Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim,super ze wszystko dobrze i ze dzidzia juz spora u dużo urosła:)
Lexie,Asienka,super wygladacie,normalnie szczęście promienieje od was:) aż milo
Zakocona,bryka Twojego Tadzia jest przeurocza:)
Natka,pokoik super,ten dywan mi sie tez bardzo podoba,ja w ogóle lubię guziki i mam dużo kolorowych i poprzyszywalam do niektórych ubranek Balbinki:)
Kurde,cos jeszcze mialam pisac i Se zapomniałam:/Lexie, Fatim, zakocona lubią tę wiadomość
-
Piękne brzuszki macie!!!
A kołyska no boska po prostu!
Fatim ahh to Twój najważniejszy dzień już niedługoPoodpoczywaj chociaż na siedząco
co do Szumisia ja go nie kupuję. W razie czego zainstalowałam aplikację w telefonie. Ma dźwięk suszarki, bicia serca, wody, i wiele innych + 3 kołysanki. Polecamaplikacja się nazywa SLEEP BABY SLEEP
Magnosia, agania, agaton, Fatim, paula1, estrella, stokrotka25, polkosia, zakocona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhehe rozpoczęłam dyskusję o nence i sobie poszłam
śmieję się, bo powyzywała laski na forum, ale do tych samych lasek na fb pisze
Zakocona, fajny koszyk
Asia, Lexi - ale brzuszki ładne
A ja jestem po kolejnej kontroli, Młody waży 3400 niby (+/- 0,5kg), AFI 30 (tym razem się tak przekręcił, że dużo wód było widać), szyjka skrócona w porównaniu do poprzedniej wizyty, częściowo rozwarta, kanał rodny drożny, główka w dole, więc czekamy na godzinę WWięc biorę się do roboty bo już mi się nie chce chodzić w tej ciąży
Magnosia, Lexie, agaton, Fatim, annggela, agania, lojkalojka, paula1, estrella, szczesliwa_mamusia21, Blondik, Little Frog, Bąbelek, nat_alia, ola.321, Nynusia, polkosia, ewwiel, zakocona lubią tę wiadomość
-
Onka kawał chlopaaaa ! Super:) o to juz powoli się szykujesz , baja
kolejny brzdacus będzie z nami
Co do nenki również rozsmiesza mnie fakt , ze nawyzywala nas ( chociaż ja się nic nie odzywalam ale samo mówi przez sie ) , uciekła stad a poszła na FB gdzie te same dziewczyny są: o haha ze jej nie wstyd no ale cóż.
onka, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
A ja skonczylam falbanki na lozeczko i wygląda teraz dużo lepiej
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2127a2e2408a.jpg
Ale bajzel mam straszny,aż mi sie tego nie chce tykać hehe;)Mikejla, lojkalojka, paula1, estrella, szczesliwa_mamusia21, Little Frog, nat_alia, Bąbelek, ola.321, Nynusia, stokrotka25, polkosia, zakocona, Lexie lubią tę wiadomość
-
Jejki dziewczyny siedze i krzyz boli, przechodzi bol za jakis czas znow powraca, juz sobie wbijam do glowy ze mlody sie szykuje. Dzis rano jak sie umylam poczulam ze szyjka sie znizyla, jak nie szyjka to nie wiem co to bo palec do konca nie wszedl. Oby to bylo to
nat_alia lubi tę wiadomość
-
Asienka,lexie i paula piękne brzuszki
Zakocona jaka fura :o cud miód i orzeszki:D
Onka super,że wizyta udanano i już niedługo:)
Eee kalafior jak nic...gratuluję udanych wizyt pozostałym koleżankom:)
Agaton że niby bałagan?? Żebyś Ty widziała jaki kącik śmieci robi się obok komodyale łóżeczko cudne
Tak się zastanawiam czy...eee szkoda się kimś przejmować...jak nenka doda zdjęcia dziecka to spytam czy będąc tą idiotką z forum mogę je oglądaća wózek mi osobiście nawet się ppdoba ale pp co to lajkować???jeszcze zbeszta mnie :<
Laski odbieramy autkow sumie to chyba...w końcu zalewają płynami i wgl,więc chyba koniec roboty...
Synek ma czkawke czasami niemal całe dnie...rano miał,popołudniu i teraz...ale to pp płatkach kukurydzianych
Wczoraj matka R dała nam sałatki warzywnej i dała tyle zielonego groszku,że patrzeć nie potrafię...ale to nie było dla mnie tylko dla R a jemu zwisa groszek...jakaż ona złośliwapaula1, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, agania, agaton, onka, ola.321, zakocona lubią tę wiadomość
-
Bąbelek dzięki za aplikacje, też już sobie zainstalowałam
Asieńka i Lexie brzuszki super
Zakocona, agaton super miejscówki do spania dla maluszków
Ja muszę też ubrać kosz mojżesza i łóżeczko, bo na razie wszystko leży poprane i poprasowane...i czeka.
Annggela nie boisz się sprawdzać sobie szyjki, bo ja odkąd wiem o ciąży to jakoś się boję tam sprawdzaćagaton, Bąbelek, zakocona, Lexie lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Fatim super wieści !
Lexie ale jestes super mama ! Usmiech , rozpromieniona az milo parzec ! :*
Asienka no pokazny brzusioJest co dzwigac co
?
Zakocona ale piękność ! No cuuuuuuudo !
Zakretka uwazam tak samo jak Ty !
Agaton super! I przestan z balaganem , to tylko łóżko nieposcielone , jak Cie to pocieszy u mnie wiekszy bałagan
Onka no to czekamy na maluszka , juz tuz tuz
Paaulaa ale mnie rozbawilas z tym ogladaniem zdjecia hahah , ale masz racje
No i super ze autko w koncu bedzie gotowe !
No nadrobilam was ! A tylko 2h mnie bylo , coz czas zjesc ogorkowaFatim, onka, PauLLa, zakocona, Lexie lubią tę wiadomość