Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:kurde agaton zazdroszczę! ja nawet nie pamiętam kiedy ostatni sex był czy cokolwiek tam innego..
-
Oooo ile nowych stron od rana
zaraz wracam do lektury ale widze tez poruszenie z Muffinka ..faktycznie wrzesien widac ruszyl pelna para !!
Tak wiec Muffinka 3mam kciuki i czekam na relacje
Co do pogrzebow to tez uwazam ze w obecnym stanie lepiej odpuscic sobie dodatkowych emocji i pomodlic sie w domu ..
Zakocona sliczny brzusio !
Frog rozbawilas mnie do lez ta reakcja meza :p
Wiedzma jesli chodzi o tort to moze byc jeszcze tort nalesnikowy z kofutura i mascarponenie bedzie taki slodki
zakocona, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Miałąm nie pisać, żeby Wam smaków nie robić, ale też się pochwalę
Moje naleśniki były wczoraj z dżemem truskawkowym, lodami i sosem toffi
Mniam!
A teraz właśnie idę sobie zrobić takie same
Aaaaaa...no i muszę jeszcze przekopać internety, żeby znaleźć jakiś dobry przepis na kaszę kuskus...nienawidzę, ale mój mężu stwierdził, że musi trochę schudnąć, do tego siłownia i zdrowe odżywianie (rzucił fajki i chyba mu się ze 3 kg przytyło w miesiąc)ZakręconaOna, Bąbelek, soraya, Lexie, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Onka, nie mam pojęcia, wizytę mam 22.09, ale prawdopodobnie zdejmie mi jeszcze tydzień później, 29.09. Dla mnie im później, tym lepiej. Chciałabym jednak zostać przy październikuKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Little Frog wrote:Zakocona, fajnie że nas tu uspokajasz i przedstawiasz ten bardziej opanowany punkt widzenia
A co do tego stresu, to mnie to zastanawia czy ta sama atmosfera - w sensie światła, zapachy itp może wstrzymać tę akcję czy bardziej jakiś lęk przed szpitalami... Bo ja to chyba takiego lęku nie mam. W sumie byłam tylko dwa razy, za drugim prawie wywinęłam orła, ale nie czułam np czegoś takiego, że chcę już koniecznie do domu jak się lepiej poczułam....
W każdym razie wg mnie lepiej, że ci każą czekać
-
Wczoraj tez wiercil mi robal w brzuchu i zgrzeszylam zjadajac dwa paczki ..takie przekrojone i przelozone bita smietana ale mialam normalnie taka ochote ze nie moglam wytrzymac !
Wiem ze niedawno ktoras juz prosila ale ja podbije pytanie ..czy mozecie podac link do tych fajnych koszulek do karmienia ktore wy zamawialyscie ?? Bo jeszcze jedna by mi sie jednak przydala -
nick nieaktualny
-
ja wczoraj miałam ochote na ziemniaczane kuleczki do piekarnika, a mój zamiast tego wykupił cały warzywniak i mi zrobił 8 worków mrożonych warzyw ale i tak musiał leciec po kuleczki taaaaaaaaaaak mi sie chciało, że zjadłam pół paczki
agaton, Little Frog, polkosia lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
nick nieaktualnyKurde a za mna gofry chodza. Musze zrobic na kolacje ;P
Kurcze, mialam dzisiaj jeden skurczi ze dwa razy tylko lekko brzuch zrobil sie twardy, gdzie do tej pory twardy byl 24/7 a skurczy mialam po 15 na dobe:p a malenstwo rusza sie jak zawsze
kurcze, to lezenie i nic nie robienie pomaga faktycznie
Takze dziewczyny ze skurczami - niech mezowie robia obiadki, sprzataja i chodza po zakupy
Ja do tej pory myslalam, ze jak cos tam po trochu porobie w domu, tu sprzatne, tam wytre, a to podjade z mezem farby wybrac, a to po chleb, a to do mieszkania zobaczyc na jakim etapie sa wykonczenia, to ze to zadna aktywnosc- a zawsze mialam twardy brzuch, non stop. Od soboty leze - nie robie nic i co? Skurczy brak, brzusio mieciusi, a ja spokojnaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:13
madu, agaton, Little Frog, Fatim, soraya lubią tę wiadomość
-
Frog Kasze kus kus ja robie z takim sosem fajnym ..smaze kurczaka z cebulka do tego kilka pokrojonych pieczarek , mala cukinia , kukurydza z puszki podlewam rosolem z kostki dodaje lyzke koncentratu i pokrojonego pomidora bez skory , dusze pod przykryciem i polewam kasze
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Onka - ta ja nawet nie wiem co to jest! Pytam się go - wiesz jak się nazywa, jak do podlać, czy z tym się śpi głaszcze? On - podlewa i rośnie...
madu, agaton, zakocona, Mikejla, Little Frog, ZakręconaOna, onka, IviQ, Blondik lubią tę wiadomość
-
Green super,ze leżenie Ci pomaga:)
Ja gofrów nie lubię,wiec mnie nie zarazisz;)
My dzisiaj mamy pracowity dzien, bo po 3 latach dorobiliśmy sie listew przypodlogowych i trzeba je zamontować
A mialam zrobić powidla,pierogi,ale opadlam z sil. Siedze na kanapie i klepie w telefonie głupoty na forum;)green lubi tę wiadomość