X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek trzymam kciuki

Fatim no wcinam słodkie na siłe choć nie lubię już od szpitala... bo tez o tym pomyslalam ze moze za zdrowo się odzywiam.... efekt w 2 tyg 2 kg do przodu a dzidzius 200g...mo ale licze ze moze w pn inaczej przymierza iinaczej bedzie a w miedzyczasi mam wizyte u sowjej gin i moze sie cos dowiem wiecej

Mangosia 5 dni to norma. Ja ma 3 tyg w plecy i termin mi sie na listopad juz zrobił:/

polkosia ja tez nieraz tak mam ze jestem w domu cały czas a na dole awizo i szlag mnie trafia bo mi na poczte nie po drodze i jeszcze przez to sie musze spoznic do pracy

Zakocona kurde powinni przed wysyłką sprawdzić a nie zapakowac i z głowy. Współczuję Ci problemów i to tuż przed rozwiazaniem.....

polkosia, zakocona lubią tę wiadomość

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, a no tak Ty przecież w Norwegii mieszkasz...znam ta sprawę - straszne :(

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od 30 tygodnia mam co 3 tygodnie a co dalej to się okaże:) dowiem się 16.09 na wizycie.
    Estrella to większość zazdrości:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa właśnie!!! Ty mój aniele wspominałaś mnie dzisiaj właśnie mi się przypomniało!
    Kochana jesteś :*

no widzisz juz od 33 bedziesz miala co dwa tygodnie...dziwne to jakies

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka nie ma za co , nie wyobrazam sobie inaczej ! :*

Hm wiesz moze to zalezy od lekarza/kraju moze u mnie tu inaczej hmm no nie mam pojecia :(

No i jutro mam wizyte w szpitalu , 8:30 prosze wszystkich o kciuki ! Bo stres mnie bierzeee oj bardzo :D Dobrze ze to rano a nie wieczorem bo chyba bym oszalała tyle czekać :D

Little Frog, Blondik lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kur...nie rozumiem tego Gina, najpierw mi gada, ze jestem pacjentkom podwyższonego ryzyka i inaczej bedzie do mnie podchodzil...a tu takie numery...

Wczoraj mielismy sesje, mimo wszystko nie odwołałam jej, bo ja juz sie z tygodnia na tydzien coraz gorzej czuje i balam sie, ze w koncu nie dam rady...
    Cudnie te zdjęcia wyszły...zakochalam się w nich :) wyslala nam wczoraj do selekcji, bo bedzie je jeszcze obrabiac....pochwalic się będę mogła dopiero za jakieś 2/3 tygodnie...

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w szpitalu? po co?

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak zobaczyłam tyle tych kartonów to powiedziałam mężowi, że wykupię wszystkie i będę sprzedawała w necie :P ale szybko zrezygnowałam z tego pomysłu ;)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

• miska2503 Ekspertka

Wysłany: 7 września 2015, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja dziś byłam na wizycie u gina, mała waży 2400 i też mi kazał przyjść za miesiąc dopiero. No i na dodatek muszę obwiązywać się pasem na biodrach bo spojenie dalej się rozchodzi i ból jest nieziemski, w nocy nie mogę się przekręcić tak boli.

szczesliwa_mamusia21, PauLLa, zakocona, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka np. Ja dzis bylam w szpitalu, papierkowa robote mamy odbebniona czyli moje dane, czy jestem alergikiem, grupe krwi wpisala itp. Aby pozniej czasu nie marnowac, jeszcze pokazali mi jak sale porodowe wygladaja. Dobry taki obchod jest.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miska, czyli nie jestem jedyna...
    współczuje bólu spojenia :( a obwiązywanie ma pomóc w tym żeby się nie rozchodziło?

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Jaroszka np. Ja dzis bylam w szpitalu, papierkowa robote mamy odbebniona czyli moje dane, czy jestem alergikiem, grupe krwi wpisala itp. Aby pozniej czasu nie marnowac, jeszcze pokazali mi jak sale porodowe wygladaja. Dobry taki obchod jest.

ahaaaa i Wy tak same lecicie z marszu? bez umawiania się?
    Ja bede miala polozna, wiec pewnie to ona wszystko ogarnie, nie?

relgh371crdcdbv2.png
  • miska2503 Ekspertka

Wysłany: 7 września 2015, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak ma niby pomóc i podobno po dwóch tygodniach ma być różnica

Zosia
    l22ndf9he4ul08c3.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam do tej pory wizyty co 4 tygodnie. Pewnie jutro okaże się, że kolejne będą szybciej.

Co do fotelika, to ja uważam, że każdy sam decyduje i skoro się jeździ raz na kilka tygodni tylko do lekarza gdzieś blisko, to nie ma sensu zakładać śmiertelnego wypadku pod domem, litości...

ss, lojkalojka, soraya, szczesliwa_mamusia21, mała.mi, PauLLa, stokrotka25, Blondik, lili_madlen, annielica lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia dobrze gada..polać jej! :D

polkosia, ss, lojkalojka, soraya, agaton, Lexie, mała.mi, FreshMm, madu, BATTINKA, stokrotka25, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi też się rozchodzi spojenie łonowe, więc znam ten ból :/

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale jestem dzis zmeczona i mam lenia .
    A jeszcze kolacje trzeba zrobic :/

Ja tez wizyty mam co 4 tygodnie . Teraz bede miala 10 wrzesniai kolejna na poczatku pazdziernika i KTG u nas nie robia .

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    ahaaaa i Wy tak same lecicie z marszu? bez umawiania się?
    Ja bede miala polozna, wiec pewnie to ona wszystko ogarnie, nie?

U mnie na polowkowym ktore bylo w szpitalu robione od razu wyznaczyli mi termin na te spotkanie. Tu kazda ma miesiac przed TP.

Z tym spojeniem to i jacos mam chyba, caly dzien ok ale jak tylko sprobuje w lozku sie przekrecic to ,,O Matko !!"

jaroszka lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wklejam zniżkena butelki Avent, może którejś się przyda ;)

Odbierz 10% rabatu przy zakupie dowolnej butelki z linii Avent Natural w sklepie Agito.pl.
    Kod zniżkowy:
    1978-9074-8210-3829

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie, dr pobrał mi GbSa.
    Wizyta za 3 tygodnie.
    Miał mi wyznaczyć dziś termin cięcia, patrząc na wasze terminy myślałam że to będzie około 1 października a tu dr mówi że tak koło 12, 13 będę się musiała zgłosić na IP. Termin wg OM mam na 14. 10. Pozostaje mi liczyć na to że niunia będzie chciała wyjść wcześniej na świat.
    Dziś nawet nie robił usg, 28.09 na wizycie ma zrobić żeby ustalić szacunkową wagę.

Tak mnie zaskoczył tym terminem, że nie zapytałam o wiele rzeczy.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
‹‹ 2088 2089 2090 2091 2092 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ