Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
green wrote:
A czemu mowisz, ze warunki niekomfortowe na poloznictwie?
Niektóre sale nawet po 8 osób i jedna łazienka na kilka sal. Ja leżałam 7 lat temu na 4-osobowej (może dlatego że po cc), ale moja koleżanka rodziła w maju i na ośmio. Trakt porodowy jest po remoncie i warunki dobre ale położnictwo masakra. Ale mi tam nie trzeba jakichś wygód najważniejsze żeby opieka była ok. -
Mikejla, ja z Nadią kilka razy użyłam laktatora, mimo że większych problemów z pokarmem nie miałam, bo mała od razu ładnie ssała. Przydał się w nawale pokarmu.
Teraz tez liczę, ze kolejna mała zacznie też ładnie ssac jak starsza siostra, a laktator chciałabym mieć głównie po to, zebym mogła odciągnąć pokarm i zostawić w domu, kiedy ja będę musiała na dłuższą chwilę wybyć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 16:39
-
zakręcona ja to w ogóle jestem ostatnio mega śpiąca może to syndrom ostatniego miesiąca ciąży?
ewwiel ja mam lovi elektryczny z możliwością korzystania z niego jako ręczny.
Mikejla to wszystko zależy od tego czy planujesz odciągać zeby np wyjsc i zostawic dzidziola z tatusiem który może wtedy nakarmic mlekiem matki a nie sztucznym no i mozna sobie odciagnac i zamrozic. Podobno tez laktator jest czasem zbawienny jak kobieta nie ma pokarmu bo stymuluje pierś i pobudza do wydzielania pokarmu. Ja kupiłam używany- nakładki na cycka i butelki mozna sobie wymienic na nowe a cena jednak nizsza bo za lovi dałam 180 zamiast ponad 300. -
Dzięki dziewczyny
Z tego szczęścia zrobiłam super obiad okupilam się tzn mała w Pepcoi ogólnie gęba mi się śmieje
A to dzisiejsze lupy :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ae6b5c1b186.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/76622c2d9f14.jpg
Mała tez się cieszy bo szaleje w brzuszku caaaaly czas
No i patrzcie jeszcze nie dawno pisałam ze wierze w to że w końcu musi być dobrze i wszystko się odmienićestrella, Mikejla, soraya, zakocona, ZakręconaOna, polkosia, paula1, lojkalojka, ola.321, szczesliwa_mamusia21, Lexie, agaton, Little Frog, stokrotka25, ewwiel, IviQ, lili_madlen, Blondik, Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Ewwiel, ja mam medela eleklctric mini czy jakos tak;) koleżanką bardzo chwaliła,wiec Wzielam;) jakby co najtaniej jest chyba w Gemini;)
Szczesliwa...przez Ciebie IDE gotować ogórkową!szczesliwa_mamusia21, ewwiel lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Nynusia wrote:Dzięki dziewczyny
Z tego szczęścia zrobiłam super obiad okupilam się tzn mała w Pepcoi ogólnie gęba mi się śmieje
A to dzisiejsze lupy :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ae6b5c1b186.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/76622c2d9f14.jpg
Mała tez się cieszy bo szaleje w brzuszku caaaaly czas
No i patrzcie jeszcze nie dawno pisałam ze wierze w to że w końcu musi być dobrze i wszystko się odmienić
ten drugi tez z pepco? piękne! też własnie chciałam dziś kupić ale dla chłopca były takie szare w granatowe gwiazdki i srednio mi się podobał taki szaro buryNynusia lubi tę wiadomość
-
Hej! 9 cm rozwarcia. Skurcze od samego rana. Jestem po znieczuleniu zewnątrzoponowym. Odezwę się
zakocona, ZakręconaOna, estrella, Mikejla, mała.mi, onka, Arielka, WiedźmaMaKota, Aleksandra90, soraya, annggela, green, madu, polkosia, Fatim, paula1, Nynusia, lojkalojka, miska2503, ola.321, szczesliwa_mamusia21, Lexie, agania, agaton, Bąbelek, ss, Little Frog, stokrotka25, ewwiel, Blondik, FreshMm, PauLLa, Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynusia jakie śliczne kombinezony
jeden i drugi z Pepco? Chyba muszę się tam wybrać bo dawno nie byłam
Stokrotka ja nawet szukałam w internecie co to może być to strzelanie bo już sobie zaczęłam wkręcać, że małej coś zrobiłam i sobie coś złamałai w sumie jedyna sensowna odpowiedź, którą znalazłam to taka, że nasze maluszki podczas ruchów przebijają nam pęcherzyki powietrza, które mamy w jelitach i to one tak strzelają
ciekawe czy to faktycznie to
A u Ciebie też już ładny tydzień
najważniejsze, że malutki w brzuszku spokojnie siedzi
Zazdroszczę, że tyle ubranek dostałaś! Super! Będziesz mogła małego kilka razy dziennie przebierać
Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak dziewczyny z Pepco w ogóle śliczne kurteczki sukieneczki takie dwuczęściowe zestawy super rzeczy chyba bym całą wypłatę tam zostawiła
Muffinka to już dziś będziesz księżniczke tulic super !!!!!!szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość