Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No i co ja tu oko otwieram i co czytam że Aurelka już z nami
)
Hurraaa
Gratuluję Muffinka.
Nie ma jak to o 5 rano mala ma czkawkę i tak codziennie o tej samej porzehehe ale ja uwielbiam JĄ czuć:*
Dziewczyny dzięki za rady,mam nadzieję że tragedii nie będzie z tym łożyskiem bo w końcu z ost Usg mala jest na 39+0 Tc wiec chyba zle odżywiona nie jest
-
Witamy już
Muffinka gratulacje:* wracaj szybko do sił :*
Hmmm czekam na kopniaczka jakiegoś albo salse pupcią w brzuszku to Mały jak na złość śpi chyba...poza tym czuje się jakby mnie tir przejechał...a może to grypsko kurcze...mdli...nie lubie takich porankow...miałam posprzątać wczoraj to stwierdziłam,że jutro będzie lepiej...dupaaa pada i już to widzę...ide dalej spać...
-
Witam się w 38 tyg.-21 dni do porodu wg BBF
Natka pokój śliczny, w ogóle wszystkie kąciki i pokoje dla dzieciaczków, które pokazujecie są śliczne
A ja się cieszę, bo pierwszy raz od dawna przespalam całą noc, tylko z jedną wizytą w toalecie
Moja młoda zazwyczaj szaleje jak się kładę spać i jak coś zjem w ciągu dnia , to wtedy brzuszek cały chodzi
Muffinka jak odpoczniesz i dojdziesz do siebie to czekamy na relacje
No i po Waszych wczorajszych wpisach dzisiaj zabezpieczam materac na łóżko, bo wszystko nowe jest, co by od razu na wyrzucenie nie był, w razie gdyby mi wody odeszły w nocy...
Milego dnia KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 05:32
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Dzień dobry słońca
Zgadzam się, że poród kleszczowy to co innego niż próżnociąg, vacum czy jak to się tam jeszcze zwiew Warszawie też są jeszcze porody zabiegowe próżnociągiem, bo czasami jak dziecko jest już w kanale a poród nie postępuje ratują one życie, w takim przypadku na CC jest zazwyczaj za późno, bo nie będą cofać dziecka do połowy. Na szczęście kleszczy w większości szpitali już nie używają
Muffinka nie mogę się doczekać relacji a jak dodasz zdjęcie to będę piszczeć
Ja dzisiaj wizytuję o 12 i proszę Was o kciukiLittle Frog, Bąbelek, soraya, polkosia, annggela, agania, Natka88, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja wstałam ale dalej idę nyny, pewnie znów do 11
plus godzina czytania co naskrobalyscie to akurat kolo południa będę
moje dzieciątko grzeczne - kładzie się spac razem ze mną, wstaje kiedy ja - no życie jak w Madrycie
Powodzonka na wizycieFatim, BATTINKA, IviQ lubią tę wiadomość
-
Fresh a to możliwe , ze mój błąd:) bo Ja takiej nazwy proznociag to nie skyszalam i stad pomyslalam , ze to inna nazwa kleszczowego co w Anglii bardzo często używają dla ułatwienia porodu ...
Wybaczcie za mój błąd:)
Oby teraz mój błąd nie był ciągnięty przez wiele dziewczyn tu i tłumaczone co to proznociag:) wystarcza mi wasze informacje kochane:)
Battinka to jak core masz większą z USG niż z OM cxzy cos to jak ma być niedozywiona:) wszystko kochanie jest ok na pewno
Mika obys tak miała po porodzie z Madzia hehe: DWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 06:54
BATTINKA lubi tę wiadomość
-
Muffinka, wielkie, wielkie gratulacje
Dużo zdrówka dla Ciebie i Aurelki!
Aaale ciężko Was nadrobić po jednym dniu nieobecności na forum... Wiem jednak, że u Was wszystko dobrze.
Agania, dobrze, że z serduszkiem to nic poważnego.agania lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Muffinka, duża już córeczka! Super
Fatim, powodzenia, daj znać jak waga
A co do kleszczy, to w SR mówili nam, że w PL to tylko kilku starych lekarzy umie ich używać, ale raczej tego nie robią i nie uczą innych, jak to robić, bo to przeżytek i niebezpieczne, więc raczej się żadnej z nas nie przytrafiąFatim, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dam znać na pewno, liczę na to, że przybrała na masie trochę więcej, bo ja jem jako oszalała, moja waga w końcu drgnęła w górę no i praktycznie się nie ruszam więc warunki idealne do tuczenia się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 07:26
polkosia, Blondik, paula1, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Muffinka gratulacje , dzielna mamusia !! Na medal!
Oj jaka ja jestem obolalacala noc przekrecalam sie z boku na bok, bo ńiewygodnie mi bylo
boli krzyz i biodra
chwile odpoczne i musze zmyc olej z wlosow i umyc je. Ehmmm.... Mamusia gotowa jest synku
-
nick nieaktualnyMuffinka gratuluje !!!!!
Fatim trzymam kciuki, ale na pewno wszytsko bedzie ok
Mnie kleszcze przerazaja... mam nadzieje, ze faktycznie u nas to juz jest przezytek i nie jest stosowane. A w Anglii wiem, ze kleszcze ba porzadku dziennymznajoma miala niestety taki porod.
W nocy obudzily mnie skurcze, obudzilam meza od razu, bo sie przerazilam. Ale maz mnie uspokoil, kazal gleboko oddychac, liczyc skurcze i po 30 minutach tak jak nagle sie zaczelo, tak nagle ustalo. Dobrze, ze maz opanowany (taa, zaspany taki byl i mu sie wstac nie chcialo haha ;p), bo ja bym juz byla w drodze do szpitala :p niepotrzebnie :p ale co sie strachu najadlam, to moje.
No i czysci mnie po wszystkim. Boze no az sie boje, ze organizm powoli zaczyna sie szykowac na godzine zero.Fatim, paula1 lubią tę wiadomość
-
Natka pokoik elegancki
Muffinka GRATULUJEDochodz szybko do siebie i zdrowka .
Fatim powodzenia na wizycie !
Ja noc przerywana ,ale znosna . Tylko bardzo bolal mnie brzuch jak na @ Ciekawe czy dam rade posprzatc dom
Ciekawe jak jest u nas z uzyciem kleszczy czy proznociagu
Wczoraj na wizycie uanestezjologa pytalam do jakiego rozwarcia podaja ZZO i powiedzial , ze normalnie sie nie zwleka ,ale ogolnie musi minac 15 min , zeby dobrze zadziwlalo . Ciekawe jak bedzie u mnie .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 07:40
Fatim lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Muffinka, gratulacje! Niech cóerczka rośnie zdrowo! A Tobie duży siły i radości na nowej drodze życia
Czekamy na zdjęcie Aurelii
Ostatnio mam problem ze spaniem (OD OK. TYGODNIA)...oczy jak 5zł do 3:30...teraz już się obudziłam i nie umiem zasnąć... I tak kolejny dzień... w ciągu dnia tez nie umiem zasnąć...Jakieś domowe sposoby na zasypianie? Już próbowałam ciepłego mleka, małż mnie drapie po pleckach...Ciepłe kąpiele...przesuwanie pory spania...zasypianie wcześniej...Jestem zombi, śpię po 3-4 godz na dobę...Tak już będzie do porodu?