X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • soraya Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green wrote:

A czemu mowisz, ze warunki niekomfortowe na poloznictwie?

Niektóre sale nawet po 8 osób i jedna łazienka na kilka sal. Ja leżałam 7 lat temu na 4-osobowej (może dlatego że po cc), ale moja koleżanka rodziła w maju i na ośmio. Trakt porodowy jest po remoncie i warunki dobre ale położnictwo masakra. Ale mi tam nie trzeba jakichś wygód najważniejsze żeby opieka była ok.

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla, ja z Nadią kilka razy użyłam laktatora, mimo że większych problemów z pokarmem nie miałam, bo mała od razu ładnie ssała. Przydał się w nawale pokarmu.
    Teraz tez liczę, ze kolejna mała zacznie też ładnie ssac jak starsza siostra, a laktator chciałabym mieć głównie po to, zebym mogła odciągnąć pokarm i zostawić w domu, kiedy ja będę musiała na dłuższą chwilę wybyć.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 16:39

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakręcona ja to w ogóle jestem ostatnio mega śpiąca może to syndrom ostatniego miesiąca ciąży?
    ewwiel ja mam lovi elektryczny z możliwością korzystania z niego jako ręczny.
    Mikejla to wszystko zależy od tego czy planujesz odciągać zeby np wyjsc i zostawic dzidziola z tatusiem który może wtedy nakarmic mlekiem matki a nie sztucznym no i mozna sobie odciagnac i zamrozic. Podobno tez laktator jest czasem zbawienny jak kobieta nie ma pokarmu bo stymuluje pierś i pobudza do wydzielania pokarmu. Ja kupiłam używany- nakładki na cycka i butelki mozna sobie wymienic na nowe a cena jednak nizsza bo za lovi dałam 180 zamiast ponad 300.

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny :)

Z tego szczęścia zrobiłam super obiad okupilam się tzn mała w Pepco <3 i ogólnie gęba mi się śmieje :)
    A to dzisiejsze lupy :
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ae6b5c1b186.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/76622c2d9f14.jpg

Mała tez się cieszy bo szaleje w brzuszku caaaaly czas <3

No i patrzcie jeszcze nie dawno pisałam ze wierze w to że w końcu musi być dobrze i wszystko się odmienić :)

estrella, Mikejla, soraya, zakocona, ZakręconaOna, polkosia, paula1, lojkalojka, ola.321, szczesliwa_mamusia21, Lexie, agaton, Little Frog, stokrotka25, ewwiel, IviQ, lili_madlen, Blondik, Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny lekarz kazał mi brać Aspargin 3x1. Z tego wszystkiego zapomniałam po co. Może mi któraś powiedzieć ;)

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle poszłam dziś do administracji i apteki i ledwo wrociłam do domu. brzuch twardy, słabo mi się zrobiło, bóle w dole brzucha promieniujace do ud i w krzyżu. Ciężki żywot ciężarnej :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewwiel, ja mam medela eleklctric mini czy jakos tak;) koleżanką bardzo chwaliła,wiec Wzielam;) jakby co najtaniej jest chyba w Gemini;)
    Szczesliwa...przez Ciebie IDE gotować ogórkową! :D

szczesliwa_mamusia21, ewwiel lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agania na skurcze pewnie

• Arielka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    Dzięki dziewczyny :)

Z tego szczęścia zrobiłam super obiad okupilam się tzn mała w Pepco <3 i ogólnie gęba mi się śmieje :)
    A to dzisiejsze lupy :
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7ae6b5c1b186.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/76622c2d9f14.jpg

Mała tez się cieszy bo szaleje w brzuszku caaaaly czas <3

No i patrzcie jeszcze nie dawno pisałam ze wierze w to że w końcu musi być dobrze i wszystko się odmienić :)

ten drugi tez z pepco? piękne! też własnie chciałam dziś kupić ale dla chłopca były takie szare w granatowe gwiazdki i srednio mi się podobał taki szaro bury :/

Nynusia lubi tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! 9 cm rozwarcia. Skurcze od samego rana. Jestem po znieczuleniu zewnątrzoponowym. Odezwę się

zakocona, ZakręconaOna, estrella, Mikejla, mała.mi, onka, Arielka, WiedźmaMaKota, Aleksandra90, soraya, annggela, green, madu, polkosia, Fatim, paula1, Nynusia, lojkalojka, miska2503, ola.321, szczesliwa_mamusia21, Lexie, agania, agaton, Bąbelek, ss, Little Frog, stokrotka25, ewwiel, Blondik, FreshMm, PauLLa, Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia jakie śliczne kombinezony <3 jeden i drugi z Pepco? Chyba muszę się tam wybrać bo dawno nie byłam ;)

Stokrotka ja nawet szukałam w internecie co to może być to strzelanie bo już sobie zaczęłam wkręcać, że małej coś zrobiłam i sobie coś złamała :P i w sumie jedyna sensowna odpowiedź, którą znalazłam to taka, że nasze maluszki podczas ruchów przebijają nam pęcherzyki powietrza, które mamy w jelitach i to one tak strzelają :) ciekawe czy to faktycznie to :) A u Ciebie też już ładny tydzień :) najważniejsze, że malutki w brzuszku spokojnie siedzi :) Zazdroszczę, że tyle ubranek dostałaś! Super! Będziesz mogła małego kilka razy dziennie przebierać :)

Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

• zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka, kciuki! To już niedługo <3

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Onka tak to Ja:)
    Arielka na prawdę chyba syndrom ostatniego miesiąca haha .
    Muffinka kochanie kciuki i przyj ! :D

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wow Muffinka no to ładnie :) bezbolesnego porodu :)

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka powodzenia :*

A do mnie właśnie wózek przyjechał <3

Jakie to się realne zrobiło właśnie, za ok miesiąc moja córcia będzie ze mną <3

ola.321, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Little Frog, PauLLa lubią tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka, to już lada chwila!!! :)

Mój ogród wygląda koszmarnie, chce mi się płakać.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aspargin na skurcze pewnie :)

Mufinka kciuki zacisniete ;)

Piekne kombinezoniki <3

Moja mama kupila dla wnusi o taki:

201509101_spwpesp.jpg

:)

Nynusia, lojkalojka, estrella, ola.321, Lexie, agaton, ss, Little Frog, Blondik, Magnosia lubią tę wiadomość

• Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka jestem strasznie podekscytowana Twoim porodem :D Oby poszło gładko :) !

Ja na wózek czekam, ma być dopiero w sklepie ok 25.09 więc nawet się przewietrzyć nie zdąży

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia płacz, ulżyj sobie ;)
    mnie za to wnerwia paczka, która idzie i idzie. nie wiem czy jestem zła na sprzedawcę z allegro czy inpost, ale ktoś mnie tu dyma i nie jest to mój mąż ;/

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak dziewczyny z Pepco w ogóle śliczne kurteczki sukieneczki takie dwuczęściowe zestawy super rzeczy chyba bym całą wypłatę tam zostawiła :)

Muffinka to już dziś będziesz księżniczke tulic super !!!!!! <3

szczesliwa_mamusia21, estrella lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 2147 2148 2149 2150 2151 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ