powtórka z rozrywki??

lojkalojka super focie. Powiem ci ze moj sie pasjonuje fotaografia a na sesje go nie moge namowic. Stale słyszę może być ale żeby zrobić:( a już zimno się robi i dupa zaraz bedzie . Jedyne co to mi zdjecie co miesiac brzucha robi by potem widziec jak rósł

Ja tez prawie nie mam upławów więc wkładek nie noszę.

Witaj po podróży szczesliwa:))

lojkalojka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Kochana nie mam co sprawdzac bo facet nam glupoty opowiada, teraz nam gadal ze on dostal kredyt ale cos tam wplacic musial, chce z nas glupkow zrobic sami bralismy kredyt i wiemy co i jak wyglada. Wczoraj inna gadte mial a dzis o 7 ze gadal z bankiem , pytam sie kiedy ?! W niedziele czy dzis o 6 rano gdy bakni jeszcze nie pracuja. Co sms to co innego gada.
    Bardzo Wam wspolczuje :/ ciezka sytuacja :/ i jeszcze Tobie teraz nerwy sa w ogole niepotrzebne :/

A te cotton balls to do czego one sa? :p czy po prostu taki gadzet jakis? ;p

• agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim - dzięki :D

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • zakocona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ, to w maści? Jak ty tego używasz? Może i ja to kupię po prostu zamiast brać antybiotyk od razu.. Sama nie wiem kurde..

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela - wiesz co, ale Was facet zrobił... no nie umiem tego skomentować!

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela WSPÓŁCZUJĘ. ja ZA MOJĄ "CICIE WYŁOŻYŁAM KASĘ NA BEZPIECZENIE AUTA. nIBY NIE DUŻO ALE JEDNAK I DZWONI DO MNIE CO TYDZIEŃ Z PRZEPROSINAMI I PODAJE NOWY TERMIN. jUŻ JEJ POWIEDZIALĄM ZE NIE CHCĘ NA TENtemat rozmawiać i niech zadzwoni jak będzie miała kasę albo wcale. Ja przeżyje bez tych pieniędzy i wystraczyło żeby m i na początku powiedziała ze nie wie kiedy i byłoby ok a ściemniania nie cierpię. Kazdy moze mieć prpblemy ale sprawę tzreba postawic jasno a tak druga osoba na coś liczy a tu dupa

• agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi to clotrimazolum nie pomogło, ale ja musiałam mieć bardziej zaawansowaną grzybicę i dlatego było za słabe, dopiero nystatyna się ładnie uporała.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ wrote:
    clotrimazolum mi pomaga na wszystko a jest tani i bez recepty

Uzywalam kiedys na grzybka, bo kot znajomych nas pozarazal :P
    Ale mam poki co Macmiror i jak mi sie skonczy, a ja bede jeszcze odczuwac jakies pieczenia, to sprobuje clotrimazol :) dzieki :)

Fatim, moze sprobuj przed snem napic sie melisy, czy cos? Moze pomoze Ci na sen?

IviQ lubi tę wiadomość

‹‹ 2077 2078 2079 2080 2081 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ