X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka trzymaj się Kochana... To już tak blisko jesteś swojego maluszka :-) a miałaś jakieś skurcze zanim Ci wody odeszły?

Super, że wszystkie wizyty udane, teraz tylko nam czekać zostało :-)

Nynusia fajnie, że będziesz miała męża na miejscu i ze nie musi już wyjeżdżać :-) po cichu troszkę Ci zazdroszczę...

Bylam dzisiaj na KTG bo coś mi brzuch twardnial, napinal się i bolał mnie dół brzucha, ale żadnych skurczy nie zapisało. Położna powiedziala, że przy drugiej ciąży może być inaczej i zeby pomóc to mam po schodach pobiegać, a mycie okien i podłogi za wiele nie da ;-) smiala się, że może juz za tydzień się nie spotkamy... Zobaczymy :-)
    Dłuży się ten czas mi jak nie wiem, jak był 30 tydz to jeszcze 2 m-ce, a teraz tak dziwnie, bo niby juz a człowiek się niecierpliwi :-)

Polkosia przykro mi, że Ci się ogród nie podoba. A nie rozmawiali z Tobą wcześniej, jak byś chciała żeby wyglądał? My w przyszłym roku mamy w planach robienie ogrodu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 17:20

Nynusia lubi tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • annggela Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wami nadazyc nie mozna ;)
    Muffinka juz prawie koncowka , trzymaj sie :*****
    Mezu pomogl mi umyc lodowke ;) potem na szybko obiadek i teraz leniuchujemy, ide za chwilke zabrac sie za prasowanie , chce miec na bierzaco wszystko poprane i poprasowane. Jak len mnie nie przytrzyma to zlapie za depilator, powyrywam te mini wloski co wyszly od ostatniego razu ;) na bierzoco chce miec wszystko ogarniane ;)

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka - łał!! no to to już!! kciuki!! :)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie mi dziewczyny , ale nie jestem w stanie przeczytac popszednich stron :(
    Mam dzisiaj fanalny humor i od rana tylko rycze . Dowiedzialam sie , ze nie bede placona za maciezynski do konca grudnia . Taka zasrana francuska polityka .Pytam sie babki to za co ja ma zyc ??? Dzwonilam do szefowej i sie pytam jak to jest , bo pracuje i skladki sa oplacane,ale onanic nie wie i musi pogadac z ksiegowa . Zaluje , ze nie zmienilam tej roboty wczesniej( jak planowalam ) .
    No nic trzeba zacisnac pasa :/

Jestem tez po wizycie i narazie rodzic nie bede . Szyjka bez zmian 3cm i zamknieta . Maly dalej ladnie lezy glowkowo ilekarz powiedzial ,ze po 20 wrzesnia moge zaczac aktywne zycie . Jedynie mam lekka anemie , wiec do konca ciazymam brac zelazo .
    Muffinka to juz minuty Cie dziela od spotkania z dzidzia :) Powodzenia !!!
    Gratuluje udanych wizyt i otrzymanych przesylek ;)

zakocona lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka,co za wieści!!! Powodzenia!!!!!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka wow ! Trzymamy kciuki za bezbolesny porod , trzymaj sie ! <3

Jacusianka ohhh wybacz ale bedziesz miala pyszniutka zupke :D Smacznego :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 17:26

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opiszę Wam historię z tym ogrodem, jak już skończą... Trochę z nimi ustaliłam, ale większość spaprali i tyle...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzięki :D nie pamiętałam czy to na bóle, czy rozkurczowo czy na co ten aspargin :P

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1 i tak ta praca jest na pewno do końca grudnia potem będziemy myśleć co dalej jak będzie trzeba to mąż wyjedzie. Na razie robilismy wszystko żeby został chociaż przez pierwsze miesiące z Nami. Żałujemy tylko ze jak zaszłam w ciążę nie wyjechał teraz mielibyśmy spokojna głowę. No ale ważne ze jest jak jest :)

agaton, paula1 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka- glowa do gory, cos sie wymysli, moze uda sie zalatwic aby ten macierzynski byl od razu.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka,ale czad:) trzymamy kciuki i czekamy na wieści:)
    Nynusia,super,ze się udalo z ta praca,ostatnio jak pisalas to kiepsko to wyglądało,a tu proszę:) od kiedy zaczyna?
    Lojka,do kitu z taka Francja... Dziwne jakies zasady:/
    Mika,polecam wężownicę,taki kwiatek,cos Ala kaktusowate,a bardzo zdrowy podobno,ja mam i dobrze sie chowa:)
    Za to skrzydlokwiat mi zdycha:(
    Wstawie zdjęcie to mize Madu albo inna znawczyni mi podpowi, co robic:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b30ca2e1bddf.jpg
    Ziemie ma swieza,doniczkę duza,okna od polnocnej strony,wiec Malo swiatla,moze za dużo go podlewam...

Mikejla, Nynusia lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi większość badyli zdycha... teraz mam orchidee i jakoś się trzymają ale kto wie czy ich szlag nie trafi :P

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia będzie dobrze Kochana :-) może później też znajdzie tu prace i nie będzie musiał już wyjeżdżać.

Nynusia lubi tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b30ca2e1bddf.jpg
    Ziemie ma swieza,doniczkę duza,okna od polnocnej strony,wiec Malo swiatla,moze za dużo go podlewam...

Agaton jak dla mnie po pierwsze troche mała doniczka a sam kwiatek ma bardzo dużo małych listków a kilka duzych co je przysłaniają, zobacz czy korzenie nie wystają <takie badylki jakby ponad ziemia z których dopiero wyrastaja liście>, to terzeba zakopać:) mam wrażenie ze jest ściśnięty dosyć mocno, a i wytnij te listki suche ;) A tak ogolnie to w calkiem dobrym stanie jest :)

agaton lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton od 21 września :)

agaton lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak Muffinka :)

• Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też jestem ciekawa :) moja paczka w końcu ruszyła, mam nadzieję, że będzie jutro :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka pewnie już tuli swoje dzieciątko :-)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny rany ! Jak Ja się źle czuje: ( a bardziej czulam ...
    Siedzialam w domu , tak mnie siostra moja wkurwila , ze aż purpurowa się zrobilam ... Wyszlam z domu się przewietrzyc i do sklepu z Mama bo Ja spotkałam na dole jak wracała z pracy . Złapał mnie bol brzucha CALEGO ale okresowych boli nie było , raz bolal brzuch raz plecy , ledwo oddychalam ale szlam dalej . Wracając do domu to nerwy i płacz bo Babcia jutro będzie chowana i nerwy przez siostrę . Wszystko się skumulowalo , wrocilam do domu wzielam nospe ,magnez i leże na razie . Zaraz IDE w kąpiel i ogolic się bo gdyby cos nie daj boże to muszę Zofię mieć ogolona bo aż wstyd .
    Lekko przeszło bo aż miałam godzinę twardy brzuch cały a teraz juz mieciutki , Oskar odrobinę dal o sobie znać ale dziś wgle słabo , na razie mnie plecy trochę bola: (
    Masakra się wkurzylam dziś , płacz i bol szok.

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2148 2149 2150 2151 2152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ