X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam już upatrzone mebelki do pokoju heh tylko poczekam tak do 25 tyg z kupowaniem ale zawiesiłam się na nich i raczej już te zostaną :D a Wy rozglądacie się już za takimi rzeczami ?? :) Wiem że to pierdoły ale ja tak przeglądam dla zabicia czasu :P

"Ręce , które kołyszą kołyskę rządzą światem"
    oar83e3krqgkccev.png
    "Każdy ma chwile że się po cichu modli..."
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E tam, ja tam lubię takie trudne tematy, lubię znać zdanie i argumenty innych. Podobno tylko krowy zdania nie zmieniają ;)

Małgosiu, ja też coś już oglądam, ale na razie czekam na poznanie płci :D Potem będę szaleć!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 22:10

Małgorzatka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nynusia wrote:
    nie martw się mam podobny problem natury ślubnej bierzemy cywilny bo miał być w tym roku kościelny ale go przekładamy bo wolimy zainwestować w dzidzia...głosy krytyki wysłuchał am przyjęłam do wiadomości ogólnie juz mam spokój moja mama nie miała wyjścia musiała się z tym pogodzić :)

Ja się zastanawiam nad reakcją rodziców jak im powiemy :) Ślubu nie mamy, póki co nie planowaliśmy i nie planujemy.

meeegi1771 lubi tę wiadomość

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka wrote:
    To nie są księża :P moim skromnym zdaniem takiemu bym je.... :P
    Ok zakończmy, bo żeby dokładnie przekazać o co mi chodzi musiałabym opisać całe moje życie. Nie naskoczyłyśmy na nikogo, przynajmniej ja. Oto jak wychodzą niesnaski w necie, już to ostatnio było na innym forum opisywane, tu mamy tylko słowo pisane i wystarczy je nieco inaczej zaintonować czytając sobie niż piszący miał na myśli i wychodzi zupełnie inny sens ;)

Dlatego masz rację nie warto na ten temat tu dyskutować ;)

polkosia lubi tę wiadomość

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • Bunia86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka wrote:
    Ja mam już upatrzone mebelki do pokoju heh tylko poczekam tak do 25 tyg z kupowaniem ale zawiesiłam się na nich i raczej już te zostaną :D a Wy rozglądacie się już za takimi rzeczami ?? :) Wiem że to pierdoły ale ja tak przeglądam dla zabicia czasu :P

Ja jeszcze nic nie oglądałam, ale mój M już wózek i foteli wybrał :)

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Małgorzatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    E tam, ja tam lubię takie trudne tematy, lubię znać zdanie i argumenty innych. Podobno tylko krowy zdania nie zmieniają ;)

Małgosiu, ja też coś już oglądam, ale na razie czekam na poznanie płci :D Potem będę szaleć!
    Najwyraźniej jestem krową bo swojego zdania nigdy nie zmienię ;)

nat_alia lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • mersiak Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi jest szkoda tych dzieci, które nie chodzą na religię, bo rodzice są niewierzący. Jak mają potem poznać religię, kiedy właśnie w przedszkolu w sposób ciekawy, zabawowy poznają podstawy wiary? Siedzę w tym codziennie i widzę jak tym dzieciom przykro i pytają dlaczego nie mogę brać udziału. Myślicie, że fajnie mówić dzieciom, że rodzice nie chcą abyś uczestniczył w religii? Szkoda mi tych dzieci, serio...

nat_alia lubi tę wiadomość

3jgxskjo0p8dsc51.png
    Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków...
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia86 wrote:
    Ja się zastanawiam nad reakcją rodziców jak im powiemy :) Ślubu nie mamy, póki co nie planowaliśmy i nie planujemy.
    Dadzą radę nie ślub jest w życiu ważny ;)

Bunia86, WiedźmaMaKota lubią tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgosiu, nigdy nie mów nigdy!!! :D A ja krową nie jestem, czasem zmieniam poglądy. Przez jakiś czas byłam na fali antyszczepionkowego ruchu, ale spotkałam mądrą osobę, która wytłumaczyła mi i przekonała, że należy szczepić :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mersiak, Tobie szkoda tych, którzy nie chodzą, a nam tych, którzy chodzą :D Punkt widzenia, zależy od siedzenia. No temat rzeka, ale ciekawy.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Małgosiu, nigdy nie mów nigdy!!! :D A ja krową nie jestem, czasem zmieniam poglądy. Przez jakiś czas byłam na fali antyszczepionkowego ruchu, ale spotkałam mądrą osobę, która wytłumaczyła mi i przekonała, że należy szczepić :)
    ;) ;) hehe wiem wiem to był taki żarcik :P to dobrze bo tez tak uważam że warto :P

oar83e3krqgkccev.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bunia to my właśnie planowaliśmy 7lat jesteśmy razem a 2 lata po zaręczynach tak nas natchnelo żeby zacząć starania od stycznia i tu taka niespodzianka wiec ze ślubu kościelnego i wesela zrezygnowaliśmy żeby kasę zaoszczędzić i dla dobra dzidziolka :) co do wiary to ja jestem wierząca ale nie praktykujaca uważam ze do Boga mogę pomodlić się w domu jeśli mam taką potrzebę a nie chodzić do kościoła a jak nie dasz na ofiarę bo patrzy ksiądz z pod byka :/

Małgorzatka, Bunia86 lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie do wiary ale jednak:/ Zwłaszcza sprawa z mamą jest bolesna bo była osobą bardzo wierzącą :( no cóż.

Co to mebelków i innych pierdół w pierwszej ciąży miałam większy zapał- w 6 tygodniu chciałam już kupować kocyki itp. niestety później poroniłam i dupa. Teraz zapału już takiego nie ma- czekam aż chociaż dziecięciu serce zabije to chociaż będę wiedziała,że żyje :) Jakoś na razie nie mogę w to uwierzyć, że znowu jestem w ciąży :D

polkosia, Bunia86 lubią tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • Małgorzatka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie chcę . Łóżeczko później zostaje aż do 6 roku życia rozmiar ma 145/70 :P przynajmniej raz kupujesz na kilka lat ;)

47f64aa3.jpg

paula1 lubi tę wiadomość

oar83e3krqgkccev.png
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, mi chodziło ogólnie o zmianę poglądów :) Nie tylko co do wiary. Ja mam dużo "swoich racji", ale lubię też poznawać zdanie innych :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    Nie do wiary ale jednak:/ Zwłaszcza sprawa z mamą jest bolesna bo była osobą bardzo wierzącą :( no cóż.

Co to mebelków i innych pierdół w pierwszej ciąży miałam większy zapał- w 6 tygodniu chciałam już kupować kocyki itp. niestety później poroniłam i dupa. Teraz zapału już takiego nie ma- czekam aż chociaż dziecięciu serce zabije to chociaż będę wiedziała,że żyje :) Jakoś na razie nie mogę w to uwierzyć, że znowu jestem w ciąży :D
    :) też bym nie kupowała ale lubię pomarzyć :D ogolnie czasem wydaję mi się że jestem w gorącej wodzie kąpana wszystko bym chciała mieć zaplanowane od a do z wiem że tak się nie da ale charakteru nie zmienisz :P dlatego oglądam zapisuje , pewnie zdanie zmienię 10 razy :D hehe

oar83e3krqgkccev.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne, chociaż dla mnie za smutne. Może dlatego, że to będzie pierwsze dziecko i będę na fali różu albo błękitu :D Haha ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgorzatka wrote:
    Dadzą radę nie ślub jest w życiu ważny ;)
    popieram najważniejsze żeby dwoje ludzi się kochalo i wspieralo nawzajem

l22nhdgeccid541p.png
  • Małgorzatka Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Fajne, chociaż dla mnie za smutne. Może dlatego, że to będzie pierwsze dziecko i będę na fali różu albo błękitu :D Haha ;)
    hehehe :D ja tam wole klasykę ale rozumiem moje Corki mają totalnie rózowo w pokoju więc teraz stonowane hehe

oar83e3krqgkccev.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 22:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja łóżeczko juz mam więc problem z głowy ;)

l22nhdgeccid541p.png
‹‹ 214 215 216 217 218 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ