X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka, usuń spacje między nawiasem a url ;)

Fajny ten kombinezonik, mam podobny z h&m ;) No ale lepsza cena tego pierwszego :)

http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0179870001.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:17

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jaką kupiłyście tą herbatkę z liści malin? Bo znalazłam taką i nie wiem czy może być i czy ma to jakieś znaczenie.

http://visvitalis.com.pl/pl_PL/p/Herbata-Lisc-Maliny-BIO-25g-Dary-Natury/824?gclid=Cj0KEQjw98mvBRD-_ciSovKhq7gBEiQAEvsBZ5zkhC6AD7kD9TM64d-59s_6vzWSZa-4IkJ9CQIu6XwaAqfI8P8HAQ

Magnosia, nie chciałam straszyć tym cc, generalnie szwagierka była bardzo zadowolona i po porodzie stwierdziła, że tylko cc i w życiu nie zdecydowałaby się na inny poród ;)

Magnosia lubi tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • BATTINKA Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia kącik superowy naprawdę:)
    Na allegro kupiłaś karuzelę? Możesz przesłać link? Podoba mi się:)
    Może sie zdecyduje...;)

Aaaa dziewczyny mam w domu męża i narazie nie wiem co z nim zrobić. Zmęczony po podróży więc drzemie,zaraz go nakarmię bo wstawiłam obiad a wieczorem....wieczorem to mu pokaże"co nie co" hehe :*

Mikejla, zakocona, estrella, stokrotka25, agaton, paula1, lojkalojka, Little Frog, jaroszka, nat_alia, aanaa lubią tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • zakocona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka, usuń spacje pomiędzy nawiasami i url i wyjdzie :)

Wredotka, byle jaka, byleby to były liście maliny ;)

Magnosia, super kącik :)! Ja muszę w końcu ten wózko-kosz ubrać, bo aż wam zazdroszczę :D

Battinka, super, że mąż już w domu! Daj mu się trochę przespać, a potem do dzieła :P ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:21

Wredotka, Magnosia lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka no to się kochana doczekałaś! Wykorzystaj go na 200% !! :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka ogromne gratulacje <3 Dużo zdrówka dla Ciebie i Aurelii :) odpoczywajcie i jak znajdziesz chwilkę to zdaj relację z porodu.

Fatim trzymam kciuki za wizytę, wracaj tylko z pozytywnymi informacjami!

Magnosia śliczny kącik dla maluszka <3

Co do porodu to myślę, że jest to tak nieprzewidywalne wydarzenie, że wiele razy nasze życzenia niestety mogą zostać zignorowane dla dobra dziecka... Wiadomo, że warto mieć jakiś plan ale z drugiej strony po wysłuchaniu wielu opowieści moich koleżanek wiem, też że nie warto się mocno na coś nastawiać bo później może być kłopot. Mam znajomą, która nie chciała być nacięta... okazało się, że inaczej mały nie wyjdzie więc ją nacięli no i nawet to nie wystarczyło... dodatkowo pękła, później źle ją zszyli tak więc masakra. Druga znajoma nie chciała cc bo co to za poród (jak dla mnie jak każdy inny) ale okazało się, że rozwarcia brak i trzeba zrobić cc... później nie mogła się z tym pogodzić, że sama nie urodziła dziecka... Kolejnej nie zrobili cc tylko kazali rodzić naturalnie mimo, że dziecko było bardzo duże, dziecko nie mogło wyjść ale na siłę ciągnęli za główkę, która nawet kilka miesięcy po porodzie jest zniekształcona :/ Tak więc ja na nic się nie nastawiam, zniosę wszystko aby tylko moje dziecko urodziło się zdrowe czy to sn czy cc...

Magnosia, aanaa lubią tę wiadomość

• Magnosia Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, wiem, nie odebrałam tego tak :) :*

Battinka, karuzelę kupiłam używaną na allegro, więc już nie ma tej oferty. Muszę przyznać, że długo szukałam czegoś fajnego, a nie chciałam przepłacać. No i dałam za tę 120 zł, ale w idealnym stanie, z projektorem, pilotem itp. Nawet nie wiem, jaki to model, bo wszystko po hiszpańsku. Wiem tylko, że to Fisher Prise, podobna do tych:
    http://allegro.pl/fisher-price-c0108-karuzela-z-misiami-2015-pilot-i5634673820.html

Edit:Nie do końca dobry link Ci wkleiłam, bo moja jest duża. Ta jest malutka, czasem nazywana podróżną...

Edit2:O moja jest dokładnie taka:
    http://allegro.pl/fisher-price-karuzela-do-lozeczka-projektor-i5646440625.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:31

Wredotka, Blondik, aagatkaa1984 lubią tę wiadomość

• Wredotka Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Zakocona :)

Gdyby któraś chciała, to do 13 września jest promocja na misie Whisbear - 15% przy wpisaniu kodu 9siiqVnQx9 na http://whisbear.com/. Ja się zastanawiam czy kupić tego czy zaczekać na nowego :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 12:33

Lexie lubi tę wiadomość

lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    edit magnosia :) - ale mnie rozśmieszyłaś z tym co to są NIEGI ;);)

Swoją drogą ja doskonale pamiętam to co się działo wtedy ;), aż żałuję że mnie nie ma na FB ;).

jaroszka - miałam ten sam problem co Ty ale w pierwszym trymestrze - mi pomogło mleko, powidła śliwkowe jedzone regularnie i dużo piłam :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 13:06

jaroszka lubi tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, a moją być nowe? Ja się zastanawiałam, ale na razie zrezygnowałam. Mam w sypialni dobre głośniki, zawsze mogę podłączyć suszarkę z you tube, ale nie wiem jeszcze... Może ktoś nam kupi? Już niektórzy się nas pytają, co byśmy chcieli... ;)

• agaton Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola,pamiętasz,bo Tobie sie oberwalo haha:)
    Muffinka,wielkie gratulacje!!! Czekam z niecierpliwością na relacje i życzę wam dużo dużo zdrówka i żebyś szybko doszla do siebie:*
    Jaroszka,Zakręcona,trzymajcie się:*

ola.321 lubi tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    jacusianka, usuń spacje pomiędzy nawiasami i url i wyjdzie :)
    Dzięki, udało się w końcu! :)

zakocona lubi tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton - hahahahah :) nooooo bo nie dość że naraziłam się pytając o czarne g. to jeszcze po poście Stokrotki chciałam załagodzić ale mi nie wyszło :D:D :)

stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, ja kupilam liscie malin na gemini o te:
    http://www.aptekagemini.pl/ziola-lisc-maliny-50g.html

mysle, ze firma nie ma jakiegos wiekszego znaczenia :)

A jak je w ogole parzycie? Jak pijecie? Nie dopytalam poloznej, a ciekawa jestem :) mimo, ze mam jeszcze czekac z tym do 37 tc :)

Fatim jak wizyta? Ile wazy malenstwo? :)czekam na wiesci.

Wredotka lubi tę wiadomość

• polkosia Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o Szumisia, to moja koleżanka mi wczoraj odradzała - na jej dziecko to nie działa ;) Ale ja już mam, to się okaże w praniu.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka to sie bedzie dzialo ieczorem jak tylko corka pojdzie spac ;)
    Magnosia sliczny kacik :)

Ja zjadlam salate ( mimo , ze znowu mialam ochote na frytki) i mieszkanie wysprzatane .

Ja liscie malin pije kubek dziennie . Zaparzam po przykryciem .

green, Magnosia lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Jeśli chodzi o Szumisia, to moja koleżanka mi wczoraj odradzała - na jej dziecko to nie działa ;) Ale ja już mam, to się okaże w praniu.
    Poklosia na moja szum do tej pory działa, zasypia momentalnie np przy wentylatorze ;)
    2 suszarki spalilismy przy jej kolkach ;)
    Zalezy od dziecka, ale na pewno najlepiej działa jak jest taki szumis z dzieckiem od poczatku. Dodatki można przed porodem spac z takim szumisiem, aby przeszedł zapachem mamy

km5st5odymuuq2ts.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia wrote:
    Wredotka, a moją być nowe? Ja się zastanawiałam, ale na razie zrezygnowałam. Mam w sypialni dobre głośniki, zawsze mogę podłączyć suszarkę z you tube, ale nie wiem jeszcze... Może ktoś nam kupi? Już niektórzy się nas pytają, co byśmy chcieli... ;)

Tak, 21 września ma być nowa wersja, ma się włączać na płacz dziecka i jakieś inne bajery. Tyle, że ma być droższy o 60-70 zł, a i tak już jest bardzo drogi. W dodatku tak jak Polkosia pisze - nie na każde dziecko działa. Więc chyba jednak kupię tańszą wersję ;)

lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magnosia!Padłam po twoim poscie o "niegów" :)) widziałam na fb i jakoś nie chciało mi się tego polubić! ;) Ps.piękny kącik dla maluszka!!

Jaroszka,kochanie,przykro mi,że się tak męczysz.. nienawidzę zaparć!!:( chociaż tak jak Ty póki co jeszcze nie miałam..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Battinka, tu znalazłam fajną ofertę, karuzela taka jak moja:

http://olx.pl/oferta/karuzela-fisher-price-z-projektorem-gwiazd-lampka-i-pilotem-CID88-IDa172w.html#27ebe3a08c

BATTINKA lubi tę wiadomość

‹‹ 2159 2160 2161 2162 2163 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ