Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
green, wiesiołka wycisnęłam raz w buzi, więcej tego nie zrobię. Obrzydliwe dla mnie to było
Łykam tabletki po prostu, a oreparol (czy jak to się tam pisze), to przereklamowany jest
O wiele tańszy jest olej z wiesiołka po prostu w tabletkach (coś jak apap i czysty paracetamol; zawiera to samo, a jedno kosztuje 3x tyle, co drugie
I od razu ci mówię, że 60 tabl, to małe opakowanie
Sporo położnych mówi, że od 37tyg zacząć, ale ja tam zaczęłam wcześniej
Fatim, super wieści! Nic, tylko czekać na poród teraz
Zamierzasz leżeć jednak jeszcze do przyszłej soboty, czy już sobie darujesz?
Lexie, mi też napar smakujeSpodziewałam się czegoś paskudnego, ale dobry jest
Ale malin to ja tam nie czuję jednakWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 13:34
green, Lexie, Fatim lubią tę wiadomość
-
Mam nadzieje ze bedzie widoczne, po dzisiejszym ktg lekarz stwierdzil ze akcja moze sie rozwinac, a jak nie to i tak we wtorek szpital, wiec postanowilam jakas pamiatke sobie zrobic sama, bo maz cos zwlekal.
Po kliknieciu mozna otworzyc tez inne focie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 13:46
Magnosia, annggela, Mikejla, stokrotka25, zakocona, Natka88, lojkalojka, Lexie, ola.321, agaton, Little Frog, PauLLa, Bąbelek, paula1, estrella, szczesliwa_mamusia21, Blondik, nat_alia, Nynusia, Lucy7, polkosia, ewwiel lubią tę wiadomość
-
Tak wracając do tych kolek to mojej koleżanki córka tylko przez pierwsze kilka dni reagowała na suszarkę, później przestała i płakała dalej. Nie mogli jej uspokoić niczym, przetestowała 3 różne kropelki - jedne nawet sprowadzali z Niemiec. No i nic. Dopiero jak kupiła tą rurkę - kateter to Małej dopiero ona pomaga.
-
Ubrany
Ależ mnie to rozczuliło..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e650d1e6bce.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/752f95bab251.jpglojkalojka, ola.321, jacusianka, Magnosia, agania, miska2503, agaton, Little Frog, stokrotka25, Lexie, Natka88, PauLLa, mała.mi, Bąbelek, ss, Mikejla, Fatim, paula1, szczesliwa_mamusia21, Blondik, Mo_niczka, Nynusia, Lucy7, polkosia, ewwiel, madu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:green, wiesiołka wycisnęłam raz w buzi, więcej tego nie zrobię. Obrzydliwe dla mnie to było
Łykam tabletki po prostu, a oreparol (czy jak to się tam pisze), to przereklamowany jest
O wiele tańszy jest olej z wiesiołka po prostu w tabletkach (coś jak apap i czysty paracetamol; zawiera to samo, a jedno kosztuje 3x tyle, co drugie
I od razu ci mówię, że 60 tabl, to małe opakowanie
Sporo położnych mówi, że od 37tyg zacząć, ale ja tam zaczęłam wcześniej
Fatim, super wieści! Nic, tylko czekać na poród teraz
Zamierzasz leżeć jednak jeszcze do przyszłej soboty, czy już sobie darujesz?
Lexie, mi też napar smakujeSpodziewałam się czegoś paskudnego, ale dobry jest
Ale malin to ja tam nie czuję jednak
O widzisz, moglam zapytac zanim kupilamno ale aby 1op kupilam, nastepne w takim razie wezme tak, jak Ty mowisz
a to mozna lykac te kapsulki? Nie bedzie problemu z wchlanianiem, czy cos?
Brzuszki macie piekne
Fatim, do 19 juz nieduzo zostalopo 19 szalej
Fatim lubi tę wiadomość
-
Fatim ciesze sie , ze wszystko dobrze
Ale macie fajne brzuszkiWidac juz , ze jestesmy na koncowce
zakocona ja tez chce takie lozeczko do salonyCUDOWNE !!!
Wlasnie szukam , ale u nas ciezko cos takiego wychaczyczakocona, Fatim lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Asieńka - łał! no ciekawe czy wytrzymasz do wtorku
Fatim - odpoczywaj jeszczeale super że wszystko ok!!!!
brzuszki macie piękne dziewczynki
zakocona - nie dziwię się że się wzruszyłaś bo pięknie to wyglądajuż coraz bliżej
zakocona, Fatim lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:Ubrany
Ależ mnie to rozczuliło..
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7e650d1e6bce.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/752f95bab251.jpg
Zakocona, piękności
Fajne macie brzuszki:) oby naszym dzieciom było tak dobrze i niech siedzą ile powinny
Fatim, rewelacyjne wieścibardzo się cieszę, że z Małą wszystko dobrze
A mnie dopadł kalafior ciązowy;/ poszłam na pocztę po polecony z urzędu skarbowego i zapomniałam dowodu!a prawka też ze sobą nie miałam!
wieczorem podjedziemy jeszcze raz...bo się stresuję o co im chodzi, że mnie poleconymi ścigają!
Fatim, zakocona lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
Zakocona, pięknie! Bardzo klimatycznie
Fatim, cieszę się, że u Ciebie same dobre wieściWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:06
Fatim, zakocona lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Wredotka wrote:Tak, 21 września ma być nowa wersja, ma się włączać na płacz dziecka i jakieś inne bajery. Tyle, że ma być droższy o 60-70 zł, a i tak już jest bardzo drogi. W dodatku tak jak Polkosia pisze - nie na każde dziecko działa. Więc chyba jednak kupię tańszą wersję
Lexie lubi tę wiadomość