X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po śledziach... doprawię czekoladą i będzie git ;)

mała.mi, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, madu, Little Frog, annggela, paula1, green, Blondik, agaton, Fatim, soraya, Nynusia lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania o boże o.O :D

agania lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Paula dobre wiesci, jestes juz w 37 tc to nie masz co sie martwic ;) tez bym chciala taka informacje ;) staram sie ruszac duzo aby ta szyjka sie ruszyla :)
    No dlatego się cieszę :-)
    Trochę plamienia teraz dostałam jakiegoś, może po badaniu dzisiejszym. Dzwonilam do gina spytać, ale na przerwie jest i później dziewczyny oddzwonia. Ale gdyby więcej krwi się pojawiło to mam dzwonić do nich i może do szpitala.

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania wow :D

Green ja tak mam , dzis myslalam ze nogi mi wyjda przez bożene ... :D

Paula super wiesci ! Juz fajny masz tydzien takze tylko czekac na malenstwo :)

wszyscy cos jedza to ja napisze ze pije Pepsi , musialaaaaam ! :D

annggela, paula1, green, Lexie lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula dobre wieści w sumie , za chwile dosłownie ciąża donoszona , mała dużo wazy wiec pięknie:)

Agania mniaaaaaaaaam ! :D a najlepiej przegryzc czekolada oreo

paula1, agania lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja wczoraj piłam pepsi bo miałam mega wielką ochotkę mmm

• Aleksandra90 Ekspertka

Wysłany: 7 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczęta :-) Macie piękne pokoiki, pościele, wózki i wszystko cacy <3 U mnie pracowity tydzień, ale byle do końca września i koniec z pracą na jakiś czas :-) A teraz myślę, że nawet lepiej - wyjdę sobie z domu na parę godzinek to tak nie myślę o tym wszystkim i czas do porodu szybciej zlatuje, już tylko 6 tygodni!!!

Ja również byłam przeziębiona w zeszły weekend, wyleczyła mnie herbata z miodem, polecam. Tylko ja zawsze raczej szybko przechodzę przeziębienia, więc nie muszę się faszerować lekami :-)

Któraś pisała, że wizytuje w środę? Więc ja też, dowiem się w końcu, czy morfologia mi się polepszyła i jak moje żelazo stoi. Niecierpliwię się mocno. Czuję się dobrze, mam nadzieję, że ten stan się utrzyma, bo w sobotę mamy wesele w Olsztynie i to będzie mój ostatni daleki wyjazd w tej ciąży.

Wczoraj mieliśmy rodzinkę w gościnie, jak mama i teściowa wpadły do Nastkowego pokoju to się nie mogły nacieszyć, wyciągały z komody wszystkie ubranka (chociaż oglądały je już z 10 razy) i tylko "ojeeej jakie to śliczne" :-) No i dostałam przykazanie od teściowej, żeby się rozpakować jak najszybciej, bo teść pracuje w Norwegii i będzie w Polsce tylko między 10 a 20 października. Planuję się jakoś wstrzelić w to okienko, żeby chociaż zobaczył wnusię, bo sam ma 4 synów i dziewczynka to dla niego spełnienie marzeń :-)

szczesliwa_mamusia21, lojkalojka, Blondik, agaton lubią tę wiadomość

82do3e5egr62ty7k.png
    wff2df9h1v1cw6q6.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale robicie ochoty ta cola i pepsi , jeny !
    A Ja mam zakaz picia do końca ciąży tego , po ciąży wypije puszkę i dietka:) odcchudzania czas <3

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie po badaniach. Ktg ok. usg średnio. Mały wazy 1830.(jak mniewypisywali to było 1660g) Urósł ale wciąz nie zadowalająco. Mam w pn przyjsc na ktg i usg spakowana i jesli nadal Młody nie przybierze zadawalająco to już mam zostać do porodu. Zapytałam czy poza waga jest wszystko ok to powiedzieli ze wszystko ok. Zatem niestety czeka mnie tydzień stresu i ciężkiej pacy bo musze się przygotowac na to że od pn szpital:(

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, jakbyście nie mogły 3 dni jeść to też byście pchały w siebie wszystko jak w śmietnik ;)
    a teraz koktajl z banana, malin i jogurtu <3 pyszne :) i miejsca w żołądku już brak :)

polkosia, annggela, soraya, Nynusia, agaton, IviQ lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy.

Jak zwykle późno :/
    Pogoda średnia,więc i my niewyraźni :P wczoraj skończyłam jeden z koszyczkow na kosmetyki Synka :) dzisiaj o 21ma być wysłane łóżeczko,więc na jutro rano szykuje się nerwica bo R w pracy i kto przytaszczy paczki do domu...
    Dziś pisałam odnośnie pościeli jak będzie wyglądała wysyłka i zmiana kolorów. Miejsce na łóżeczko już prawie gotowe ;) przemeblowanie szykuję się na środę:) zjedliśmy na obiad frytki i zgaga przeszła:) w środę już wizyta rany :o

Paula ja jeszcze czekam na 37tc a wbija mi 1.10 :p ale gratuluję dobrych wieści:) a plamienie na tym etapie raczej po badaniu:)

angella też miałam pytać co z tym autem ale widzę średnio...ehhh

Szczęśliwa super,że podróż spokojnie minęła:*

Mala mi cudne te swiecidelka :)

Laski wrzucałyście zdjęcia pokoikow i fur Dzieciaków i kurcze wszystkie piękne <3

Agania nieeeee czekolada po śledziu??? Poddaje sie -,- wymiekłam zwyczajnie :D

Dla chorusków buziaki tylko bo ledwo lato odeszło a tu już grypska męczą :(

My dzisiaj po auto do mechanika. Jak miało być zrobione w czwartek tak narazie cisza. Najwyżej skłamię mechanikowi,że do lekarza nie będę miała czym jechać jak R do pracy auto zabierze :p
    Poza tym ostatnio często bolinie głowa...mam straszne huśtawki nastroju...no jazdy normalnie takie,że szok..,ja strzele focha na R a on winny przyjdzie przeprosić to mam ochotę strzelić jemu w twarz...pobić go i skopac...wyładować te negatywne emocje i stres...ehhh byle do końca września...

szczesliwa_mamusia21, paula1 lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula nie jadlas nigdy czekolady po sledziach ??? Pyszotka , najlepsze po sledziach w oleju:)

IviQ kurde nooo ... No szczęście ze mały zdrowy w nieszczesciu ze musisz juz iść do szpitala przez ta jego wage :( oby przybrał !

IviQ lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekolada po śledziach pycha. :)

ZakręconaOna, soraya lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wczoraj miałam faże na sledzie. jak bylismy w makro wyhaczayłam takie fajnę :) ślina mi tak leciała, ze myslalam, ze ten słoik odkrece na sklepie zeby je chociaz powąchać :)

agania, soraya, lojkalojka, agaton lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ, zawsze trzeba być dobrej myśli. Trzymam kciuki za przybranie na wadze u synka!

IviQ lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png

Wysłany: 7 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ przykro mi , ale na szczescie juz blizej niz dalej ! Bedzie dobrze na pewno :*

Kurcze ale macie ochote na te sledzie faktycznie hehe :P

Oj zakretka wybacz ... wymsknelo mi sie :*

IviQ lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Zajsonek Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pisałam o tym na fb, tutaj też napisze..
    Noc nie przespana, ból jak na @, ciągnięcie w pachwinach, brzuch napięty i ciągnie. Zaraz mąż wróci z pracy i jedziemy na IP. Trzymajcie proszę kciuki, za fałszywy alarm.

polkosia lubi tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    e to ja w instytucie matki i dziecka :) juz myslalam że się spotkamy :D boisz się? bo ja jestem przerazona :D

Arielko, ja jeszcze się nie boję. Znając siebie, to emocję przyjdą ostatniej nocy przed cc. Chciałabym być pierwsza w kolejce, aby nie czekać długo. Na izbie przyjęć mam być na 7:30. Oby poszło sprawnie i maluszek był zdrowy, to najważniejsze ;)
    Po za tym, z tego co wiem, to nie usypiają do cc, a to jest dla mnie najgorsze. Dwa razy byłam już usypiana...

A z jakiego powodu masz mieć cc? Trzymam kciuki, będzie dobrze :) Musi ;)

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • agania Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zajsonek, trzymam kciuki! Będzie dobrze.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png

Wysłany: 7 września 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek trzymamy mocno kciuki !

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 2084 2085 2086 2087 2088 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ