X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania, kup dwa! narobiłaś mi ochoty :P

agania lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Hahahaha agania sama zrób , domowe najlepsze . :D sama może skocze po śledziła i dziś zrobię

A może i tak zrobię :D ale nie wiem czy moja chęć na śledzia nie będzie silniejsza i nie kupię gotowych :D bo zanim zrobię to chwila minie :D

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikeja - tak wycofal sie z zakupu i jeszcze szkod narobil.

Zakrecona wspolczuje babki takiej ale dobrze Cie rozumiem, ja zostalam orznieta na ponad 6 tys przez moich dziadkow bo na mieszkanie dalam ale to juz opowiadalam.
    Tak sobie mysle i stwierdzam jacy my glupi i latwomyslni jestesmy, kazdy nas na kase wykreca albo co innego :/ dupy z nas, maz taki sam jak ja.

Opowiadalam wam ze maz jest na kuroniowce. Wiec jest okazja ( na 90%) aby jechal na rotacje do pracy, czyli np. 2 tyg ze mna siedzi a kolejne dwa gdzies pracuje. Fajna praca bo za wyzywienie i spanie firma placi. On sie boi ze np juz w tym tyg zadzwonia aby pojechal do pracy a ja zaraz urodze. Powiedzialam mu ze wolalabym aby przy mnie byl, ale ciezko nam teraz bedzie finansowo i musimy myslec o nas i o dziecku, zaczac cos odkladac. Zobaczymy co bedzie, ja czuje, ze przy naszym pechu, ktory nas ostatnio sie trzyma roboty nie bedzie i bede zaraz ryczec ze kasy brakuje :(

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, to smutne...bardzo mi przykro. Jakbym siebie czytała sprzed kilkunastu tygodni...czyli ten facet wogóle nie wpłacił Wam pieniędzy? To co to za "przelew", który przy Was robił?

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela a no jesteśmy mega głupi ... Niestety ale mi to by pomyslal ze własną rodzina może macie tak oszukać i ewidentnie okraść .
    Co do faceta z autem to głupi fredzel , pewnie auto kuzwa na weekend mu było potrzebne i wywkukal Was , eh ...

Agania hahaha aż takie parcie mowisz ? To kup gotowe i do zrobienia , 2w1 :P

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela - przede wszystkim nie przyciągaj złego myślami! Ja wierzę, że szczęście się do Was uśmiechnie :)

annggela, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tym wszystkim jedyne co dobre to nasze malutkie szczescie w moim brzuszku <3 no i to ze zdrowi jestesmy... Mam nadzieje, ze jeszcze w tym roku wyjdziemy na prosta ;)

Z tego wszystkiego zapomńialam ze dzis rozpoczelismy 37 tc ;) ! Niech mlody sie szykuje do wyjscia bo wszyscy czekamy <3 ohhhh kiedy w koncu bede mogla go wycalowac calego ? Nie odsapiie go na krok ;) <3

agaton, zakocona, ZakręconaOna, paula1, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angella ułoży sie wszystko na pewno, nie martw się na zapas jakoś to wszystko ogarniecie. Badź dobrej mysli:*

A mi mózg wyżarło juz całkowicie, kalafior jak talala. Poszłam do sklepu załadowałam koszyk stoje przy kasie wszytsko zapakowane płacę karta i co...i nie pamiętam pinu, wpisuje dwa razy i dupa nie da rady. No i wypakowuje zakupy mowię kasjerce żeby mi odłozyła. Idę do banku swojego, tam kolejka, bo wszyscy starsi na osiedlu rachunki w banku muszą płacic, na szczeście kolejny w kolejce jest jakiś starszy Pan więc pyta zgromadzone panie czy sie nie obrażą jak mnie pusci, zrobiło mi sie super miło, wiec skorzystałam. Panie obrażone, ale cóż... wróciłam do sklepu zrobiłam zakupy. Masakra.Pinu nie pamiętam dalej;/ zakupy które miały trwac 10 minut trwały 1,5 h.

Druga rzecz. Pisałam kiedyś ze zapomniałam podac numeru mieszkania do przesyłki z HMu, na szczescie kurier byl z dpd ten który w zeszłym tygodniu był u mnie 3 razy i ogarnął po nazwisku ze paczka jest do mnie, ale zadzwonił jeszcze wcześniej żeby sie upewnic;p

Nie ogarniam o_O

annggela, polkosia, agaton lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania Twoj post zrobił furore hehe :D Dobrze ze nie lubie sledzi bo juz byla w sklepie :D

Agaton oj tak , podroz jest dosc dluga , no ale moze sie mu spodoba , oby !
    Balbince moze tez i bedzie nam fajnie podrozowac :) I masz racje jak sie urodza to czas bedzie lecial jak szalony !

Bidulki ale wy chorujecie ... zniknelo te sloneczko i wszystkie chore :( Kurujcie sie zdrówka :*

agaton lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • mała.mi Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)
    Piszecie o tych cotton balls z biedry, to mi też udało się je upolować. Zależało mi najbardziej na brązowych, ale jak byłam o 9 to już zostało kilka szt. czerwonych, 2 niebieskie i 1 białe. Wzięłam te białe, poupychałam w szklanym wazonie i taki oto jest efekt :-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eec868a96191.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37230245c868.jpg

madu, Bąbelek, annggela, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, zakocona, Lexie, IviQ, Blondik, agaton, Magnosia, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała.mi wrote:
    Cześć dziewczyny :-)
    Piszecie o tych cotton balls z biedry, to mi też udało się je upolować. Zależało mi najbardziej na brązowych, ale jak byłam o 9 to już zostało kilka szt. czerwonych, 2 niebieskie i 1 białe. Wzięłam te białe, poupychałam w szklanym wazonie i taki oto jest efekt :-)
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eec868a96191.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37230245c868.jpg

No podobne do cotton ballsow, ale tak nie do końca. Dobrze, ze nie szlam w ten deszcz, bo bym sie tylko rozczarowala

polkosia lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania po obiadku wybieram sie do polskiego sklepu po sledzie... Twoja sprawka ! ;)

agania lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie lubie sledzi fuuuuj :P
    Ale szprotki bym zjadla mmmm :)

Ej dziewczyny, czy Wy tez czujecie ruchy tak nisko nisko? Czasem mam wrazenie, ze mala mi dlubie paluchami w szyjce :/

• zakocona Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, przyszły pampersy i do mnie z feedo.pl :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 12:57

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • mała.mi Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    No podobne do cotton ballsow, ale tak nie do końca. Dobrze, ze nie szlam w ten deszcz, bo bym sie tylko rozczarowala
    A mnie się podobają :-P

sv6zcOJ.jpgsv6zp1.png
    3WMBhGc.jpg3WMBp1.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu to nieźle !: D
    Mała mi bo bardzo ładne są:)

Green Ja tak czuje , mój mały wczoraj jednocześnie nogami miedzy piersiami aż mi gmeral i w pachwinie i jakby właśnie w szyjce .

mała.mi, green lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Wredotka, przyszły pampersy i do mnie z feedo.pl :)

super, teraz zobaczymy jak z jakością i czy się opłacało ;)

Agatka, Bąbelek pokazywała kilka stron wstecz te cotton balls w pokoiku i wg mnie wyglądają uroczo. Wiadomo, że nie będą identyczne jak oryginalne, w końcu są ponad połowę tańsze ;)

ZakręconaOna, mała.mi lubią tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka co do kulek..na pewno są inne niż oryginalne- mają mniej włóczki jednak na żywo robią wrażenie. No i cena.. nie dałabym 100zł w necie ;p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 13:13

mała.mi, madu, Lucy7 lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadam tylko szybko powiedzieć jak po wizycie, a wieczorem będę Was nadrabiać.
    No więc mloda ułożona glowkowo. Szyjka w 80% skrócona, miękka, rozwarcie na 0,5-1 cm, jeszcze troche skierowana ku tylowi. Wszystko ok, tylko skurczy brak. Ma 2826 g. Powiedział, ze w jakieś skali mam 5 pkt., a powyżej juz jest przygotowane wszystko do porodu.
    A tak rośnie mi mała terrorystka, bo przy zapisie ktg nie chciała się ruszać, a jak mi dali 2 cukierki, to się obudziła :-)
    Według niego albo dotrwam do terminu, albo urodze wcześniej.
    Także juz bliżej niż dalej :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 13:21

madu, annggela, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, zakocona, Little Frog, Blondik, agaton, soraya, lojkalojka, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • annggela Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula dobre wiesci, jestes juz w 37 tc to nie masz co sie martwic ;) tez bym chciala taka informacje ;) staram sie ruszac duzo aby ta szyjka sie ruszyla :)

paula1 lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 2083 2084 2085 2086 2087 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ