Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agania wrote:To u mnie nic jeszcze nie ma - pusto
no nic, będę sobie sprawdzać co jakiś czas. Dzięki!
Możesz też zadzwonić na infolinię, decyzja w PUE często się później pojawia
Fatim, poduszki nie kupuję, co do opryszki nie mam pojęcia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 10:50
-
Fatim nie powinno się na stać z rany. Ale jak się boisz to zdezynfekuj lub maść na opryszczke jakakolwiek. Moja gin powiedziała ze smarować mogę czym chce tylko łykać nie mam nic.a miałam tak wywalona jak nigdy. ..
Lexie lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Hej dziewczyny, ale mam końcówkę ciąży zabieganą, boli mnie wszystko. Mam masę latania związanego z przeprowadzką. Wczorja byłam kupić kafelki do łazienki na ściany, trochę się rozczarowałam jak zobaczyłam te co sobie na stronie upatrzyłam ale wybrałam inne, łazienka będzie w kolorach biało szarych
Może ja będe miała czas przy małej to zrobię jakieś decu a jak nie to coś kupię
no i mam zamiar mieć w mieszkaniu dużo zdjęć, żeby było takie ciepłe i rodzinne.
Kupiliśmy też wczoraj na jarmarku 2 kinkiety różowe nad łóżeczko, plastikowe kwiatki, chciałam wybrac sobie pierścionek ale moje palce obecnie to parówki więc nie ma sensu
B. Walczy z łazienką dzielnie, już bardzo dużo zrobił (jak ja się cieszę, że on się na tym zna) niestety działa tak szybko, że nie udało mi się zrobić fotki tego obrzydliwego lustra
Ja nadal chora, nic na mnie nie działa;/ wczoraj jak szłam spać to płakała, że nie będę mogła usnąć przez katar... a w nocy co chwilę się budziłam, siku, katar, biodra, katar, ramiona, katar, siku... mam już dość ;/Robimy drugiego Dziedzica
-
Nie ma to jak spędzić cały poniedziałkowy poranek na opłacaniu różnych rachunków i tylko patrzeć, jak kasa z konta znika i znika
Wiedźma, pokaż później fotki łazienki! Współczuję choroby. Zdrówka dużo nadal życzę!
Teraz taka pogoda, że łatwo będzie coś złapać niestety.. Musimy się dziewczyny trzymać dzielnie -
nick nieaktualnyFatim wrote:dziewczyny macie poduszkę klin ? nie wiem czy to zbędny wydatek ?
na razie nie chcę smarować ani przyklejać nic typowego na opryszczkę, tylko coś naturalnego...cebulą nie posmaruję, bo będę skakać