X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ja tez nie lubię wyglądać tam na dole jak krzak ale co zrobię jak jest mi tak strasznie ciężko a nie mam maszynki tu u mamy żeby opedzlowac się na szybko: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nawet już nie sprawdzam co sie tam dzieje;p ale natknełam sie kiedyś w castoramie na lusterko inspekcyjne i pomyślałam ze byłoby pomocne;p

ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ktoras w ogole uzywa kremu do depilacji zamiast maszynki? Powiem, ze na pewno rosna duzo wolniej, bo po nogach widze roznice miedzy golarka a kremem. I nie wkurzaja Was takie twarde wloski tam po golarce?
    Estrella to ciekawe co napisalas, ja tez szukalam ale takiego info nie znalazlam z tym strzelaniem.:)

Muffinka badz dzielna!:)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka nie zwróciłam uwagi jakoś na to, czyli mi nie przeszkadza raczej :)
    Ja do nóg ogólnie to depilatora używam, wiec baaaardzo rzadko się muszę golić :)

agaton lubi tę wiadomość

• stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to z nogami masz wygrane :) ja kiedys uzywalam ale naczynka mi pekaja i zle to wygladalo i wloski mi wrastaly czesto :/

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie mial wczoraj moj golic, ale nie wykazal checi .
    Dzis zrobilam to z lusterkiem :) I powiem wam , ze ta moja Bozena jakas dziwna . Spuchnieta , zmienila kolor , bardzo dziwna ,az nie mam ochoty jej ogladac :/
    A nogi lacznie z kolanami mam zrobione laserem i jest tylko kilka wloskow na krzyz :

Zakrecona widze , ze ty tez nerwowy dzien mialas . Nalezy nam sie relaks :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:51

zakocona lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka mnie nie przeszkadza bo tez na to uwagi nie zwracam , Ja kremu do depilacji bym na cipke nie użyła bo zaraz bym dostała jakiegoś zapalenia niestety . Nogi kiedyś probowalam plastrami , kremami i chusteczkowo to wyglądało mega i tak musiakam dogalac :p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole przypomnialyscie mi ze juz czas na te zabiegi z lusterkiem :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne kombinezoniki ten rozowy szczegolnie !! Wersja dla chlopca juz nie byla taka ladniusia :( :)

Mi wlosy rosna podczas tej ciazy zdecydowanie wolniej niz przed ciaza .Mowa tutaj o wlosach ma nogach i tam na dole :D

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie uzywalam lusterka , ale może później będę potrzebować :D
    Jeszcze troszke i będziemy wszystko widzieć i się wyginac :D
    Ja dziś zrobilam krok do przodu i wypralam koszule do szpitala , zobaczymy jak mi pójdzie z pakowaniem torby i kiedy to nastąpi :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No swoją drogą też wole na ciapsko kremów nie używać takich, bo mam strasznie wrażliwe te miejsca...i za chwile jakieś cholerstwo bym miała

• IviQ Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania aspargin jest na skurcze i prawidłową pracę serca. Ja go na skurcze łydek biorę

Muffinka wow kolejana forumowa dzidzia będzie zaraz albo już jest:)))

Co do golenia to ja na oślep ale nie tak czzesto jak sprzed ciaży, ale raz na 1,5 tyg próbuję na oślep ogarnąć. Co będzie to bedize :p

Co do kwiatków to mnie sie tez nie trzymają. Mam kilka takich co jeszce moja babcia miała. Mega wytrzymałe. jak zaczynaja liscie żólknąć podlewam i odzywaja. Stracą moze tylko liscia czy dwa ale zaraz rozsna nowe. a co dostane kwiata w prezencie to nie uchowa sie dluzej niz miesiac:/

Co do nerwów mnie tez moj wkurzyl dzis. Troche mojej winy bo mu nie powiedzialam ze zamykam sklep i jade na ktg ale bez przesady...... na zakupy nie pojechcałm. Z tego wszystkiego odwołałam dentystę bo juz nie chcialam znowu zamykac sklepu i mam wizyte w srode a we wt pewnie mnie do szpitala wezma wiec tez dupa bedzie......

Zamówiłam dzis w koncu komodę i nowe prześcieradła do łóżeczka bo tamtych jakoś za chiny nie potrafie na materac nałożyć:p Mam nadzieje ze komoda przyjdzie do pn to jeszce zdąże coś w nią powsadzać o ile mój ją skręci.....

Ale najbardziej to mnie wkurzyła pani w szpitalu bo ja z tego wszystkiego po ktg tore bylo ok( w koncu nauczylam sie czytac) poszlam do lekarza ale byla kolejka wiec pojechalam do biura bo ostatnii 2h czekalam a było mniej ludzi by mi piguła powiedizała ze moge isc. No i jak tylko weszlam do sklepu dzwoni ze musze wrocic na konsultacje, Wiec ja zestresowana, biegiem doslownie lece do tego szpitala a ona ze jest wszystko ok i moge isc do domu tylko musiała mnie zobaczyc a przeciez widziala mnie jak z druga pigułą wreczałam jaj badanie no i kurde mogła mi przez tel powiedziec ze ok jak juz uslyszla ze ja dawno poza spzitalem. masakra. No ale wg nich kobieta w ciazy nic nie robi tylko ma czas i moze czekac i biegac

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ to tez dziś mialas dzień nie za ciekawy ... :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No IviQ,chamówa nie ma co...
    Dziewczyny odpocznijcie i nie denerwujcie sie! Kapiel i lozeczko i forum na dobranoc:)
    Mika,ja tez używam depilatora na nogi,ale innych miejsc juz bym nie dala rady wydepilować;)
    Madu,dzieki wielkie za rady,jutro się biorę za mojego skrzydlokwiatka i wypielegnuje go ze hej:) dzieki raz jeszcze!!!
    Ja uwielbiam kwiatki,ale one mnie niezbyt;) ale nie poddaje sie i mam ich dużo:)

madu, ZakręconaOna, IviQ lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie teraz juz tylko mężu goli,bo w zyciu sie nie wygne żeby cos tam zobaczyć, ewentualnie zostaje lusterko,ale wole męża;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zakręcona miałam miałam. Tak mnie wyczerpał że już mi się oczy kleją....

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dopadło chyba wicie gniazda, wysprzątałam i wyszoorowałam kuchnię. nawet stojak na miski psa wyszorowałam na błysk. poukładałam wszystko w szafkach, szufladach, umyłam kieliszki i rozmroziłam i umyłam lodówkę :)

jutro - łazienka :)

ja wczoraj miałam akrobacje z maszynką i lusterkiem, aż sie zdyszałam :)

padam na pyszczek, dobranoc :)

agaton, szczesliwa_mamusia21, soraya, polkosia lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili madlen tez to samo napisałam ze wersja dla chlopca niezbyt ładna :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też musiałam przyciąć trochę tu i tam ;) Do tego paznokcie w nogach też przycięłam. Małą chyba tak pościskałam, że w nocy jak zacznie mi się odwdzięczać prostując kości, to przestanę obcinać paznokcie i się golić do samego porodu :D
    A ogólnie z goleniem się to teraz tak na wyczucie jadę D Mąż się śmieje, że wygląda jak oskubany kurczak :D A raczej nie do końca oskubany :d Ale trudno, ważne, że nie ma ani warkoczyków ani dredów :D A przy następnym goleniu może uda się sięgnąć tam, gdzie przy poprzednim ominęłam :D

Poza tym sobie pojadłam dziś jednak na szybcika zrobiłam kostkę sojową z kaszą i warzywami ;]

No i prasowanie. Żeby Was nie skłamać, to zostało mi tylko chyba z 6 bodziaków, kilka pieluszek i prześcieradeł i czekają na mnie od dwóch dni. Taki mam głupi charakter, że żeby dopiąć coś na ostatni guzik, to musi mi upłynąć trochę czasu...

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wszędzie depilatorkiem lecę oprócz psiochy :D

‹‹ 2150 2151 2152 2153 2154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ