Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakocona - dobrze, że wszystko w porządku! Niepotrzebne nerwy.
Magnosia - przytulny kącikPrzewijak na łóżko to fajna sprawa, gdybym nie kupiła pasującej komody, to też bym taki zakupiła.
Battinka - mnie się znowu nie podobają wózki nowoczesne, z małymi kółkami. Chciałam retro, po drugie one świetnie się sprawdzają w każdym terenie, szczególnie w zimie. Każdej z nas podoba się co innego i dobrze, bo potem by same ksera chodziły po ulicyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 13:40
Magnosia, zakocona, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Małgosia ja też ważę się przed śniadaniem rano ale tak naprawdę ci tydzien musisz rozpatrywać wagę. Bo raz to się może woda zatrzymać lub mimo dwójki w jelitach. Objawami sie wręcz teraz by mały się utuczyl ale dowiem się jutro czy działa.
Magnosia lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Magnosia, ślicznie
A co do wagi, to u mnie wahania z dnia na dzień to +/- 0,5 kg, a wieczorem miewam nawet 2 kg więcej niż rano, więc ważę się co tydzień.Magnosia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zakocona, gdzie Wy w niedzielę USG 4D znaleźliście?
Tak myślałam, że to tylko panika, bo na tym etapie przekręcenie bardzo mocno czuć, a jeszcze Ty szczupła jesteś, to już w ogóle
ZakręconaOna, zakocona lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A to u mnie w ciągu dnia też waga rośnie, ale patrzę tylko na tę poranną. Wiem też że woda może się zatrzymać, ale i tak się łudzę. We wtorek mam USG to zobaczę, ile Szymon urósł
Dziękuję za miłe słowa o kącikuIviQ lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
no i kolejna koleżanka z grupy na FB urodziła
dziewczyny zamówiłam motylka Lamaze, bo wiele osób go zachwala - podobno zajmuje dziecko na długo i często staje się ulubioną zabawką. w programie typu "gadżet" też go zachwalali więc może i któraś z was się skusiNynusia, ZakręconaOna, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
Dziękuję, mam nadzieję, że nie będzie miała nic przeciwko, że tu o niej piszemy... Długaśny chłopczyk
Niech rośnie zdrowo
Edit: Udało mi się jednak zalogować z telefonu. Tam też złożyłam gratkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 15:23
Nynusia lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
U mnie został tydz i będzie ciąża donoszona także po tym czasie niech robi młoda co chce
a ogólnie to ja mam już wszystko przygotowane pozostało tylko czekać i chyba dlatego tak się doczekać nie mogę bo wcześniej mówiłam a to jeszcze a jeszcze to i tak leciało.
No w sumie nie jeszcze anestezjolog w środę a w pt wyniki gbs wiec do piątku niech siedzi sobie w brzuchu hihiMagnosia, agaton lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Nynusia ja też, ale niech sobie smacznie leży w brzuszku aż się ogarnie dla niej wsio
leżę jak mi kazalyscie i trochę mi lepiej. Rosół się gotuje nadal
a ja pijąc kawkę robie listę co dla maleństwa mam jeszcze kupić
i co jeszcze zostało Ci na liście?