Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d225d691374c.jpg
To kombinezonik dla Fasolki na 62 cm jak zamówilam ten na allegro to później pojechałam do Pepco i zobaczyłam właśnie te dwa co któraś z Was wstawiala ale juz za późno:(Lexie, agaton, polkosia, Magdalena85 lubią tę wiadomość
-
Właśnie wracamy z ostatniej SR. Cholernie nudne zajęcia były.
Myślałam, że już wieści od Muffinki będą, a tu nadal cisza
Frog, jeśli chodzi o mnie, to mi wygodnie e tych stanikach z h&mu, ale ja nadal dość często chodzę bez, bo mi tak łatwiej się oddycha i wygodniej jeszcze bardziej. Trochę zaczynam się obawiać, że cyce będę miała po karmieniu i takim lazeniu do kostek
Ach jak ja się cieszę czytając was, że idę raz na 2 msce na wosk, 20 min i czysto mnieLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Estrella no serio jakoś się boje ze znowu za wcześnie wyląduje w szpitalu a z drugiej strony lepiej być spakowaną tym bardziej że u mnie krótka ta szyjka eh.
Ale się dziś nażarłam..co chwila coś jadłamdo tego już spać mi się chce masakrycznie. W ciągu dnia drzemka musiała być. Ten III trymestr to coś podobny do pierwszego z tym spaniem i zmęczeniem
-
Little Frog wrote:Ejjjjj.... Czy każda dała swoim dolnym partiom ciała jakieś imię?
bo glupio się czuje, że moja nie ma, a tu Grażyny, Zośki, Kaski, Jadzki, Bożeny...
Depilatorek poszedl w ruch ale to bylo 10 min roboty bo w zeszlym tyg robilam ostatniomaseczka na ryjku byla, na wlosach olej do rana
jeszcze pazurki u rak
ale to zostawie na jutro .
Przed chwila brzuch mnie rozbolal jak na okres i do tego krzyz, tak mam co 2 dzien mam nadzieje ze to znak abym sie szykowalaLittle Frog lubi tę wiadomość
-
Zakocona, ale rozumiem, że Ty tylko bikini? Czy rwiesz te z warg sromowych też, do zera? Ja bym chyba urodziła przy takim wyrywaniu włosów tam... Bikini to jeszcze ujdzie, ale tak dokładnie z warg i koło tyłka o_OKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
:)Ale ja juz dziewczyny zauważyłam u siebie ze coraz częściej stawia mi się brzuch. W nocy jak się budzę no i za dnia kupę razy...może to tuż tuż
Mala się kreci dziś jak szalona nie wierzęmusi mamie nadgonić ostatnie lenistwo
Aj martwię sie trochę tym ,,starym łożyskiem" co dr powiedział bo jak wlazłam na wujka Google to głowa od razu puchnie
Wiecznie musi być"cos". -
Battinka może i toz toz
i nie czytaj wujka google !
Stare łożysko fakt nie jest za dobre wiec pewnie niedługo urodzisz ale kochana w googlach przy bólu głowy czasem ma się raka juz ... Także wiesz spokojniej i bierz trochę poprawkę.szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Jutro czeka mnie wizyta na 12 ciekawa jestem jak tam szyjka się trzyma, myślicie że da radę do 19.09 ? trzeba będzie broszkę ogarnąć, pewnie jak zawsze zaopomnę z wrażenia o co pytać
Mam nadzieję, że dowiem się ile mała ważykciukać mocno
Przywiozłam część ubranek od rodziców, które dostałam od rodziny w spadku tak więc jutro zapcham komodę po brzegi, pożyczyłam też walizkę, bo moja torba do szpitala jest za mała a wolą 1 dużą niż 2 małeszczesliwa_mamusia21, Arielka, ewwiel, Little Frog, polkosia, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Battinka ja mam stare łożysko tzn między II a III stopniem w tamtym tygodniu byłam dokładnie przebadana, bo było podejrzenie, że mała jest przez nie źle odżywiana, ale pomimo starości łożyska okazało się po szczegółowych badaniach, że mała jest odżywiona prawidłowo
IviQ lubi tę wiadomość
-
agaton, jak bikini nie robiłaś przed ciążą, to byłby bardzo kiepski pomysł zacząć w ciąży
polkosia, robię się zawsze na totalnie gładko. Rzadko kiedy zostawiam z przodu tylko paseczek cienki. Jak już idę na bikini, to i nogi wtedy robię. Choć te to staram się co msc robić.
Ja pierwszy raz psite wydepilowalam jak miałam 16l. Potem ze 3x spróbowałam maszynką, masakra to była, potem robiłam depilatorem, dopóki sobie wargi wew nie przycielam, bolalo jak /@&#&*@ i krew się lala jak szalona. Także nigdy więcej nie będę niczym innym niż woskiem robić.
Ja mimo tylu lat depilacji, mam koszmarnie twarde i mocne włoski z grubymi korzeniami, ale idzie się przyzwyczaić do bólu. No i to też zależy kto robi. I jak się gada podczas, to się mniej skupia na bólu również
Teraz chodzę tylko do Time for Wax na Magic Wax na bikini. Mniej boli i nie rwie skóry.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 września 2015, 22:15
-
Fatim 19 to jakby lada chwila ! Dotrzymasz na pewno kochana;)
Magda a na jakiej podstawie mówisz ze 2 lub 3 stopień łożyska to stary ? Masz jakieś zwapnienia na nim ?? Bo Ja mam łożysko 2 stopnia raz 3 mi powiedzieli ale nigdy nie nazwali tego starym lozyskiem , moja znajoma miała 4 stopnia i dopiero wtedy powiedzieli ze to stare -
Zakocona,chodziło mi bardziej o przyszłość niż żebym juz teraz miała na depilację isc hehe,ale po przeczytaniu tego co napisalas to mi sie odechcialo;)
Angela mam pytanie,jak kładziesz olej na włosy na noc to w cos je zawijasz żeby nie pobrudzić poduszki? Jak to robisz? Bo ja nie mam patentu:)
A do mnie się cis przypaletalo,tak mnie wargi te dolne bola,pieka i są podrażnione,ze masakra. Posmarowalam sie clotrumazolum i śpię bez gaci,bo to pewnie od tego. Nigdy w majtach nie śpię,jestem zwolenniczka wietrzenia,a teraz przez ten śluz to nie mogę spać bo wiecznie mokro,wiec spalam w majtach,wiec jeszcze wkladke mialam i potem wkladka caly dzin,niby często zmieniana,a jednak cos się zrobilo:( nie jest to przyjemne,chyba jutro nie wychodze nigdzie tylko w domu wietrze krocze:/