Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zajsonek trzymam kciuki
Fatim no wcinam słodkie na siłe choć nie lubię już od szpitala... bo tez o tym pomyslalam ze moze za zdrowo się odzywiam.... efekt w 2 tyg 2 kg do przodu a dzidzius 200g...mo ale licze ze moze w pn inaczej przymierza iinaczej bedzie a w miedzyczasi mam wizyte u sowjej gin i moze sie cos dowiem wiecej
Mangosia 5 dni to norma. Ja ma 3 tyg w plecy i termin mi sie na listopad juz zrobił
polkosia ja tez nieraz tak mam ze jestem w domu cały czas a na dole awizo i szlag mnie trafia bo mi na poczte nie po drodze i jeszcze przez to sie musze spoznic do pracy
Zakocona kurde powinni przed wysyłką sprawdzić a nie zapakowac i z głowy. Współczuję Ci problemów i to tuż przed rozwiazaniem.....
polkosia, zakocona lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Jaroszka nie ma za co , nie wyobrazam sobie inaczej ! :*
Hm wiesz moze to zalezy od lekarza/kraju moze u mnie tu inaczej hmm no nie mam pojecia
No i jutro mam wizyte w szpitalu , 8:30 prosze wszystkich o kciuki ! Bo stres mnie bierzeee oj bardzoDobrze ze to rano a nie wieczorem bo chyba bym oszalała tyle czekać
Little Frog, Blondik lubią tę wiadomość
-
kur...nie rozumiem tego Gina, najpierw mi gada, ze jestem pacjentkom podwyższonego ryzyka i inaczej bedzie do mnie podchodzil...a tu takie numery...
Wczoraj mielismy sesje, mimo wszystko nie odwołałam jej, bo ja juz sie z tygodnia na tydzien coraz gorzej czuje i balam sie, ze w koncu nie dam rady...
Cudnie te zdjęcia wyszły...zakochalam się w nichwyslala nam wczoraj do selekcji, bo bedzie je jeszcze obrabiac....pochwalic się będę mogła dopiero za jakieś 2/3 tygodnie...
-
nick nieaktualny
-
Hej ja dziś byłam na wizycie u gina, mała waży 2400 i też mi kazał przyjść za miesiąc dopiero. No i na dodatek muszę obwiązywać się pasem na biodrach bo spojenie dalej się rozchodzi i ból jest nieziemski, w nocy nie mogę się przekręcić tak boli.
szczesliwa_mamusia21, PauLLa, zakocona, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość
Zosia
-
annggela wrote:Jaroszka np. Ja dzis bylam w szpitalu, papierkowa robote mamy odbebniona czyli moje dane, czy jestem alergikiem, grupe krwi wpisala itp. Aby pozniej czasu nie marnowac, jeszcze pokazali mi jak sale porodowe wygladaja. Dobry taki obchod jest.
ahaaaa i Wy tak same lecicie z marszu? bez umawiania się?
Ja bede miala polozna, wiec pewnie to ona wszystko ogarnie, nie? -
Ja miałam do tej pory wizyty co 4 tygodnie. Pewnie jutro okaże się, że kolejne będą szybciej.
Co do fotelika, to ja uważam, że każdy sam decyduje i skoro się jeździ raz na kilka tygodni tylko do lekarza gdzieś blisko, to nie ma sensu zakładać śmiertelnego wypadku pod domem, litości...ss, lojkalojka, soraya, szczesliwa_mamusia21, mała.mi, PauLLa, stokrotka25, Blondik, lili_madlen, annielica lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ale jestem dzis zmeczona i mam lenia .
A jeszcze kolacje trzeba zrobic
Ja tez wizyty mam co 4 tygodnie . Teraz bede miala 10 wrzesniai kolejna na poczatku pazdziernika i KTG u nas nie robia .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
jaroszka wrote:ahaaaa i Wy tak same lecicie z marszu? bez umawiania się?
Ja bede miala polozna, wiec pewnie to ona wszystko ogarnie, nie?
U mnie na polowkowym ktore bylo w szpitalu robione od razu wyznaczyli mi termin na te spotkanie. Tu kazda ma miesiac przed TP.
Z tym spojeniem to i jacos mam chyba, caly dzien ok ale jak tylko sprobuje w lozku sie przekrecic to ,,O Matko !!"jaroszka lubi tę wiadomość
-
Jestem po wizycie, dr pobrał mi GbSa.
Wizyta za 3 tygodnie.
Miał mi wyznaczyć dziś termin cięcia, patrząc na wasze terminy myślałam że to będzie około 1 października a tu dr mówi że tak koło 12, 13 będę się musiała zgłosić na IP. Termin wg OM mam na 14. 10. Pozostaje mi liczyć na to że niunia będzie chciała wyjść wcześniej na świat.
Dziś nawet nie robił usg, 28.09 na wizycie ma zrobić żeby ustalić szacunkową wagę.
Tak mnie zaskoczył tym terminem, że nie zapytałam o wiele rzeczy.