X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • soraya Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Soraya a jaki to fotelik tak wogole? :) od urodzenia czy ten dla starszego dziecka?

http://sprzedajemy.pl/fotelik-samochodowy-cybex-aton-mamas-and-papas-baza-isofix-0-13-kg,10872947

Dokładnie taki i w takim kolorze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:22

Mikejla lubi tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soraya i fajnie:) dokładnie gratulujemy lupu dobrego ! :D
    Szczęśliwa oj tak ! Jak zawsze po swojemu działa haha poprawione .

szczesliwa_mamusia21, annggela lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika dobrze ze przypomnialas mi , przelaczylam właśnie ! :D

annggela lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka o kurcze.. Ciekawe co dalej.. Ale zestresowalas mnie jak Jacusianka tym swoim TRZY!;-)
    Dzisiaj poszlam po siostrzenca do szkoły i wracajac zaczęło mnie podbrzusze pobolewac,polozylam sie na troche i przeszlo.. Po kazdej toalecie obserwuje teraz wkładke i slady na niej mam takie ni to zółte,ni to pomaranczowe.. Chyba to siuśki :-) Kurcze,codziennie coraz bliżej wielkiego dnia.. :-)

Co do biedronki to poszłam ok 18 bez przekonania.. po Waszych postach stwierdzilam,ze nie ma co liczyc na cottony to jednak podobnie jak Estrella miło sie rozczarowałam.Wprawdzie byly cztery tylko ale BYŁY! ;-) 3 zestawy niebieskie,jeden czerwony.Zdziwilam sie bo sklep ten jest oblegany ale kulki były tak jakoś zakamuflowane,ze nawet ja przeszlam obok nich 2 razy i nie zauwazylam,dopiero 3 był owocny ;-) zakupilam zestaw niebieski i ramki do zdjec ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:23

ZakręconaOna, annggela lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla tak przy siku. Zakręcona ale ja nie miałam pobieranego wymazu - mialam miec 15 wrzesnia. kurde ale jestem zdenerwowana ale pozytywnie :D w sumie to moge juz rodzic:D nie no siedze na razie bo wiecie czasem jest tak ze człowiek się coraz bardziej nakreca i czuje dziwne rzeczy :D

Magnosia lubi tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe,Mika,faktycznie.. Tez to ogladam ;-) a tak przy okazji.. Nienawidze śledzi.. ;-)

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie fajnie jak i Ja bym się jutro tak Milo rozczarowała hahaha: D
    Fajnie ze udało się wychaczyc

Lexie Ja mam takie plamenki ledwo widoczne raz żółte , raz białe , raz mega delikatnie pomarańczowe ale to po luteinie bo juz lekarzy dwa razy pytakam a tak samo miałam kolo 20 tygodnia po lutce dopochwowej

szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    Mikejla tak przy siku. Zakręcona ale ja nie miałam pobieranego wymazu - mialam miec 15 wrzesnia. kurde ale jestem zdenerwowana ale pozytywnie :D w sumie to moge juz rodzic:D nie no siedze na razie bo wiecie czasem jest tak ze człowiek się coraz bardziej nakreca i czuje dziwne rzeczy :D
    A to co mi się ubzduralo ?! o_O
    To kochana jeszcze lepiej , obserwuj się obserwuj !
    A Antek ile wazy juz ???

Ja aaaaa KOCHAM sledzie w każdej postaci ihi: D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:28

Wredotka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne to nasze forum:) Nie ma chamstwa, tylko własniekulturalne wyrażanie swojej opinii i mi się to bardzo podoba i pochwala dla wszystkich i tych "za" i tych "przeciw" hehe:) rzadko taką kulturkę sie na forum spotyka:)
    Lexie fajnie, że Ci się udało upolować kuleczki, ja może jutro się skusze na polowanie, bo u mnie dzisiaj nie dowieźli;)
    A ide jutro na SR, wreszcie się doczekałam, mam nadzieje:)
    Zaczną się teraz niusy o symptomach rozpoczynającego się porodu:) Ale będzie ekscytująco:)
    A mi chyba brzuchol opadł trochę, w środę zrobię zdjęcie, bo to kolejny tydzień i porównam:)
    I chyba idę spac, bo średnio się czuję...

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, jaroszka, Nynusia, Magnosia, Bąbelek, zakocona, Blondik, madu lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam się i z Jaroszka, i z Agatką. Też pół roku temu kombinowałam, na czym oszczędzić i jak, bo nie wiedziałam, jak będzie z naszą sytuacją finansową. Teraz wiemy, że jest ok więc kupiliśmy droższy fotelik, tym bardziej, że teściowie mieszkają od nas 200 km. Soraya gratuluję łupu :)

Dziewczyny, pisałyście kiedyś o hemoroidach. One faktycznie zanikają po porodzie? Stosuję czopki i maści, ale mnie to mega martwi. Jak myślicie - warto konsultować z proktologiem? Czy już iść po porodzie? Boję się, że po SN może być jeszcze gorzej choć nigdy nie miałam takich problemów.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:34

jaroszka, soraya lubią tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrętka 1 wrzesnia ważył prawie 2400. Nie no wolałabym żeby poczekał jeszcze te 12 dni bo wtedy bedzie ciąża donoszona więc mam nadzieję, że sobie wkrecam albo ze to tylko jakies przepowiadające czy cos:D jutro mam szkołe rodzenia moze od razu wezme torbe spakowaną do szpitala :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, ja bym po porodzie poszła, jak nie znikną.
    Spróbuj zimnego prysznica na zadek, ja się rano i wieczorem polewam zimną wodą, szybko mi zniknął. Wiem ze przy porodzie wylezie cham jeden, ale wtedy się bede martwić co z nim zrobic, żeby jak najszybciej zniknął.

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka ale masz fajne podejście hehe ja to bym chyba... Ze strachu hehehe :D ciekawe jak to u mnie za miesiąc będzie z myśleniem

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka wiesz co są różne opinie , na pewno nie dbanie o hemoroidy sprawić może ze przy zaparciach po urodzeniu czy czymś czy nawet samym porodzie mogą się powiększyć , popekac i same problemy . Ja mam jednego maleńkiego , bezbolesnego ... Czasami krwawi kropeczkami krwi jak zaparcia mam mega i często i tyłek mocno zatre , po porodzie mam zamiar zastosować cos na to .

Agaton dokładnie ! :) rzadko się spotyka takie osoby jak tu na forum <3
    Oj będą emocje , doczekać się nie mogę kolejnych wieści dobrych i fociurek

agaton lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    Zakrętka 1 wrzesnia ważył prawie 2400. Nie no wolałabym żeby poczekał jeszcze te 12 dni bo wtedy bedzie ciąża donoszona więc mam nadzieję, że sobie wkrecam albo ze to tylko jakies przepowiadające czy cos:D jutro mam szkołe rodzenia moze od razu wezme torbe spakowaną do szpitala :D
    No pewnie ale wagę ma tak ładna ze może się rodzic nawet teraz hihi
    Wiadomka ze będzie zdrów ! :D
    Nie no lepiej niech siedzi ale jak cos to kciuki Ciocię będą mocne trzymać ! :) oj weź weź ta torbę .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja myślę, że najgorsze na te hemoroidy będzie parcie, bo to się prze przecie z całej siły, jakby się kupę robiło:P

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka ja bym poszla do proktologa na konsultacje :)

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton dziekujemy za pochwale :) tez uwazam, ze u nas jest kulturalnie :)
    nooo od kiedy nenki nie ma :P heheh

ale jestem okropna?

agaton, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, annggela, Lexie, Bąbelek, lojkalojka, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To może ja też mam hemoroida jakiegoś cholera? Skoro przy każdej 2 krew mi leci...

• ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton no właśnie , one wyskocza najbardziej przy porodzie .
    Mika bardzo możliwe ...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:39

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2090 2091 2092 2093 2094 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ