Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ktoras w ogole uzywa kremu do depilacji zamiast maszynki? Powiem, ze na pewno rosna duzo wolniej, bo po nogach widze roznice miedzy golarka a kremem. I nie wkurzaja Was takie twarde wloski tam po golarce?
Estrella to ciekawe co napisalas, ja tez szukalam ale takiego info nie znalazlam z tym strzelaniem.
Muffinka badz dzielna! -
Mnie mial wczoraj moj golic, ale nie wykazal checi .
Dzis zrobilam to z lusterkiemI powiem wam , ze ta moja Bozena jakas dziwna . Spuchnieta , zmienila kolor , bardzo dziwna ,az nie mam ochoty jej ogladac
A nogi lacznie z kolanami mam zrobione laserem i jest tylko kilka wloskow na krzyz :
Zakrecona widze , ze ty tez nerwowy dzien mialas . Nalezy nam sie relaksWiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:51
zakocona lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Stokrotka mnie nie przeszkadza bo tez na to uwagi nie zwracam , Ja kremu do depilacji bym na cipke nie użyła bo zaraz bym dostała jakiegoś zapalenia niestety . Nogi kiedyś probowalam plastrami , kremami i chusteczkowo to wyglądało mega i tak musiakam dogalac :p
-
Ja jeszcze nie uzywalam lusterka , ale może później będę potrzebować
Jeszcze troszke i będziemy wszystko widzieć i się wyginac
Ja dziś zrobilam krok do przodu i wypralam koszule do szpitala , zobaczymy jak mi pójdzie z pakowaniem torby i kiedy to nastąpi -
agania aspargin jest na skurcze i prawidłową pracę serca. Ja go na skurcze łydek biorę
Muffinka wow kolejana forumowa dzidzia będzie zaraz albo już jest:)))
Co do golenia to ja na oślep ale nie tak czzesto jak sprzed ciaży, ale raz na 1,5 tyg próbuję na oślep ogarnąć. Co będzie to bedize :p
Co do kwiatków to mnie sie tez nie trzymają. Mam kilka takich co jeszce moja babcia miała. Mega wytrzymałe. jak zaczynaja liscie żólknąć podlewam i odzywaja. Stracą moze tylko liscia czy dwa ale zaraz rozsna nowe. a co dostane kwiata w prezencie to nie uchowa sie dluzej niz miesiac:/
Co do nerwów mnie tez moj wkurzyl dzis. Troche mojej winy bo mu nie powiedzialam ze zamykam sklep i jade na ktg ale bez przesady...... na zakupy nie pojechcałm. Z tego wszystkiego odwołałam dentystę bo juz nie chcialam znowu zamykac sklepu i mam wizyte w srode a we wt pewnie mnie do szpitala wezma wiec tez dupa bedzie......
Zamówiłam dzis w koncu komodę i nowe prześcieradła do łóżeczka bo tamtych jakoś za chiny nie potrafie na materac nałożyć:p Mam nadzieje ze komoda przyjdzie do pn to jeszce zdąże coś w nią powsadzać o ile mój ją skręci.....
Ale najbardziej to mnie wkurzyła pani w szpitalu bo ja z tego wszystkiego po ktg tore bylo ok( w koncu nauczylam sie czytac) poszlam do lekarza ale byla kolejka wiec pojechalam do biura bo ostatnii 2h czekalam a było mniej ludzi by mi piguła powiedizała ze moge isc. No i jak tylko weszlam do sklepu dzwoni ze musze wrocic na konsultacje, Wiec ja zestresowana, biegiem doslownie lece do tego szpitala a ona ze jest wszystko ok i moge isc do domu tylko musiała mnie zobaczyc a przeciez widziala mnie jak z druga pigułą wreczałam jaj badanie no i kurde mogła mi przez tel powiedziec ze ok jak juz uslyszla ze ja dawno poza spzitalem. masakra. No ale wg nich kobieta w ciazy nic nie robi tylko ma czas i moze czekac i biegac[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
No IviQ,chamówa nie ma co...
Dziewczyny odpocznijcie i nie denerwujcie sie! Kapiel i lozeczko i forum na dobranoc:)
Mika,ja tez używam depilatora na nogi,ale innych miejsc juz bym nie dala rady wydepilować
Madu,dzieki wielkie za rady,jutro się biorę za mojego skrzydlokwiatka i wypielegnuje go ze hej:) dzieki raz jeszcze!!!
Ja uwielbiam kwiatki,ale one mnie niezbyt;) ale nie poddaje sie i mam ich dużo:)madu, ZakręconaOna, IviQ lubią tę wiadomość
-
mnie dopadło chyba wicie gniazda, wysprzątałam i wyszoorowałam kuchnię. nawet stojak na miski psa wyszorowałam na błysk. poukładałam wszystko w szafkach, szufladach, umyłam kieliszki i rozmroziłam i umyłam lodówkę
jutro - łazienka
ja wczoraj miałam akrobacje z maszynką i lusterkiem, aż sie zdyszałam
padam na pyszczek, dobranocagaton, szczesliwa_mamusia21, soraya, polkosia lubią tę wiadomość
-
Ja dziś też musiałam przyciąć trochę tu i tam
Do tego paznokcie w nogach też przycięłam. Małą chyba tak pościskałam, że w nocy jak zacznie mi się odwdzięczać prostując kości, to przestanę obcinać paznokcie i się golić do samego porodu
A ogólnie z goleniem się to teraz tak na wyczucie jadę D Mąż się śmieje, że wygląda jak oskubany kurczakA raczej nie do końca oskubany :d Ale trudno, ważne, że nie ma ani warkoczyków ani dredów
A przy następnym goleniu może uda się sięgnąć tam, gdzie przy poprzednim ominęłam
Poza tym sobie pojadłam dziś jednak na szybcika zrobiłam kostkę sojową z kaszą i warzywami ;]
No i prasowanie. Żeby Was nie skłamać, to zostało mi tylko chyba z 6 bodziaków, kilka pieluszek i prześcieradeł i czekają na mnie od dwóch dni. Taki mam głupi charakter, że żeby dopiąć coś na ostatni guzik, to musi mi upłynąć trochę czasu...