X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    kurde agaton zazdroszczę! ja nawet nie pamiętam kiedy ostatni sex był czy cokolwiek tam innego..
    No współczuję wszystkim,co to nie mogą,albo im sie nie chce... Mija Balbinka tez jest taka kochana,ze jak zazwyczaj wieczorem jak sie pomoże jest bardzo aktywna,to seks wyczuwa jakos i spokojnie sobie leży hehe:D dobre dziecko;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • lili_madlen Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooo ile nowych stron od rana :) zaraz wracam do lektury ale widze tez poruszenie z Muffinka ..faktycznie wrzesien widac ruszyl pelna para !!:) :D

Tak wiec Muffinka 3mam kciuki i czekam na relacje :)

Co do pogrzebow to tez uwazam ze w obecnym stanie lepiej odpuscic sobie dodatkowych emocji i pomodlic sie w domu ..

Zakocona sliczny brzusio !

Frog rozbawilas mnie do lez ta reakcja meza :p

Wiedzma jesli chodzi o tort to moze byc jeszcze tort nalesnikowy z kofutura i mascarpone :) nie bedzie taki slodki ;)

zakocona, Nynusia lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Little Frog Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miałąm nie pisać, żeby Wam smaków nie robić, ale też się pochwalę :D Moje naleśniki były wczoraj z dżemem truskawkowym, lodami i sosem toffi :D Mniam! :D
    A teraz właśnie idę sobie zrobić takie same :D

Aaaaaa...no i muszę jeszcze przekopać internety, żeby znaleźć jakiś dobry przepis na kaszę kuskus...nienawidzę, ale mój mężu stwierdził, że musi trochę schudnąć, do tego siłownia i zdrowe odżywianie (rzucił fajki i chyba mu się ze 3 kg przytyło w miesiąc)

ZakręconaOna, Bąbelek, soraya, Lexie, Blondik lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    No ten kwiatek jest zabójczy naprawdę, ja się wogóle na tym nie znam :D

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/1b612ad0ce0e.jpg

sprawca zamieszania :D

Szeflera chyba? Nienajłatwiejsza w utrzymaniu ale dasz rade ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chabaz ! Hahahahahhahahah: D
    Laski padlam normalnie , potraficie ususzyc kaktusa ! :D hahaha no mistrzynie moje normalnie . Ten humor żaby przeszedł na wszystkie widzę . :D

polkosia, Bąbelek, soraya lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka, nie mam pojęcia, wizytę mam 22.09, ale prawdopodobnie zdejmie mi jeszcze tydzień później, 29.09. Dla mnie im później, tym lepiej. Chciałabym jednak zostać przy październiku :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas sex tez mega daaaawno, moj ma opory, od kilku tygodni mam zakaz ze względu na szyjkę, a jak będzie za te 2-3 tygodnie to zobaczymy ;)

polkosia lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Zakocona, fajnie że nas tu uspokajasz i przedstawiasz ten bardziej opanowany punkt widzenia :) A co do tego stresu, to mnie to zastanawia czy ta sama atmosfera - w sensie światła, zapachy itp może wstrzymać tę akcję czy bardziej jakiś lęk przed szpitalami... Bo ja to chyba takiego lęku nie mam. W sumie byłam tylko dwa razy, za drugim prawie wywinęłam orła, ale nie czułam np czegoś takiego, że chcę już koniecznie do domu jak się lepiej poczułam....
    Nam na SR doule i położne tłumaczyły ten syndrom tym, że kobieta podczas porodu szuka sobie miejsca 4xC "ciche, ciemne, ciepłe i ciasne", a szpital jest tego zupełnym przeciwieństwem. Nie mówię oczywiście, że każda ten syndrom złapie ;) W każdym razie wg mnie lepiej, że ci każą czekać :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka - ta ja nawet nie wiem co to jest! Pytam się go - wiesz jak się nazywa, jak do podlać, czy z tym się śpi głaszcze? On - podlewa i rośnie...

onka, madu, Little Frog, ZakręconaOna, estrella lubią tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem kto zaczął z tymi naleśnikami, ale ja już 3x w tym tygodniu jadłam i dzisiaj znów zamierzam smażyć - ewidentnie dopadła mnie faza naleśnikowa :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj tez wiercil mi robal w brzuchu i zgrzeszylam zjadajac dwa paczki ..takie przekrojone i przelozone bita smietana ale mialam normalnie taka ochote ze nie moglam wytrzymac !:D

Wiem ze niedawno ktoras juz prosila ale ja podbije pytanie ..czy mozecie podac link do tych fajnych koszulek do karmienia ktore wy zamawialyscie ?? Bo jeszcze jedna by mi sie jednak przydala :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas na SR tez mówili, że nawet ładnie rozpoczeto akcję szpital potrafi spowolnić, własnie przez te papiery, nowe otoczenie, stres i adrenalinę z tym wszytskim związane.

zakocona lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam naleśniki :P W weekend robiłam dla nas ja, a wczoraj babcia dała nam w wyprawce od siebie :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do seksu to ja myślałam że z początkiem 38 tc w końcu poszalejemy ale szczerze mówiąc czuje się jak wieloryb i ani mi w głowie igraszki ;)

madu, agaton, zakocona, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wczoraj miałam ochote na ziemniaczane kuleczki do piekarnika, a mój zamiast tego wykupił cały warzywniak i mi zrobił 8 worków mrożonych warzyw ale i tak musiał leciec po kuleczki taaaaaaaaaaak mi sie chciało, że zjadłam pół paczki ;)

agaton, Little Frog, polkosia lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a za mna gofry chodza. Musze zrobic na kolacje ;P

Kurcze, mialam dzisiaj jeden skurcz :P i ze dwa razy tylko lekko brzuch zrobil sie twardy, gdzie do tej pory twardy byl 24/7 a skurczy mialam po 15 na dobe:p a malenstwo rusza sie jak zawsze :) kurcze, to lezenie i nic nie robienie pomaga faktycznie :)

Takze dziewczyny ze skurczami - niech mezowie robia obiadki, sprzataja i chodza po zakupy ;)

Ja do tej pory myslalam, ze jak cos tam po trochu porobie w domu, tu sprzatne, tam wytre, a to podjade z mezem farby wybrac, a to po chleb, a to do mieszkania zobaczyc na jakim etapie sa wykonczenia, to ze to zadna aktywnosc- a zawsze mialam twardy brzuch, non stop. Od soboty leze - nie robie nic i co? Skurczy brak, brzusio mieciusi, a ja spokojna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:13

madu, agaton, Little Frog, Fatim, soraya lubią tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała żabo, ja kuskus robie z warzywami +piers: cebula, papryka czerwona, cukinia na oliwie. Piers smaze z przyprawa garam masala ale mogą byc dowolne przyprawy.

Little Frog lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frog Kasze kus kus ja robie z takim sosem fajnym ..smaze kurczaka z cebulka do tego kilka pokrojonych pieczarek , mala cukinia , kukurydza z puszki podlewam rosolem z kostki dodaje lyzke koncentratu i pokrojonego pomidora bez skory , dusze pod przykryciem i polewam kasze :)

Bąbelek lubi tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    Onka - ta ja nawet nie wiem co to jest! Pytam się go - wiesz jak się nazywa, jak do podlać, czy z tym się śpi głaszcze? On - podlewa i rośnie...
    To w sumie tak jak my. Podlali nas i rośniemy :D

madu, agaton, zakocona, Mikejla, Little Frog, ZakręconaOna, onka, IviQ, Blondik lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green super,ze leżenie Ci pomaga:)
    Ja gofrów nie lubię,wiec mnie nie zarazisz;)
    My dzisiaj mamy pracowity dzien, bo po 3 latach dorobiliśmy sie listew przypodlogowych i trzeba je zamontować:)
    A mialam zrobić powidla,pierogi,ale opadlam z sil. Siedze na kanapie i klepie w telefonie głupoty na forum;)

green lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 2141 2142 2143 2144 2145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ