X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • BATTINKA Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na wstępie kolokwialnie rzecz mówiąc chciałam poinformować że w końcu od dzisiaj będę wyspana :)) ach....bylo tak fajnie :D

Annaa kochana cieszę sie ze wszystko idzie po Twojej /naszej myśli razem z Tobą cieszą sie forumowe ciotki :* Mala jest slodka ma tyle włosków ze niewiem...mogłabyś jej kitajca zrobić.
    Mimo tego ze widzę ze córcia jest silna kobietka to i tak jej życzę zdrówka:)

Mika gdzie ty moja droga idziesz sie przejść o tej porze? Późno już:(
    Porozmawiaj z mężem kurczę przecież znacie sie nie od dziś...zastanawiam sie tylko dlaczego Cie okłamał...kurde to chyba nie fer ze nie mówi Ci prawdy a szkoda.
    Powinien dostać od ciebie porządną karę!!!:( przecież co on nie wiedział ze takie kłamstwa nie wyjdą prędzej czy później?
    Mika a może kupicie pralkę za następna gotówkę możesz rozważyć również kupno pralki używanej? Zależy od Ciebie...
    Faktycznie masz dzis fatalny dzień:( zrób sobie melisę i pogadaj z nim jak on to widzi dalej?
    Fatim takiego męża pozazdrościć mój przez 15 lat to mi może z 5razy kupił kwiaty -wcale nie kłamie:/ no cóż zrobić...

aanaa lubi tę wiadomość

3i49tgf6plfmlliy.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika przykro mi, nie wiem co powiedziec :( kurcze ciezka sprawa. Postaraj sie uspokoic i pomyslec o malenstwie.
    Annaa przecudna jest Twoja mala :*
    Fatim zazdroszcze, wysle mojego na nauki na super meza ;)

aanaa lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz to mnie nie stać nawet na witaminy. A już zapowiedzieli ze 1 października mamy zapłacić kolejny miesiąc. Nie wiem skąd na to weźmiemy, bo nie wiem co z ta nowa praca jak ma za to płacone. Nie zanudzam juz, głupia byłam ze w Polsce nie zostałam, ale...przecież miłość wszystko przezwycięży! Ta. Fajnie wierzyć w bajki

• stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaa to prawda Mała ma takie super włoski i uśmiech, że buzia się sama śmieje człowiekowi, piękna jest...:)
    Zakręconą i Jaroszkę dziś przytulamy :*
    Mikejla to normalnie no comments z tym Twoim mężem....współczuję takich nerwów teraz.
    Zakocona ja mam dokładnie to samo!! Wszystko mnie ciśnie, nie mam co włożyć już na tyłek, a w sukienkach mi za zimno! :/
    Battinka aj tam z kwiatami... :) Mój też na takie gesty nie jest skory, ale to o niczym nie świadczy, ważne jak się zachowuje i traktuje na co dzień kochana. "Miłość to nie pluszowy miś ani kwiaty...tralala" :D
    Ciesz się teraz mężulkiem póki czas ;)

aanaa, BATTINKA lubią tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aanaa Natalka jest cudowna. Napatrzeć się nie mogę. A ten uśmiech <3 bajka !!

Mika kochana Ty też się z tym chłopem masz... ja ostatnio też miałam nóż na gardle. Z praca jak z praca ale mój mąż mógł wcześniej reagować nie jestem w ciąży od 2 miesięcy wiec jakiś procent winy mu też przypisuje. Ale stwierdziłam ze musi w końcu się pouklada a jeśli nie to zostane u mamy ona mi pomoże a on niech robi co chce. Tera jest szczególny czas dla Nas nie powinnyśmy się martwic. Także porozmawiaj z mężem a jeśli uważasz za stosowne wróć do PL musisz myśleć o małej teraz przede wszystkim a mąż może w końcu się ogarnie....zobaczysz wszystko się ułoży życzę Ci tego z całego serca !!

Co do mężów mój ostatnio chyba uległ metamorfozie całuje przytula wszystko przynosi sprząta pomaga w obiedzie i... wiąże mi trampki :D :D wcześniej słyszałam "chyba Cię pogielo "
    A kwiaty dostałam od niego chyba z 2 razy w życiu na osiemnastkę na zaręczyny no i bukiet ślubny no to trzy razy ;)

aanaa, soraya, IviQ lubią tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    E to mój chlop czasem mi kwiaty da,ale nigdy bez okazji;) a ile ja się mu natłumaczyłam jakie to cudowne bez okazji dostać kwiaty,ale nie pojal;)
    Ale wole kwiatów nie dostawać,ale zeby byl jaki jest. Odpowiedzialny i uczciwy,oczywiście czasem mnie wkurza, to wiadome, ale zawsze wiem, ze rachunki opłacone i ja sobie tym głowy nie zaprzątam;)
    Nynusia, to ma z twój mąż szczęście, ze znalazł ta prace, bo niezadowolona żona w ciąży to nic przyjemnego;)

szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, Nynusia, soraya, stokrotka25 lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 23:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przecież wczoraj też kwiatka dostałam :P Nynusia i reszta dziewojek dzięki za wsparcie i miłe słowa. Do polski póki co nie mam gdzie wracać, przed wyjazdem mieszkałam w motelu przez ojca. Urodze tutaj na pewno, nie dam rady juz tego zmienić. Ale po porodzie...bardzo możliwe ze wrócę i tam znajdę mieszkanie.

Nie wiem może to ja jestem jakaś nienormalna i szukam problemów.

Są ciekawsze tematy niż moje problemy z mężem.

• annggela Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana co bysmy bez siebie nawzajem zrobily ? Moze co ńiektore z nas by wczesniej urodzily :/ nie ma jakiejs pomocy w niemczech ? Tzn. Tu w norwegii jesli dochody sa za male to panstwo pomaga, a jak malenstwo sie urodzi to dochody sa dzielone na trzy ;) musi byc jakies wyjscie z tej sytuacji

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 23:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana...ja się go nawet nie mogę doprosic żeby w sklepie o coś spytał. No nic, ochlonelam i podjęłam juz decyzję. Macie rację dziecko jest dla mnie najważniejsze.

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 23:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;)
    Laski mam nadzieje, ze pamiętacie o wysłaniu do mnie na maila zdjęcia :)
    Będzie super pamiątka :D
    Dla przypomnienia mail: [email protected]
    I nie zapomnijcie w tytule napisac: październikowe szczęścia :)

agaton, Lexie lubią tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek nic nie wiedzialam, ale teraz postaram sue zapamietac ;)

Mika skarbenku, odwroc sie w druga strone i postarac sie zasnac ;) niech ci sie sni twoje piekne malenstwo <3
    Dobranoc kochane mamuski <3

Mikejla lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Asieńka_86 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 00:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej i nade wszystko spokojnej nocy:-)

Mikejla lubi tę wiadomość

Nasze kochane szczęście :)f2wli09kw6x0pxt3.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 01:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Ana, a czemu niestety?
    Chcesz dodać godzinę jej narodzin? Prześliczna córcia! I gratuluję pierwszego karmienia!!
    Ja rodziłam z oksy i jestem mało wrazliwa no ból dodatkowo, wiec mi by się znieczulenie przydalo :) ale dalam rade bez i zyje, wiec jak ja sobie poradziłam to kazda sobie poradzi ;)
    Dzieki kochane za miłe słowa, nasz córcia na zmianę śpi i sie śmieje. Często smieje sie tez przez sen. Moge na nią patrzeć godzinami :)
    Edit- godz. 10.10 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 01:32

Mikejla, Natka88, paula1, Fatim, Nynusia, zakocona, Little Frog, Magnosia, agaton, estrella, nat_alia, Lexie, stokrotka25, Blondik lubią tę wiadomość

iv09hdge6yql001e.png
  • aanaa Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 01:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika, przytulam mocno, mam nadzieję ze udało Ci sie uspokoić. I wierzę że w końcu będzie dobrze :-*

iv09hdge6yql001e.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 01:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszymy się razem z Tobą :) wrzucaj więcej zdjęć :)

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 01:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma sensu dalej rozmawiać na ten temat, sama jestem sobie winna, ale dziękuję za troskę i miłe słowa ;)

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 05:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry !
    Witamy się z Oskarkiem w 35 tygodniu <3 coraz bliżej niż dalej ...
    Mały kopytnik juz Mamusie demoluje ale to dobrze , wczoraj był taki leniwy chyba ,ze może z 10 razy to on w całym dniu tak delikatnie mnie smyrnal aż momentami martwilam się ale jak widać i czuć przede wszystkim jest wszystko ok:)

Ale miałam dziś noc o_O sny w ciazy to jedna wielka porażka .Sniło mi się , ze działke chcieliśmy z D kupować , ze moja prababcia mi mówiła , ze za gruba w ciąży jestem ... Ze siedzialam na WC i ogladalam co się piętro niżej u sasiadow dzieje a tam ojciec walczył na miecze z córka 5/6 lat bo cos źle zrobiła i nagle on wywalil się na kanister z benzyna i zalał swoje WC aż poczulam u siebie bulgoty, nagle sobie przypomnialam , ze D ostatnio papierosa wyrzucil do WC ( szkoda , ze D nie pali i woda go nie zagasila nie hahaha) i chciałam uciec a nie miałam jak bo miałam bułkę w buzi i druga w ręce a jakoś upuscic jej nie chciałam i czulam jak zaraz kibel mi wybuchnie , miało dość do wybuchu a Ja nagle obudzilam się . :D szaleństwo

Zaraz zbieram się na rynek z Mama po warzywka :) i chyba dziś robię sobie dzień przyjemności dla mnie plus jazda do szpitala ale zobaczymy czy nie pojade jutro obchód zrobić bo Ja ogólnie szpital znam lecz chciałam dopytac parę spraw . Spróbuje zadzwonić najpierw jeszcze...

Co dziś pichcicie na obiad moje mile ? Ja dziś nakręce naleśników ze szpinakiem i feta , tak Mika nadal Twoje naleśniki mam w głowie ! :D no i zjadlabym pyrkow z kefirem , taka zachcianeczka ! Przede wszystkim pierwsze co Mamę zagonie do ciasta i zrobi mi swoj mistrzowski jablecznik ! :) mniaaaam.

Miłego dzionka :*
    ( hahaha wpisało mi się członka , glodnemu chleb na myśli: p)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 05:52

jaroszka, Mikejla, paula1, annggela, Fatim, lojkalojka, Nynusia, Little Frog, Magnosia, szczesliwa_mamusia21, agaton, estrella, nat_alia, Lexie, stokrotka25 lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,

Dziewczyny jakie to miłe, gdy sie czyta ile z Was mnie wczoraj wspominało - dziękuje :*

Owszem, byłam na pogrzebie, było to silniejsze ode mnie i powiedziałam sobie, ze dam radę. Chciałam byc obecna, zwłaszcza ze męża nie było. Zajął sie mną szwagier i teściowa, usiedliśmy tak z boczku zeby w razie co szybko sie ulotnić. Z przodu, tak jak zazwyczaj para młoda siedzi, były miejsca przygotowane dla córek babci, mojego taty, babci brata i wnuczek....
    Płakałam pewnie, ze tak! ale szybko sie opanowałam i w ogóle tak duchowo to przeżyłam no i myśle, ze podświadomie uzbroilam sie w sile dla małego zeby on jak najmniej odczuł smutek. Potem była stypa i juz było bardzo sympatycznie, a po stypie wskoczyłam w dresik i zrobiłyśmy sobie z mama i siostra wspólny wieczór na rozmowy :)

Zakręcona mam nadzieje, ze Ty rowniez mimo wszystko miło spędziłaś wczorajszy dzien. Wiesz...babcia jest teraz szczeliwa, bo nie cierpi i jest w raju, wiec trzeba sie cieszyć :*

Dobra kończę smutki.
    Spać nie moge od 4.... Do tego głodna jestem, a przez to wszystko zapomniałam, ze nie mam nic w lodowce na śniadanie...

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona, ale fajny dzien sie u Ciebie zapowiada :)
    Ja to czekam na męża, pewnie bedzie około 13 i jedziemy po farbę do pokoju małego, mimo ze bedzie na początku spał u nas w sypialni to chce miec jednak jego przyszły pokoik juz gotowy.
    Decyzja jest zeby pomalować tylko jedna ścianę na kolor limonkowy, a reszta biała. Jak sie M bedzie chciało to zrobi limonkowa-białe pasy, ale nie upieram sie, moze byc tez ściana jednolita. W przyszłym miesiącu kupimy dywan, zasłonki i lampę sufitowa i pokoik bedzie gotowy :)

A ten Teoj sen to istny armegagedon :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 06:13

Natka88, Fatim, madu lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj sen to miałaś świetny, najlepsza walka na miecze ha.

Jaroszka buziaki dla Ciebie rudzielcu. Musi być dobrze, co nie?

Ps. Byłam w wc u mnie na szczęście nikt nie,walczył na miecze

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 06:45

aanaa, onka, Little Frog, ZakręconaOna, jaroszka, agaton lubią tę wiadomość

‹‹ 2173 2174 2175 2176 2177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ