X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aloes mi zgnił po 2 tygodniach od przywiezienia do domu :P Ja mam serce tylko do zwierząt, do roślin nic a nic...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam aloes i widze ze zaczyna rosnac, wiec ciesze sie jak dziecko ;)

21.10.2015 Leon <3
  • zabcia2806 Ekspertka

Wysłany: 10 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, podczytywałam Was troszkę ostatnio bo nie długo Wasz czas:-) i tak któraś pisała coś o zapiekance makaronowej z kurczakiem, pomidorem, fetą, mogłybyście jeszcze raz podać przepis bo nie mogę znaleźć a brzmiało pysznie:-) pozdrawiam i szybkich bezbolesnych porodów życzę z synkiem:-)

polkosia, ZakręconaOna, Nynusia, Blondik lubią tę wiadomość

o1483e5etckudhmf.png

3jgxvfxmqavtht7y.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zapisałam wszystkie :) bo później się tu nie doszukam

Polkosia aaaa bo pisałaś o ogrodzie itd i mi się w głowie utkwiło, że się znasz

• Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aloes jest raczej niebezpieczny przy małych dzieciach. moi rodzice mają ich mnóstwo w tym jeden większy ode mnie i zawsze jak przechodzę obok nich wyobrażam sobie, że się przewrócę i oko przebiję tym aloesem :P

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Matko ale naskrobałyście że nie moge znaleźć początku dnia:D Ja byłam u fryza żeby dzieciak się matki po porodzie nie przestraszył i powiem wam ze ostatnio tak dlugo spie ze prawie zaspałam do fryzjera na 12 :D co do sexu to my cały czas praktykujemy no bo nie ma przeciwskazan a ja mam mega libido wiec czemu nie :P

madu, Little Frog, agaton lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Bąbelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, ja plastikowego z Ikei tez mam, w kuchni :) Napatrzeć się nie mogę jak mi ładnie rośnie.

onka, madu, polkosia, Little Frog, soraya, agania, Nynusia, estrella, paula1, agaton, Lexie, Blondik lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojej no wiecie każdy kwiatek w końcu umrze jak się go nie podlewa albo podlewa za dużo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:50

madu, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka, pozazdrościć tylko z tym seksem :)

Arielka lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja za Wami nie nadążam... Zawsze mam takie zaległości, ze szok... Znów tylko ostatnie 3 strony przeczytałam, bo zaraz córka ze szkoły wróci, więc obiadek muszę podać.

Wspominałyście o sexie, ale nie wiem, czy wczesniej niż 3 strony do tyłu też coś o tym było a chciałam Was zapytać jak u Was z orgazmami. Bo u mnie lipa ostatnio. Tzn. niby są, ale tak liche, ze szok, a na orgazmy to nigdy nie narzekałam. Mężuś też ostatnio sam się do roboty nie bierze, bo jak czuje Ale, to dziwnie mu w wersji 3-osobowej. No i niby raz na jakiś czas sex jest, ale nie taki, jak bym chciała...

Nie wiem czy wspominałam, ze ostatnio "ubrałam" wózek. Chciałam ocenić jak się prezentuje z kocykiem, podusią, prześcieradełkiem. Cała garderoba mi już tak pachnie niemowlakiem, ze nie mogę doczekać się pazdziernika :-)

A co do kwiatków, to ja też z tych bez zamiłowania do ich hodowli. Niby lubię kwiaty i bardzo mi się podobają, ale zapominam o podlewaniu...

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka, zazdraszczam i tobie w takim razie. Energii, libido i chętnego męża. Nie mam nic z tych wymienionych rzeczy :(

ewwiel, jakbym miała jakiś sex, to bym ci napisała, jak u mnie z orgazmami. W wyobraźni jednak są całkiem całkiem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:54

ewwiel lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    patrzę co to ten skrzydłokwiat i to właśnie jedyny kwiatek w moim domu a właśnie mi umiera :D
    co mam z nim zrobić ? stał na parapecie źle -brązowe plamy na liściach, teraz te białe kwiatki zaczęły robić się zielone a miejscami czarne no i tak smętnie opada, na szafce i biurku zaraz ma za mało światła

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś

ja mam ogromną ochotę na sex a nie mogę i cierpię a jak mogłam to mąż nie miał czasu, bo wiecznie zapracowany :(

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No my mamy zakaz na seks praktycznie od samego poczatku ciazy. Takze tego... pomarzyc mozemy. Zazdroszcze Wam, ze mozecie :P

Losie kot usnal obok mnie i chrapie haha ;D

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My jak w czerwcu jeszcze spalismy ze sobą to bylo fantastycznie ale pozniej kolo lipca juz tak mnie bolec zaczęło w środku ze żadna przyjemność , w połowie musiała przerwać bo uczucie żywego ognia w środku i tak zakonczylismy nasze przeboje lozkowe: (
    A zakazow żadnych nie było , wręcz przeciwnie. ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 13:57

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak kwiat pada, to trzeba wbić jajko do doniczki. Ma dużo składników odżywczych. Jeśli jajko nie pomoże, to już kaplica. A ogólnie, jak są brązowe plamy, to zazwyczaj jakiś grzyb i nie do uratowania już będzie. Tak mi teściowa tłumaczyła.

Fatim, agaton lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, weź utnij bardzo nisko te liście z plamami, kwiatki zielone już tez możesz wyciąć bardzo nisko. Jak stoi w słońcu to potrzebuje sporo wody. A jak jest oklaply to potrzebuje. Wiec polej mu porządnie ;) Zobacz jeszcze czy nie ma za małej doniczki. on generalnie woli mniej słońca i szybciej się zregeneruje w takim polcieniu niż w słońcu ale troche mu to zajmie niestety- mój się zbierał własnie z takiego stanu jak piszesz z pół roku, ale teraz rośnie jak szalony:)

Fatim, agaton lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra lecę do gina :)

madu, green, soraya, Fatim, lojkalojka, paula1, Blondik lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nieee żadnych jajek, piw i aspiryny, nie wierze w to ;p raz mi R chiał kwiatka uratowac aspiryna to go zabił skutecznie;) aa fatim jescze możesz ziemie wymienic:)

21.10.2015 Leon <3
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    onka wrote:
    Ojej no wiecie każdy kwiatek w końcu umrze jak się go nie podlewa albo podlewa za dużo ;)
    Ja się w ogóle tym nie przejmuje. Jak w jedną tak i w drugą stronę. Nie mam z tym problemu. Dobrze, że mąż lubi kwiatki i dba o nie :)

atdc6iyehd9qphks.png
‹‹ 2143 2144 2145 2146 2147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ