X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka nie nie tak z biegu , ja dostaje skierowanie od Gina wlasnie tak miesiac przed porodem i ide na takie spotkanie , oprowadzaja Cie mowia co i jak pokazuja sale , no i pozniej Cie juz "znaja" i wiedza co i jak :) Zobaczymy jutro co to bedzie to bede mogla cos wiecej powiedziec co sie działo :D

Soraya faktycznie dziwna sprawa ... hm ciekawe czemu tak , a moze sie pomylil i mial byc 2 lub 3 ?

Miśka lubie post odnosnie wagi i ze wszystko ok ! Wspoczuje bólu , oby obwizanie cos pomoglo ! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 19:46

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja miałam do tej pory wizyty co 4 tygodnie. Pewnie jutro okaże się, że kolejne będą szybciej.

Co do fotelika, to ja uważam, że każdy sam decyduje i skoro się jeździ raz na kilka tygodni tylko do lekarza gdzieś blisko, to nie ma sensu zakładać śmiertelnego wypadku pod domem, litości...

To znaczy, ze na wakacje, urlopy, dluzsze weekendy, zakupy etc... nie bedziesz wyjezdzac?
    nie zakladam od razu smiertelnego wypadku, napisalam tak poprostu, ze przypadki chodza po ludziach i tyle.
    Polkosia, ale z tego co ja wiem to Ty masz chyba nowy fotelik i dosc drogi, wiec nie wiem skad ten sarkazm...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 19:57

ZakręconaOna, Magnosia, zakocona lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde tak sie wystraszyłam bo przy podcieraniu zauważyłam na papierze kropeczkę krwi a dodam, że od dwóch dni mój organizm dziwnie się zachowuje. wczoraj mialam ból w dole brzucha połączony z bólem w krzyżu, dziś rano rozwolnienie no i nagle zaczełam mieć mega dużo śluzu od dzisiaj rano właściwie. tak sie wystraszyłam, że aż dopakowałam do torby szlafrok i siedze czekam co sie bedzie działo dalej :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do fotelikow to ńiech kazdy robi co uwaza.. My kupilismy be safe, zaden uzywany czy firmy tej co wozek... Mimo iz my jezdzimy ostroznie to zawsze mozna trafic na pijanego kretyna lub innego debila ktory sie zagapil. Bezpieczenstwo dla nas jest najwazniejsze.

jaroszka, ZakręconaOna, Magnosia, zakocona lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka masz dokladnie takie objawy zblizajacego sie porodu jak nam opisywala polozna na SR :P

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Co do fotelikow to ńiech kazdy robi co uwaza.. My kupilismy be safe, zaden uzywany czy firmy tej co wozek... Mimo iz my jezdzimy ostroznie to zawsze mozna trafic na pijanego kretyna lub innego debila ktory sie zagapil. Bezpieczenstwo dla nas jest najwazniejsze.

Zgadza się Angela! niech każdy robi co chce i dla nas tez bezpieczeństwo jest najważniejsze.

relgh371crdcdbv2.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka może czop zaczyna delikatnie odchodzić? Bywa że zaczyna nawet do 2 tyg. przed.

jaroszka lubi tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png

Wysłany: 7 września 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka o mamuniu , no to obserwuj kochana ! Ciekawe co tam sie szykuje :D ( tzn. no wiadomo co )

Dziewczyny dokladnie luzik :) Myśle ze Soraya chciala napisac , po prostu sie "pochwalic" łupem jak kazda z nas ktora cos upoluje i szybko wchodzi na forum zeby sie pochwalic :) Po to tu jestesmy , a nie zeby krytykować jak teściowe zołzy ktore nas wkurzaja :D Nasze dzieciaczki i sami podejmujemy decyzje , co jedza , czym jezdza itd , indywidualna sprawa ! Wiec ja napisze ze super okazja i fajnie ze udalo sie trafic taki "łup" niech sluzy jak najlepiej :)

Luzuuuujemy :*

Mikejla, aanaa, ss, estrella, agaton, soraya, Lexie, ola.321, stokrotka25, Blondik lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę że poruszyłam forum tym fotelikiem. Ja będę czuła się z nim bezpiecznie. Fotelik jest w dobrym stanie. Moje zdanie na ten temat jest takie i już.

Mikejla, aanaa, ss, agaton, mała.mi, polkosia, lojkalojka, Blondik lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa, ale do Ciebie pasuje ten nick :P
    hehe kochana oczywiscie, ze luzik, niech kazdy robi jak chce...tylko ja chcialam wyrazic swoja opinie w kwestii, gdy ktos nie ma kasy i probuje po taniosci kupic...to zawsze mozna przyoszczedic na czyms innym, a nie na foteliku. Tylko o to mi chodziło...

Poza tym Polkoska troche mnie wkurzylas z tym tekstem: "litosci" i jeszcze 3 kropki na koncu, dla mnie to był sarkastyczny komentarz tak zwana podsmiechujka z czlowieka - nie lubie tego, a że ja już taka jestem to musialam cos napisac :P
    a tak generalnie to bardxo lubię nasza Polkosie zeby nie bylo :D :P

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, agaton, soraya, annggela, polkosia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka zgadzam się kochana z Toba w milionie procent ! :)

Arielka masz identyko sytuacje co wrześniowa jedna dziewczyna , po paru h okazało się ze czop jej odszedł ... Krewka pewnie po pobieraniu gbs ale obserwuj się , obserwuj czy czop nie odchodzi powoli właśnie .
    Powodzonka :* dobrze , ze w razie w dopakowalas się kochana .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    soraya wrote:
    Widzę że poruszyłam forum tym fotelikiem. Ja będę czuła się z nim bezpiecznie. Fotelik jest w dobrym stanie. Moje zdanie na ten temat jest takie i już.

Soraya przepraszam jezeli urazilam, to oczywiscie Twoja decyzja i ja rowniez uwazam, ze to niebywala okazja.
    Poprostu musialam wyrazic swoje zdanie - wybacz, ale ja juz kiedys pisalam, ze mam bzika na punkcie bezpieczensta!
    :*

soraya lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka przy podcieraniu się po siusiu zobaczyłaś krew czy jak?

Wysłany: 7 września 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ty moj komplemenciarzu <3 :D
    Dokladnie kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie :)

jaroszka, soraya lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie , ze każdy ma prawo . :)
    A Ty soraya się nami nie przejmuj bo wiadomo , ze zrobisz co ze chcesz a tu każdy wyraża własną opinie o ile nie jest ona NARZUCONA I NIE MILA ! :)
    Najważniejsze ze będziesz się czuła kochana bezpiecznie z malenstwem:) :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:19

szczesliwa_mamusia21, jaroszka, soraya, annggela lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 7 września 2015, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj zakretka słownik psikusy robi :D

ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Soraya a jaki to fotelik tak wogole? :) od urodzenia czy ten dla starszego dziecka?

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam rozumiem, ze jezeli kogoś nie stać na fotelik za 500 zl z atestami, to lepiej kupic używany, niz jakis z marketu za 80zl. Wiec soraya gratuluje lupu, bo to dobra marka fotelika

soraya, polkosia, ss lubią tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Apropo śledzi hahaha. Oglądam na wspólnej i Bogdan do córki z takim tekstem: " a ty co się wystroilas jak śledź na dzień morza" :D tak mi się przypomniało o śledziach dzisiejszych hahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:17

soraya, ZakręconaOna, Lexie, szczesliwa_mamusia21, aanaa, Nynusia, annggela, Blondik lubią tę wiadomość

• soraya Autorytet

Wysłany: 7 września 2015, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziewczyny, nie obrażam się. Luzik. Bardziej chodziło o to że chciałam się pochwalić, taki fotelik na olx można kupić używany za 200-300 zł i też nie wiemy ilu wcześniej używało go itd. ale ok.

jaroszka, szczesliwa_mamusia21, polkosia lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
‹‹ 2089 2090 2091 2092 2093 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ