Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Green jesteś w dość ciezkiej sytuacji i doskonale Cie rozumiem bo tyle lat mieszkając samemu masz swoje przyzwyczajenia pewne , nawet kulinarne a mieszkając z kims nawet rodzicami to juz zupełnie inaczej jest .
Green Ja mam mieszkanie 74 m2 i mamy psiaka jednego , jest tak zrobione ze na jeszcze jednego psa by dało rade ale nie będziemy na razie szalec. Niedługo zmieniamy na dom dwa razy większy wiec i psiak nowy może się pojawi , pomyslimy .
Wiesz Ja bardziej o adopcjach myslalam kilku psiakow , by miały ogród do biegania ale nie możemy na razie sobie pozwolić bo często do pl jezdzimy , nie zabieralibysmy kilku psów ze sobą a nie ma się kto tam zająć a tez nie zostawie na tyle czasu samych:) kiedyś będziemy mieli dom w Pl to adoptujemy kilka ! Na razie mamy swoja jedna niunke i wsio
Fatim mnie nie schodzi !
-
Dziewczyny, biegiem na basen!!!
Zakocona, nie dziwię Ci się ani trochę... Ja płakałam codziennie, jak się Klementysia obróciła. Myślałam, wręcz byłam pewna, że cesarki nie uniknę, ale trochę samozaparcia, ćwiczeń i się udało. Wiem, że to może być przypadek, ale trzeba myśleć pozytywnie. Niech Wasze dzieciaczki wracają do główkowej pozycji! U mnie przez tydzień była niezła panika, więc naprawdę Was rozumiem...
Jaroszka, przykro mi...
Green, tak, jak dziewczyny pisały. Lepiej ze swoją mamą niż teściową (w większości przypadków), także spróbuj może jakieś pozytywne strony znaleźć... Coś kosztem czegoś. Niedługo wszystko wróci do normyKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Wiecie co... ja tez mam wrażenie ze moja się obrócila
jak miała czkawke zawsze czułam ja na dole w kroku i jak się rozpychalo to u góry a teraz czkawka była po jednym boku czyli tak jakby główkę miała po lewej stronie brzucha a po prawej stronie czuje kulkę czyli chyba nóżki
-
Kuzwa w przeciągu 15 minut miałam cztery bole okresowe ale mega dziwne w podbrzuszu takie okres ala rozrywajace wiec nie wiem czy mały nie majstrowal cos ale pierwszy raz tak mam ...
Poszlam zaraz na WC i bach mega bol okresowy z 30 sec trwał i przeszło ...
-
Hej dziewczyny. Przegielam wczoraj z tymi porządkami, a byłam tak podjarana, że będzie ładnie. Cała noc nieprzerwany, zwykły obrót na łóżku sprawia mi ból. Jak tak dalej pójdzie to chyba pojadę tu do szpitala, bo umieram z bólu. Nie mogę nawet się wysikac normalnie, bo siedząc tez boli cały dół. I czy warto było?
Zakocona skąd wiesz ze się przekręcil?
Nynusia ja czuję to samo, tyle że główkę po prawej stronie i to pewnie efekt jej przekrecenia się spowrotem.
Green rozumiem Cię bidulko, sama to przerabialam niedawno jak pamiętasz w Polsce. Tez się odzwycxailam bo od 15 roku życia nie mieszkałam z rodzicami non stop. Żeby cię nie zgłaszali...bo taka nadmierna troska jest naprawdę uciążliwa.
Zakręcona widzisz dobrze ze z tym pH wyszło ok.
Jaroszka pisz ile chcesz. Faktycznie lepiej obcemu często się wygadac. Jesteśmy tu dla ciebie kochana trzymaj się mocno -
Hej dziewczyny
Trochę podczytuję,ale jak zawsze mam szalony weekend.
Jaroszka - mocno tulę, trzymaj się!
Anaa - super wieściAle Ci zazdroszczę, że już możesz małą przytulić!
Skręciliśmy komodę i łóżeczko, cudne! Ale mnóstwo przy tym roboty - mój narzekał, że z meblami z Ikei było zdecydowanie prościej
Odebraliśmy też Mercedesa Ignasia- piękny jest
Cały z ekoskóry, mięciutki materacyk w środku, wahacze, skrętne koła - no nie mogę się napatrzeć!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:20
polkosia, Fatim, IviQ, estrella, lojkalojka, Nynusia, Bąbelek, zakocona, Magnosia, aanaa, stokrotka25, agaton, Lexie lubią tę wiadomość
-
Śmialiśmy się, że na taki stelaż powinny być inne foteliki, bo ten wygląda, jakby był za mały
Wiedziałam, że o czymś zapomniałam - Green, współczuję sytuacji, ale o tyle dobrze, że remontujecie swoje mieszkanie. Więc głowa do góry, nie stresuj się, trochę wytrzymacie i będziecie na swoim! Ja też ostatnio mam jakiś kryzys i wszystko mnie denerwuje - damy radę dziewczyny, już końcówka
-
Mikejla weź nospę i nie podnoś się z łóżka, jak ci nie przejdzie to jedź na IP. Niestety wszystkie chcemy dobrze a zapominamy o tym, że ciąża to stan wyjątkowy i trzeba się oszczędzać. Mi też jest ciężko żyć na niższych obrotach, zwłaszcza, że mam sporo energii, no ale trzeba leżeć to leżę
-
ja tak samo, w ogóle szczerze to nie czułam się jakbym była w ciąży chyba, że mnie zadyszka złapała czy zawroty głowy a tak to dalej na pełnych obrotach, ciężko tak nagle zwolnić, ale już niedługo nabierzemy zdwojonego tempa i jeszcze będziemy żałować, że nie odpoczywałyśmy póki był czas
-
Mikejla weź kochana nospe i magnez ja ostatnio się przeforsowałam to myślałam ze wykorkuję. Ale naprawdę odpoczynek potrafi zdziałać cuda.
Ja tez dziewczyny sie obawiam ze mala się obróciła...grrrr wczoraj czkawkę miała jakby z boku brzucha kurde sama niewiem....jutro sie okaże na wizycie:/
Zakręcona ja tam niewiem ale mnie boli brzuch jak na @ oczywiście ze nie cały czas ale bóle są w dole brzucha. Ale ja juz jakoś nie zwracam na to uwagi:P
Tyle miałam nerwów na początku ciąży (ze nikt mi tego nie zabierze) ze juz teraz trochę zbastowałam.
Będzie dobrze