Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ITKA wrote:ja jak do tej pory nie musze kupowac nowych staników na szczeście... micha taka sam jak u Ursy tylko pod biustem wiecej- nieeestety! takze cyc moze mi nie rosnać , płakać nie będę
-
Ursa wrote:Nie wiesz co mówisz Ani to zdrowe dla kregosłupa, ani wygodne (latem jest masakra) ani ładnie nie wygląda w dzisiejszej modzie (np. tuniki z zabudowaną górą, koszulki i bluzy oversize itd.) NO i dośc kosztowne. Niestety w Polsce producentom chyba się wydaje, że tylko kobitki z dużymi rozmiarami na dole biusty też mają duże. Chociaż teraz już i tak jest lepiej bo w sklepach są (drogie bo drogie ale są!) a kiedyś wyglądało to tak, że były sprowadzane specjalnie dla mnie. Stanik do sukienki na studniówkę kosztował mnie prawie 600zł czyli 3 razy więcej niż sukienka
Dobra odwołuje ale wiesz jak jest jak się ma małe chce się mieć duże i na odwrot -
Małgorzatka wrote:Zawsze też możesz isc do innego gina bo pusty pęcherzyk najlepiej jeśli potwierdzi dwóch lekarzy ... Na razie trzymaj się tego że ciąza jest młodsza i wszystko się zmieni za 2 tyg
popieram zdrowy rozsądak ponad wszystko...jak jak cos niepokoi to do innego gina ...spokój jest najwazniejszy:-)Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Ursa wrote:Nie wiesz co mówisz Ani to zdrowe dla kregosłupa, ani wygodne (latem jest masakra) ani ładnie nie wygląda w dzisiejszej modzie (np. tuniki z zabudowaną górą, koszulki i bluzy oversize itd.) NO i dośc kosztowne. Niestety w Polsce producentom chyba się wydaje, że tylko kobitki z dużymi rozmiarami na dole biusty też mają duże. Chociaż teraz już i tak jest lepiej bo w sklepach są (drogie bo drogie ale są!) a kiedyś wyglądało to tak, że były sprowadzane specjalnie dla mnie. Stanik do sukienki na studniówkę kosztował mnie prawie 600zł czyli 3 razy więcej niż sukienka
znam ten ból jak trzeba się łapac za portfel przy kasie ... ale 600 stówek to juz nawet nie boli tylko popłakac sie można ;_)Małgorzatka lubi tę wiadomość
-
Małgorzatka wrote:woooooooowwwww 600 zł matko bosko
Dobra odwołuje ale wiesz jak jest jak się ma małe chce się mieć duże i na odwrot
No generalnie chyba najbardziej optymalne to jest takie kształtne C I wszystkie byłyby zadowolone
Małgorzatka, ITKA, Bunia86, Kaśku lubią tę wiadomość
-
Arielka wrote:Dziś cały dzień byłam w ruchu i jakoś nie pomogło niestety
-
Ide prasować zaglądam później :* :* :* Miłego wieczorku bez nerwow ... Fatim jak Cię będzie dalej wkurzał to ja mu nakopie razem z Toba
Fatim lubi tę wiadomość
-
Fatim wrote:Ale mnie mąż wkur... co za idiota, specjalnie mnie denerwuje jeszcze. Mam ochotę wyrzucić go przez balkon
może nie wyrzucaj tak od razu, tylko wystaw na pare godzin jak będzie taka potrzeba dołączę sie do MałgotrzatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 18:21
Bunia86 lubi tę wiadomość
-
Fatim wystaw na balkon i wpuść jak mu przedzie
aanaa lubi tę wiadomość
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Leżałam pół dnia.. wzięłam się za porządki w domu, dostałam plamienia jasnego (róż/beż) i po chwili kłucie po lewej stronie... położyłam się, wzięłam lutkę dopochwowo i trochę się uspokoiło.. a dzisiaj miałam taki okrutny sen śniło mi się, że poszłam do WC, poleciała ze mnie krew i zobaczyłam "coś" wzięłam do ręki a to było moje maleństwo (może miało z 2-3cm) i czułam jak bije serce. Wpadłam w płacz ale mówię do siebie "weź się w garść, ogarnij się" i się obudziłam, od razu poleciałam do toalety i na szczęście nic się nie działo. Koszmar!!
polkosia lubi tę wiadomość
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
Mersiak miałam bardzo podobny sen kilka dni temu. To tylko sen... ukazuje to czego tak straszliwie się boimy. A o czym kategorycznie zabraniamy sobie myślec we dnie. Trzymaj się.
Ja od wczoraj też jakieś złe przeczucia mam i jakiś pesymizm mnie napada. Zrzucam to na karb hormonów bo długie stresowanie w niczym nie pomoże. Byle do czwartku do 15. -
mersiak na szczęście tak jak ursa pisze to tylko sen...
odpoczywaj kochana.... będzie dobrze...Ursa lubi tę wiadomość