Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
annggela ja rowniez uwazam , ze czerwone
A Twoj brzuszek okraglutki i piekny
Powiedz mi gdzie ty upchalas te swoje kilogramy ? Chyba wszystko w brzuch poszlo?
Chyba kupie taki olejek i bede sobie i corce nakladac , bo koncowki mamy suche .annggela lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Pierwszy nasz rodzynek to chyba Oli.321 juz za 4 dni !
heheno zobaczymy czy ktoś mi się w kolejkę wbije
szczesliwa_mamusia21, Fatim, annggela, agaton, Little Frog, nat_alia, zakocona, lili_madlen, polkosia, paula1 lubią tę wiadomość
-
estrella, Mikejla, miska2503, ola.321, onka, szczesliwa_mamusia21, ss, Bąbelek, Fatim, annggela, Nynusia, agaton, ewwiel, Magnosia, Little Frog, ZakręconaOna, PauLLa, nat_alia, zetaaa, zakocona, lili_madlen, polkosia, agania, Natka88, paula1, Lexie, soraya lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Ja namówię mojego ukochanego na za tydz na sesje. co ja gadam...jego nie trzeba namawiać, na pewno się ucieszy
i zbombarduje Was zdjęciami
a teraz oglądam mój ukochany hokej...aj cudownie, że sezon się zacząłszkoda, że tylko w tv mogę obejrzeć
annggela, Little Frog lubią tę wiadomość
-
No imię niby mamy od samego początku ale to nie jest na 100%
.
Pamiętam jeszcze jak byłyśmy we wczesnych miesiącach i rozmawiałyśmy o imionach i pytałam Was o opinie. Wtedy mówiłam o Leosiu i chyba 2 innych (?), no i chyba Leoś zostanie więc dołączę do Madu i Lojki
.
Ale to nie na 100% jeszcze więc dlatego nie podawałam imienia do tabelki.
Jak zobaczę skarba mojego to się potwierdzi.
Swoją drogą to już tak blisko a jeszcze rok temu po moich przejściach to było takie odległe!! jak pomyślę o wtorku to strasznie się wzruszam!!onka, Mikejla, szczesliwa_mamusia21, estrella, miska2503, Fatim, Nynusia, agaton, ewwiel, Magnosia, Little Frog, stokrotka25, PauLLa, lojkalojka, nat_alia, lili_madlen, agania, paula1, Lexie lubią tę wiadomość
-
ola nie dziwie sie ! Tez nie moge sie doczekac sie juz swojej daty !
Imie piekne ale masz racje zobaczysz malenstwo i wtedy bedziesz wiedziala co najbardziej do niego pasuje !
Kurcze to juz tak blisko !Mam nadzieje ze mnie nic nie zlapie wczesniej i doczekam do 05.10
Lojka ale brzusioekstra
ola.321, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Postaram sie nie namieszac
hahahawiesz... no jeżeli mogę Cię prosić
edit: a tak serio to ciekawe która z nas będzie pierwsza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 17:34
Fatim lubi tę wiadomość
-
Ale mnie Stelianka zaskoczyła, nie wiedziałam, że dziś urodzi
A właśnie za 4 dni kolejny maluszek od Oli, który nie wyboru - a poza tym nasi chłopcy to chyba od życia płodowego mamisynki, wolą długo pępowiną z nami mamusiami się trzymać ;PBąbelek, ola.321, onka, agaton, Magnosia, ZakręconaOna, lojkalojka, estrella, lili_madlen, paula1, Lexie lubią tę wiadomość