Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry
Tak jak mówilam , po wczorajszym sprzątaniu plecy bola ale da się przeżyć hihi
Obudzilam się a za oknem" urwij łeb" strasznie wieje i straszna pogoda , typowa Polska Jesień juz widać ...
W nocy co chwila się budzilam bo śniło mi się co muszę do pakować do walizki dla małego i wziąć na wyjście ze szpitala ale po przemysleniu okazywało się , ze jednak mam juz takie rzeczy i kladlam się dalejale mimo to wyspalam się całkiem .
Jakie plany na dziś ? Ja to nie wiem czy gdzie kolwiek dziś prócz sklepu pobliskiego będę wychodzić bo taka pogoda ze Ja za chwile chora będę a juz mam kichawke .
Co do wkładek Ja mam moje ulubione w Bidronce , takie zwyczajne w różowym opakowaniu femina i bardzo lubię wkładki które uzywam na codzien w domu to Carrefree Flexifrom czy jakos tak na opakowaniu jest ( jeszcze nigdy w życiu mi nie przesiakly a klej mam jak stal w nich , serio mowie) i wkładki always everyday fresh i tu i zapachowe i bez zapachowe biorę , różnie . -
Arielka wrote:Magnosia a w którym szpitalu będziesz miała cc? ja mam jak na razie na 7.10 ustalona date ale mozliwe ze tez bede miala 30.09
Ja mam na Karowej w Warszawie, a Ty?Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Ewwiel tak patrzę ze masz takie samo łóżeczko jak moje:)
Po starszej córci masz? Bo ja tak:P
Literki super
Ja to beztalencie jestem...
A z porodem miałam identycznie jak Ty (raczej z tymi bólami).Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 07:02
ewwiel lubi tę wiadomość
-
Babelek leci czas jak szalony .
Sama patrząc na swój suwaczek jestem w szoku wielkim ... To juz lada chwila , w każdej chwili może się zdarzyć , ze rodzic zaczniemy chociaż nie powiem ze do 38/39 tyg chociaż chcialabym wytrzymać , względy wiadome ze lepiej dłużej niż krócej w ciazy chodzic i mój D ma przyleciec !
A niektóre laski juz tu od Nas poleca lada chwila hihi i będziemy brzdacusie oglądać -
nick nieaktualnyPolkosia ja uzywam wkladek Naturella, jakos najbardziej mi odpowiadaja
Ewwiel piekne literki
Te skurcze przepowiadajace, to nieregularne bole jak na @ i spinanie sie brzucha. Chyba:P
Dzieki dziewczyny za wczorajsze slowa pocieszenia. Jakos dotrwam, szczegolnie, ze w mieszkaniu juz wszystko pomalowane, dzisiaj zamawiamy wanne, no i juz niedlugo bedziemy na swoim.
Sluchajcie... moj maz to jest ogarniety... tez ma chyba zespol kalafiora ciazowegoprosilam go wczoraj by kupil mi razowa buleczke, ale bez ziaren. Dzwonil do mnie, ze sa jakies ciemne, ale dziwne, on nie wie, czy bedzie mi pasowala, no ale wzial. Ja dzisiaj na sniadanie otwieram siateczke z ta bulka, a tam slodka, cynamnowa, karmelowa bulka z rodzynkami
Maz tylko stwierdzil "no wlasnie cos mi smierdziala"aanaa, zakocona, ZakręconaOna, polkosia, lojkalojka, ewwiel, Fatim, Wredotka, Mikejla, agaton, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
Został msc do terminu porodu ♡♡ 90% ciąży ♡♡
Ja dzisiaj jakoś dobrze spałam. Budziłam się tylko na siku ze 4x. Jedyne co mi przeszkadzało to bóle stawów w palcach, których właściwie zgiac nie mogłam
Mi też zaczęło ciec bardziej więc zaczęłam używać wkładek. Używam naturelli. Te biedronkowe non stop mi się odklejaly
W ogóle to trochę mnie tam piecze i się zastanawiam czy znowu coś się nie przypałętałoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 07:28
IviQ, Nynusia lubią tę wiadomość
-
green wrote:Polkosia ja uzywam wkladek Naturella, jakos najbardziej mi odpowiadaja
Ewwiel piekne literki
Te skurcze przepowiadajace, to nieregularne bole jak na @ i spinanie sie brzucha. Chyba:P
Dzieki dziewczyny za wczorajsze slowa pocieszenia. Jakos dotrwam, szczegolnie, ze w mieszkaniu juz wszystko pomalowane, dzisiaj zamawiamy wanne, no i juz niedlugo bedziemy na swoim.
Sluchajcie... moj maz to jest ogarniety... tez ma chyba zespol kalafiora ciazowegoprosilam go wczoraj by kupil mi razowa buleczke, ale bez ziaren. Dzwonil do mnie, ze sa jakies ciemne, ale dziwne, on nie wie, czy bedzie mi pasowala, no ale wzial. Ja dzisiaj na sniadanie otwieram siateczke z ta bulka, a tam slodka, cynamnowa, karmelowa bulka z rodzynkami
Maz tylko stwierdzil "no wlasnie cos mi smierdziala"
Zachcianki dziwne ale przeszło: D teraz by spał tylko jak ciężarówka a tu zonk ,praca: p
Green widzisz , będzie dobrze na pewno :*
A co do skurczy to Ja mam raz ze stwardnieniem a raz same bóle okresowe -
Bąbelek wrote:Polkosia tak patrzę na Twój suwak i Ty praktycznie 36 tydzień zaczęłaś! Grzeczna Klementynka niech nadal tak ładnie siedzi w brzuszku.
Ja wczoraj na swój i doznałam szoku ze juz tyle za nami
Oj, tak, sama się nie spodziewałamJednak pessar sporo pomógł i jak widać - nie leżę plackiem, a nic się nie dzieje. Fajnie, że są teraz takie możliwości
agania, Blondik, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej,
U mnie tydzien juz ch***wo sie zaczal. Mianowicie pieniadze za auto nie dotarly a typ chce oddac auto, zwalajac na bankczyli te pinieniadże wcale nie wyszly od miego, ciekawe czy czegos nie zmajstrowal przy aucie
Nie wiem jak to bedzieciezko z tym kredytem
plakac mi sie chce
Jedziemy na 9 do szpitala, beda nas oprowadzac .. -
Green, uśmiałam się
Zakocona, mnie wczoraj też piekło w wejściu i już wyklinałam lekarza, co mi kazał brać dopochwowo tą Luteinę, ale umyłam się porządnie, wręcz wyszorowałam i już dziś jest OKMoże bakterie nie zdążyły się namnożyć. Ale już mnie męczy to wpychanie tam tabletek...
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
angela, u was ksieguja przed rozpoczęciem pracy banku? U nas nie przecież i jakbym konto sprawdziła czekając na przelew o tej pprze to bym go nie było.
polkosia, mi się wydaje, że u mnie już za późno i będę musiała coś pobraćWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 07:36
-
Czesc kobietki !
Ewwiel zdolna z Ciebie mamuska i z corki tez
Polkosia ja z wkladkami nie pomoge ,bo uzywam jakas francuska firme . Ale wiecie , ze ja praktycznie nie mam sluzu ( uplawow) Cos tam leci , ale bardziej taki odnisty .Mam nadzieje , ze to normalne .
Co do skurczy przepowiadajacych to tak jak Battinkai ewwiel w pierwszej ciazy ich nawet nie czulam . A wiem , ze mialam , bo jak bylam raz na wizycie u gina to moil mi ze wasnie mam skurcz . Na co ja oczy , bo ni nie czulam .
annggela kurcze to nieciekawa sprawa z tym autem
Bo albo facet cos kreci i zmajstrowal cos przy samochodzie , alboo moze mu sie odwidzialo , albo poprostu potrzebowal auta na weekend . Najlepiej to ,albo rzeczywiscie zglosic sprawe na policje , albo odebrac bryke ( tylko sprawdz ile on kilopetrow zrobil przez ten czas ) i moze macie jakiegos mechanika , ktory moze jechac z wami , zeby oblukac auto czy wszystko gra .Mikejla lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Moja koleżanka nie poczuła ani jednego skurczu ani twardnienia przez całą ciążę
Więc pewnie zależy od organizmu. Śluz tak samo. Ja mam w ogóle dużo przez pessar i Luteinę. Lekarz mówił, że będzie więcej.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyZakrecona, to u nas czym blizej porodu, tym bardziej glupiejemy ;P
Ja mam glownie,no wlasciwie caly czas, twardy brzuch. Ale to od 20 tc, od momentu, gdy dostalam kolki nerkowej. Od wtedy praktycznie caly czas twardy brzuch. A czasem spina sie do gory jakby - czyli skurcz. U mnie pani dr mowila, ze no jestem troche za szczupla, ze jakbym miala 5cm warswe tluszczyku, to nie odczuwalabym tego twardego brzucha. No i miesnie mi trzymaja wszystko w srodku - rano mam obwod brzucha 89-90, na wieczor 90-91. Nie wiem, niby tylko na aerobik chodzilam przez 4 lata, ale zeby az tak wzmocnilo mi to miesnie? Nie wiem
Angela, sprawdz pozniej troszke ten stan konta - mysle, ze po prostu jeszcze wczesnie jest.
Polkosia ja tez mam luteine dopochwowa i tez mnie czasem zakluje, zapiecze itp. Mi pani dr kazala raz w tyg aplikowac Macmiror, bo przy tej lutce niestety czesto sa infekcje. Nawet antybakteryjne mydlo uzywam przed, ale czasem to i to za malo.