Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikeja - tak wycofal sie z zakupu i jeszcze szkod narobil.
Zakrecona wspolczuje babki takiej ale dobrze Cie rozumiem, ja zostalam orznieta na ponad 6 tys przez moich dziadkow bo na mieszkanie dalam ale to juz opowiadalam.
Tak sobie mysle i stwierdzam jacy my glupi i latwomyslni jestesmy, kazdy nas na kase wykreca albo co innegodupy z nas, maz taki sam jak ja.
Opowiadalam wam ze maz jest na kuroniowce. Wiec jest okazja ( na 90%) aby jechal na rotacje do pracy, czyli np. 2 tyg ze mna siedzi a kolejne dwa gdzies pracuje. Fajna praca bo za wyzywienie i spanie firma placi. On sie boi ze np juz w tym tyg zadzwonia aby pojechal do pracy a ja zaraz urodze. Powiedzialam mu ze wolalabym aby przy mnie byl, ale ciezko nam teraz bedzie finansowo i musimy myslec o nas i o dziecku, zaczac cos odkladac. Zobaczymy co bedzie, ja czuje, ze przy naszym pechu, ktory nas ostatnio sie trzyma roboty nie bedzie i bede zaraz ryczec ze kasy brakuje -
Angela a no jesteśmy mega głupi ... Niestety ale mi to by pomyslal ze własną rodzina może macie tak oszukać i ewidentnie okraść .
Co do faceta z autem to głupi fredzel , pewnie auto kuzwa na weekend mu było potrzebne i wywkukal Was , eh ...
Agania hahaha aż takie parcie mowisz ? To kup gotowe i do zrobienia , 2w1 -
W tym wszystkim jedyne co dobre to nasze malutkie szczescie w moim brzuszku
no i to ze zdrowi jestesmy... Mam nadzieje, ze jeszcze w tym roku wyjdziemy na prosta
Z tego wszystkiego zapomńialam ze dzis rozpoczelismy 37 tc! Niech mlody sie szykuje do wyjscia bo wszyscy czekamy
ohhhh kiedy w koncu bede mogla go wycalowac calego ? Nie odsapiie go na krok
agaton, zakocona, ZakręconaOna, paula1, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Angella ułoży sie wszystko na pewno, nie martw się na zapas jakoś to wszystko ogarniecie. Badź dobrej mysli:*
A mi mózg wyżarło juz całkowicie, kalafior jak talala. Poszłam do sklepu załadowałam koszyk stoje przy kasie wszytsko zapakowane płacę karta i co...i nie pamiętam pinu, wpisuje dwa razy i dupa nie da rady. No i wypakowuje zakupy mowię kasjerce żeby mi odłozyła. Idę do banku swojego, tam kolejka, bo wszyscy starsi na osiedlu rachunki w banku muszą płacic, na szczeście kolejny w kolejce jest jakiś starszy Pan więc pyta zgromadzone panie czy sie nie obrażą jak mnie pusci, zrobiło mi sie super miło, wiec skorzystałam. Panie obrażone, ale cóż... wróciłam do sklepu zrobiłam zakupy. Masakra.Pinu nie pamiętam dalej;/ zakupy które miały trwac 10 minut trwały 1,5 h.
Druga rzecz. Pisałam kiedyś ze zapomniałam podac numeru mieszkania do przesyłki z HMu, na szczescie kurier byl z dpd ten który w zeszłym tygodniu był u mnie 3 razy i ogarnął po nazwisku ze paczka jest do mnie, ale zadzwonił jeszcze wcześniej żeby sie upewnic;p
Nie ogarniam o_Oannggela, polkosia, agaton lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Agania Twoj post zrobił furore hehe
Dobrze ze nie lubie sledzi bo juz byla w sklepie
Agaton oj tak , podroz jest dosc dluga , no ale moze sie mu spodoba , oby !
Balbince moze tez i bedzie nam fajnie podrozowacI masz racje jak sie urodza to czas bedzie lecial jak szalony !
Bidulki ale wy chorujecie ... zniknelo te sloneczko i wszystkie choreKurujcie sie zdrówka :*
agaton lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Piszecie o tych cotton balls z biedry, to mi też udało się je upolować. Zależało mi najbardziej na brązowych, ale jak byłam o 9 to już zostało kilka szt. czerwonych, 2 niebieskie i 1 białe. Wzięłam te białe, poupychałam w szklanym wazonie i taki oto jest efekt
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eec868a96191.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37230245c868.jpgmadu, Bąbelek, annggela, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, zakocona, Lexie, IviQ, Blondik, agaton, Magnosia, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
mała.mi wrote:Cześć dziewczyny
Piszecie o tych cotton balls z biedry, to mi też udało się je upolować. Zależało mi najbardziej na brązowych, ale jak byłam o 9 to już zostało kilka szt. czerwonych, 2 niebieskie i 1 białe. Wzięłam te białe, poupychałam w szklanym wazonie i taki oto jest efekt
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eec868a96191.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/37230245c868.jpg
No podobne do cotton ballsow, ale tak nie do końca. Dobrze, ze nie szlam w ten deszcz, bo bym sie tylko rozczarowalapolkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Wredotka, przyszły pampersy i do mnie z feedo.pl
super, teraz zobaczymy jak z jakością i czy się opłacało
Agatka, Bąbelek pokazywała kilka stron wstecz te cotton balls w pokoiku i wg mnie wyglądają uroczo. Wiadomo, że nie będą identyczne jak oryginalne, w końcu są ponad połowę tańsze
ZakręconaOna, mała.mi lubią tę wiadomość
-
Wpadam tylko szybko powiedzieć jak po wizycie, a wieczorem będę Was nadrabiać.
No więc mloda ułożona glowkowo. Szyjka w 80% skrócona, miękka, rozwarcie na 0,5-1 cm, jeszcze troche skierowana ku tylowi. Wszystko ok, tylko skurczy brak. Ma 2826 g. Powiedział, ze w jakieś skali mam 5 pkt., a powyżej juz jest przygotowane wszystko do porodu.
A tak rośnie mi mała terrorystka, bo przy zapisie ktg nie chciała się ruszać, a jak mi dali 2 cukierki, to się obudziła
Według niego albo dotrwam do terminu, albo urodze wcześniej.
Także juz bliżej niż dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 13:21
madu, annggela, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, zakocona, Little Frog, Blondik, agaton, soraya, lojkalojka, Nynusia, lili_madlen lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09.