Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aloes mi zgnił po 2 tygodniach od przywiezienia do domu :P Ja mam serce tylko do zwierząt, do roślin nic a nic...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam aloes i widze ze zaczyna rosnac, wiec ciesze sie jak dziecko ;)

21.10.2015 Leon <3
  • zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 10 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, podczytywałam Was troszkę ostatnio bo nie długo Wasz czas:-) i tak któraś pisała coś o zapiekance makaronowej z kurczakiem, pomidorem, fetą, mogłybyście jeszcze raz podać przepis bo nie mogę znaleźć a brzmiało pysznie:-) pozdrawiam i szybkich bezbolesnych porodów życzę z synkiem:-)

polkosia, ZakręconaOna, Nynusia, Blondik lubią tę wiadomość

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapisałam wszystkie :) bo później się tu nie doszukam

Polkosia aaaa bo pisałaś o ogrodzie itd i mi się w głowie utkwiło, że się znasz

• Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aloes jest raczej niebezpieczny przy małych dzieciach. moi rodzice mają ich mnóstwo w tym jeden większy ode mnie i zawsze jak przechodzę obok nich wyobrażam sobie, że się przewrócę i oko przebiję tym aloesem :P

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ale naskrobałyście że nie moge znaleźć początku dnia:D Ja byłam u fryza żeby dzieciak się matki po porodzie nie przestraszył i powiem wam ze ostatnio tak dlugo spie ze prawie zaspałam do fryzjera na 12 :D co do sexu to my cały czas praktykujemy no bo nie ma przeciwskazan a ja mam mega libido wiec czemu nie :P

madu, Little Frog, agaton lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Bąbelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, ja plastikowego z Ikei tez mam, w kuchni :) Napatrzeć się nie mogę jak mi ładnie rośnie.

nick nieaktualny, madu, polkosia, Little Frog, soraya, agania, Nynusia, nick nieaktualny, paula1, agaton, Lexie, Blondik lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej no wiecie każdy kwiatek w końcu umrze jak się go nie podlewa albo podlewa za dużo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:50

madu, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka, pozazdrościć tylko z tym seksem :)

Arielka lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za Wami nie nadążam... Zawsze mam takie zaległości, ze szok... Znów tylko ostatnie 3 strony przeczytałam, bo zaraz córka ze szkoły wróci, więc obiadek muszę podać.

Wspominałyście o sexie, ale nie wiem, czy wczesniej niż 3 strony do tyłu też coś o tym było a chciałam Was zapytać jak u Was z orgazmami. Bo u mnie lipa ostatnio. Tzn. niby są, ale tak liche, ze szok, a na orgazmy to nigdy nie narzekałam. Mężuś też ostatnio sam się do roboty nie bierze, bo jak czuje Ale, to dziwnie mu w wersji 3-osobowej. No i niby raz na jakiś czas sex jest, ale nie taki, jak bym chciała...

Nie wiem czy wspominałam, ze ostatnio "ubrałam" wózek. Chciałam ocenić jak się prezentuje z kocykiem, podusią, prześcieradełkiem. Cała garderoba mi już tak pachnie niemowlakiem, ze nie mogę doczekać się pazdziernika :-)

A co do kwiatków, to ja też z tych bez zamiłowania do ich hodowli. Niby lubię kwiaty i bardzo mi się podobają, ale zapominam o podlewaniu...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka, zazdraszczam i tobie w takim razie. Energii, libido i chętnego męża. Nie mam nic z tych wymienionych rzeczy :(

ewwiel, jakbym miała jakiś sex, to bym ci napisała, jak u mnie z orgazmami. W wyobraźni jednak są całkiem całkiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:54

ewwiel lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzę co to ten skrzydłokwiat i to właśnie jedyny kwiatek w moim domu a właśnie mi umiera :D
    co mam z nim zrobić ? stał na parapecie źle -brązowe plamy na liściach, teraz te białe kwiatki zaczęły robić się zielone a miejscami czarne no i tak smętnie opada, na szafce i biurku zaraz ma za mało światła

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

ja mam ogromną ochotę na sex a nie mogę i cierpię a jak mogłam to mąż nie miał czasu, bo wiecznie zapracowany :(

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my mamy zakaz na seks praktycznie od samego poczatku ciazy. Takze tego... pomarzyc mozemy. Zazdroszcze Wam, ze mozecie :P

Losie kot usnal obok mnie i chrapie haha ;D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jak w czerwcu jeszcze spalismy ze sobą to bylo fantastycznie ale pozniej kolo lipca juz tak mnie bolec zaczęło w środku ze żadna przyjemność , w połowie musiała przerwać bo uczucie żywego ognia w środku i tak zakonczylismy nasze przeboje lozkowe: (
    A zakazow żadnych nie było , wręcz przeciwnie. ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:57

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak kwiat pada, to trzeba wbić jajko do doniczki. Ma dużo składników odżywczych. Jeśli jajko nie pomoże, to już kaplica. A ogólnie, jak są brązowe plamy, to zazwyczaj jakiś grzyb i nie do uratowania już będzie. Tak mi teściowa tłumaczyła.

Fatim, agaton lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, weź utnij bardzo nisko te liście z plamami, kwiatki zielone już tez możesz wyciąć bardzo nisko. Jak stoi w słońcu to potrzebuje sporo wody. A jak jest oklaply to potrzebuje. Wiec polej mu porządnie ;) Zobacz jeszcze czy nie ma za małej doniczki. on generalnie woli mniej słońca i szybciej się zregeneruje w takim polcieniu niż w słońcu ale troche mu to zajmie niestety- mój się zbierał własnie z takiego stanu jak piszesz z pół roku, ale teraz rośnie jak szalony:)

Fatim, agaton lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra lecę do gina :)

madu, nick nieaktualny, soraya, Fatim, lojkalojka, paula1, Blondik lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nieee żadnych jajek, piw i aspiryny, nie wierze w to ;p raz mi R chiał kwiatka uratowac aspiryna to go zabił skutecznie;) aa fatim jescze możesz ziemie wymienic:)

21.10.2015 Leon <3
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Ojej no wiecie każdy kwiatek w końcu umrze jak się go nie podlewa albo podlewa za dużo ;)
    Ja się w ogóle tym nie przejmuje. Jak w jedną tak i w drugą stronę. Nie mam z tym problemu. Dobrze, że mąż lubi kwiatki i dba o nie :)

atdc6iyehd9qphks.png
‹‹ 2143 2144 2145 2146 2147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ