X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha no Mika to ja mogę Ci tylko wysłać zdjęcia chusteczek i kremu który używała bo tylko tyle mam. A co do reszty to się nie orientuje jak to u niej wyglądało zwłaszcza ze ona taka mało pomocna jest więc nie mam jak się nawet zapytac

l22nhdgeccid541p.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie nie pytaj, co Ty. Ja w szpitalu zapytam tej polki, może ona coś poradzi, bo położnej niestety nie mam. Dadzą mi jakąś niemke zapewne, bo się do tych polek dodzwonić nie mogę. Cholera ani szpitala nie obejrzę, ani sali, ani się nic kuzwa nie dowiem. No nic, może ta babeczka mi coś poradzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 18:14

Nynusia lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika nie można egzekwować części spadku jeżeli notarialnie zapisze na kogoś lecz rodzina ma prawo się starać o zachowek to jest iles tam procent od wartości spadku , wtedy paniusia musialaby spłacić np. Malgo i to Ci się należy wiec każdy sad cos takiego Ci przyzna:)
    Dokładnie nie czas na takie myślenie , skonczmy może ten temat bo widać jak on malgo boli i nie ma co się dziwić:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie o to mi chodziło

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• Fatim Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgo my też wynajmujemy i pewnie "na dniach" okaże się czy będziemy musieli wrócić do rodziców a tam to już masakra więc walczymy z tą myślą, ale co ma być to będzie ;)

Komoda złożona, uff co to była za walka ! Stoi na środku, bo nie mamy siły i czasu ogarnąć sypialniany kąt by ją tam wcisnąć, tak więc pochwalę się jutro ;)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim jutro , pewnie , ze jutro: ) odpocznij .
    Ja odpoczelam , znajdlam resztunie loda co zostalo w pudełku i zaraz zabieram się znow za robotę bo coraz ciemniej się robi i później a Ja po nocach nie lubię robić.
    Deszcz pada , zimno , wieje wiec lipa pogoda aż zamula

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytałam wiadomość z Belly pisze ze 37tc uznany juz za ciążę donoszona :o ojejjjj

Magnosia lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgo86 wrote:
    Wkurza mnie to najbardziej, że nawet się nie zainteresuje wnuczką/moim stanem zdrowia. Nie wie, jakiej płci jest moje dziecko i jak się rozwija.
    Dziewczyny przeszłam z nim piekło, w każdym sensie: psychicznym i fizycznym.
    Teraz udaje super tatusia, chce żeby paniusia z którą jest była traktowana jak moja mama. Wyobraźcie sobie, że chciał tą paniusie wkręcić na mój ślub i wesele, bo inaczej się nie pojawi w ogóle. Robił mi dużą aferę z tego powodu, a ja byłam nieugięta i nie pozwoliłam sobie na taka manipulacje. Ostatnio wyzwał moją siostrę, bo nie powiedziała tamtej paniusi dzień dobry. Jeszcze kuzyn pracuje w tym samym miejscu gdzie ta paniusia. Powiedział jej prawdę o moim ojcu, to tamten zaczął się wybielać że to wina mojej mamy. Ta.. ciekawe, że nawet w rozmowie dzisiaj z moją siostrą nadal się nie przyznaje do tego co wyrabiał. Normalnie sam anioł.

Powiem szczerze, sama nie byłam w podróży poślubnej, a ten ch** nawet się nie zainteresuje swoją rodziną. Dom z działką i tak będzie zapewne odpisany dla paniusi, która się dobrze zakręci. Nie interesuje go, że jego córka jest w trudnej sytuacji finansowej, bo on musi zwiedzać świat. 2 tygodnie temu wrócił, a teraz znowu pojechał zagranicę. Nie powie oczywiście gdzie, bo to informacja nie dla nas.
    A najgorsze były wypominki o pieniądze dane na ślubie 900 zł. Według jego za brak płyty ze ślubu powinnam mu je oddać. Jeszcze się wydarł tą swoją japą na mnie.
    Przykro mi zpowodu ojca. Ale Twoj historia przypomina mi moją i nie martw sie po nim dostaniesz sporo o ile długów nie narobił bo nawet jeśli Cie i Twoje rodzeństwo wydziedziczy testamentem to jest cos takeigo w pl jak zachowek i to sie prawnie dzieciom nalezy nawet jesli dorobił się nowych. Moj tatuś wszytsko przepisał na nowego synka a mnie i braci wydziedziczył mimo ze mu pomagalismy i to my biegalismy po szpitalach jak zachorował. zgodnei z prawem dla naszego nowegfo brata należała sie przyznana testamentem połowa a reszta szła do podziału na równo na dziecie bo żonę tez wydziedziczył. Także tak czy siak jakaś częśc z połowy bedzie Ci sie należała nawet jak sie ożeni i spłodzi dzieci. Ja wiem ze to nei zastapi pomocy jaka teraz potrzebujesz i nie ukoji bólu i żalu jaki masz i zawsze będziesz mieć do niego ale zrekompensuje Ci po jego śmierc to o co powinien zadbać teraz. Dobrze ze masz chociaz mame jak ja. NIeoceniona pomoc. Rodzice mojego niezyja juz od 30 lat wiec mam pomoc tylko mamy i starszych braci i ie wyporazam sobie co by było gdyby nie to. Nie poddawaj się to najważniejsze:))))

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja najchętniej zabralabym mamę ze sobą i brata tez. Musi mieszkać z tym kretynem, on nigdy nie umiał z nami rozmawiać. Nawet teraz jak wyslalam mu smsa żeby przypomnieć o długu jaki ma wobec mnie, odezwała się mama. Przez tego kreatyna mieszkałam w hotelu przed wyjazdem na wesele. Jak mu wspomniałam o podziale kasy z samochodu zagroził mamie ze ich pozabija i spali dom i ten samochód. Nie wiem czy jak umrze będzie mi przykro. Chyba bardziej będzie mi przykro ze nigdy nie był takim ojcem jakiego chciałam mieć. Niestety, życie chce nie raz inaczej. A przez niego tracę i mamę, bo czuję że obstawia za nim, bo się boi.

• IviQ Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no moja mama na szczeście uciekła od niego jak miałam 13 lat. Zostałam z ojcem to był mój wybór, jakże błedny, ale mama nigdy mnei tak naprawde nie zostawila po latach jestem jej wdzieczna bo potem pomogla mi uciec od ojca a tak pewnie tkwilibysmy tam wszyscy i cierpieli. Na oko moze wygladalo ze wyrodna matka zostawila dizeci i poszla ale nigdy tego tak nie odczuwalam, choc sie wyprowadzila zawsze byla na kazde zawolanie, dzwonila pytala dbala choc ojciec zabronil kontaktow. Dzis jest nieoceniona w pomocy i jest najcudowniejsza kobieta jako poznalam. I naprawde rozumiem dlaczego musiala wtedy uciec od ojca.

Mikejla, Magnosia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff dziewczyny w końcu zawitałam na FB ;) ale musiałam przez kompa bo przez Tel nie dało rady:/

Objadłam sie i nie mogę oddychać...dajcie że spokój:/

Nynusia lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:

Tez sie z tym mecze teraz :( oj ciezko jest.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co ale chyba wolę to forum od FB,bynajmniej ja. Jakos tu lepiej mi sie kontaktuje :D

ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wolę forum. Na fb multum powiadomień i nigdy nie wiem do jakiego postu ;)

polkosia lubi tę wiadomość

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też wolę forum :) Na fb nie wiem często kto jest kto... :P

polkosia, agaton, Bąbelek lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski Ja tak samo wole tu , jakoś Was wszystkie pamietam i nawet jak dużo postów jest to wiem co komu odpisac a na FB nie zawsze pamietam która to która i tak dziwnie mi się pisze:)

Rany poskladalam wszystkie ciuszki , kurde ale żmudną jest to robota ... Ale mam z głowy , poprasowane i poskladane uklada do szafek . Zaraz jeszcze zmiana pościeli mojej , pakowanie walizki do szpitala , ułożenie kosmetyków do szafki , kąpiel i wygodne ułożenie dupska przed TV: D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BATTINKA wrote:
    Uff dziewczyny w końcu zawitałam na FB ;) ale musiałam przez kompa bo przez Tel nie dało rady:/

Mam to samo po przejedzeniu... :(

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też wolę forum :)

Magnosia lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest :P moja Mała ma położenie podłużne miednicowe i czuję ruchy zarówno pod żebrami, blisko żołądka jak i nisko, blisko pęcherza...

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 6 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podłużne miednicowe to nie jest po prostu pośladkowe?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
‹‹ 2072 2073 2074 2075 2076 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ