X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, poprasowane i koszule L też. Uff. Robiłam to 2h z przerwami na forum i fb :P

Za mną chodziły cholernie kluski śląskie, ale babcia zrobiła kopytka i o matko, tego mi było trzeba :D

Bąbelek, pozamiatałaś :D :D!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:16

agaton, green, madu, Little Frog lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • my dream Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muszę się Wam pochwalić jaki wczoraj zaszczyt mnie kopnął to myślałam, że nie uwierzę.
    Byliśmy z M. na urodzinach jego siostrzenicy i była tam również "moja cudowna" teściowa. Powiedziałam mi, że myślała,że dużo więcej przytyje, a ja dobrze wyglądam i tylko brzuch mi urósł.
    Zrobiłam oczy jak pięć złoty, by my jakoś za sobą szczególnie nie przepadamy. Chyba chciała się podlizać M. ;p

green, agaton, Mikejla, madu, Little Frog, ZakręconaOna, agania, Nynusia, estrella, Lexie, Blondik, Magnosia lubią tę wiadomość

mhsvh371pdpt408y.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green - tak wyślę go i wróci z jakimś drzewem na plecach :D żebym się miała do czego przytulić :D

green lubi tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra, upadek, oglądam rolnika ;p
    A kluski tez bym zjadła, zjadłabym wszystko to czego akurat nie mam w lodówce, np taka pizze, gofra, kebaba, cheesa, fryty... A tu tylko warzywka, serki ech ;)

Agaton powodzenia z listwami, my walczylismy 3 tygodnie temu, upierdliwa robota ;)
    Mika z kwiatkami fajnie, ja nie podlewam od nowości sprawdzam ile wytrzyma jak widze ze schnie to dopiero podlewam, a jest radosc jak zaczyna rosnac;p a i nosze po meiszkaniu co kilka tygodni sprawdzam gdzie im dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:25

agaton, Little Frog lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    teraz to i mnie naszło na naleśniki :P
    ja jestem kwiatkowym mordercom, właśnie walczę o życie jednego. do tej pory przetrwały u mnie kwiatki plastikowe z ikea :)

madu, Little Frog, soraya, Bąbelek, agania, Blondik lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My nie mamy żadnych kwiatków oprócz wielkiej donicy z bazylią, rozmarynem i miętą oraz drugiej z lawendą na balkonie oraz paru bambusowych pałek w mieszkaniu. Koty by wszystko zeżarły.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na pewno jakieś kwiatoszcze zakupię :D żoną też miałam nie być do 30tki, matką to już wogóle nie wiem kiedy, więc teraz to i perfekcyjną panią domu mogę być :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:33

madu, ZakręconaOna, annggela, Nynusia, agaton, Blondik lubią tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałam kiedyś na przetrzymanie kota mojej siostry to tak mi zjadł kwiatka, że musiałam potem przez rok o niego walczyć żeby odzył, a siostra tez nie miała, tylko jedną doniczke z trawa w której kot kochał wręcz lezeć ;) także zakocona nie dziwie sie :)

21.10.2015 Leon <3
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też miałam kiedyś bambusa dopóki mi nie zgnił...

polkosia, agania lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madu, myśmy raz kupili fikusa. Postawiliśmy wysoko, myśląc, że kot tam nie dotrze. A gdzie tam. A potem trzeba było do weta, bo to trujące i rzygał dalej niż widział :/ Kwiatka wywaliliśmy.. Kocią trawkę też od czasu do czasu dostają :P I lawenda regularnie podjadana, ale no cóż ona MUSI być, bo za bardzo kocham jej zapach :P

madu lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona mialamprzypomnieć Ci o zmianie TP na 28.10 :)

relgh371crdcdbv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas nie ma kwiatkow ze wzgledu na koty :P wszystko byloby wykopane :D

• Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooooo..jak mi dobrze :D Pojedzona ciężarna to szczęśliwa ciężarna.

Pisałam, że nie lubię czekać, ale zaraz to pewnie będę biegać po całym mieszkaniu i w locie suszyć włosy, malować się i ubierać :D

Dziękuję za przepisy :) Mam nadzieję, że te dodatki zabiją smak kaszy :D

A moje kwiatki żyją i sama się dziwię jak. Chyba takie hartowane od początku z czasem stają się coraz mniej wymagające :D

• soraya Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się pochwalę że nie mam GBS-a :)

Mikejla, Little Frog, polkosia, ZakręconaOna, ewwiel, Arielka, ola.321, estrella, PauLLa, agaton, Lexie, Blondik, Magnosia lubią tę wiadomość

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia chyba się znasz na kwiatach itd? Może doradz mi jakieś malowymagajace ale ładne kwiatki ze 3-4 :) takie do mieszkania wiadomo

• madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to w ogóle chciałam kiedyś kota, ale stwierdziłam że najpierw kupię kwiatka i zobacze czy zyć bedzie, pierwszy umarł drugi przetrwał, a potem już mi sie spodobało z kwiatkami, podpatrzyłam co wariat moej siostry z nimi robi wiec odpuściłam zwierzaka :)
    Jak przyjeżdzam do rodziców to tam jest sporo psów i kotów więc potrzebę kontaktów ze zwierzakami realizuję co jakiś czas ;)

21.10.2015 Leon <3
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, zmienione :)

soraya, super :)

madu, ja bez zwierząt żyć nie umiem. 3lata nie miałam po wyprowadzce z domu i to mi wystarczy do końca życia. Muszą być jakieś futra, do których można się przytulić, odezwać, ukochać itd itp :)

Do kwiatków ja nie mam ręki zupełnie, wszystko by zdechło. L podlewa to, co mamy :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:43

madu, soraya lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla ja mam sporo kwiatów (i kota tez, jakoś udaje nam się uchowac kwiaty przed zniszczeniem). Polecam fikusa beniamina, dracene, aloes, fiolki, storczyki tez moim zdaniem są łatwe w utrzymaniu. oprócz tego mam furę cytrusów hodowanych z pestki i tez ładnie się trzymają ale jednak trochę czasu musze im poświęcac.

Mikejla lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Polkosia chyba się znasz na kwiatach itd? Może doradz mi jakieś malowymagajace ale ładne kwiatki ze 3-4 :) takie do mieszkania wiadomo

Ja w ogóle się nie znam :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika je nie polkosia ale ale...;) skrzydłokwiat jest fajny bo nie potrzebuje duzo słońca i czestego podlewania, storczyka tez trudno ususzyć <mnie sie udało> ale go włąsnie ratuje, różne draceny, bardziej kwiatkowate to mi schną szybko, jakies fiołki nie fiołki to nie umiem tego utrzymac przy życiu. aaaaa i jeszcze sanseveria mi rośnie jak szalona!

Mikejla lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
‹‹ 2142 2143 2144 2145 2146 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ