X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, poprasowane i koszule L też. Uff. Robiłam to 2h z przerwami na forum i fb :P

Za mną chodziły cholernie kluski śląskie, ale babcia zrobiła kopytka i o matko, tego mi było trzeba :D

Bąbelek, pozamiatałaś :D :D!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:16

agaton, green, madu, Little Frog lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę się Wam pochwalić jaki wczoraj zaszczyt mnie kopnął to myślałam, że nie uwierzę.
    Byliśmy z M. na urodzinach jego siostrzenicy i była tam również "moja cudowna" teściowa. Powiedziałam mi, że myślała,że dużo więcej przytyje, a ja dobrze wyglądam i tylko brzuch mi urósł.
    Zrobiłam oczy jak pięć złoty, by my jakoś za sobą szczególnie nie przepadamy. Chyba chciała się podlizać M. ;p

green, agaton, Mikejla, madu, Little Frog, ZakręconaOna, agania, Nynusia, estrella, Lexie, Blondik, Magnosia lubią tę wiadomość

mhsvh371pdpt408y.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green - tak wyślę go i wróci z jakimś drzewem na plecach :D żebym się miała do czego przytulić :D

green lubi tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, upadek, oglądam rolnika ;p
    A kluski tez bym zjadła, zjadłabym wszystko to czego akurat nie mam w lodówce, np taka pizze, gofra, kebaba, cheesa, fryty... A tu tylko warzywka, serki ech ;)

Agaton powodzenia z listwami, my walczylismy 3 tygodnie temu, upierdliwa robota ;)
    Mika z kwiatkami fajnie, ja nie podlewam od nowości sprawdzam ile wytrzyma jak widze ze schnie to dopiero podlewam, a jest radosc jak zaczyna rosnac;p a i nosze po meiszkaniu co kilka tygodni sprawdzam gdzie im dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:25

agaton, Little Frog lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz to i mnie naszło na naleśniki :P
    ja jestem kwiatkowym mordercom, właśnie walczę o życie jednego. do tej pory przetrwały u mnie kwiatki plastikowe z ikea :)

madu, Little Frog, soraya, Bąbelek, agania, Blondik lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy żadnych kwiatków oprócz wielkiej donicy z bazylią, rozmarynem i miętą oraz drugiej z lawendą na balkonie oraz paru bambusowych pałek w mieszkaniu. Koty by wszystko zeżarły.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na pewno jakieś kwiatoszcze zakupię :D żoną też miałam nie być do 30tki, matką to już wogóle nie wiem kiedy, więc teraz to i perfekcyjną panią domu mogę być :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:33

madu, ZakręconaOna, annggela, Nynusia, agaton, Blondik lubią tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam kiedyś na przetrzymanie kota mojej siostry to tak mi zjadł kwiatka, że musiałam potem przez rok o niego walczyć żeby odzył, a siostra tez nie miała, tylko jedną doniczke z trawa w której kot kochał wręcz lezeć ;) także zakocona nie dziwie sie :)

21.10.2015 Leon <3
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też miałam kiedyś bambusa dopóki mi nie zgnił...

polkosia, agania lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madu, myśmy raz kupili fikusa. Postawiliśmy wysoko, myśląc, że kot tam nie dotrze. A gdzie tam. A potem trzeba było do weta, bo to trujące i rzygał dalej niż widział :/ Kwiatka wywaliliśmy.. Kocią trawkę też od czasu do czasu dostają :P I lawenda regularnie podjadana, ale no cóż ona MUSI być, bo za bardzo kocham jej zapach :P

madu lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona mialamprzypomnieć Ci o zmianie TP na 28.10 :)

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie ma kwiatkow ze wzgledu na koty :P wszystko byloby wykopane :D

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo..jak mi dobrze :D Pojedzona ciężarna to szczęśliwa ciężarna.

Pisałam, że nie lubię czekać, ale zaraz to pewnie będę biegać po całym mieszkaniu i w locie suszyć włosy, malować się i ubierać :D

Dziękuję za przepisy :) Mam nadzieję, że te dodatki zabiją smak kaszy :D

A moje kwiatki żyją i sama się dziwię jak. Chyba takie hartowane od początku z czasem stają się coraz mniej wymagające :D

• soraya Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się pochwalę że nie mam GBS-a :)

Mikejla, Little Frog, polkosia, ZakręconaOna, ewwiel, Arielka, ola.321, estrella, PauLLa, agaton, Lexie, Blondik, Magnosia lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia chyba się znasz na kwiatach itd? Może doradz mi jakieś malowymagajace ale ładne kwiatki ze 3-4 :) takie do mieszkania wiadomo

• madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to w ogóle chciałam kiedyś kota, ale stwierdziłam że najpierw kupię kwiatka i zobacze czy zyć bedzie, pierwszy umarł drugi przetrwał, a potem już mi sie spodobało z kwiatkami, podpatrzyłam co wariat moej siostry z nimi robi wiec odpuściłam zwierzaka :)
    Jak przyjeżdzam do rodziców to tam jest sporo psów i kotów więc potrzebę kontaktów ze zwierzakami realizuję co jakiś czas ;)

21.10.2015 Leon <3
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, zmienione :)

soraya, super :)

madu, ja bez zwierząt żyć nie umiem. 3lata nie miałam po wyprowadzce z domu i to mi wystarczy do końca życia. Muszą być jakieś futra, do których można się przytulić, odezwać, ukochać itd itp :)

Do kwiatków ja nie mam ręki zupełnie, wszystko by zdechło. L podlewa to, co mamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:43

madu, soraya lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla ja mam sporo kwiatów (i kota tez, jakoś udaje nam się uchowac kwiaty przed zniszczeniem). Polecam fikusa beniamina, dracene, aloes, fiolki, storczyki tez moim zdaniem są łatwe w utrzymaniu. oprócz tego mam furę cytrusów hodowanych z pestki i tez ładnie się trzymają ale jednak trochę czasu musze im poświęcac.

Mikejla lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Polkosia chyba się znasz na kwiatach itd? Może doradz mi jakieś malowymagajace ale ładne kwiatki ze 3-4 :) takie do mieszkania wiadomo

Ja w ogóle się nie znam :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika je nie polkosia ale ale...;) skrzydłokwiat jest fajny bo nie potrzebuje duzo słońca i czestego podlewania, storczyka tez trudno ususzyć <mnie sie udało> ale go włąsnie ratuje, różne draceny, bardziej kwiatkowate to mi schną szybko, jakies fiołki nie fiołki to nie umiem tego utrzymac przy życiu. aaaaa i jeszcze sanseveria mi rośnie jak szalona!

Mikejla lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
‹‹ 2142 2143 2144 2145 2146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ