X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka trzymaj się Kochana... To już tak blisko jesteś swojego maluszka :-) a miałaś jakieś skurcze zanim Ci wody odeszły?

Super, że wszystkie wizyty udane, teraz tylko nam czekać zostało :-)

Nynusia fajnie, że będziesz miała męża na miejscu i ze nie musi już wyjeżdżać :-) po cichu troszkę Ci zazdroszczę...

Bylam dzisiaj na KTG bo coś mi brzuch twardnial, napinal się i bolał mnie dół brzucha, ale żadnych skurczy nie zapisało. Położna powiedziala, że przy drugiej ciąży może być inaczej i zeby pomóc to mam po schodach pobiegać, a mycie okien i podłogi za wiele nie da ;-) smiala się, że może juz za tydzień się nie spotkamy... Zobaczymy :-)
    Dłuży się ten czas mi jak nie wiem, jak był 30 tydz to jeszcze 2 m-ce, a teraz tak dziwnie, bo niby juz a człowiek się niecierpliwi :-)

Polkosia przykro mi, że Ci się ogród nie podoba. A nie rozmawiali z Tobą wcześniej, jak byś chciała żeby wyglądał? My w przyszłym roku mamy w planach robienie ogrodu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 17:20

Nynusia lubi tę wiadomość

Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. :)
  • annggela Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za wami nadazyc nie mozna ;)
    Muffinka juz prawie koncowka , trzymaj sie :*****
    Mezu pomogl mi umyc lodowke ;) potem na szybko obiadek i teraz leniuchujemy, ide za chwilke zabrac sie za prasowanie , chce miec na bierzaco wszystko poprane i poprasowane. Jak len mnie nie przytrzyma to zlapie za depilator, powyrywam te mini wloski co wyszly od ostatniego razu ;) na bierzoco chce miec wszystko ogarniane ;)

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka - łał!! no to to już!! kciuki!! :)

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wybaczcie mi dziewczyny , ale nie jestem w stanie przeczytac popszednich stron :(
    Mam dzisiaj fanalny humor i od rana tylko rycze . Dowiedzialam sie , ze nie bede placona za maciezynski do konca grudnia . Taka zasrana francuska polityka .Pytam sie babki to za co ja ma zyc ??? Dzwonilam do szefowej i sie pytam jak to jest , bo pracuje i skladki sa oplacane,ale onanic nie wie i musi pogadac z ksiegowa . Zaluje , ze nie zmienilam tej roboty wczesniej( jak planowalam ) .
    No nic trzeba zacisnac pasa :/

Jestem tez po wizycie i narazie rodzic nie bede . Szyjka bez zmian 3cm i zamknieta . Maly dalej ladnie lezy glowkowo ilekarz powiedzial ,ze po 20 wrzesnia moge zaczac aktywne zycie . Jedynie mam lekka anemie , wiec do konca ciazymam brac zelazo .
    Muffinka to juz minuty Cie dziela od spotkania z dzidzia :) Powodzenia !!!
    Gratuluje udanych wizyt i otrzymanych przesylek ;)

zakocona lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka,co za wieści!!! Powodzenia!!!!!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka wow ! Trzymamy kciuki za bezbolesny porod , trzymaj sie ! <3

Jacusianka ohhh wybacz ale bedziesz miala pyszniutka zupke :D Smacznego :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 17:26

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Opiszę Wam historię z tym ogrodem, jak już skończą... Trochę z nimi ustaliłam, ale większość spaprali i tyle...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • agania Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dzięki :D nie pamiętałam czy to na bóle, czy rozkurczowo czy na co ten aspargin :P

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula1 i tak ta praca jest na pewno do końca grudnia potem będziemy myśleć co dalej jak będzie trzeba to mąż wyjedzie. Na razie robilismy wszystko żeby został chociaż przez pierwsze miesiące z Nami. Żałujemy tylko ze jak zaszłam w ciążę nie wyjechał teraz mielibyśmy spokojna głowę. No ale ważne ze jest jak jest :)

agaton, paula1 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka- glowa do gory, cos sie wymysli, moze uda sie zalatwic aby ten macierzynski byl od razu.

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka,ale czad:) trzymamy kciuki i czekamy na wieści:)
    Nynusia,super,ze się udalo z ta praca,ostatnio jak pisalas to kiepsko to wyglądało,a tu proszę:) od kiedy zaczyna?
    Lojka,do kitu z taka Francja... Dziwne jakies zasady:/
    Mika,polecam wężownicę,taki kwiatek,cos Ala kaktusowate,a bardzo zdrowy podobno,ja mam i dobrze sie chowa:)
    Za to skrzydlokwiat mi zdycha:(
    Wstawie zdjęcie to mize Madu albo inna znawczyni mi podpowi, co robic:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b30ca2e1bddf.jpg
    Ziemie ma swieza,doniczkę duza,okna od polnocnej strony,wiec Malo swiatla,moze za dużo go podlewam...

Mikejla, Nynusia lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi większość badyli zdycha... teraz mam orchidee i jakoś się trzymają ale kto wie czy ich szlag nie trafi :P

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia będzie dobrze Kochana :-) może później też znajdzie tu prace i nie będzie musiał już wyjeżdżać.

Nynusia lubi tę wiadomość

• madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b30ca2e1bddf.jpg
    Ziemie ma swieza,doniczkę duza,okna od polnocnej strony,wiec Malo swiatla,moze za dużo go podlewam...

Agaton jak dla mnie po pierwsze troche mała doniczka a sam kwiatek ma bardzo dużo małych listków a kilka duzych co je przysłaniają, zobacz czy korzenie nie wystają <takie badylki jakby ponad ziemia z których dopiero wyrastaja liście>, to terzeba zakopać:) mam wrażenie ze jest ściśnięty dosyć mocno, a i wytnij te listki suche ;) A tak ogolnie to w calkiem dobrym stanie jest :)

agaton lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton od 21 września :)

agaton lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 września 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawe jak Muffinka :)

• Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też jestem ciekawa :) moja paczka w końcu ruszyła, mam nadzieję, że będzie jutro :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • paula1 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka pewnie już tuli swoje dzieciątko :-)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny rany ! Jak Ja się źle czuje: ( a bardziej czulam ...
    Siedzialam w domu , tak mnie siostra moja wkurwila , ze aż purpurowa się zrobilam ... Wyszlam z domu się przewietrzyc i do sklepu z Mama bo Ja spotkałam na dole jak wracała z pracy . Złapał mnie bol brzucha CALEGO ale okresowych boli nie było , raz bolal brzuch raz plecy , ledwo oddychalam ale szlam dalej . Wracając do domu to nerwy i płacz bo Babcia jutro będzie chowana i nerwy przez siostrę . Wszystko się skumulowalo , wrocilam do domu wzielam nospe ,magnez i leże na razie . Zaraz IDE w kąpiel i ogolic się bo gdyby cos nie daj boże to muszę Zofię mieć ogolona bo aż wstyd .
    Lekko przeszło bo aż miałam godzinę twardy brzuch cały a teraz juz mieciutki , Oskar odrobinę dal o sobie znać ale dziś wgle słabo , na razie mnie plecy trochę bola: (
    Masakra się wkurzylam dziś , płacz i bol szok.

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2148 2149 2150 2151 2152 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ