Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/83dcdcda29cc.jpg
łózeczko skręcone:))) jeszce literki z imieniem nad łóżeczko i mam do powieszenia takie kieszonki ale nie wiem jak je przeiwesić mają tylko dziurki a przydałyby się wstążki:/ chybamusze ocś wymyślić
PauLLa, Mikejla, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, Fatim, Magnosia, agaton, estrella, stokrotka25, annggela, onka, paula1, lojkalojka, polkosia, ola.321, Lexie, zakocona, lili_madlen, Little Frog, miska2503 lubią tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
musiałąm sie wygadac, bo cała w nerwach jestem - nie dość, że kolejna kasa do wywalenia będzie, pralki to ja się do śmierci nie doczekam chyba, to jeszcze ten na myjni auta samego nie zostawi tak do mnie mówi, drze ryja do mnie, a jak mówię,że dzwonie do kuzyna co się na samochodach zna to drze sie na mnie, że co on wie. NO BO DO MNIE MOŻE DZWONIĆ BO JA MU PRZECIEŻ W CHOLERE POMOGĘ
-
mikejla nie przejmuj się, jak mój jest zdenerwowany czy sobie z czymś nie radzi to jest taki sam, olewaj to, ma potrzebę wyrzucenia z siebie złości i frustracji a zrozumie, że nie powinien na Tobie dopiero jak mu przejdzie to taki mechanizm wielu ludzi
nam ostatnio drugi akumulator padł, co go mąż podładuje to z zaskoczenia nie odpala i dopiero co się boję co będzie jak zacznę rodzić a on nam zgaśnie lub nie odpali -
Piekne macie te pokoiczki !
no moge patrzec i patrzec
Battinka moze faktycznie jakis szal wakacyjny jeszcze nie minal , ja tez jestem straszna gadula mialam to samo !
Mika nie denerwuj sie .. na pewno jest zly ze auto padlo , to emocje , na pewno pozniej na spokojnie pogadacie i bedzie dobrze ! -
IviQ,to kup wstążkę i przewlecz przez dziurki i zawiaz na lozeczko:) śliczny kącik:)
Mika,współczuję... Chlop zly,ale drzec sie na Ciebie nie powinien no!
Eh,zawsze coś sie pieprzy...
A ja mocze cipke w naparze z kory dębu:) ale wietrzenie pomoglo,juz jest o niebo lepiej:)IviQ lubi tę wiadomość
-
Wiem kochane, dziękuje..ja wiem, że on jest wściekły zdaje sobie sprawę, ale ja też jestem, bo jeśli to coś poważnego, to ani mebli ani pralki, bo przecież auto musimy mieć...w d. mam jego krzyki choć nie powinien, jak wróci (o ile wróci) też ryja na niego wydrę ( a jestem przepięknie ogolona i liczyłam na miły weekend
), ja też sobie nie dam, bardziej się przejmuję kolejnym kłopotem.
-
Zakocona, za pamięci do statystyk ja niestety rodziłam bez zzo
Ola, moja lewatywa w szpitalu plus jej skutki trwały jakies max 15 minut
Cudne kąciki macie dla maluszków, a brzuszki po prostu cudo
Dawno się nie odzywałam bo ciągle w trasie, ale jutro przeprowadzam się do stolicy wiec może troche odpocznę od tych podróżya przeprowadzam się, bo dzis zaczęłam Natalkę karmić piersią
mam nadzieję, ze w tym tygodniu nas wypiszą, ale to zależy kiedy jej szwy zdejmą. Moze dowiem sie czegos jutro na obchodzie
Aaaaa. No i oczywiście gratuluję młodym Mamomczekamy na opisy porodów
jestem z Was baaaardzo dumna i zdrówka życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 20:59
agaton, annggela, stokrotka25, szczesliwa_mamusia21, green, estrella, paula1, polkosia, IviQ, lojkalojka, ola.321, Lexie, Magnosia, nat_alia, ewwiel, zakocona, Nynusia, PauLLa, agania, Little Frog, miska2503 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e0ee38f6fc2.jpg
agaton, Fatim, lojkalojka, ola.321, Bąbelek, estrella, Mikejla, Magnosia, Lexie, ss, ZakręconaOna, nat_alia, ewwiel, zakocona, onka, lili_madlen, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, paula1, annggela, madu, Nynusia, jacusianka, soraya, Arielka, FreshMm, PauLLa, polkosia, agania, Little Frog, miska2503, mała.mi lubią tę wiadomość