Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
green, zaparzam zioła w kubku przez 10 min i wypijam
Piję już 10 dzień.
Wiesiołka, jak któraś zamierza brać, to radzę kupić największe opakowanie, bo kurde zupełnie nie pomyślałam, że to aż 6 tabl dziennie schodzi i zostało mi 1,5 blistra tylko ze 100 tabl (też 10 dni już biorę)
Ja szumisia na razie nie zamierzam kupować, zobaczymy czy będzie potrzebny w ogóle.green lubi tę wiadomość
-
Battinka super , doczekalas sie !
Wykorzystuj teraz na maxa mężulka
ola no niestety chcialas dobrze a tu "klops"
Lasencje ide do sklepu , odkad mama jest chodze tam codziennie , a ona tyle kupuje jakby w Pl nic nie byłoNie wiem jak sie z tym zabierze wszystkim
ola.321, Blondik lubią tę wiadomość
-
Battinka super, że już masz męża w domciu
daj mu odpocząć trochę i do pracy niech się zabiera
wykorzystaj go ile dasz radę
U mnie szwagierka tez przy drugim dziecku używała suszarki, głównie przy kolkach i ten szum uspakajal młodego.
Ciekawe jak Muffinka... Pewnie biedna odpoczywa albo cieszy się maleństwemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 13:14
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Dzięki Lojka, coś właśnie kojarzyłam z tym ciepłym powietrzem
Na razie u nas same dziewczynki na świecieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 13:19
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Dziewczynki, narzekałam na swojego starszego brata Wam tu kiedyś. No normalnie zmienił się o 180. Poznał kobietę, w moim wieku z dwójką dzieci. Mam nadzieję, że to jego zafascynowanie i zmiana nie jest chwilowa, mają w planie wynająć razem mieszkanie w mojej rodzinnej miejscowości. Póki co jestem zadowolona, bo i na mnie się ta zmiana "odbija". Trzymam za niego kciuki, żeby się chłop faktycznie ogarnął.
Oczywiście wywiad co do tej dziewczyny już lekko przeprowadzonyLexie, lojkalojka, ola.321, stokrotka25, agania, ZakręconaOna, agaton, paula1, estrella, szczesliwa_mamusia21, Blondik, nat_alia, Nynusia, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:green, zaparzam zioła w kubku przez 10 min i wypijam
Piję już 10 dzień.
Wiesiołka, jak któraś zamierza brać, to radzę kupić największe opakowanie, bo kurde zupełnie nie pomyślałam, że to aż 6 tabl dziennie schodzi i zostało mi 1,5 blistra tylko ze 100 tabl (też 10 dni już biorę)
Ja szumisia na razie nie zamierzam kupować, zobaczymy czy będzie potrzebny w ogóle.
Dobre to w ogole jest w smaku?
Wiesiolka mam 60 kapsulek (oeparol). U mnie jest napisane, ze 1-2 kapsulki 3 razy dziennie. I ze nalezy wyciskac zawartosc na lyzeczke - kurcze myslalam, ze to sie lyka -
już wróciłam
Oliwka waży 2400g (przytyła 400g w 2 tygodnie), szyjka skrócona o podobnych wymiarach co poprzednio,przepływy prawidłowe, odstawiamy luteinę powoli (we wtorek ostatnia dawka) i czekamy na poródnajlepiej będzie jeśli jeszcze poleżę do przyszłej soboty, ale nawet jak teraz w weekend by się urodziła to jest już bezpieczna
porodu u mnie nie trzeba będzie wywoływać na 99% i przewiduje 2 scenariusze, albo odejdą mi wody i mam jechać do szpitala, albo zacznie się od skurczy i wody odejdą tuż przed porodem
na 99% będę wrześniową mamą, bo dziecko napiera na kanał - wiadomo, że zawsze może się coś odmienić i przenosić jednak szanse u mnie na to są niskie, poza tym po to odstawiam luteinę by nie zahamować porodu. Jestem strasznie podekscytowana mimo, że nie mam wielu rzeczyMikejla, Magnosia, Lexie, zakocona, green, ola.321, Wredotka, Little Frog, lojkalojka, FreshMm, agania, stokrotka25, annggela, Natka88, ZakręconaOna, agaton, ss, PauLLa, Bąbelek, paula1, estrella, szczesliwa_mamusia21, Blondik, nat_alia, Nynusia, Lucy7, polkosia, ewwiel, IviQ lubią tę wiadomość
-
To wielka ja z wczoraj
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/caede7517ff8.jpg
a to mój wczorajszy zakup z olx
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1caa9fc8577.jpggreen, zakocona, ola.321, lojkalojka, Little Frog, Magnosia, FreshMm, agania, stokrotka25, annggela, Natka88, agaton, soraya, PauLLa, Bąbelek, jaroszka, paula1, estrella, szczesliwa_mamusia21, Blondik, nat_alia, Nynusia, Lucy7, polkosia, ewwiel, IviQ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFatim cudowne wiadomosci
bardzo sie ciesze, ze wszystko ok, ze malenstwo, to calkiem duze malenstwo i ze jest bezpieczna i w ogole super!!
Lexie, ja nienawidze malin hahawiec mam nadzieje, ze az tak ich nie bedzie czuc
Fatim, Lexie lubią tę wiadomość