Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaton, depilacja u dobrej kosmetyczki nie trwa długo
No i skóra przyzwyczaja się do bólu. A jak robisz regularnie i nie masz takich włosów, jak ja, to w ogóle co sesja, to lepiej
Jak cię zagada, to też jeszcze lepiej.
Ja polecam. Nie ma nic lepszego, jak chce się mieć gładko na dłużej -
Pochwale sie Wam pokoikiem Marysi:)
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/303ca18e0e5a.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b06044fe1970.jpg
Brakuje jeszcze kilku dodatkow, ale ogolna wizja jest:)
agaton, ZakręconaOna, soraya, Fatim, szczesliwa_mamusia21, Blondik, paula1, PauLLa, Little Frog, aanaa, Magnosia, ewwiel, madu, polkosia, annggela, lojkalojka, green, zakocona, agania, ola.321, Nynusia, miska2503, Lexie, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Aurelia juz ze mną. Jest piekna
bylo ciężko, ale dalysmy rade. Wazy 2960 g. Nie mierzyli jej jeszcze. Jutro prawdopodobnie będę w domu wiec napisze relacje z porodu.
Fatim, szczesliwa_mamusia21, Natka88, Blondik, paula1, stokrotka25, ZakręconaOna, FreshMm, PauLLa, BATTINKA, ss, Little Frog, aanaa, Bąbelek, soraya, Magnosia, ewwiel, madu, polkosia, annggela, lojkalojka, green, agaton, zakocona, mała.mi, agania, Lucy7, linka220, jacusianka, Arielka, ola.321, Nynusia, miska2503, onka, nat_alia, my dream, estrella, Aleksandra90, Lexie, jaroszka, ~Rewianka~, magdallenee, IviQ, Amerie lubią tę wiadomość
-
Muffinka nazywa się to kleszczowe , innej nie znam nazwy osobiście:)
Standard w UK , latwizna niestety ...dlatego tez nie chciałam rodzic właśnie w Anglii .
Wszystkiego dobrego dla Was kochana ahCiocie czekają na foteczke , będzie siłą to pisz. gratuluje jeszcze raz :*:*:*
-
Piękny pokój Natka
Gratulacje Muffinko!!!
Co za noc u mnie... natężenie przeciwności: nie mogę zasnąć, co się położę - to boli, cierpnie mi jakaś noga lub łapie ją skurcz, mały sobie urządza harce w brzuchu i tym samym nie pomaga... a nawet wypycha mi jakąś kończynę koło pępka, co boli. No i seksu mi się chce, a lekarz zabronił jeszcze przez tydzień, ech ;P
-
ZakręconaOna wrote:Muffinka nazywa się to kleszczowe , innej nie znam nazwy osobiście:)
E, kleszcze i próżnociąg to co innego, chyba ze w Anglii mają jakąś wspólną nazwę
"Kleszcze to metalowy przyrząd wyglądający trochę jak dwie duże łyżki do sałaty, połączone ruchomym zawiasem."
"Próżniociąg położniczy (zwany też z języka angielskiego vacuum) składa się z urządzenia wytwarzającego podciśnienie (pompki) oraz połączonej z nim gumowym przewodem końcówki, tzw. peloty. Pelotę, która ma kształt płaskiej miseczki, przykłada się do główki dziecka powyżej ciemienia. Wytworzone podciśnienie sprawia, że pelota przysysa się do główki."polkosia, stokrotka25, onka lubią tę wiadomość