Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mikejla wrote:Soraya a jaki to fotelik tak wogole?
od urodzenia czy ten dla starszego dziecka?
http://sprzedajemy.pl/fotelik-samochodowy-cybex-aton-mamas-and-papas-baza-isofix-0-13-kg,10872947
Dokładnie taki i w takim kolorze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:22
Mikejla lubi tę wiadomość
-
Arielka o kurcze.. Ciekawe co dalej.. Ale zestresowalas mnie jak Jacusianka tym swoim TRZY!
Dzisiaj poszlam po siostrzenca do szkoły i wracajac zaczęło mnie podbrzusze pobolewac,polozylam sie na troche i przeszlo.. Po kazdej toalecie obserwuje teraz wkładke i slady na niej mam takie ni to zółte,ni to pomaranczowe.. Chyba to siuśkiKurcze,codziennie coraz bliżej wielkiego dnia..
Co do biedronki to poszłam ok 18 bez przekonania.. po Waszych postach stwierdzilam,ze nie ma co liczyc na cottony to jednak podobnie jak Estrella miło sie rozczarowałam.Wprawdzie byly cztery tylko ale BYŁY!3 zestawy niebieskie,jeden czerwony.Zdziwilam sie bo sklep ten jest oblegany ale kulki były tak jakoś zakamuflowane,ze nawet ja przeszlam obok nich 2 razy i nie zauwazylam,dopiero 3 był owocny
zakupilam zestaw niebieski i ramki do zdjec
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:23
ZakręconaOna, annggela lubią tę wiadomość
-
Mikejla tak przy siku. Zakręcona ale ja nie miałam pobieranego wymazu - mialam miec 15 wrzesnia. kurde ale jestem zdenerwowana ale pozytywnie
w sumie to moge juz rodzic:D nie no siedze na razie bo wiecie czasem jest tak ze człowiek się coraz bardziej nakreca i czuje dziwne rzeczy
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Lexie fajnie jak i Ja bym się jutro tak Milo rozczarowała hahaha: D
Fajnie ze udało się wychaczyc
Lexie Ja mam takie plamenki ledwo widoczne raz żółte , raz białe , raz mega delikatnie pomarańczowe ale to po luteinie bo juz lekarzy dwa razy pytakam a tak samo miałam kolo 20 tygodnia po lutce dopochwowejszczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
-
Arielka wrote:Mikejla tak przy siku. Zakręcona ale ja nie miałam pobieranego wymazu - mialam miec 15 wrzesnia. kurde ale jestem zdenerwowana ale pozytywnie
w sumie to moge juz rodzic:D nie no siedze na razie bo wiecie czasem jest tak ze człowiek się coraz bardziej nakreca i czuje dziwne rzeczy
To kochana jeszcze lepiej , obserwuj się obserwuj !
A Antek ile wazy juz ???
Ja aaaaa KOCHAM sledzie w każdej postaci ihi: DWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:28
Wredotka lubi tę wiadomość
-
Fajne to nasze forum:) Nie ma chamstwa, tylko własniekulturalne wyrażanie swojej opinii i mi się to bardzo podoba i pochwala dla wszystkich i tych "za" i tych "przeciw" hehe:) rzadko taką kulturkę sie na forum spotyka:)
Lexie fajnie, że Ci się udało upolować kuleczki, ja może jutro się skusze na polowanie, bo u mnie dzisiaj nie dowieźli;)
A ide jutro na SR, wreszcie się doczekałam, mam nadzieje:)
Zaczną się teraz niusy o symptomach rozpoczynającego się porodu:) Ale będzie ekscytująco:)
A mi chyba brzuchol opadł trochę, w środę zrobię zdjęcie, bo to kolejny tydzień i porównam:)
I chyba idę spac, bo średnio się czuję...szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, jaroszka, Nynusia, Magnosia, Bąbelek, zakocona, Blondik, madu lubią tę wiadomość
-
Zgadzam się i z Jaroszka, i z Agatką. Też pół roku temu kombinowałam, na czym oszczędzić i jak, bo nie wiedziałam, jak będzie z naszą sytuacją finansową. Teraz wiemy, że jest ok więc kupiliśmy droższy fotelik, tym bardziej, że teściowie mieszkają od nas 200 km. Soraya gratuluję łupu
Dziewczyny, pisałyście kiedyś o hemoroidach. One faktycznie zanikają po porodzie? Stosuję czopki i maści, ale mnie to mega martwi. Jak myślicie - warto konsultować z proktologiem? Czy już iść po porodzie? Boję się, że po SN może być jeszcze gorzej choć nigdy nie miałam takich problemów.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:34
jaroszka, soraya lubią tę wiadomość
-
Zakrętka 1 wrzesnia ważył prawie 2400. Nie no wolałabym żeby poczekał jeszcze te 12 dni bo wtedy bedzie ciąża donoszona więc mam nadzieję, że sobie wkrecam albo ze to tylko jakies przepowiadające czy cos:D jutro mam szkołe rodzenia moze od razu wezme torbe spakowaną do szpitala
-
Wredotka, ja bym po porodzie poszła, jak nie znikną.
Spróbuj zimnego prysznica na zadek, ja się rano i wieczorem polewam zimną wodą, szybko mi zniknął. Wiem ze przy porodzie wylezie cham jeden, ale wtedy się bede martwić co z nim zrobic, żeby jak najszybciej zniknął.
-
Wredotka wiesz co są różne opinie , na pewno nie dbanie o hemoroidy sprawić może ze przy zaparciach po urodzeniu czy czymś czy nawet samym porodzie mogą się powiększyć , popekac i same problemy . Ja mam jednego maleńkiego , bezbolesnego ... Czasami krwawi kropeczkami krwi jak zaparcia mam mega i często i tyłek mocno zatre , po porodzie mam zamiar zastosować cos na to .
Agaton dokładnie !rzadko się spotyka takie osoby jak tu na forum
Oj będą emocje , doczekać się nie mogę kolejnych wieści dobrych i fociurekagaton lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:Zakrętka 1 wrzesnia ważył prawie 2400. Nie no wolałabym żeby poczekał jeszcze te 12 dni bo wtedy bedzie ciąża donoszona więc mam nadzieję, że sobie wkrecam albo ze to tylko jakies przepowiadające czy cos:D jutro mam szkołe rodzenia moze od razu wezme torbe spakowaną do szpitala
Wiadomka ze będzie zdrów !
Nie no lepiej niech siedzi ale jak cos to kciuki Ciocię będą mocne trzymać !oj weź weź ta torbę .
-
Agaton dziekujemy za pochwale
tez uwazam, ze u nas jest kulturalnie
nooo od kiedy nenki nie maheheh
ale jestem okropna?agaton, Nynusia, szczesliwa_mamusia21, Magnosia, annggela, Lexie, Bąbelek, lojkalojka, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość