Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
aanaa super , ze zaczelaskarmic mala
Teraz juz z gorki :
Duzo zdrowka dla niuni !
Mikejla ten Twoj facet to nerwusMiejmy nadzieje , ze jak ochlonie to przeprosi .
Iviq super kacik
Widze , ze wiekszosc z nas juz ma przygotowane kaciki dla maluchow . To znak , ze juz niedlugo nastapi godzinazero
Matko ja posprzatalam dom i zrobilam te nieszczesne ciasteczka i normalnie pierwszy raz czuje , ze przesadzilamPewnie w nocu tego pozaluje .
aanaa lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Lojka,to kladz sie do lozka i odpocznij,moze po nocy będzie lepiej:)
Ja dzisiaj tez wysprzatalam kuchnie na glanc,dawno tak czysto nie bylo,teraz mnie plecy bola...
A w nocy mnie wlasnie strasznie plecy bolaly,myślicie ze to może być zwiazne z porodem?
-
agaton wrote:Ola,ale jak nie robilad nigdy lewatywy w domu to może lepiej czopek faktycznie,albo cos na przeczyszczenie? Hmm sama nie wiem. A masz sprzęt?
sprzęt? hmm tzn tą rurkę itd.??
nie mam nic - dziś trochę czytałam na necie na czym to polega i jestem przerażona.
Chyba dopytam moją gin czy faktycznie jakiś wymiennik mogę zastosować bo to co dziś czytałam nie podoba mi się jakoś.
-
Ola,powiem Ci,ze nie jest to takie zle,a po fakcie to niezła ulga i człowiek lżejszy,ale jest troche roboty,bo trzeba sprzęt wyparzyc,i samo wlewanie chwile trwa. Wg mnie powinni to w szpitalu zrobić
jeszcze Ci takich nerwów brakuje przed operacja...
Fatim,u Ciebie w szpitalu tez nie robią?ola.321 lubi tę wiadomość
-
Bo im nie płacimy!! A mówił ten buc ze wszystko z nimi uzgodnil!! Kazali dać kasę albo dzwonią na policje i wypad z mieszkania. Zajebiście. Dobrze ze dostał ta kasę z tamtej pracy dzisiaj bo nie znioslabym tylu emocji. Pozbylismy się wszystkich pieniędzy, jeszcze samochód niewiadomo co w nim poszło, w dodatku mieliśmy kupić pralkę to już mogę zapomnieć.
-
agaton ja juz wykapana leze w wyrku
Maja corka jak widziala jaka ja zmeczona to powiedziala , ze moze Leonek juz jutro wyjdzie
Oby nie jutro , za duzo mam planow na ten weekend .
Mikejka u Ciebie kochana zawsze sie cos pie....y
Mam nadzieje , ze jakos sie to wszystko ulozy .Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 22:00
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
nick nieaktualnyAanaa cudowna córeczka
a jak ślicznie się uśmiecha
Cieszę się, że wizyty udane
Śliczne pokoiki/kąciki dla maluszków
Dziewczyny ten wiesiołek powinno się brać od skończonego 37 tygodnia czy można tak jak jestem teraz od ukończonego 36 tyg. czyli w 37 tygodniu?
Ja dziś prasowałam rzeczy dla malutkiej, robiłam to na raty, a i tak nie dałam radyza dużo tego, a kręgosłup bolał strasznie
cały tydzień chyba będę codziennie prasowała, żeby to ogarnąć wszystko...
aanaa lubi tę wiadomość
-
O kurde Mika,to nie dziwie sie,ze się podlamalas tym wszystkim,super piatunio u Ciebie:\ tylko nie płacz juz,wszystko się na pewno ulozy,kupicie pralkę za kolejna wypłatę, a zawsze w pralni można uprać. Z autem to tez się mize okazać jakas pierdolka
Lojka,weź się nie wygłupiaj;)bo się Ola wkurzy,ze się w kolejkę wcinasz,Asienka to jeszcze moze,ale Ty nie bylas brana pod uwagę haha:DWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 22:03
ola.321, lojkalojka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Tyle znowu nadrabiania mam..
Angela,włoski koniecznie rrruuudee!! Ślicznie w nich wygladasz!Tez mysle o takim kolorze ale mąż to tylko"czorne"lubi
Pokoiczki,brzuszki-przepiękne!
Stelianka,nastepna rozpakowana,gratulacje!!!
Mika,kochanie,nie płacz!! :-*annggela lubi tę wiadomość
-
Oj Mika wspolczuje Ci bardzo, tego Twojego meza powinno sie niezle przemaglowac. Slabo chyba zrozumial Twoj ostatni wyjazd. Trzymam kciuki zeby jakos sie ulozylo i spruboj troche sie uspokoic.
Lojka teraz odpocznij bo Leon sie zezlosci ze mama taka wyrywna -
agaton - masz rację jeszcze tego mi potrzeba
, teraz to tym się bardziej stresuję niż faktycznie całym wydarzeniem
. Może zrobią mi w szpitalu bo jakoś nie widzę siebie działającej tym sprzętem, chyba że zrobię sobie przed spaniem a nie rano...
mikejla - rany, takie to przykre że znowu masz kłopoty na głowie... a już tak ładnie się wszystko układało! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 22:10