Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka nie nie tak z biegu , ja dostaje skierowanie od Gina wlasnie tak miesiac przed porodem i ide na takie spotkanie , oprowadzaja Cie mowia co i jak pokazuja sale , no i pozniej Cie juz "znaja" i wiedza co i jak
Zobaczymy jutro co to bedzie to bede mogla cos wiecej powiedziec co sie działo
Soraya faktycznie dziwna sprawa ... hm ciekawe czemu tak , a moze sie pomylil i mial byc 2 lub 3 ?
Miśka lubie post odnosnie wagi i ze wszystko ok ! Wspoczuje bólu , oby obwizanie cos pomoglo !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 19:46
-
polkosia wrote:Ja miałam do tej pory wizyty co 4 tygodnie. Pewnie jutro okaże się, że kolejne będą szybciej.
Co do fotelika, to ja uważam, że każdy sam decyduje i skoro się jeździ raz na kilka tygodni tylko do lekarza gdzieś blisko, to nie ma sensu zakładać śmiertelnego wypadku pod domem, litości...
To znaczy, ze na wakacje, urlopy, dluzsze weekendy, zakupy etc... nie bedziesz wyjezdzac?
nie zakladam od razu smiertelnego wypadku, napisalam tak poprostu, ze przypadki chodza po ludziach i tyle.
Polkosia, ale z tego co ja wiem to Ty masz chyba nowy fotelik i dosc drogi, wiec nie wiem skad ten sarkazm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 19:57
ZakręconaOna, Magnosia, zakocona lubią tę wiadomość
-
kurde tak sie wystraszyłam bo przy podcieraniu zauważyłam na papierze kropeczkę krwi a dodam, że od dwóch dni mój organizm dziwnie się zachowuje. wczoraj mialam ból w dole brzucha połączony z bólem w krzyżu, dziś rano rozwolnienie no i nagle zaczełam mieć mega dużo śluzu od dzisiaj rano właściwie. tak sie wystraszyłam, że aż dopakowałam do torby szlafrok i siedze czekam co sie bedzie działo dalej
-
Co do fotelikow to ńiech kazdy robi co uwaza.. My kupilismy be safe, zaden uzywany czy firmy tej co wozek... Mimo iz my jezdzimy ostroznie to zawsze mozna trafic na pijanego kretyna lub innego debila ktory sie zagapil. Bezpieczenstwo dla nas jest najwazniejsze.
jaroszka, ZakręconaOna, Magnosia, zakocona lubią tę wiadomość
-
annggela wrote:Co do fotelikow to ńiech kazdy robi co uwaza.. My kupilismy be safe, zaden uzywany czy firmy tej co wozek... Mimo iz my jezdzimy ostroznie to zawsze mozna trafic na pijanego kretyna lub innego debila ktory sie zagapil. Bezpieczenstwo dla nas jest najwazniejsze.
Zgadza się Angela! niech każdy robi co chce i dla nas tez bezpieczeństwo jest najważniejsze. -
Arielka o mamuniu , no to obserwuj kochana ! Ciekawe co tam sie szykuje
( tzn. no wiadomo co )
Dziewczyny dokladnie luzikMyśle ze Soraya chciala napisac , po prostu sie "pochwalic" łupem jak kazda z nas ktora cos upoluje i szybko wchodzi na forum zeby sie pochwalic
Po to tu jestesmy , a nie zeby krytykować jak teściowe zołzy ktore nas wkurzaja
Nasze dzieciaczki i sami podejmujemy decyzje , co jedza , czym jezdza itd , indywidualna sprawa ! Wiec ja napisze ze super okazja i fajnie ze udalo sie trafic taki "łup" niech sluzy jak najlepiej
Luzuuuujemy :*Mikejla, aanaa, ss, estrella, agaton, soraya, Lexie, ola.321, stokrotka25, Blondik lubią tę wiadomość
-
Szczesliwa, ale do Ciebie pasuje ten nick
hehe kochana oczywiscie, ze luzik, niech kazdy robi jak chce...tylko ja chcialam wyrazic swoja opinie w kwestii, gdy ktos nie ma kasy i probuje po taniosci kupic...to zawsze mozna przyoszczedic na czyms innym, a nie na foteliku. Tylko o to mi chodziło...
Poza tym Polkoska troche mnie wkurzylas z tym tekstem: "litosci" i jeszcze 3 kropki na koncu, dla mnie to był sarkastyczny komentarz tak zwana podsmiechujka z czlowieka - nie lubie tego, a że ja już taka jestem to musialam cos napisac
a tak generalnie to bardxo lubię nasza Polkosie zeby nie byloszczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, agaton, soraya, annggela, polkosia lubią tę wiadomość
-
Jaroszka zgadzam się kochana z Toba w milionie procent !
Arielka masz identyko sytuacje co wrześniowa jedna dziewczyna , po paru h okazało się ze czop jej odszedł ... Krewka pewnie po pobieraniu gbs ale obserwuj się , obserwuj czy czop nie odchodzi powoli właśnie .
Powodzonka :* dobrze , ze w razie w dopakowalas się kochana . -
soraya wrote:Widzę że poruszyłam forum tym fotelikiem. Ja będę czuła się z nim bezpiecznie. Fotelik jest w dobrym stanie. Moje zdanie na ten temat jest takie i już.
Soraya przepraszam jezeli urazilam, to oczywiscie Twoja decyzja i ja rowniez uwazam, ze to niebywala okazja.
Poprostu musialam wyrazic swoje zdanie - wybacz, ale ja juz kiedys pisalam, ze mam bzika na punkcie bezpieczensta!
:*soraya lubi tę wiadomość
-
Pewnie , ze każdy ma prawo .
A Ty soraya się nami nie przejmuj bo wiadomo , ze zrobisz co ze chcesz a tu każdy wyraża własną opinie o ile nie jest ona NARZUCONA I NIE MILA !
Najważniejsze ze będziesz się czuła kochana bezpiecznie z malenstwem:) :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:19
szczesliwa_mamusia21, jaroszka, soraya, annggela lubią tę wiadomość
-
Apropo śledzi hahaha. Oglądam na wspólnej i Bogdan do córki z takim tekstem: " a ty co się wystroilas jak śledź na dzień morza"
tak mi się przypomniało o śledziach dzisiejszych hahahaha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 20:17
soraya, ZakręconaOna, Lexie, szczesliwa_mamusia21, aanaa, Nynusia, annggela, Blondik lubią tę wiadomość
-
Nie dziewczyny, nie obrażam się. Luzik. Bardziej chodziło o to że chciałam się pochwalić, taki fotelik na olx można kupić używany za 200-300 zł i też nie wiemy ilu wcześniej używało go itd. ale ok.
jaroszka, szczesliwa_mamusia21, polkosia lubią tę wiadomość