Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak się zastanawiam...bo nie czytalam, żeby którąś pisała, że ją żebra bola... A u mnie to jakąś masakra. Zaraz pod stanikiem to czuje jakby mnie dosłownie parzylo, a po bokach to też taki dość mocny ból. Przerzucilam się już że zwykłych stanikow na te do karmienia, a z tych do karmienia na takie tylko szarfy bawełniane (nie wiem jak to nazwać) no i dupa, dalej boli...a nic już mnie nie uciska...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:34
-
nick nieaktualnyNynusia to muszę koniecznie wybrać się do Pepco skoro tam takie cuda mają
tylko mężowi nic nie mogę mówić bo On uważa, że za dużo mam już ciuchów i nas z torbami puszczę przez te zakupy
Little frog mam to samo z goleniemwiem, że robię to niedokładnie i pewnie fatalnie to wygląda ale lepiej tak niż z buszem chodzić
Iviq miałam już wcześniej o to pytać, w jakim szpitalu leżałaś? Na Markwarta? Jak oceniasz opiekę, warunki itd?
Odpoczywajcie dziewczyny i się nie denerwujcie, wszystko się jakoś ułoży!
Ja dziś wypakowałam rzeczy małej do szafy z pudełek, a od jutra biorę się za prasowanie ciuszków i układanie w komodzie
Też ciekawa jestem jak tam Muffinka... pewnie już tuli swoją malutkąLittle Frog, Nynusia lubią tę wiadomość
-
estrella niestety nie lezałam na markwarta choć takie były plany ale z uwagi na hipotrofie potrzebuje szpital z intensywną terapia noworodków któej tam nie ma zatem lezałam miejskim na szpitalnej. Ale generalnie jesli chodzi o warunki to super. toaleta przestronna, czysta z prysznicem w pokoju na 3 łózka widok na las,pachnie drzewami, ptaszki ćwierkają. Tv w pokojach. naczynia i sztućce dają, papier toaletowy, ręczniki papoierowe tez sa, sprzatane co dzień. Pielęgniarki miłe. Jedzenie do d ale jest go sporo, idzie sie najesc. Lekarze codizennie rano obchód z ordynatorem po kolacji jeden lekarza le tak tylko przelotem. Niestety minus mało co sie dowiesz chyba ze wywnioskujesz z tego co ordynator mowi do personelu albo zachaczysz lekarza na wieczornym obchodzie bo na rannym wszyscy sie ordynatora boja a onn sam nic nie mowi. ALe dmuchaja na zimne, co dzien jakies badania wiec mysle ze opieka ok. Byłam obezjzec porodówke i zrobiła na mnie dużo wrażenie.
estrella lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualnyMnie też nie bolą żebra więc nie pomogę... Za to przy rozpakowywaniu pudełek i układaniu w szafie też pościskałam moją małą i teraz mi się odwdzięcza szalejąc w brzuszku
no ale cóż pewnie musi rozprostować kości...
I tak mnie kręgosłup nawala, że marzę o masażu i ciepłej kąpieli no ale za chwilę "Przyjaciele" więc jak się skończą to wskakuję do wanny, akurat mąż z pracy wróci to mnie wymasuje
Edit: Dzięki Iviq za opinięrozumiem, że tam będziesz rodzić? Ja jednak zdecydowałam się na Biziela. Mam nadzieję, że zdążę dojechać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:55
-
Hehe, ja tylko chciałam się dowiedzieć czy tylko mnie taki zaszczyt kopnął, bo jak już pisalam, to nie spotkałam się, żeby którąś wcześniej o tym wspominała...
no kiedyś Zakocona, ale chyba po kupueniu tych stanikow z h&m jej przeszło. Ja to nie mogę siedzieć lekko pochylona, bo zaraz piecze. Muszę jeść szybciej
a jak chodze to właśnie te boki. No dziwną sytuacja...
-
Ja staram się golić psioche raz na tydzień. Wczoraj mój mnie pomiział, oględziny Jadźki zrobił i zapytał kiedy depilujemy
W końcu poukładałam ubranka w regałach. Jeszcze czekam na prześcieradła i drugi ręcznik i będzie wsio ogarnięte.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 20:56
IviQ, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, agaton lubią tę wiadomość
-
tak tam będe rodzić. Szczerze to nie mam juz wyjscia bo z patologi raczej mnie juz nie wypuszcza i stamtąd na porodówkę. Plus ze mam blizej. Pieszo do domu 15 min wiec moj moze mnie szybciej odwiedzic czy cos dowiezc, choc wolalabym MSWiA
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
nick nieaktualnyA ja miałam akcje golenie nóg i pomiędzy w sobotę z pomocą Męża i cóż, zrobił tak dokładnie, że następnego dnia się okazało ze mam wszystko podrażnione. . skóra odwykla chyba od takiej dokładności
no ale sudocrem mnie uratował
Little Frog, Bąbelek, agaton, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Ejjjjj.... Czy każda dała swoim dolnym partiom ciała jakieś imię?
bo glupio się czuje, że moja nie ma, a tu Grażyny, Zośki, Kaski, Jadzki, Bożeny...
21 a ją już od pół godziny smigam w pizamie gotowa do snu. Ale trochę glupio mi tak wcześnie iść spać, poza tym boje się, że się wcześnie obudze -
nick nieaktualnyBąbelek i dlatego ja czekam z pakowaniem torby do czasu aż ciąża będzie donoszona czyli jeszcze tydzień
ubzdurałam sobie, że jeśli się nie spakuje to mała będzie wciąż siedziała w brzuszku
Iviq najważniejsze, żeby maluszek był bezpieczny i pod dobrą opieką, a nasze wybory... cóż czasem widać nie mamy zbyt wiele do powiedzenia. Ja chcę do Biziela a nie wiem czy nie skończę w Toruniu na porodówce a tego bym baaardzo nie chciała -
Cześć mamusie
Jutro przede mną kontrolne usg i ktg w szpitalu - trzymajcie kciuki, żeby wszystko było ok, bo w przeciwnym razie szpital mnie nie ominie. Dziś od popołudnia brzuszek mi się co chwila stawia kiedy tylko wstanę lub rzadziej kiedy siedzę, a wczoraj od 2 w nocy do 8 rano miałam strasznie silny ból okresowy i zastanawiałam się czy nie pojechać z tym do szpitala, ale na szczęscie przeszło i teraz jest praktycznie wszystko ok
-
Bąbelek i Polkosia dołączam do Was,ja tez się śmieje ze potrafię ususzyć nawet kaktusa
No niestety...siła wyższa
Dziewczyny naskrobałyście ze głowa mała...musiałam po łebkach czytać
Kiedy Wy macie czas tak non stop na necie siedzieć...mi przy młodej ciężko zwłaszcza jak się szkola zaczęła to już wglBąbelek lubi tę wiadomość