Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie nie pytaj, co Ty. Ja w szpitalu zapytam tej polki, może ona coś poradzi, bo położnej niestety nie mam. Dadzą mi jakąś niemke zapewne, bo się do tych polek dodzwonić nie mogę. Cholera ani szpitala nie obejrzę, ani sali, ani się nic kuzwa nie dowiem. No nic, może ta babeczka mi coś poradzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 18:14
Nynusia lubi tę wiadomość
-
Mika nie można egzekwować części spadku jeżeli notarialnie zapisze na kogoś lecz rodzina ma prawo się starać o zachowek to jest iles tam procent od wartości spadku , wtedy paniusia musialaby spłacić np. Malgo i to Ci się należy wiec każdy sad cos takiego Ci przyzna:)
Dokładnie nie czas na takie myślenie , skonczmy może ten temat bo widać jak on malgo boli i nie ma co się dziwić -
Malgo my też wynajmujemy i pewnie "na dniach" okaże się czy będziemy musieli wrócić do rodziców a tam to już masakra więc walczymy z tą myślą, ale co ma być to będzie
Komoda złożona, uff co to była za walka ! Stoi na środku, bo nie mamy siły i czasu ogarnąć sypialniany kąt by ją tam wcisnąć, tak więc pochwalę się jutro -
Fatim jutro , pewnie , ze jutro: ) odpocznij .
Ja odpoczelam , znajdlam resztunie loda co zostalo w pudełku i zaraz zabieram się znow za robotę bo coraz ciemniej się robi i później a Ja po nocach nie lubię robić.
Deszcz pada , zimno , wieje wiec lipa pogoda aż zamula -
malgo86 wrote:Wkurza mnie to najbardziej, że nawet się nie zainteresuje wnuczką/moim stanem zdrowia. Nie wie, jakiej płci jest moje dziecko i jak się rozwija.
Dziewczyny przeszłam z nim piekło, w każdym sensie: psychicznym i fizycznym.
Teraz udaje super tatusia, chce żeby paniusia z którą jest była traktowana jak moja mama. Wyobraźcie sobie, że chciał tą paniusie wkręcić na mój ślub i wesele, bo inaczej się nie pojawi w ogóle. Robił mi dużą aferę z tego powodu, a ja byłam nieugięta i nie pozwoliłam sobie na taka manipulacje. Ostatnio wyzwał moją siostrę, bo nie powiedziała tamtej paniusi dzień dobry. Jeszcze kuzyn pracuje w tym samym miejscu gdzie ta paniusia. Powiedział jej prawdę o moim ojcu, to tamten zaczął się wybielać że to wina mojej mamy. Ta.. ciekawe, że nawet w rozmowie dzisiaj z moją siostrą nadal się nie przyznaje do tego co wyrabiał. Normalnie sam anioł.
Powiem szczerze, sama nie byłam w podróży poślubnej, a ten ch** nawet się nie zainteresuje swoją rodziną. Dom z działką i tak będzie zapewne odpisany dla paniusi, która się dobrze zakręci. Nie interesuje go, że jego córka jest w trudnej sytuacji finansowej, bo on musi zwiedzać świat. 2 tygodnie temu wrócił, a teraz znowu pojechał zagranicę. Nie powie oczywiście gdzie, bo to informacja nie dla nas.
A najgorsze były wypominki o pieniądze dane na ślubie 900 zł. Według jego za brak płyty ze ślubu powinnam mu je oddać. Jeszcze się wydarł tą swoją japą na mnie.[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
A ja najchętniej zabralabym mamę ze sobą i brata tez. Musi mieszkać z tym kretynem, on nigdy nie umiał z nami rozmawiać. Nawet teraz jak wyslalam mu smsa żeby przypomnieć o długu jaki ma wobec mnie, odezwała się mama. Przez tego kreatyna mieszkałam w hotelu przed wyjazdem na wesele. Jak mu wspomniałam o podziale kasy z samochodu zagroził mamie ze ich pozabija i spali dom i ten samochód. Nie wiem czy jak umrze będzie mi przykro. Chyba bardziej będzie mi przykro ze nigdy nie był takim ojcem jakiego chciałam mieć. Niestety, życie chce nie raz inaczej. A przez niego tracę i mamę, bo czuję że obstawia za nim, bo się boi.
-
no moja mama na szczeście uciekła od niego jak miałam 13 lat. Zostałam z ojcem to był mój wybór, jakże błedny, ale mama nigdy mnei tak naprawde nie zostawila po latach jestem jej wdzieczna bo potem pomogla mi uciec od ojca a tak pewnie tkwilibysmy tam wszyscy i cierpieli. Na oko moze wygladalo ze wyrodna matka zostawila dizeci i poszla ale nigdy tego tak nie odczuwalam, choc sie wyprowadzila zawsze byla na kazde zawolanie, dzwonila pytala dbala choc ojciec zabronil kontaktow. Dzis jest nieoceniona w pomocy i jest najcudowniejsza kobieta jako poznalam. I naprawde rozumiem dlaczego musiala wtedy uciec od ojca.
Mikejla, Magnosia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Laski Ja tak samo wole tu , jakoś Was wszystkie pamietam i nawet jak dużo postów jest to wiem co komu odpisac a na FB nie zawsze pamietam która to która i tak dziwnie mi się pisze:)
Rany poskladalam wszystkie ciuszki , kurde ale żmudną jest to robota ... Ale mam z głowy , poprasowane i poskladane uklada do szafek . Zaraz jeszcze zmiana pościeli mojej , pakowanie walizki do szpitala , ułożenie kosmetyków do szafki , kąpiel i wygodne ułożenie dupska przed TV: D -
BATTINKA wrote:Uff dziewczyny w końcu zawitałam na FB
ale musiałam przez kompa bo przez Tel nie dało rady:/
Objadłam sie i nie mogę oddychać...dajcie że spokój:/
Mam to samo po przejedzeniu...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn