Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja robiłam pomidorówkę, a teraz czekam na sąsiadkę - ma wpaść z córką zobaczyć pokoik
Za to Poczta Polska jak zwykle mnie wk... Czekam od rana na paczkę, ani ja ani Marcin nie wychodziliśmy nigdzie, a ten palant paczkonosz mi awizo zostawił. Zaraz zadzwonię zrobić tam burdę, bo nie mam zamiaru chodzić teraz i się dopraszać o paczkę. Nawrzucam im, że jestem w 9 miesiącu i ma przyjechać dzisiaj 2x. Kretyn...
Mikejla, Fatim lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
soraya wrote:Zakocona kupujac fotelik w komisie czy uzywany na allegro tez nie mam pewnosci ile osob go uzywalo.
L zareklamował wózek. Jutro ma przyjechać kurier z firmy, gdzie zamawialiśmy i odebrać, a ja mam podpisać kartę gwarancyjną. Nie ma to jak wydać ponad 3tys na wózek i od razu oddać go kuźwa do naprawy
Dobra ja się zbieram, jadę po L i jedziemy na SR. Dzisiaj będziemy ćwiczyć aktywny poródWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 16:13
-
Laski, na szybko po wizycie: rodze za 3 (slownie: TRZY!!!) tygodnie!!! Muszę się nastawić
nat_alia, Blondik, FreshMm, paula1, ~Rewianka~, szczesliwa_mamusia21, zakocona, ZakręconaOna, polkosia, agania, ola.321, Lexie, Little Frog, Nynusia, Fatim, lili_madlen, Natka88, Magnosia, Bąbelek, lojkalojka, ewwiel, annggela, PauLLa, agaton, soraya lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
aagatkaa1984 wrote:Magnosoa, a do kogo ty chodzisz na karowej?
Do Teligi-Czajkowskiej. Jestem zadowolona, bo czuję się zadbana. A Ty? Kiedyś już pytałam, ale nie pamiętam...Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
nick nieaktualnyHej Dziewczyny,
Ja od czwartku jestem tak zabiegana, że nie mam czasu nawet za bardzo wejść na forum. Wczoraj próbowałam Was trochę nadrobić w podróży na telefonie, ale efektem tego było tylko przypadkowe zacytowanie posta
Chciałam powiedzieć, że macie przepiękne pokoiki, kąciki i bryki dla Waszych Maluszków!!! Śliczne te zdjęcia i chętnie zrobiłabym rundę po Waszych domach i mieszkaniach i wszystko oglądała z zachwytem
Ja powoli ogarniam kącik naszego Synka. Jak już się z tym uporam, to też pochwalę się jakąś fotką
Buziaki!
szczesliwa_mamusia21, Magnosia, Blondik, Arielka, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa, tak samo myślałam
Fresh, mam 4. dziecka nie jest na forum.
jacusianka, podaj datę CC, to ci dopiszę na liścieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 16:57
szczesliwa_mamusia21, FreshMm, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Do Teligi-Czajkowskiej. Jestem zadowolona, bo czuję się zadbana. A Ty? Kiedyś już pytałam, ale nie pamiętam...
Zastanawiałam się nad Tel Iga, bo ona jest os SLD, ale wybralam MalinowskaMagnosia lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Jacusianka ale mnie wystraszylas ,myslalam ze tam bedzie 3 godziny albo 3 dni takie napiecie zrobiłas !
O nie! jakby to było 3 dni to z nerwów bym chyba nic nie napisała
tylko ja nastawiłam się na październik!
Generalnie wszsytko ok:) od przyszłego tygodnia mam zacząć spacerowac i może zacznę sama z siebie rodzić-tak byłoby najlepiej:)
indukować będziemy w 37-38 tygodniu, bo łozysko będzie już dojrzałe, a przy cukrzycy z insuliną wywołuje się wcześniej
no i dokładny termin mam ustalic za tydzień, a póki co to tak koło 28 września...
Jej, ale emocje!
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]