Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja rozmawiałam z 4 lekarzami i wszyscy są zgodni, że moja operacja kręgosłupa nie jest wskazaniem do cc - ja też w to zaczęłam wierzyć i nastawiłam się na sn
dam radę! Ortopeda powiedział żeby się nie martwić, że mi się coś stanie, tylko bardziej mogę bać się tego, że nie wytrzymam być w jednej pozycji.
-
Agania, pewnie, że dasz radę
Ja jednak wiem, że opinie lekarzy często się różnią. Wiem to po swoich doświadczeniach związanych z leczeniem (ale to było jeszcze przed ciążą).
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Nynusia wrote:Magnosia i właśnie pytanie czy to te bóle okresowe to te bóle przepowiadajace czy mała psikusy robi
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że jak mały rozciąga macicę, to pojawia się ten ból i tyle. Nie przejmuję się tym, ale we wtorek dopytam na wizycie, to napiszę Ci, co usłyszałamSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
polkosia ja tez z pakamery mam kilka rzeczy
Miedzy innymi przytulaki dla Leon i Cariny . Piekan reczna robota
A my dzisiaj zrobilismy kilka zdjec . Co prawda to nie sesja profejonalna i nie w naturze , ale zawsze jakas pamiatka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 21:57
agaton, zakocona, Mikejla, Nynusia, polkosia, BATTINKA, Little Frog, Magnosia, paula1, Lexie, FreshMm, Bąbelek, Natka88, ewwiel, IviQ, jacusianka, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
aagatkaa1984 wrote:Bo,najlepszy mocz to ten poranny, po porannym podmyciu sie, z środkowego strumienia
-
zakocona wrote:Ja mocz muszę w śr zawieźć, oczywiście zapomniałam zabrać pojemnika, jak ostatnio byłam na wizycie, więc będę musiała sikać w medicoverze będąc.
Możesz w aptece za zeta kupićKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
zakocona wrote:Po co płacić jak tam mam za darmo
?
Najlepiej nasikać zaraz po podmyciu się, jak Agatka napisała. 1 zł to nie majątekŻebyś potem nie płakała, że masz bakterie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 22:03
agania, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Lojka nie trzeba mieć wcale profesjonalnej sesji żeby wyszły fajne fotki. Twoje mi się podobają zwłaszcza z młodą jak leży koło brzuszka :*
Tak myślę że i ja sobie trzasnę z córką parę fotek a co
Sama robiłaś zdjęcia?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 22:07
lojkalojka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Magnosiu dziękuję chętnie się dowiem. Powiem szczerze że tak mi wszyscy mówią ze jeszcze z 2tyg i urodze bo brzuch mi opadł ze zaczęłam się spinac...
Lojka bardzo fajna sesja na prawdę bardzo.mi się podobalojkalojka, Magnosia, agaton lubią tę wiadomość
-
Lojka, piękne zdjęcia
A co do Pakamery, to ja tam nałogowo coś kupuję i już uzbierałam 1500 punktów i mam -20% na każdy zakup, więc w ogóle się opłaca
lojkalojka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Battinka maz sie postaral i pstryknal kilka fotek
Polkosia ten Lion dla Leonka na zdjeciu tez z PakameryWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 22:11
polkosia lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Boshe dziewczyny zapomniałam napisać moja córa się zaczyna uwsteczniać...prosila mnie dziś czy może spać w łóżeczku fasolki...
pozwoliłam tylko dziś. Wiec juz śpi..jak zabita
Boje się co to będzie jak się fasolka urodzi. Kąpiele w malej wanience,kołysanie w kołysce niewiem picie mleka z butelki...coś jest nie halloooo z tą moją starszaczkąagaton, Blondik lubią tę wiadomość