Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No Ja tez nie lubię wyglądać tam na dole jak krzak ale co zrobię jak jest mi tak strasznie ciężko a nie mam maszynki tu u mamy żeby opedzlowac się na szybko: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to nawet już nie sprawdzam co sie tam dzieje;p ale natknełam sie kiedyś w castoramie na lusterko inspekcyjne i pomyślałam ze byłoby pomocne;p

ZakręconaOna, agaton lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ktoras w ogole uzywa kremu do depilacji zamiast maszynki? Powiem, ze na pewno rosna duzo wolniej, bo po nogach widze roznice miedzy golarka a kremem. I nie wkurzaja Was takie twarde wloski tam po golarce?
    Estrella to ciekawe co napisalas, ja tez szukalam ale takiego info nie znalazlam z tym strzelaniem.:)

Muffinka badz dzielna!:)

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka nie zwróciłam uwagi jakoś na to, czyli mi nie przeszkadza raczej :)
    Ja do nóg ogólnie to depilatora używam, wiec baaaardzo rzadko się muszę golić :)

agaton lubi tę wiadomość

• stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaa to z nogami masz wygrane :) ja kiedys uzywalam ale naczynka mi pekaja i zle to wygladalo i wloski mi wrastaly czesto :/

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie mial wczoraj moj golic, ale nie wykazal checi .
    Dzis zrobilam to z lusterkiem :) I powiem wam , ze ta moja Bozena jakas dziwna . Spuchnieta , zmienila kolor , bardzo dziwna ,az nie mam ochoty jej ogladac :/
    A nogi lacznie z kolanami mam zrobione laserem i jest tylko kilka wloskow na krzyz :

Zakrecona widze , ze ty tez nerwowy dzien mialas . Nalezy nam sie relaks :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 19:51

zakocona lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka mnie nie przeszkadza bo tez na to uwagi nie zwracam , Ja kremu do depilacji bym na cipke nie użyła bo zaraz bym dostała jakiegoś zapalenia niestety . Nogi kiedyś probowalam plastrami , kremami i chusteczkowo to wyglądało mega i tak musiakam dogalac :p

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole przypomnialyscie mi ze juz czas na te zabiegi z lusterkiem :)

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne kombinezoniki ten rozowy szczegolnie !! Wersja dla chlopca juz nie byla taka ladniusia :( :)

Mi wlosy rosna podczas tej ciazy zdecydowanie wolniej niz przed ciaza .Mowa tutaj o wlosach ma nogach i tam na dole :D

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie uzywalam lusterka , ale może później będę potrzebować :D
    Jeszcze troszke i będziemy wszystko widzieć i się wyginac :D
    Ja dziś zrobilam krok do przodu i wypralam koszule do szpitala , zobaczymy jak mi pójdzie z pakowaniem torby i kiedy to nastąpi :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No swoją drogą też wole na ciapsko kremów nie używać takich, bo mam strasznie wrażliwe te miejsca...i za chwile jakieś cholerstwo bym miała

• IviQ Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania aspargin jest na skurcze i prawidłową pracę serca. Ja go na skurcze łydek biorę

Muffinka wow kolejana forumowa dzidzia będzie zaraz albo już jest:)))

Co do golenia to ja na oślep ale nie tak czzesto jak sprzed ciaży, ale raz na 1,5 tyg próbuję na oślep ogarnąć. Co będzie to bedize :p

Co do kwiatków to mnie sie tez nie trzymają. Mam kilka takich co jeszce moja babcia miała. Mega wytrzymałe. jak zaczynaja liscie żólknąć podlewam i odzywaja. Stracą moze tylko liscia czy dwa ale zaraz rozsna nowe. a co dostane kwiata w prezencie to nie uchowa sie dluzej niz miesiac:/

Co do nerwów mnie tez moj wkurzyl dzis. Troche mojej winy bo mu nie powiedzialam ze zamykam sklep i jade na ktg ale bez przesady...... na zakupy nie pojechcałm. Z tego wszystkiego odwołałam dentystę bo juz nie chcialam znowu zamykac sklepu i mam wizyte w srode a we wt pewnie mnie do szpitala wezma wiec tez dupa bedzie......

Zamówiłam dzis w koncu komodę i nowe prześcieradła do łóżeczka bo tamtych jakoś za chiny nie potrafie na materac nałożyć:p Mam nadzieje ze komoda przyjdzie do pn to jeszce zdąże coś w nią powsadzać o ile mój ją skręci.....

Ale najbardziej to mnie wkurzyła pani w szpitalu bo ja z tego wszystkiego po ktg tore bylo ok( w koncu nauczylam sie czytac) poszlam do lekarza ale byla kolejka wiec pojechalam do biura bo ostatnii 2h czekalam a było mniej ludzi by mi piguła powiedizała ze moge isc. No i jak tylko weszlam do sklepu dzwoni ze musze wrocic na konsultacje, Wiec ja zestresowana, biegiem doslownie lece do tego szpitala a ona ze jest wszystko ok i moge isc do domu tylko musiała mnie zobaczyc a przeciez widziala mnie jak z druga pigułą wreczałam jaj badanie no i kurde mogła mi przez tel powiedziec ze ok jak juz uslyszla ze ja dawno poza spzitalem. masakra. No ale wg nich kobieta w ciazy nic nie robi tylko ma czas i moze czekac i biegac

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ to tez dziś mialas dzień nie za ciekawy ... :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No IviQ,chamówa nie ma co...
    Dziewczyny odpocznijcie i nie denerwujcie sie! Kapiel i lozeczko i forum na dobranoc:)
    Mika,ja tez używam depilatora na nogi,ale innych miejsc juz bym nie dala rady wydepilować;)
    Madu,dzieki wielkie za rady,jutro się biorę za mojego skrzydlokwiatka i wypielegnuje go ze hej:) dzieki raz jeszcze!!!
    Ja uwielbiam kwiatki,ale one mnie niezbyt;) ale nie poddaje sie i mam ich dużo:)

madu, ZakręconaOna, IviQ lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie teraz juz tylko mężu goli,bo w zyciu sie nie wygne żeby cos tam zobaczyć, ewentualnie zostaje lusterko,ale wole męża;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zakręcona miałam miałam. Tak mnie wyczerpał że już mi się oczy kleją....

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie dopadło chyba wicie gniazda, wysprzątałam i wyszoorowałam kuchnię. nawet stojak na miski psa wyszorowałam na błysk. poukładałam wszystko w szafkach, szufladach, umyłam kieliszki i rozmroziłam i umyłam lodówkę :)

jutro - łazienka :)

ja wczoraj miałam akrobacje z maszynką i lusterkiem, aż sie zdyszałam :)

padam na pyszczek, dobranoc :)

agaton, szczesliwa_mamusia21, soraya, polkosia lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili madlen tez to samo napisałam ze wersja dla chlopca niezbyt ładna :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś też musiałam przyciąć trochę tu i tam ;) Do tego paznokcie w nogach też przycięłam. Małą chyba tak pościskałam, że w nocy jak zacznie mi się odwdzięczać prostując kości, to przestanę obcinać paznokcie i się golić do samego porodu :D
    A ogólnie z goleniem się to teraz tak na wyczucie jadę D Mąż się śmieje, że wygląda jak oskubany kurczak :D A raczej nie do końca oskubany :d Ale trudno, ważne, że nie ma ani warkoczyków ani dredów :D A przy następnym goleniu może uda się sięgnąć tam, gdzie przy poprzednim ominęłam :D

Poza tym sobie pojadłam dziś jednak na szybcika zrobiłam kostkę sojową z kaszą i warzywami ;]

No i prasowanie. Żeby Was nie skłamać, to zostało mi tylko chyba z 6 bodziaków, kilka pieluszek i prześcieradeł i czekają na mnie od dwóch dni. Taki mam głupi charakter, że żeby dopiąć coś na ostatni guzik, to musi mi upłynąć trochę czasu...

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja wszędzie depilatorkiem lecę oprócz psiochy :D

‹‹ 2150 2151 2152 2153 2154 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ