X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po śledziach... doprawię czekoladą i będzie git ;)

mała.mi, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, madu, Little Frog, annggela, paula1, green, Blondik, agaton, Fatim, soraya, Nynusia lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania o boże o.O :D

agania lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Paula dobre wiesci, jestes juz w 37 tc to nie masz co sie martwic ;) tez bym chciala taka informacje ;) staram sie ruszac duzo aby ta szyjka sie ruszyla :)
    No dlatego się cieszę :-)
    Trochę plamienia teraz dostałam jakiegoś, może po badaniu dzisiejszym. Dzwonilam do gina spytać, ale na przerwie jest i później dziewczyny oddzwonia. Ale gdyby więcej krwi się pojawiło to mam dzwonić do nich i może do szpitala.

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania wow :D

Green ja tak mam , dzis myslalam ze nogi mi wyjda przez bożene ... :D

Paula super wiesci ! Juz fajny masz tydzien takze tylko czekac na malenstwo :)

wszyscy cos jedza to ja napisze ze pije Pepsi , musialaaaaam ! :D

annggela, paula1, green, Lexie lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula dobre wieści w sumie , za chwile dosłownie ciąża donoszona , mała dużo wazy wiec pięknie:)

Agania mniaaaaaaaaam ! :D a najlepiej przegryzc czekolada oreo

paula1, agania lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj piłam pepsi bo miałam mega wielką ochotkę mmm

• Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 7 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta :-) Macie piękne pokoiki, pościele, wózki i wszystko cacy <3 U mnie pracowity tydzień, ale byle do końca września i koniec z pracą na jakiś czas :-) A teraz myślę, że nawet lepiej - wyjdę sobie z domu na parę godzinek to tak nie myślę o tym wszystkim i czas do porodu szybciej zlatuje, już tylko 6 tygodni!!!

Ja również byłam przeziębiona w zeszły weekend, wyleczyła mnie herbata z miodem, polecam. Tylko ja zawsze raczej szybko przechodzę przeziębienia, więc nie muszę się faszerować lekami :-)

Któraś pisała, że wizytuje w środę? Więc ja też, dowiem się w końcu, czy morfologia mi się polepszyła i jak moje żelazo stoi. Niecierpliwię się mocno. Czuję się dobrze, mam nadzieję, że ten stan się utrzyma, bo w sobotę mamy wesele w Olsztynie i to będzie mój ostatni daleki wyjazd w tej ciąży.

Wczoraj mieliśmy rodzinkę w gościnie, jak mama i teściowa wpadły do Nastkowego pokoju to się nie mogły nacieszyć, wyciągały z komody wszystkie ubranka (chociaż oglądały je już z 10 razy) i tylko "ojeeej jakie to śliczne" :-) No i dostałam przykazanie od teściowej, żeby się rozpakować jak najszybciej, bo teść pracuje w Norwegii i będzie w Polsce tylko między 10 a 20 października. Planuję się jakoś wstrzelić w to okienko, żeby chociaż zobaczył wnusię, bo sam ma 4 synów i dziewczynka to dla niego spełnienie marzeń :-)

szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, Blondik, agaton lubią tę wiadomość

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale robicie ochoty ta cola i pepsi , jeny !
    A Ja mam zakaz picia do końca ciąży tego , po ciąży wypije puszkę i dietka:) odcchudzania czas <3

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie po badaniach. Ktg ok. usg średnio. Mały wazy 1830.(jak mniewypisywali to było 1660g) Urósł ale wciąz nie zadowalająco. Mam w pn przyjsc na ktg i usg spakowana i jesli nadal Młody nie przybierze zadawalająco to już mam zostać do porodu. Zapytałam czy poza waga jest wszystko ok to powiedzieli ze wszystko ok. Zatem niestety czeka mnie tydzień stresu i ciężkiej pacy bo musze się przygotowac na to że od pn szpital:(

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, jakbyście nie mogły 3 dni jeść to też byście pchały w siebie wszystko jak w śmietnik ;)
    a teraz koktajl z banana, malin i jogurtu <3 pyszne :) i miejsca w żołądku już brak :)

polkosia, annggela, soraya, Nynusia, agaton, IviQ lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy.

Jak zwykle późno :/
    Pogoda średnia,więc i my niewyraźni :P wczoraj skończyłam jeden z koszyczkow na kosmetyki Synka :) dzisiaj o 21ma być wysłane łóżeczko,więc na jutro rano szykuje się nerwica bo R w pracy i kto przytaszczy paczki do domu...
    Dziś pisałam odnośnie pościeli jak będzie wyglądała wysyłka i zmiana kolorów. Miejsce na łóżeczko już prawie gotowe ;) przemeblowanie szykuję się na środę:) zjedliśmy na obiad frytki i zgaga przeszła:) w środę już wizyta rany :o

Paula ja jeszcze czekam na 37tc a wbija mi 1.10 :p ale gratuluję dobrych wieści:) a plamienie na tym etapie raczej po badaniu:)

angella też miałam pytać co z tym autem ale widzę średnio...ehhh

Szczęśliwa super,że podróż spokojnie minęła:*

Mala mi cudne te swiecidelka :)

Laski wrzucałyście zdjęcia pokoikow i fur Dzieciaków i kurcze wszystkie piękne <3

Agania nieeeee czekolada po śledziu??? Poddaje sie -,- wymiekłam zwyczajnie :D

Dla chorusków buziaki tylko bo ledwo lato odeszło a tu już grypska męczą :(

My dzisiaj po auto do mechanika. Jak miało być zrobione w czwartek tak narazie cisza. Najwyżej skłamię mechanikowi,że do lekarza nie będę miała czym jechać jak R do pracy auto zabierze :p
    Poza tym ostatnio często bolinie głowa...mam straszne huśtawki nastroju...no jazdy normalnie takie,że szok..,ja strzele focha na R a on winny przyjdzie przeprosić to mam ochotę strzelić jemu w twarz...pobić go i skopac...wyładować te negatywne emocje i stres...ehhh byle do końca września...

szczesliwa_mamusia21, paula1 lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nie jadlas nigdy czekolady po sledziach ??? Pyszotka , najlepsze po sledziach w oleju:)

IviQ kurde nooo ... No szczęście ze mały zdrowy w nieszczesciu ze musisz juz iść do szpitala przez ta jego wage :( oby przybrał !

IviQ lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekolada po śledziach pycha. :)

ZakręconaOna, soraya lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj miałam faże na sledzie. jak bylismy w makro wyhaczayłam takie fajnę :) ślina mi tak leciała, ze myslalam, ze ten słoik odkrece na sklepie zeby je chociaz powąchać :)

agania, soraya, lojkalojka, agaton lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ, zawsze trzeba być dobrej myśli. Trzymam kciuki za przybranie na wadze u synka!

IviQ lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png

Wysłany: 7 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ przykro mi , ale na szczescie juz blizej niz dalej ! Bedzie dobrze na pewno :*

Kurcze ale macie ochote na te sledzie faktycznie hehe :P

Oj zakretka wybacz ... wymsknelo mi sie :*

IviQ lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam o tym na fb, tutaj też napisze..
    Noc nie przespana, ból jak na @, ciągnięcie w pachwinach, brzuch napięty i ciągnie. Zaraz mąż wróci z pracy i jedziemy na IP. Trzymajcie proszę kciuki, za fałszywy alarm.

polkosia lubi tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    e to ja w instytucie matki i dziecka :) juz myslalam że się spotkamy :D boisz się? bo ja jestem przerazona :D

Arielko, ja jeszcze się nie boję. Znając siebie, to emocję przyjdą ostatniej nocy przed cc. Chciałabym być pierwsza w kolejce, aby nie czekać długo. Na izbie przyjęć mam być na 7:30. Oby poszło sprawnie i maluszek był zdrowy, to najważniejsze ;)
    Po za tym, z tego co wiem, to nie usypiają do cc, a to jest dla mnie najgorsze. Dwa razy byłam już usypiana...

A z jakiego powodu masz mieć cc? Trzymam kciuki, będzie dobrze :) Musi ;)

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zajsonek, trzymam kciuki! Będzie dobrze.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png

Wysłany: 7 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek trzymamy mocno kciuki !

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 2084 2085 2086 2087 2088 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ