Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bąbelek wrote:Ewwiel, sama szyłaś literki?
Battinka, łóżeczko nie jest po starszej córci, ale jest używaneMimo to jestem bardzo zadowolona, bo jest w idealnym stanie. Korci mnie, zeby już ubrać pościel w łóżeczku i przykryć kocem...
Ja używam tych rózówych wkładek z Biedronki.ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
green wrote:
Angela, sprawdz pozniej troszke ten stan konta - mysle, ze po prostu jeszcze wczesnie jest.
Kochana nie mam co sprawdzac bo facet nam glupoty opowiada, teraz nam gadal ze on dostal kredyt ale cos tam wplacic musial, chce z nas glupkow zrobic sami bralismy kredyt i wiemy co i jak wyglada. Wczoraj inna gadte mial a dzis o 7 ze gadal z bankiem , pytam sie kiedy ?! W niedziele czy dzis o 6 rano gdy bakni jeszcze nie pracuja. Co sms to co innego gada. -
Dzień dobry
kolejna fatalna noc za mną, budziły mnie bóle, skurcze, bezdech, koszmary i pęcherz. Znowu przespałam jakieś 4-5h...ta noc pobiła wszystkie.
Annggela trafiliście na jakiegoś krętacza
Te cotton balls są tylko w takich kolorach jak w katalogu ? -
Oliwka właśnie mnie tak kopnęła w dole, że aż gwiazdy zobaczyłam... więc na pewno się nie obróciła jeszcze. Wczoraj lekko czułam, że zaczyna mnie brać choróbsko, niewyraźnie się czułam, miałam lekką gorączkę, wzięłam na noc 2 paracetamol, dzisiaj lepiej, ale czuję coś dziwnego w gardle. No wiecie co, ledwo się wygrzebałam ze srania i rzygania - za przeproszeniem i znowu coś!
-
green wrote:tak, niestety na recepte
a pimafucin? Tez przy infekcji bralam, ale nie pamietam czy na recepte? Z tych bez recepty to moze te gine intima? Albo tantum rosa moze?
agaton lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
aagatkaa1984 kurcze a nie mogli by od raz Cie na to cc wziać skoro to powtórka z rozrywki??
lojkalojka super focie. Powiem ci ze moj sie pasjonuje fotaografia a na sesje go nie moge namowic. Stale słyszę może być ale żeby zrobića już zimno się robi i dupa zaraz bedzie . Jedyne co to mi zdjecie co miesiac brzucha robi by potem widziec jak rósł
Ja tez prawie nie mam upławów więc wkładek nie noszę.
Witaj po podróży szczesliwa:))
lojkalojka, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualnyannggela wrote:Kochana nie mam co sprawdzac bo facet nam glupoty opowiada, teraz nam gadal ze on dostal kredyt ale cos tam wplacic musial, chce z nas glupkow zrobic sami bralismy kredyt i wiemy co i jak wyglada. Wczoraj inna gadte mial a dzis o 7 ze gadal z bankiem , pytam sie kiedy ?! W niedziele czy dzis o 6 rano gdy bakni jeszcze nie pracuja. Co sms to co innego gada.
ciezka sytuacja
i jeszcze Tobie teraz nerwy sa w ogole niepotrzebne
A te cotton balls to do czego one sa? :p czy po prostu taki gadzet jakis? ;p
-
annggela WSPÓŁCZUJĘ. ja ZA MOJĄ "CICIE WYŁOŻYŁAM KASĘ NA BEZPIECZENIE AUTA. nIBY NIE DUŻO ALE JEDNAK I DZWONI DO MNIE CO TYDZIEŃ Z PRZEPROSINAMI I PODAJE NOWY TERMIN. jUŻ JEJ POWIEDZIALĄM ZE NIE CHCĘ NA TENtemat rozmawiać i niech zadzwoni jak będzie miała kasę albo wcale. Ja przeżyje bez tych pieniędzy i wystraczyło żeby m i na początku powiedziała ze nie wie kiedy i byłoby ok a ściemniania nie cierpię. Kazdy moze mieć prpblemy ale sprawę tzreba postawic jasno a tak druga osoba na coś liczy a tu dupa
[/link]
-
nick nieaktualnyIviQ wrote:clotrimazolum mi pomaga na wszystko a jest tani i bez recepty
Uzywalam kiedys na grzybka, bo kot znajomych nas pozarazal
Ale mam poki co Macmiror i jak mi sie skonczy, a ja bede jeszcze odczuwac jakies pieczenia, to sprobuje clotrimazoldzieki
Fatim, moze sprobuj przed snem napic sie melisy, czy cos? Moze pomoze Ci na sen?
IviQ lubi tę wiadomość