Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale powiem Ci Battinka , ze u mnie moja corka wybrala smoczek dla malegi i sobie tez wybrala
co prawda nie ssie go , ale powiedziala , ze ona tez chce i np. czeka az bede miala mleko ,bo ona chce tez sprobowac .
Zostaje nam tylko czekac , co bedzie dalejBATTINKA lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka tak się przyglądam i widzę ze twoja córa z boku tak do mojej podobna ze szok!! Ten sam profil hehe
moja ma tylko jasne włoski:) a ma 7 lat;)
Jutro pokaże Nikoli jej sobowtorkaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 22:24
Nynusia, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Ja juz kiedys widzialam Twoje zdjecie z corka ( to bylo na samym poczatku ) to tez rzucilomi sie w oczy , ze sa podobne
Czekam w takim razie na zdjecia
BATTINKA lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
Oto, co napisała o nas jedna z Wrześniówek (moka89) na ich forum:
"Zaraz nas październikowe będą gonićjuż czuję ich oddech na plecach xD "
Patrząc na to, co się u nas dziej, coś w tym jestLexie, onka, paula1, BATTINKA, Bąbelek, lojkalojka, Fatim, ZakręconaOna, polkosia, agaton, zakocona, agania, IviQ, Blondik, Mikejla, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
agania, położenie miednicowe to inaczej pośladkowe. Mój wg ostatniego USG znowu jest tak ułożony ale opowiem Ci ze od kilku dni czuje ruchy tak jak Ty, tj. kopniaki w okolicy żeber i na dole też. I już sama nie wiem jak ten mały akrobata jest ułożony. Do wizyty 2 tygodnie i mam nadzieję, że będzie główką do dołu..
agania lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczor ! Właśnie dojechalismy !
Jejku wiecie ze juz chcialam wracac tak mnie ciagnie tu , czuje ze tu mój domek no w koncu ! Uczucie cudowne
Kochane bylam z wami caly czas na biezaco ! Ale jakbym teraz miala wszystko odpisac to ojeeej chyba bym wszystko pomylila
Ale widzialam pokoiki , wozeczki , łóżeczka wszystko jest przepiekne !
Mam nadzieje ze kazda sie lepiej czuje .
Lojka piekne zdjecia !
Jaroszka a dla Ciebie wielkie przytulaski ode mnie trzymaj sie kochana :*
No i klade sie do lozeczka bo podroz mnie wymeczyla , a no i przyjechala z nami moja mama wiec bedzie pracowity tydzien .
Pozdrawiam was cieplutko mam nadzieje ze mnie nikt nie zapomnial :*
Buziole wielkie dla was i dla dzieciaczkowMagnosia, IviQ lubią tę wiadomość
-
Lojka przepiękne zdjęcia a to z córka jak leży kolo brzuszna rozczula najbardziej: D piękne
Fresh hahaha no na prawdę , nie dziwie się ze taki wpis poszedł bo faktycznie u Nas juz powoli ruszyła produkcja jakby nie patrzeć hahahalojkalojka lubi tę wiadomość
-
zakrecona teraz to juz tylko zostalo czekac na dzidzie
Powiem Ci , ze odkad tez juz wszystko przygotowalam to strasznie sie czas dluzy .
Tobie to teraz kilkudniowy odpoczynek sie nalezy
Szczesliwa oczywiscie , ze pamietamy o Tobie i ciesze sie ,ze juz jestes w DOMUNo i z mama
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziewczyny, jakich wkładek używacie? Bo ja od lat Discreet, ale teraz mam tyle śluzu, że przeciekają. Na dodatek pachną, a takie nie są w ciąży zalecane, a już na pewno nie w końcówce, jak mogą wody odejść i trzeba nieraz powąchać. Próbowałam tych Carefree czy jakoś tak, ale trochę grube są jak dla mnie i słabo trzyma klej. Może macie jakieś inne typy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 23:34
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dobry wieczór:-) ale skrobiecie... Zawsze mam problem z nadrobieniem.
Jaroszka przytulam :-*
Lojka sesja super:-) moja Nadia Oki co do łóżeczka Ali nie wchodzi, ale angażuje ja w co tylko mogę (ostatnio wybierala wzory kolorowych pieluch tetrowych i flanelowych), żeby nie czuła sie pomijana. Uszylam z minky komplet do wózka i mam w planach jeszcze maskotkę dla Nadii, bo tak sobie wymyśliła.
Dziewczyny, pełne macie pokoiki i wózki. U nas dla Malej jest tylko kącik w sypialni. Dzisiaj z Nadia robiłyśmy literki materiałowe na łóżeczko. Nawet nie wyszly aż tak zle. W każdym razie cora zadowolona, bo miala swój wklad w prace:-)
I
A z nowości, to dzisiaj miałam pierwsze 2skyrcze przepowiadajace...
Ala szaleje strasznie. We wtorek mam odwiedziny położnej a w środę wizytę u Gina, wiec plany jakies juz sajutro wyprasuję ostatnia pralkę ciuszków i będę miala juz to z głowy. Czekam też aż mi nowa torba przyjdzie, żebym mogła się już do szpitala pakować.
lojkalojka lubi tę wiadomość
-
To się Wam pochwale jeszcze literkami (tylko pomaranczowa wstazka będzie zmieniona na inna, ta to tylko prowizorka na razie)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f05887f4df32.jpg
A kiedy najczęściej te przepowiadajace się zaczynają? Bo z Nadia do samego porodu nie miałam ani jednego... Dopiero po oksy wiedziałam co to skurcz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 00:00
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, Lexie, polkosia, agaton, lojkalojka, Little Frog, Blondik, Mikejla, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry;)
Polkosia ja tez Discreet używam tyle ze bezzapachowych i często zmieniam bo tak jak piszesz za dużo śluzu i przeciekają.. Carefree miałam wcześniej i to samo-klej słabo trzyma. Póki co pozostaje mi Discreet..polkosia lubi tę wiadomość