Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jacusianka, usuń spacje między nawiasem a url
Fajny ten kombinezonik, mam podobny z h&mNo ale lepsza cena tego pierwszego
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0179870001.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:17
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dziewczyny, jaką kupiłyście tą herbatkę z liści malin? Bo znalazłam taką i nie wiem czy może być i czy ma to jakieś znaczenie.
http://visvitalis.com.pl/pl_PL/p/Herbata-Lisc-Maliny-BIO-25g-Dary-Natury/824?gclid=Cj0KEQjw98mvBRD-_ciSovKhq7gBEiQAEvsBZ5zkhC6AD7kD9TM64d-59s_6vzWSZa-4IkJ9CQIu6XwaAqfI8P8HAQ
Magnosia, nie chciałam straszyć tym cc, generalnie szwagierka była bardzo zadowolona i po porodzie stwierdziła, że tylko cc i w życiu nie zdecydowałaby się na inny poródMagnosia lubi tę wiadomość
-
Magnosia kącik superowy naprawdę
Na allegro kupiłaś karuzelę? Możesz przesłać link? Podoba mi się
Może sie zdecyduje...
Aaaa dziewczyny mam w domu męża i narazie nie wiem co z nim zrobić. Zmęczony po podróży więc drzemie,zaraz go nakarmię bo wstawiłam obiad a wieczorem....wieczorem to mu pokaże"co nie co" hehe :*Mikejla, zakocona, estrella, stokrotka25, agaton, paula1, lojkalojka, Little Frog, jaroszka, nat_alia, aanaa lubią tę wiadomość
-
jacusianka, usuń spacje pomiędzy nawiasami i url i wyjdzie
Wredotka, byle jaka, byleby to były liście maliny
Magnosia, super kącik! Ja muszę w końcu ten wózko-kosz ubrać, bo aż wam zazdroszczę
Battinka, super, że mąż już w domu! Daj mu się trochę przespać, a potem do dziełaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:21
Wredotka, Magnosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuffinka ogromne gratulacje
Dużo zdrówka dla Ciebie i Aurelii
odpoczywajcie i jak znajdziesz chwilkę to zdaj relację z porodu.
Fatim trzymam kciuki za wizytę, wracaj tylko z pozytywnymi informacjami!
Magnosia śliczny kącik dla maluszka
Co do porodu to myślę, że jest to tak nieprzewidywalne wydarzenie, że wiele razy nasze życzenia niestety mogą zostać zignorowane dla dobra dziecka... Wiadomo, że warto mieć jakiś plan ale z drugiej strony po wysłuchaniu wielu opowieści moich koleżanek wiem, też że nie warto się mocno na coś nastawiać bo później może być kłopot. Mam znajomą, która nie chciała być nacięta... okazało się, że inaczej mały nie wyjdzie więc ją nacięli no i nawet to nie wystarczyło... dodatkowo pękła, później źle ją zszyli tak więc masakra. Druga znajoma nie chciała cc bo co to za poród (jak dla mnie jak każdy inny) ale okazało się, że rozwarcia brak i trzeba zrobić cc... później nie mogła się z tym pogodzić, że sama nie urodziła dziecka... Kolejnej nie zrobili cc tylko kazali rodzić naturalnie mimo, że dziecko było bardzo duże, dziecko nie mogło wyjść ale na siłę ciągnęli za główkę, która nawet kilka miesięcy po porodzie jest zniekształconaTak więc ja na nic się nie nastawiam, zniosę wszystko aby tylko moje dziecko urodziło się zdrowe czy to sn czy cc...
Magnosia, aanaa lubią tę wiadomość
-
Wredotka, wiem, nie odebrałam tego tak
:*
Battinka, karuzelę kupiłam używaną na allegro, więc już nie ma tej oferty. Muszę przyznać, że długo szukałam czegoś fajnego, a nie chciałam przepłacać. No i dałam za tę 120 zł, ale w idealnym stanie, z projektorem, pilotem itp. Nawet nie wiem, jaki to model, bo wszystko po hiszpańsku. Wiem tylko, że to Fisher Prise, podobna do tych:
http://allegro.pl/fisher-price-c0108-karuzela-z-misiami-2015-pilot-i5634673820.html
Edit:Nie do końca dobry link Ci wkleiłam, bo moja jest duża. Ta jest malutka, czasem nazywana podróżną...
Edit2:O moja jest dokładnie taka:
http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-do-lozeczka-projektor-i5646440625.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:31
Wredotka, Blondik, aagatkaa1984 lubią tę wiadomość
Dzięki Zakocona
Gdyby któraś chciała, to do 13 września jest promocja na misie Whisbear - 15% przy wpisaniu kodu 9siiqVnQx9 na http://whisbear.com/. Ja się zastanawiam czy kupić tego czy zaczekać na nowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:33
Lexie lubi tę wiadomość
-
edit magnosia
- ale mnie rozśmieszyłaś z tym co to są NIEGI
Swoją drogą ja doskonale pamiętam to co się działo wtedy, aż żałuję że mnie nie ma na FB
.
jaroszka - miałam ten sam problem co Ty ale w pierwszym trymestrze - mi pomogło mleko, powidła śliwkowe jedzone regularnie i dużo piłam :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 13:06
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Wredotka, a moją być nowe? Ja się zastanawiałam, ale na razie zrezygnowałam. Mam w sypialni dobre głośniki, zawsze mogę podłączyć suszarkę z you tube, ale nie wiem jeszcze... Może ktoś nam kupi? Już niektórzy się nas pytają, co byśmy chcieli...Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
nick nieaktualnyWredotka, ja kupilam liscie malin na gemini o te:
http://www.aptekagemini.pl/ziola-lisc-maliny-50g.html
mysle, ze firma nie ma jakiegos wiekszego znaczenia
A jak je w ogole parzycie? Jak pijecie? Nie dopytalam poloznej, a ciekawa jestemmimo, ze mam jeszcze czekac z tym do 37 tc
Fatim jak wizyta? Ile wazy malenstwo? :)czekam na wiesci.Wredotka lubi tę wiadomość
-
Battinka to sie bedzie dzialo ieczorem jak tylko corka pojdzie spac
Magnosia sliczny kacik
Ja zjadlam salate ( mimo , ze znowu mialam ochote na frytki) i mieszkanie wysprzatane .
Ja liscie malin pije kubek dziennie . Zaparzam po przykryciem .
green, Magnosia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
polkosia wrote:Jeśli chodzi o Szumisia, to moja koleżanka mi wczoraj odradzała - na jej dziecko to nie działa
Ale ja już mam, to się okaże w praniu.
2 suszarki spalilismy przy jej kolkach
Zalezy od dziecka, ale na pewno najlepiej działa jak jest taki szumis z dzieckiem od poczatku. Dodatki można przed porodem spac z takim szumisiem, aby przeszedł zapachem mamy -
Magnosia wrote:Wredotka, a moją być nowe? Ja się zastanawiałam, ale na razie zrezygnowałam. Mam w sypialni dobre głośniki, zawsze mogę podłączyć suszarkę z you tube, ale nie wiem jeszcze... Może ktoś nam kupi? Już niektórzy się nas pytają, co byśmy chcieli...
Tak, 21 września ma być nowa wersja, ma się włączać na płacz dziecka i jakieś inne bajery. Tyle, że ma być droższy o 60-70 zł, a i tak już jest bardzo drogi. W dodatku tak jak Polkosia pisze - nie na każde dziecko działa. Więc chyba jednak kupię tańszą wersjęMagnosia lubi tę wiadomość
-
Magnosia!Padłam po twoim poscie o "niegów"
) widziałam na fb i jakoś nie chciało mi się tego polubić!
Ps.piękny kącik dla maluszka!!
Jaroszka,kochanie,przykro mi,że się tak męczysz.. nienawidzę zaparć!!chociaż tak jak Ty póki co jeszcze nie miałam..
Magnosia lubi tę wiadomość
-
Battinka, tu znalazłam fajną ofertę, karuzela taka jak moja:
http://olx.pl/oferta/karuzela-fisher-price-z-projektorem-gwiazd-lampka-i-pilotem-CID88-IDa172w.html#27ebe3a08cBATTINKA lubi tę wiadomość
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.