Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dajta spokój , moja znajoma ma córkę 8 letnia i tez niewychowana na prawdę tak ze mama do niej mówi a ona" dobra skoncz " albo była impreza a raczej gril i piwko sobie pila z mężem i gadalismy i córka przyszła do niej po cos a ona nie chciała dac a ona" ty wredna alkoholiczko " no kurde ręce opadły , matka pijaca raz na ruski rok a gowniara takie teksty przy ludziach aż się odezwalam ze smarkula niewychowana jak tak można. ..
Ejjj była zapowiedź na dwójce jutrzejszego programu o wczesniakach' cos tam 600 gram" ale łzy nalecialy :o
Battinka długość kości udowejMagnosia lubi tę wiadomość
-
Ja mam USG 10.09, więc dopiero wtedy się dowiem jak z wagą. Ostatnio mierzyli 2,5 tygodnia temu w szpitalu i było 1940. Ale od tamtego czasu nic nie przytyłam, więc nie wiem o co chodziKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
BATTINKA wrote:Zakręcona ty kochana a co to jest FL??
EDIT: zanim się zapisał post, to już wrzuciłyście kolejneWiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2015, 21:46
BATTINKA lubi tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Battinka, to pewnie dlatego taka waga ładna. FL jest bardzo istotne przy obliczaniu wagi
A ja mam jutro znowu ktg, wizytę i może usg. Trzymajcie za nas kciuki
agaton, Mikejla, BATTINKA, paula1, IviQ, Bąbelek, Nynusia, Lexie, Blondik lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Magnosia wrote:O której kochana będzie ten program, bo muszę go zobaczyć
TVP 2
Battinka to ładnie ma kopytka długie ! Na mojego Oskara mówią ze dlugasne ma nogi a ma 6 cm: D i odpowiada na 35 tydzień: DMagnosia, BATTINKA lubią tę wiadomość
-
No i co tu czytam ze moja ciąża według USG to jest 37+6 kurde nawet nie wiedziałam. Tak czytam teraz....
To juz rodzic trzeba normalnie;)
Ale i tak chyba to z OM jest priorytetem....nie wiem zresztą. Jak urodzę to będzie
Kto to wie kiedy ten mój dluuugonogi bokser będzie chciał wyjśćMagnosia, paula1, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
BATTINKA wrote:No i co tu czytam ze moja ciąża według USG to jest 37+6 kurde nawet nie wiedziałam. Tak czytam teraz....
To juz rodzic trzeba normalnie;)
Ale i tak chyba to z OM jest priorytetem....nie wiem zresztą. Jak urodzę to będzie
Kto to wie kiedy ten mój dluuugonogi bokser będzie chciał wyjść
Kochana to juz normalnie możesz rodzic -
O kurcze chwilke mnie nie bylo i juz 3 strony do czytania
Battinka dobre wiesci ! Waga sie nie przejmuj moze jakis zly pomiar , a wcale nie jest tak duzo , w porownaniu do mojego synulka co wazyl w 33 tc 2852 haha
Psitka super , chociaz wiadomo ze dziewucha bedzie !
Mniam zapiekanka , zjadloby sie , ale trzeba robic kanapeczki bo D wraca z pracy i spac... a od jutra stres , matko dziewczyny jak ja bym chciala byc juz po tym szpitaluBATTINKA lubi tę wiadomość
-
Zakrętka takie zapoznanie sie z lekarzam i ze szpitalem , ogladam go , pwoiedza co , jak gdzie itd , co wziac do szpitala i takie tam , dostajesz od gina skierowanie tu u nas umawiasz sie na taka wizyte i cie oprowadzaja pytaja gadaja itd .
Troche mam stresa ale dobrze ze to rano , raz dwa i zalatwimy to i bede wiedziala czy sie bac tam wracac czy nie heheMagnosia lubi tę wiadomość
-
Zakręcona mąż wraca w piątek:*
Nie mogę się doczekać
Kurde dziewczyny ....oczywiście nie sieje paniki ale tak oglądam te fotki i mam na jednej fotce zdjęcie łożyska. Cos dr mówił ze mam stare łożysko i pytal się czy paliłam kiedyś fajki(jak bony dydy-nigdy!).
Czytam w wujku Google i jak zwykle za dużo czytam...
Mówił ze jest wszystko ok więc chyba jest:/ -
BATTINKA wrote:Zakręcona mąż wraca w piątek:*
Nie mogę się doczekać
Kurde dziewczyny ....oczywiście nie sieje paniki ale tak oglądam te fotki i mam na jednej fotce zdjęcie łożyska. Cos dr mówił ze mam stare łożysko i pytal się czy paliłam kiedyś fajki(jak bony dydy-nigdy!).
Czytam w wujku Google i jak zwykle za dużo czytam...
Mówił ze jest wszystko ok więc chyba jest:/
Najważniejsze ze ok jest , jakby cos było nie tak to by mówił . Jesteś na końcówce najwidoczniej , łożysko wykarmilo mała dlatego taka duza i na 39 tc wchodzi wiec luzik !pewnie niedługo urodzisz a jak maz w piątek wraca to ppczekasz heheh
BATTINKA lubi tę wiadomość