Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
madu wrote:
my przez weekend skończyliśmy pokoik młodego, czekam jeszcze tylko na zestawy minky i ochraniacz do łożeczka, musze kupic nawilżacz powietrza i jesteśmy gotowiI w ogóle to chyba się tez skusze na te lampki, bo mi jedna ściana została taka pusta i cos by sie na nią przydało przywiesić
A to ciasny ale wsłasny pokoik Leona
Madu gdzie kupiliście worek sako?I czy faktycznie jest wygodny?Ja sobie wymyśliłam miętowy i jedyny jaki znalazłam kosztuje 250 zl:/na allegro widziałam te fotele po 100 zl ale nie ma takiego koloru:/
Jaroszka wyrazy współczucia:/
Ja dzisiaj byłam po 10 w biedrze ale już niestety nic nie było...tzn byly niebieskie i z rozem a zależało mi na tych jasnych do salonu, bo do małej chcę zamówić miętowo, biało rożowe oryginalne:)
Co do poduszki klina to mam zamiar kupić, ale wiem , że wystarczy coś pod nogi łóżeczka włożyć i bedzie ten sam efekt.
IviQ mam nadzieję, że maluszek w tydzień przybierze na wadze zadowalająco. A wikadomo dlaczego tak mało przybiera? podejrzewają hipotrofię?
-
Fatim wrote:Tak się zastanawiam, kiedy robić lewatywę
chodzi mi o przypadek kiedy dziecko ma się pojawić przedterminowo no i czy w takim wypadku w ogóle ją robić albo może raz w tygodniu,żeby być przygotowaną
? Wiem, że głupie pytanie, ale życiowe.
Nie ma sensu robić raz na tydzieńBo już po kilku godzinach zapełnia się znowu jelito i zawsze coś tam się znajdzie do wysrania
Najlepiej zdać się na los.
Blondik lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dziewczyny jestem załamana , zalana łzami i nie mogę sobie poradzić z tym wszystkim . Moja ukochana Babcia co Wam o niej pisalam zmarła półtorej h temu ,najcudowniejsza osoba na świecie odeszła ode mnie . Na prawdę niewyobrazam sobie życia bez niej: o: ( jestem przerażona ze więcej nie utule tej dobrej istotki: (
Ja pierdoleeeeeeeeeee !
Najgorsze jest to ze pragnęła bardzo poznać mojego D , być na ślubie i poznać przede wszystkim OskarkaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 22:32
-
Batinka no piękne ma fotki Twoja córcia
Mój Antoś wg.pomiarów jest 2 tyg do przodu.. Ciekawa jestem kiedy wyskoczy
Co do łożyska. U mnie położne mówiły ze zawsze przy porodzie widać która paliła ciąży. Ciekawe czy jak ktoś palił przed ciąża i kilka miesięcy przed zajściem rzucił to też będzie coś widać? Wydaje mi się ze nie.
Fatim dobre pytanie z tą lewatywą.. Ogólnie to lewatywa może przyspieszyć poród.
Kurka.. Dziś się przestraszyłam bo miałam leżeć i średnio mi to wyszło a czułam kłucia w szyjce. Albo jak kaszlnęłam to też zakłuło. Teraz od kilku godz leżę. Jutro jeszcze ubranka poukładam do regałów i byczę się.. -
Nie kłócić się! Trzeba mieć dystans bo każda ma inne zdanie i coś co ja uważam za słuszne któraś z Was może uznać za głupotę i na odwrót. Kiedyś czytałam mądry artykuł, że każde zachowanie jest krytykowane przez inne matki np. kobieta karmiąca piersią za długo zle, nie karmi wcale piersia- źle, siedzi w domu z dzieckiem- źle, wysyła do żłobka źle i zawsze źle:) dlatego dawajmy sobie dobre rady ale szanujmy zdanie innych i nie krytykujmy
ps: mój mąż się całkowicie integruje z moim stanem ciążowym również w kwestii braku mózgu. pojechaliśmy do biedronki bez portfeliFatim, PauLLa, Magnosia, annggela, Blondik, nat_alia, soraya, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Tak mi przykro
nawet nie wiem jak pocieszyć bo to pewnie i tak na niewiele ... Kochana musisz być dzielna
A ost rozmawiałam z mama i mi mówila ze ktos jej powiedział czy taki "prezesad" ze jak dziecko się rodzi to ktoś odchodzi... Oczywiście w to nie wierzylam to tylko jakieś przesady, ale to juz drugi raz u nas na forum w takim czasie...
Babcia na pewno teraz na was patrzy z gory i bedzie się wami opiekować , trzymajcie się kochani buziaki i sciskam was mocno ! -
nick nieaktualny
-
Szczęśliwa to samo kiedyś uslyszalam i ostatnio sobie to przypomnialam właśnie , życie za śmierć !
Eh ciężko dziewczyny , bardzo ciężko ale muszę być silna dla Oskara i żeby z duma na mnie z nieba patrzyła , dokończe to wszystko co jej zawsze obiecywalam ! Tak ja kocham -
Zakrecona,bardzo mi przykro..
wspóczuję.. Babcia jest teraz Waszym Aniołem Stróżem i bedzie czuwać na pewno przy porodzie wiec zobaczy Oskarka..
Szczesliwa a co do tych przesądów.. Moja mama umarła 2 tygodnie po narodzinach swojego pierwszego wnuka.. A pamietam jak jeszcze mowiła mojej siorze,jakos z parenascie dni przed terminem,ze juz by mogla urodzic.. czula,ze potem bedzie mogla w spokoju odejsc..