Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Angela,wyglądasz pięknie:) włosy masz boskie,tez bym takie chciała,ale moje za cienkie:) aha,dzieki za info o oleju,moje chyba za krótkie jednak,ja nakladam olej na cale i masuje tez skore głowy
Brzuszek tez śliczny i ksztaltny:)
Czyli mamy kolejnego bobasa:) super,aż wejde na fb:PWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 16:06
annggela lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Ja już po kontroli w szpitalu, wszystko jest w porządku ... no może poza tym, że moja córcia jest główką do góry, a już była kilka tygodni w prawidłowej pozycji. Jeśli si nie obróci do 38 tygodnia o będę musiała się umówić na termin cc, czego oczywiscie chcialabym uniknąć, więc chyba będę musiała przeprowadzić z małą poważną rozmowę
Co do wagi to wynosi ona 2700 g. We wtorek wizyta u mojego doktorka
Blondik, agaton, annggela, ola.321, agania, Fatim, estrella, miska2503, szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, onka, Nynusia, Little Frog, lojkalojka, Arielka, Magnosia, zakocona, polkosia, IviQ, paula1, Lexie, soraya lubią tę wiadomość
-
Nie chcialam nigdy rudego, to jest etap schodzenia z czerwieni czego troszke zaluje ;( pokaze wam fotke przed rudym
Ja tez kokosowy, dobry jest tez do cialaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 16:09
agaton, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje nowej mamusi
Dziekuje za mile slowa, fakt, ze brzuszek mam juz spory, a dzisiaj inny lekarz, ktory robil mi usg mowil ze mam sporo wod, a dzidzia 3260g.
Co do balaganu to u mnie istny armagedon bo maz jakies trzy tygodnie temu wymyslil sobie remont lazienki i klatki schodowej i buja sie z tym do dzis, a ze ja nie daje rady ptzez skurcze i cisnienie, to sprzatanie czeka wciaz na niego.
Kąciki i brzuszki wszystkie macie urocze, nic tylko teraz czekac na rozowe bobaski -
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b6b5302d563d.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/45b431b23a88.jpg
Wy moze mi doradzicie odnosnie koloru. Te czerwien byla przed rudym, ale mam twarz z niedoskonalosciami i czasem zle wygladalam a czerwien to wyciagala.
Blond taki sam bym chciala, te zdjecie bylo robione az 4/5 lat temu, niestety nie mam innych ale to dluga historiaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 16:20
Blondik, szczesliwa_mamusia21, ola.321, agaton, ZakręconaOna, Magnosia, Little Frog, polkosia lubią tę wiadomość
-
Asieńka_86 wrote:Gratuluje nowej mamusi
Dziekuje za mile slowa, fakt, ze brzuszek mam juz spory, a dzisiaj inny lekarz, ktory robil mi usg mowil ze mam sporo wod, a dzidzia 3260g.
Co do balaganu to u mnie istny armagedon bo maz jakies trzy tygodnie temu wymyslil sobie remont lazienki i klatki schodowej i buja sie z tym do dzis, a ze ja nie daje rady ptzez skurcze i cisnienie, to sprzatanie czeka wciaz na niego.
Kąciki i brzuszki wszystkie macie urocze, nic tylko teraz czekac na rozowe bobaskiagania lubi tę wiadomość
-
Arielka, moja dr w ogóle nie przejmowała się ketonami na poziomie 15. Powiedziała, żebym w ogóle nie martwiła się, że karmię dziecko jak to się wszędzie słyszy, bo "maluch to mały pasożyt i weźmie sobie wszystko czego potrzebuje"
ale nie wiemjak jest jak ketonów jest 50... ja mam takie paski ketodiastix, bo sfiksowałam jak pierwszy raz miałam ketony i czasem sobie mierzę... Może sobie kup i pomierz kilka dni? może to jednorazowe zdarzenie, że miałaś ich tak dużo? albo do lekatza zadzwoń...
[/url]
[/url]