Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magnosia - super to wygląda
Moja ciotka nie mogła zajść w ciążę po cc, miała zrosty, laparoskopię i nic to nie pomogło. Siostra mojego męża teraz przez to samo przechodzi. Ale za to kuzynka ma dwójkę dzieci, a inna ciotka trójkę i wszystkie porody cc, także pewnie zależy.
Co do wózka Nenki, to mi się średnio podoba, ale kwestia gustuWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 11:31
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Muffinka gratuluję !!! Na pewno się cudownie czujesz mając obok siebie Aurelke
Paula śliczny brzusio i piękne rzeczy dla małej księżniczki
Magnosiu pięknie wszystko wygląda bardzo mi się podoba.
Natka u Ciebie też bardzo piękny pokoik i te kropasy super !!!Magnosia, paula1 lubią tę wiadomość
-
Wredotka wrote:Ojej, jaroszka, bardzo współczuję
Ja nigdy zaparć nie miałam, ale jak pracowałam jako dietetyk, to się nasłuchałam...a próbowałaś na czczo kiwi skropione oliwą? Albo ananas? Niektórym moim klientom pomagało.
Mega body wrzuciła dzisiaj moja znajoma - jakbym miała córeczkę, to bym kupiła
No to widzę, że mamy wspólnych znajomych, tzn. Tatuś tej małej jest moim kolegą z pracy. Mamusi nie znam osobiście, ale zdjęcie na FB widziałamŚwietne body
-
FreshMm wrote:No to widzę, że mamy wspólnych znajomych, tzn. Tatuś tej małej jest moim kolegą z pracy. Mamusi nie znam osobiście, ale zdjęcie na FB widziałam
Świetne body
O, proszę, świat jest małyJa z mamą małej studiowałam, taty nie znam.
FreshMm, IviQ lubią tę wiadomość
-
Oj tak dziewczyny, świat jest mały. Czasem zastanawiam się, czy mnie ktoś na forum nie wyśledził, nie poznał po zdjęciach, wpisach itp... No ale nawet jeśli, to trudno
A tak w ogóle, to ostatnio jestem w dziwnym stanie psychicznym. Niemal całą ciążę siedziałam sobie spokojnie w domku, czytałam, kompletowałam wyprawkę itp.
A ostatnio tak mnie nosi... Nie potrafię wysiedzieć, pomimo, że ledwie chodzę. Mam milion myśli w głowie, planów, założeń. Zatęskniłam nawet za swoją pracą. Też tak macie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 11:41
IviQ lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Magnosia wrote:Oj tak dziewczyny, świat jest mały. Czasem zastanawiam się, czy mnie ktoś na forum nie wyśledził, nie poznał po zdjęciach, wpisach itp... No ale nawet jeśli, to trudno
Nawet jeśli... chyba nic złego tutaj nie robimy?Nie mamy się czego wstydzić
-
Magnosia wrote:Co do próżnociągu, to tak jak już dziewczyny niektóre pisały, czasem nie ma wyjścia. Na cc jest za późno, bo dziecko już jest w kanale rodnym, i wtedy to jedyne wyjście...
Naprawdę po cc jest utrudnione zajście w ciążę? Nie spotkałam się z taką opinią nigdy. Moja siostra miała 3 cesarki, szwagierka 2. Ale nigdy nie szukałam informacji na ten temat.
Nenka wstawiła na fb swoje "niegów..." Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać.
No ale teraz coś przyjemniejszego. Wczoraj przyszła do nas karuzela. Jaka to radość byłaWiem, że już wklejałam zdjęcie łóżeczka, ale teraz z obrazkami i karuzelą... Nie mogę się powstrzymać...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/81899a01c499.jpg
Oj mysle, ze te 20% to zdecydowanie zawyżona liczba.
Magnosia spokojnie, na karowej naprawde świetnie robią cc, tym bardziej, ze będziesz miała na zimno, to sie przylozaja po cc zaszlam dwa razy w ciąży i jakos sie szczególnie nie przykladalam i o jedna starałam sie 3 miesiące, a o druga od razu pyklo
Pytanie mam czy te cotton bolls dają dużo swiatla, bo ja chce cos co w nocy wlacze i drugie pytanie co to sa NIEGI, aż z ciekawości przylacze sie do fb
-
Niegó(wno) chyba
20 cotton balls daje sporo światła, 10 tak, że widzisz co gdzie jest, ale jest ciemnoZależy też na jaki metraż.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 11:46
Mikejla lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Agatka, dzięki
Jestem pozytywnie nastawiona do cc, ale zawsze lepiej się robi, jak usłyszę coś takiego.
Ja cotton mam 20 sztuk, dają przyjemne, nierażące światło, ale mogłyby być ciemniejsze. W nocy do karmienia będę chyba używała gwiazdki z Ikea. Może dziesięć sztuk byłoby lepszym rozwiązaniem.
Ano "niegó(wno)"Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 13:09
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
No
jestem i ja
pora brać się za obiadek bo mężu szybciej będzie, ogolic się.żeby czasu nie tracić jak wróci
Któraś pisała o magnezem, ja zwiększyłam dawkę do 4, bo skurcze lydek są dla mnie tak bolesne, że nie dałabym rady.
Co do przesypiam nocy - dopóki nie wróciłam do pl na te wakacje to tez tak było, teraz widzicie ile śpię. Musiałam się porządnie zmęczyć
Nenki ja juz nie pamiętam nawet o co poszło dokładnie.
Dziewczyny przyszło awizo do mnie w pl, czy dadzą paczkę mojemu bratu? -
Magnosia wrote:Agatka, dzięki
Jestem pozytywnie nastawiona do cc, ale zawsze lepiej się robi, jak usłyszę coś takiego.
Ja cotton mam 20 sztuk, dają przyjemne, nie rażące światło, ale mogłyby być ciemniejsze. W nocy do karmienia będę chyba używała gwiazdki z Ikea. Może dziesięć sztuk byłoby lepszym rozwiązaniem.
Ano "niegó(wno)"
Magnosia ja bylam naprawde pozytywnie zaskoczona cc, naprawde zrobili z tego magiczną chwile, mimo silnego swiatla i samej perspektywy operacji. Bylo dużo śmiechu, zagadywali mnie, rozśmieszali bylo miloMagnosia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Nie wiem czy wyjdzie klikalny (Zakocona, naprawdę się staram!
), ale właśnie upolowałam taki kombinezonik:
http://olx.pl/oferta/next-kombinezon-jesien-zima-CID88-IDbw41L.html#61e8591f86/
edit: No i mi nie wyszedł klikalnyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:40
zakocona lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]