Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona,ja tez zawsze max co dwa dni,ale to cudowne wstawać rano i włosy jak po umyciu i ladnie sie ukladaja i rosną szybko:) ale mama mi mowila,ze ona tez tak miała,ale czar działa tylko w ciąży, potem wypadają strasznie hehe
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
agaton wrote:Zakręcona,ja tez zawsze max co dwa dni,ale to cudowne wstawać rano i włosy jak po umyciu i ladnie sie ukladaja i rosną szybko:) ale mama mi mowila,ze ona tez tak miała,ale czar działa tylko w ciąży, potem wypadają strasznie hehe
mam nadzieje ze moje tlusciochy zmienia się i jak kiedyś beda ładne:)
-
agaton wrote:Arielka,ale pól kajzerki to nie za dużo... Czy to juz posiłek?
kolacje normalną jadłam jakąś godzine wcześniej ale chodziło mi o to ze jeszcze przed snem skubnęłam bo byłam głodnana kolację pozną jadłam łososia na parze z ryżem i burakami
Ja właśnie zawsze jem na noc bo maż wraca pozno z pracy i zawsze z nim jem jak on obiad to ja jeszcze kolacje wiec nie wiemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 18:31
-
Magnosia wrote:Ola, a wiesz już od kiedy musisz odstawić clexane?
Tak, ja biorę zawsze ok 22-23 i ostatni mam wziąć w niedzielę.
Tyle że muszę dopytać czy w szpitalu dadzą mi jakąś mniejszą dawkę później żeby się jakieś skrzepy nie porobiły. Teraz biorę 80, a na wizycie immunolog powiedział mi że po powinni mi 40 dać? Też dopytam na wizycie, ale myślę że w szpitalu powinni wiedzieć - mam taką nadzieję. -
Ola, na pewno zrobią dobrze. Ja też jeszcze nie wiem, jak to u mnie będzie z clexanem. Dowiem się w środę na wizycie dopiero.
Edit: Z tego co gdzieś czytałam, to zawsze po cc podają leki przeciwzakrzepowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 18:37
ola.321 lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
I właśnie przeczytałam kartę jak się przygotować przed przyjazdem do szpitala i mam że w dniu przyjazdu mam zastosować środek na wypróżnienie - rectanal lub enema - ranyyy a ja nigdy nie robiłam lewatywy i nie wiem ile czasu na to schodzi
- ale w sumie i tak pewnie wstanę dużo wcześniej
.
-
ola a masz wyznaczona godzine ?
Agaton o tak popieram , mi wlosy co prawda wypadaja ale zawsze musialam co dwa dni a teraz raz na tydzien ! I nawet jeszcze nie potrzebuja mycia , po prostu caly czas swiezeNawet jak prostowalam to na drugi dzien juz pokrecone a teraz tydzien czasu patyki proste , no i nie od brudu
annggela, agaton, aanaa, Little Frog lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Oj Mika mam ten sam problem , zawsze mi włosy wypadały ale nie bardzo jakoś a w ciąży niesamowicie dużo włosów mi leci , straszne to jest na prawdę.
-
ja mam dość bujne włosy, więc mi zawsze tłumaczyła fryzjerka, że wypadają te niepotrzebne (czy jakoś inaczej ona to ujmowała). Końcówki mi się rozdwajają i nic z tym nie zrobię, próbowałam wszystkiego. Taki mój urok kłaczków
Prostownicy używam z 5 razy do roku, suszarki też, a i tak mi się niszczą
-
O matko nadrobiłam
stelianka, wielkie gratulacje!! Kolejna dziewuszka na świecie
Jakbyście jej zapytały na fb jaki poród miała i który to tc, to bym dopisała, no i ile mała miała wzrostu, to byłoby fajnie
My jemy kolację i jedziemy do znajomych na mecz.szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość