Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnosia wrote:Arielko, ja jeszcze się nie boję. Znając siebie, to emocję przyjdą ostatniej nocy przed cc. Chciałabym być pierwsza w kolejce, aby nie czekać długo. Na izbie przyjęć mam być na 7:30. Oby poszło sprawnie i maluszek był zdrowy, to najważniejsze
Po za tym, z tego co wiem, to nie usypiają do cc, a to jest dla mnie najgorsze. Dwa razy byłam już usypiana...
A z jakiego powodu masz mieć cc? Trzymam kciuki, będzie dobrzeMusi
Ja noc przedcplanowana cc przepalam, wohole sie nie stresowalam, nie mogłam sie doczekaccc nie jest straszna, do wyjęcia malucha wszystko trwa 10 minut, a poxniej czas leci
Magnosia lubi tę wiadomość
-
IviQ z jednwj strony przykro mi ale z drugiej to już niedługo:)
Zakręcona no błagam ja nie potrafie takich mieszanek jeśćale szwagier R ostatnio zjadł kiełbaske i śledzia opiekanego a zaraz potem wziął pudełeczko z kreme czekoladowym i nożem wyjadl....bleee
Magnosia ale że nie chcesz być uśpiona? Ja jak zgodzę się na cc to chyba tylko na całkowitej narkozie.
Arielka jak przyjdzie co do czego to strach minie
Zajsonek więc i tutaj kciukaski :*Magnosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzekolada tak, sledzie nie
Ja chce te cholerne szprotki, ale boje sie o moje jelita, czy sobie poradza z tym :p
Ohh moja cukrzyca ciazowa daje mi sie we znaki. Cukier wczoraj po kolacji mialam, sluchajcie, az 70! Tak, 70. A pochlonelam kanapusie z chlebka zwyklego z pieczonym schabem, kublem duzym herbaty poslodzonej z cytryna. Jak maz zobaczyl wynik na glukometrze, to polecial po knopersa.
Ciekawe jak bedzie dzis po obiedzie. Maz nakazal mi slodzic herbate i jesc batoniki :o
IviQ kochana bedzie dobrze. Pamietaj, ze lepiej zebys byla pod kontrola. A poza tym to tylko sprzet - zawsze moze sie mylic i moze malenstwo w rzeczywistosci wazy wiecejnie martw sie, badz dobrej mysli. No i zero stresu, bo nie daj Boze jakichs skurczy dostaniesz. Takze goraca herbatka, ciekawa ksiazeczka, wskakuj pod kocyk i relaks
to jest cos czego potrzebujesz Ty i maluszek
i zobaczysz raz dwa nabierze wagi
-
nick nieaktualnyZajsonek wrote:Pisałam o tym na fb, tutaj też napisze..
Noc nie przespana, ból jak na @, ciągnięcie w pachwinach, brzuch napięty i ciągnie. Zaraz mąż wróci z pracy i jedziemy na IP. Trzymajcie proszę kciuki, za fałszywy alarm. -
witam się dziewczyny w 37 tygodniu nie zagladałam tutaj od soboty i ciężko was nadrobic
Fatim, PauLLa, paula1, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Blondik, Natka88, Nynusia, agaton, IviQ lubią tę wiadomość
-
Iviq jedz dużo słodkiego, dzieci więcej wód płodowych wtedy łykają i dość łapczywie - warto spróbować a nóż widelec się uda ?
Zajsonek kciukam, bądź dobrej myśli. Mnie ucho pobolewa czuję się jakbym była zombii na kacu i cały czas mnie światło drażni -
Witam za godzinę mam wizytę, jeszcze chwila i się zbieram.
Wiecie co dziś upolowałam w ciuchlandzie?
Fotelik Cybex Aton za 40 złZakręconaOna, Mikejla, PauLLa, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, agania, Lexie, mała.mi, ewwiel, Nynusia, agaton, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
soraya, nie użyłabym fotelika za 40zł z lumpeksu za żadne skarby świata. Nie wiadomo ile osób go używało i czy on w ogóle się jeszcze nadaje. No, ale to moje podejście.
IviQ, oby maluszek trochę podskoczył z wagą!
Zajsonek, mocne kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 14:59
IviQ lubi tę wiadomość
-
Uffff doczytałam Was
może nie aż tak dokładnie ale ogólnie wiem co się działo
.
Może dziś odniosę się tylko do Jaroszki że bardzo mi przykro!
Nie za bardzo pamiętam co miałam odpisywać i komu, ale wkładki teraz używam bella bez zapachu i ogólnie są ok.
Ja tych kulek nie kupowałam jednak - miałam ochotę skoczyć do biedry ale zrezygnowałam i na necie chyba też nie będę kupowała mimo że wszystkie wyglądają cudownie!
Miałam też KTG i skurcze się nie piszą, przynajmniej jak leżę na badaniu bo w ciągu dnia brzusio mi twardnieje więc wiem że je mam.
Jutro idę na ostatnie badanie USG to przed porodem, może uda się zrobić w końcu jakieś fajne zdjęcie małemu ale się nie nastawiam.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Magnosia, wiesz co badz nawet wczesniej. Jak kilka razy byłam na IP to widziałam, ze odsylalidziewczyny na planowe cc, bo nie ma miejsc, wiec kto pierwszy ten lepszy
Ja noc przedcplanowana cc przepalam, wohole sie nie stresowalam, nie mogłam sie doczekaccc nie jest straszna, do wyjęcia malucha wszystko trwa 10 minut, a poxniej czas leci
Dzięki Agatka, nie miałam pojęcia. Pojadę w takim razie wcześniej. Co mi szkodzi
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
aagatkaa1984 wrote:Magnosia a teraz tak spojrzałam, ze wczesnie Ci robią te cesarkę, w 38+0?
Moze jak mnie poloza do szpitala 17 października, bo tak chca, to tez mi nie będą kazali czekać 2tyg.
Wcześnie Agatka, ale taki termin mi ustaliła moja ginekolog. Dwa tygodnie przed terminem. Nie wiem co jest powodem. APS, czy to że mam macicę po operacji... ?
Paula, a po co Ci narkoza? Po tym jeszcze trudniej dojść do siebie. Przecież to chwilka. Ja chcę "być", słyszeć i widzieć Szymka od razuSzymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Iviq, trzymam kciuki za Twojego dzidziusia, aby rósł ładnie. Rozumiem Cię jednak doskonale. Ja mam jutro USG, zobaczę jak rośnie Szymon, bo też ostatnio jego waga niepokoiła moją gin. Choć brzuszek miał tylko 5 dni młodszy, ale jednak...
Zasjonek, oby to był fałszywy alarm!
IviQ lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.