X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d225d691374c.jpg

To kombinezonik dla Fasolki na 62 cm jak zamówilam ten na allegro to później pojechałam do Pepco i zobaczyłam właśnie te dwa co któraś z Was wstawiala ale juz za późno:(

Lexie, agaton, polkosia, Magdalena85 lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka bardzo ładny :)

• zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wracamy z ostatniej SR. Cholernie nudne zajęcia były.

Myślałam, że już wieści od Muffinki będą, a tu nadal cisza ;)

Frog, jeśli chodzi o mnie, to mi wygodnie e tych stanikach z h&mu, ale ja nadal dość często chodzę bez, bo mi tak łatwiej się oddycha i wygodniej jeszcze bardziej. Trochę zaczynam się obawiać, że cyce będę miała po karmieniu i takim lazeniu do kostek :(

Ach jak ja się cieszę czytając was, że idę raz na 2 msce na wosk, 20 min i czysto mnie :D

Little Frog lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Estrella no serio jakoś się boje ze znowu za wcześnie wyląduje w szpitalu a z drugiej strony lepiej być spakowaną tym bardziej że u mnie krótka ta szyjka eh.

Ale się dziś nażarłam..co chwila coś jadłam :( do tego już spać mi się chce masakrycznie. W ciągu dnia drzemka musiała być. Ten III trymestr to coś podobny do pierwszego z tym spaniem i zmęczeniem :)

atdc6iyehd9qphks.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Little Frog wrote:
    Ejjjjj.... Czy każda dała swoim dolnym partiom ciała jakieś imię? :D bo glupio się czuje, że moja nie ma, a tu Grażyny, Zośki, Kaski, Jadzki, Bożeny... :D
    No, ja nazywam mala Angelka :)

Depilatorek poszedl w ruch ale to bylo 10 min roboty bo w zeszlym tyg robilam ostatnio :) maseczka na ryjku byla, na wlosach olej do rana ;) jeszcze pazurki u rak ;) ale to zostawie na jutro .

Przed chwila brzuch mnie rozbolal jak na okres i do tego krzyz, tak mam co 2 dzien mam nadzieje ze to znak abym sie szykowala ;)

Little Frog lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona,tez o tym myślałam,żeby sie wydepilować,ale nawet nie wiem czy u mnie w miejscowości jest możliwość...
    Mika,niezla jestes,ze pachy depilujesz,ja nie dala by rady:)szacun

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, ale rozumiem, że Ty tylko bikini? Czy rwiesz te z warg sromowych też, do zera? Ja bym chyba urodziła przy takim wyrywaniu włosów tam... Bikini to jeszcze ujdzie, ale tak dokładnie z warg i koło tyłka o_O :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :)Ale ja juz dziewczyny zauważyłam u siebie ze coraz częściej stawia mi się brzuch. W nocy jak się budzę no i za dnia kupę razy...może to tuż tuż :)

Mala się kreci dziś jak szalona nie wierzę:D musi mamie nadgonić ostatnie lenistwo :)

Aj martwię sie trochę tym ,,starym łożyskiem" co dr powiedział bo jak wlazłam na wujka Google to głowa od razu puchnie :(
    Wiecznie musi być"cos".

3i49tgf6plfmlliy.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka lepiej Google nie czytać będąc w ciąży :)

ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton od kilku lat już tak, najgorszy był początek teraz już lajcik :) bikini tez kiedyś dało rade ale teraz przestalam bo jeszcze bardziej wrażliwa się zrobiłam

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka może i toz toz :) i nie czytaj wujka google !
    Stare łożysko fakt nie jest za dobre wiec pewnie niedługo urodzisz ale kochana w googlach przy bólu głowy czasem ma się raka juz ... Także wiesz spokojniej i bierz trochę poprawkę.

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ewwiel Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nogi teraz depilowalam przed ciąża depilatorem a w ciąży jakas wrazliwa się zrobiłam i maszynka poszla w ruch.

Battinka, mam podobnie. Od kiedy corka chodzi do szkoły jakos mniej mam czasu na forum i zaległości się mnożą.

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jutro czeka mnie wizyta na 12 ciekawa jestem jak tam szyjka się trzyma, myślicie że da radę do 19.09 ? trzeba będzie broszkę ogarnąć, pewnie jak zawsze zaopomnę z wrażenia o co pytać :P
    Mam nadzieję, że dowiem się ile mała waży :) kciukać mocno ;)
    Przywiozłam część ubranek od rodziców, które dostałam od rodziny w spadku tak więc jutro zapcham komodę po brzegi, pożyczyłam też walizkę, bo moja torba do szpitala jest za mała a wolą 1 dużą niż 2 małe ;)

szczesliwa_mamusia21, Arielka, ewwiel, Little Frog, polkosia, lojkalojka lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 10 września 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka ja mam stare łożysko tzn między II a III stopniem w tamtym tygodniu byłam dokładnie przebadana, bo było podejrzenie, że mała jest przez nie źle odżywiana, ale pomimo starości łożyska okazało się po szczegółowych badaniach, że mała jest odżywiona prawidłowo :)

IviQ lubi tę wiadomość

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton, jak bikini nie robiłaś przed ciążą, to byłby bardzo kiepski pomysł zacząć w ciąży ;)

polkosia, robię się zawsze na totalnie gładko :). Rzadko kiedy zostawiam z przodu tylko paseczek cienki. Jak już idę na bikini, to i nogi wtedy robię. Choć te to staram się co msc robić.
    Ja pierwszy raz psite wydepilowalam jak miałam 16l. Potem ze 3x spróbowałam maszynką, masakra to była, potem robiłam depilatorem, dopóki sobie wargi wew nie przycielam, bolalo jak /@&#&*@ i krew się lala jak szalona. Także nigdy więcej nie będę niczym innym niż woskiem robić.
    Ja mimo tylu lat depilacji, mam koszmarnie twarde i mocne włoski z grubymi korzeniami, ale idzie się przyzwyczaić do bólu ;). No i to też zależy kto robi. I jak się gada podczas, to się mniej skupia na bólu również :)
    Teraz chodzę tylko do Time for Wax na Magic Wax na bikini. Mniej boli i nie rwie skóry.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 22:15

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatum kciuki mocne :*

Ja tez miałam brać jedna dużą ale okazało się ze nic nie potrzebuje i malutka starczy a nawet minimalna :D

Battinka piękne wdzianko :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim 19 to jakby lada chwila ! Dotrzymasz na pewno kochana;)
    Magda a na jakiej podstawie mówisz ze 2 lub 3 stopień łożyska to stary ? Masz jakieś zwapnienia na nim ?? Bo Ja mam łożysko 2 stopnia raz 3 mi powiedzieli ale nigdy nie nazwali tego starym lozyskiem , moja znajoma miała 4 stopnia i dopiero wtedy powiedzieli ze to stare

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona,chodziło mi bardziej o przyszłość niż żebym juz teraz miała na depilację isc hehe,ale po przeczytaniu tego co napisalas to mi sie odechcialo;)
    Angela mam pytanie,jak kładziesz olej na włosy na noc to w cos je zawijasz żeby nie pobrudzić poduszki? Jak to robisz? Bo ja nie mam patentu:)
    A do mnie się cis przypaletalo,tak mnie wargi te dolne bola,pieka i są podrażnione,ze masakra. Posmarowalam sie clotrumazolum i śpię bez gaci,bo to pewnie od tego. Nigdy w majtach nie śpię,jestem zwolenniczka wietrzenia,a teraz przez ten śluz to nie mogę spać bo wiecznie mokro,wiec spalam w majtach,wiec jeszcze wkladke mialam i potem wkladka caly dzin,niby często zmieniana,a jednak cos się zrobilo:( nie jest to przyjemne,chyba jutro nie wychodze nigdzie tylko w domu wietrze krocze:/

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim trzymam kciuki na jutro! Daj znać po wizycie.

Fatim lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 10 września 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mija szwagierka miała lozysko zwapnione i po prostu wczesniej urodziła,tzn 3 tyg przed terminem,dzieciątko zdrowiutkie. Nasze organizmy nieraz wiedza same co robic:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 22:27

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
‹‹ 2152 2153 2154 2155 2156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ