Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
annggela wrote:Paula dobre wiesci, jestes juz w 37 tc to nie masz co sie martwic
tez bym chciala taka informacje
staram sie ruszac duzo aby ta szyjka sie ruszyla
Trochę plamienia teraz dostałam jakiegoś, może po badaniu dzisiejszym. Dzwonilam do gina spytać, ale na przerwie jest i później dziewczyny oddzwonia. Ale gdyby więcej krwi się pojawiło to mam dzwonić do nich i może do szpitala.Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Agania wow
Green ja tak mam , dzis myslalam ze nogi mi wyjda przez bożene ...
Paula super wiesci ! Juz fajny masz tydzien takze tylko czekac na malenstwo
wszyscy cos jedza to ja napisze ze pije Pepsi , musialaaaaam !annggela, paula1, green, Lexie lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczęta
Macie piękne pokoiki, pościele, wózki i wszystko cacy
U mnie pracowity tydzień, ale byle do końca września i koniec z pracą na jakiś czas
A teraz myślę, że nawet lepiej - wyjdę sobie z domu na parę godzinek to tak nie myślę o tym wszystkim i czas do porodu szybciej zlatuje, już tylko 6 tygodni!!!
Ja również byłam przeziębiona w zeszły weekend, wyleczyła mnie herbata z miodem, polecam. Tylko ja zawsze raczej szybko przechodzę przeziębienia, więc nie muszę się faszerować lekami
Któraś pisała, że wizytuje w środę? Więc ja też, dowiem się w końcu, czy morfologia mi się polepszyła i jak moje żelazo stoi. Niecierpliwię się mocno. Czuję się dobrze, mam nadzieję, że ten stan się utrzyma, bo w sobotę mamy wesele w Olsztynie i to będzie mój ostatni daleki wyjazd w tej ciąży.
Wczoraj mieliśmy rodzinkę w gościnie, jak mama i teściowa wpadły do Nastkowego pokoju to się nie mogły nacieszyć, wyciągały z komody wszystkie ubranka (chociaż oglądały je już z 10 razy) i tylko "ojeeej jakie to śliczne"No i dostałam przykazanie od teściowej, żeby się rozpakować jak najszybciej, bo teść pracuje w Norwegii i będzie w Polsce tylko między 10 a 20 października. Planuję się jakoś wstrzelić w to okienko, żeby chociaż zobaczył wnusię, bo sam ma 4 synów i dziewczynka to dla niego spełnienie marzeń
szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, Blondik, agaton lubią tę wiadomość
-
melduje sie po badaniach. Ktg ok. usg średnio. Mały wazy 1830.(jak mniewypisywali to było 1660g) Urósł ale wciąz nie zadowalająco. Mam w pn przyjsc na ktg i usg spakowana i jesli nadal Młody nie przybierze zadawalająco to już mam zostać do porodu. Zapytałam czy poza waga jest wszystko ok to powiedzieli ze wszystko ok. Zatem niestety czeka mnie tydzień stresu i ciężkiej pacy bo musze się przygotowac na to że od pn szpital:(
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Witamy.
Jak zwykle późno
Pogoda średnia,więc i my niewyraźniwczoraj skończyłam jeden z koszyczkow na kosmetyki Synka
dzisiaj o 21ma być wysłane łóżeczko,więc na jutro rano szykuje się nerwica bo R w pracy i kto przytaszczy paczki do domu...
Dziś pisałam odnośnie pościeli jak będzie wyglądała wysyłka i zmiana kolorów. Miejsce na łóżeczko już prawie gotoweprzemeblowanie szykuję się na środę
zjedliśmy na obiad frytki i zgaga przeszła:) w środę już wizyta rany :o
Paula ja jeszcze czekam na 37tc a wbija mi 1.10 :p ale gratuluję dobrych wieści:) a plamienie na tym etapie raczej po badaniu:)
angella też miałam pytać co z tym autem ale widzę średnio...ehhh
Szczęśliwa super,że podróż spokojnie minęła:*
Mala mi cudne te swiecidelka
Laski wrzucałyście zdjęcia pokoikow i fur Dzieciaków i kurcze wszystkie piękne
Agania nieeeee czekolada po śledziu??? Poddaje sie -,- wymiekłam zwyczajnie
Dla chorusków buziaki tylko bo ledwo lato odeszło a tu już grypska męczą
My dzisiaj po auto do mechanika. Jak miało być zrobione w czwartek tak narazie cisza. Najwyżej skłamię mechanikowi,że do lekarza nie będę miała czym jechać jak R do pracy auto zabierze :p
Poza tym ostatnio często bolinie głowa...mam straszne huśtawki nastroju...no jazdy normalnie takie,że szok..,ja strzele focha na R a on winny przyjdzie przeprosić to mam ochotę strzelić jemu w twarz...pobić go i skopac...wyładować te negatywne emocje i stres...ehhh byle do końca września...szczesliwa_mamusia21, paula1 lubią tę wiadomość
-
Paula nie jadlas nigdy czekolady po sledziach ??? Pyszotka , najlepsze po sledziach w oleju:)
IviQ kurde nooo ... No szczęście ze mały zdrowy w nieszczesciu ze musisz juz iść do szpitala przez ta jego wageoby przybrał !
IviQ lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:e to ja w instytucie matki i dziecka
juz myslalam że się spotkamy
boisz się? bo ja jestem przerazona
Arielko, ja jeszcze się nie boję. Znając siebie, to emocję przyjdą ostatniej nocy przed cc. Chciałabym być pierwsza w kolejce, aby nie czekać długo. Na izbie przyjęć mam być na 7:30. Oby poszło sprawnie i maluszek był zdrowy, to najważniejsze
Po za tym, z tego co wiem, to nie usypiają do cc, a to jest dla mnie najgorsze. Dwa razy byłam już usypiana...
A z jakiego powodu masz mieć cc? Trzymam kciuki, będzie dobrzeMusi
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.