Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wy to jestescie jak slodziki
Lojka no kg w dupke poszly, w tych spodniach nie widac, staram sie chodzic w rozpuszczonych wlosach to nie widac jak mi sie buzia zaokraglila. Na szczescie waga stoi od kiedy codziennie wcinam jablka ! Zamiast slodyczy, i kibelkowe sprawy latwiej ida
Nie wytrzymalam i ubralam lozeczko, mimo iz nie ma jeszcze literek powieszonych to i tak jest slodko :* delikatnie
Dzisiaj was zaspamuje zdjeciamia taki dobry humor mam
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4e34d0cd7a3b.jpg
Olu nie jedna chcialaby Sie wepchnac w kolejke i tulic malenstwoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 17:46
Mikejla, ola.321, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, agaton, Bąbelek, Magnosia, Little Frog, PauLLa, lojkalojka, stokrotka25, FreshMm, nat_alia, estrella, zakocona, polkosia, aanaa, Fatim, Natka88, paula1, Lexie lubią tę wiadomość
-
Fresh - no nie ma wyboru ale powiem Ci że moja gin mówi że muszę się oszczędzać żeby nie urodzić do wtorku
, już cc mam przyspieszoną z tego względu bo tydzień dłużej bym nie doczekała
. Wiec mój urwisek malutki chyba z tych niecierpliwych
.
FreshMm lubi tę wiadomość
-
Angela,jak dla mnie to ten co teraz masz jest mega! Czerwony tez fajny,taka zadziorna z Ciebie dziewczyna,super:) w blondzie Ci tez ladnie,bos urodziwa bardzo,ale za grzecznie jak dla mnie:)
Pokoik super:) baldachimy są mega:)
Ola,juz się nie mogę Twojego maleństwa doczekac hehe,a co dopiero Ty;) chyba w noc przed terminem bym nie zasnęła;)
A ja ze nie mam terminu to nie mogę zasnac codzien,bo to sie może zdążyć JUŻWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 17:54
ola.321, annggela, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Arielka wrote:to może się zaopatrzę. co prawda we wtorek mam wizytę więc niebawem. Co te ketony w ogóle oznaczają? coś może się stać dzidziolowi?
Pewnie jak jest ich dużo to znaczy, że się źle odżywiamy i dziecko ma mało składników odżywczych. No, ale ja trzymam się tego co m ói moja dr, że Młody weźmie sobie to czego potrzebujeja, przyznam Ci się sczczerze, że kupiłam te paski, ale po wizycie, jak usłyszałam, że wszystko dobrze, to już rzadko z nich korzystam.
[/url]
[/url]
-
Arielka wrote:kurde zmartwiłam się
miałam ketony w moczu ostatnio w ilości 15 i gin mi kazał powtórzyć i wyszło mi teraz 50!!!! nie miałam stwoerdzonej cukrzycy ciążowej a od poprzednich badań mierzę sobie rano cukry i mam w normie:( nie wiem od czego te ketony:(
Na spokojnie, powiedz o której jesz kolacje? Ketony pojawiają sie, kiedy organizm jest głodny lub spala za dużo tłuszczu, czyli wysiłek fizyczny.
Spróbuj pomierzyć cukier przez kilka dni 1h po jedzeniu i spróbuj jeść kolacje o 22ej, taka ze tak powiem druga kolacje.
Ja mam caly czas ketony i ze względu na dobre cukry, lekarz pozwolił mi zacząć jeść normalne produkty i wlasnie zjadłam chalke, pycha
Dziewczyny co do tego szumisia, to on się nie uruchamia jak dziecko placze?Magnosia lubi tę wiadomość
-
agaton wrote:Ola,juz się nie mogę Twojego maleństwa doczekac hehe,a co dopiero Ty;) chyba w noc przed terminem bym nie zasnęła;)
A ja ze nie mam terminu to nie mogę zasnac codzien,bo to sie może zdążyć JUŻ
no ja chyba nie zasnę
jeden powód to że to już ten dzień, a 2-gi że za późno zrobię lewatywę i będę się bała że z kibelka nie wyjdę na czas
edit: a w szpitalu mam być na 6:30Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 17:58
paula1 lubi tę wiadomość
-
Angela piękne lozeczko a baldachimy są super , sama się nad takim zastanawialam ale zrezygnowalam na ta chwile , może jak wrócę do domu w styczniu:)
Przy okazji karuzele na lozeczko kupie.
Ja to marzę by urodzić tak 13-16 październik jak mój D będzie z3by z synkiem mógł sobie jeszcze parę dni posiedziecwiec kciukajcie a Ja będę działać haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 17:59
ola.321, annggela, agaton, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
angeela to ja moge spytac o to samo
Nasze ksiezulki sie jeszcze wygrzewaja w brzucholkach
Kurde mam takie paznokcie piekne ... dlugie twarde nigdy takich nie mialam , az tak dlugie jak zawsze robie zelowe a teraz to moje wlasne !
Pozniej walne sobie czerwien bo tak kusicie ostatnioAle bede musiala je obciac oj to bedzie "bolało"
annggela, agaton, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Angela, dwa razy chciałam kliknąć "lubię to", ale się nie dało. Łóżeczko śliczne, białe i subtelne. Lubię takie delikatne.
A włosy podobają mi się najbardziej te, co masz terazZakręconaOna lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Lojka,super wyglądasz:) brzuszek zgrabniutki!
Ola,ale to sama robisz lewatywę?
Ja oleju używam na włosy,ale jak pochodze z olejem na bani,to później posypuje włosy maka ziemniaczana,żeby wchlonela tluszcz i po 15,minutach myje i po oleju nie ma śladu,bo tak jak umyje to jednak zostaje troche tluszczyku i takie są niefajne włosy. A oprócz tego oleju kokosowego można używa do smarowania cialka i do smażenia jest dobry:)lojkalojka lubi tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Arielka ja tez mam cukry rano w porządku, a mam cukrzyce.
Na spokojnie, powiedz o której jesz kolacje? Ketony pojawiają sie, kiedy organizm jest głodny lub spala za dużo tłuszczu, czyli wysiłek fizyczny.
Spróbuj pomierzyć cukier przez kilka dni 1h po jedzeniu i spróbuj jeść kolacje o 22ej, taka ze tak powiem druga kolacje.
Ja mam caly czas ketony i ze względu na dobre cukry, lekarz pozwolił mi zacząć jeść normalne produkty i wlasnie zjadłam chalke, pycha
Dziewczyny co do tego szumisia, to on się nie uruchamia jak dziecko placze?
no nie ja mierze cukry na czczo i godzine po jedzeniu. mialam cukrzyce ciazowa w pierwszej ciazy i bylam na konsultacjach u dietetyka wiec wiem jak to sie robino wlasnie mowie ze zjadłam o 1 w nocy ostatni raz przed badaniem wiec późno...