Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
mam masakryczne ciśnienie 92/66/63 ratuję się kawą, bo czuję jakbym miała zemdleć
kochane mam ostatnio jakieś problemy z oczami, jak nie mam mroczków to w ciągu dnia mam jasne przebłyski i przemęczony wzrok. nie wiem czy to przez bezsenność czy na tle nerwowym, miała tak któraś ? -
Wredotka, ten drugi jest twardy jak skała, przynajmniej dla mnie. Ten pierwszy niezbyt nam do wystroju pasował, ale siedzieć siedziało się wygodnie. Jednak ten nasz wygrał ze wszystkimi
Nie dość, że bardzo wygodny, to jeszcze ładny i ma ten duży podnóżek, a nie taki tylko na stopy. I jeszcze kot się mieści na nim bez problemu
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1279f23ad8d2.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:01
madu, Wredotka lubią tę wiadomość
-
Agania duzo na prawdę duzo herbaty z sokiem malinowym ale takim jak najbardziej naturalnym, chyba z herbapolu najlepszy, możesz witaminę C 1000 kupić do tego. Smiech tez pomaga więc jakas komedia do tych wszystkich specyfików i będziesz zdrowa:)
agaton lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Fatim wrote:mam masakryczne ciśnienie 92/66/63 ratuję się kawą, bo czuję jakbym miała zemdleć
kochane mam ostatnio jakieś problemy z oczami, jak nie mam mroczków to w ciągu dnia mam jasne przebłyski i przemęczony wzrok. nie wiem czy to przez bezsenność czy na tle nerwowym, miała tak któraś ?
Fatim czytałam na którejś ze stron chyba na parenting że na koniec ciązy pod wpływem hormonow można miec problemy z oczami. Poza tym to Twoje cisnienie pewnie tez aktualnie nie pomaga.Fatim, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
madu wrote:Agania duzo na prawdę duzo herbaty z sokiem malinowym ale takim jak najbardziej naturalnym, chyba z herbapolu najlepszy, możesz witaminę C 1000 kupić do tego. Smiech tez pomaga więc jakas komedia do tych wszystkich specyfików i będziesz zdrowa:)
Mam prawdziwy sok malinowy robiony przez mamusię
Dzięki dziewczyny, będę śmierdzieć tym czosnkiem, no ale cóż!madu lubi tę wiadomość
-
Dokładnie, lepiej niższe cisnienie niz za wysokie. Ja tez mam ksiązkowe, ale niestety puls mi skacze, a nigdy tak nie miałam więc jak teraz czuje że leci do góry, to autentycznie zaraz mam wrażenie że sie duszę i jest ogólnie koszmar... na szczęscie szybko przechodzi.21.10.2015 Leon
-
Ja mam raczej niskie ciśnienie - często takie jak Ty dzisiaj, Fatim - zmierzyłam z ciekawości, a tu 124/73 - szaleństwo >.< Chyba w trzecim trymestrze mi wzrosło. Puls też mi skacze, czasem do 100, a I trymestrze miałam do 120.
Zakocona - teraz to mi zrobiłaś zagwozdkę i będę się nad trzema zastanawiać, bo ten Twój też fajnie wyglądaNo nic, pojedziemy do Ikei i zobaczymy.
agania - na mnie zawsze działa gotowana mieszanka - cebula+czosnek+miód+mleko
Idę gotować pomidorówkę!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:26
-
U mnie ciśnienie zawsze koło 110/70, 110/60.
Dziewczyny, mam pytanie. Mam konto wirtualne w zus-ie i czekam na pierwszy przelew pieniędzy od nich, któraś z Was kiedyś pisała, że można tam podejrzeć którego dnia przeleją, ale ja nie wiem gdzie tego szukać -
agania wrote:U mnie ciśnienie zawsze koło 110/70, 110/60.
Dziewczyny, mam pytanie. Mam konto wirtualne w zus-ie i czekam na pierwszy przelew pieniędzy od nich, któraś z Was kiedyś pisała, że można tam podejrzeć którego dnia przeleją, ale ja nie wiem gdzie tego szukać
PUE, zakładka świadczeniobiorca. Jak nie masz jej aktywnej, to wystarczy do nich zadzwonić i Ci aktywują.IviQ lubi tę wiadomość
-
agania wrote:Dziewczyny, burza mózgów
co na początki przeziębienia? Herbata z miodem, mleko z miodem, maliny, syrop z cebuli, czosnku i cukru, co jeszcze? Muszę sobie dzisiaj zapodać...
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))