X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym zbiorowym zdjęciem fajny pomysł. Z tym ze teraz wyslac jedno zdjęcie a później to samo z dzidziusiem czy od razu dwa? Października jeszcze nie ma wiec trochę czasu minie jak się bujniemy z porodami i ze zdjeciem.

atdc6iyehd9qphks.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IviQ u mnie też każda ściana zajęta, w dodatku kolorowa :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miklejka. Współczuę Ci z facetem, ale wiem co czujesz, ja mojego to czasmi bym w łeb zdzieliła masakrycznie. np głópie półki w kuchni leżą od roku by zawiesił-ja pindole 4 dziury to tylko 15 minut. A dziś musze go zmolestować o komodę. Ale coś czuję ze sama ją złoże niech on mi tylko wniesie. Ale jak sie za coś zabieram to on no co Ty daj ja zrobie nooo tylko że nie robi dopóki ja mam już tak dosyć że masakra. a z kasa na szczescie ja dysponuje ale gdybym mu pozwoliła to bym na chleb nie miała. PO byłym związku ma same długi i nawet nic nie robi. Dobrze ze małżeństwem nie jesteśmybo jeszcze by mi komornik pozabierał co nie co. A to że miłośc wszysttko przezwycieży to owszem ale wymaga to zaangażowania, zrozumienia i POMOCY z 2 stron, jednostronne ciągnięcie finansów, czy domu tylko zabije uczucie. Powiem tak ja bym dla nauczki sie wyprowadziła, bo coś czuję ze on potrzebuje prawdziwego kopa w dupę by poczuć ze musi coś zmienić choć przyznam szczerze ja się na to nie odważyłam więc mogę sobie gadać. Na szczeście skoro lampił się w okno znaczy że przemyślał temat więc moze to już był dla niego ten kop.....

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie to mam 4, w każdym pokoju praktycznie :P Wrzucę zdjęcia po weekendzie :)

Bąbelek, Fatim, Blondik lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Jakie ja miałam dzisiaj koszmary :( niby długo spałam, a jestem kosmicznie umeczona nimi :(

Ana, najważniejsze, że dałaś sobie pięknie radę, byłaś dzielna i malutka jest z tobą cała i zdrowa :)!

polkosia, to pewnie te przepowiadajace miałaś. Siostra L mówiła, że raz miała regularne co 6 min przez prawie h a potem cisza. Poszły sobie..

Mojej kotce wczoraj czop odszedł :) Ale akcja pewnie sie w śr lub czw rozkręci dopiero, bo nic się nie zbiera.

Bąbelek, mnie po wczorajszym intensywnym dniu też nogi bolą :(

Dzisiaj niedługo idziemy na śniadanie z moją przyjaciółką i jej facetem, którzy mieszkają w Paryżu i są na weekend e warszawie a potem jedziemy na wystawę psów oglądać rasy nad którymi się zastanawiamy + spotkać z moją ciotka oraz koleżanką.

Na obiad nadal mamy wyprawkę od babci :D L 2 dni temu ugotowal też zupę krem dyniowo ziemniaczaną z serem kozim. Pyszna jest, szkoda tylko, że nie mogę jej jeść za dużo, bo ser kozi ciężki na żołądek dla mnie jest.

A co do kwiatków to L wiele rszy mi kupił bez powodu i to moje najukochansze frezje ♡

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 08:19

Lexie, agaton lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, ale na baterie czy do kontaktu ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona , ja nie wiem ja ty to robisz ,ze masz tyle energi :) Wiecznie w biegu !!!

A frezje to ja uwielbiam <3
    Moj to mi kwiatki daje raz na rok i pamietam jak jeszcze mieszkalam w Pl i przyjechalam do niego do Paryza i w domu czekaly na mnie - uwaga - Chryzantemy w doniczce 8)
    Myslalam ,ze padne . Mowie do niego , ze co on mnie juz na cmentarz wysyla , przeciez dopiero sie poznajemy ;) Ale on biedak nie wiedzial , ze to tylko na groby sie kupuje . Powiedzial , ze mu sie podobaly to mi je kupil .

zakocona, Fatim, Bąbelek, Little Frog, annggela, aanaa, Magnosia, Nynusia, Natka88, estrella, stokrotka25, agaton, Blondik lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, obudziłam L śmiechem po przeczytaniu o tych chryzantemach :D :D

lojkalojka lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten moj to ma problem z trafieniem w prezent dla mnie . Ale dzieki temu mam niezly ubaw :)
    Jak urodzilam corke to do szpitala przyjechal z bukietem roz i prezentem - jakim - spodziewalam sie bizuterii - a tu niespodzianka - kupil mi kurtke o dwa rozmiary za duza :) Skad on bieze pomysly - nie wiem :)

zakocona, ZakręconaOna, Little Frog, Bąbelek, Fatim, Natka88, estrella, madu, Arielka, stokrotka25, agaton, Nynusia, BATTINKA, Blondik, miska2503 lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lajkalojka, moj tez jak cos wymysli...... to niech go gęś kopnie. Raz tylko dostałam biżuterię i to w moim stylu. Pozostałe prezenty się raczej nie nadają na komentaz. a najgorsze ze wydaje przy tym 5 razy wiecej pieniedzy niz moglby by mnie zadowolic. A kwiatow nie kupuje:(jedynie przy okazji i to z reguły jak go opindole ze kwiaciarnie ma pod nosem wiec niech nie sciemnia ze czasu nie miał bo sie zawsze tak tłumaczy

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, wszystkie mam do kontaktu.

Co do prezentów, to ja sama sobie kupuję. Mąż mi tylko czasem jakieś słodyczowe niespodzianki robi ;) Kwiaty też się zdarzą. On ma zupełnie inny gust niż ja :D

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka prezent na urodzenie dziecka zabójczy hahaha: D ale liczą się chęci .
    Jaroszka dumna jak cholera jestem z Ciebie , Ja nie dala rady: ( dzień wczesniej od płaczu i nerw bolal mnie tak brzuch ze prawie na IP wyladowalam , wolalam nie ryzykować ...
    Cieszę się , ze dalas rade , Mama na medal dokładnie ! <3

Eh a co do mojego dnia to owszem , zapowiadał się ciekawie gdyby nie dwie sprawy ... Rozpadalo się w cholerę a Ja oczywiscie jeszcze nie mam botkow bo czekam do 16 na wyjazd do lekarza mojego wtedy obok w sklepach popatrzeć na buty sobie mogę , większy wybór ! Wiec jestem uziemiona w domu a druga sprawa to mój D , płacz i nic więcej dziś mam od rana dzięki niemu , nie chce pisać o co poszło . Wybaczcie , na pewno nie teraz .

Zaraz IDE w kąpiel ciepła odstresowac się , wypluc to wszystko z siebie co źle: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :*

Jaroszka Ty nasza dzielna mamusiu ! <3

Oj ale wy macie sny :D Ale co ja sie dziwie tez mam takie , to chyba przez nas stan :D

Ejjj ja ominelam to o zdjeciach ??? Pierwsze czytam ! Musze to odszukac na fb , jest jakies przykladowe zdjecie ?

Zakocona Twoja kotka razem z nami zostanie mamusia :P

Lojka ! Ale sie rozesmialam jak przeczytalam o prezentach od meża ! :D Cos jest w tych facetach tez raz dostalam takie kwiatki ale nic nie powiedzialam i tak sie postaral hehe :D

Pije kawke i za 2h mama jedzie , pozniej zakupki i konczymy pokoik ! :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretka tule mocno, Ci nasi mezowie ostatnio przesadzaja :/ wpierdziel kazdemu by sie przydal !

Co do prezentow to dostaje tylko na okazje, ale zawsze wczesniej podpowiadam co bym chciala, a to kolczyki zlote a to golarke czy perfumy ;) i dostaje to co chce z tym ze on musi wybrac :)

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! :)

Trochę tu smutno i pełno nerwów było jak nadrabialam, ale sen Zakreconej i prezenty Lojki wywołały u mnie błyskawiczny uśmiech :D

Ja jeszcze w łóżku, nie chce mi się wstawać.

Wczoraj byliśmy u znajomych i po dwóch godzinach siedzenia już mi było ciężko, w sumie znajoma też w ciąży i też już nawet na dywanie leżała, bo ją kręgosłup bolal. Bardzo opuchnieta, wodą się jej zbiera...
    A mój wspaniałomyślny mężu zaprosił ich na dziś do nas... No myslalam, że się we mnie zagotuje. Umowilam mu, że ją nie daje rady tyle czasu w tej samej pozycji, a dwa dni pod rząd, to chyba moje żebra mnie udusza... Ale dziś wstał i stwierdził, że jednak chyba zadzwoni i odmowi, bo się kiepsko czuje. A no trzeba jeszcze podkreślić, że zaprosił, bo doszedł do wniosku, że to ostatnia okazją, żeby się jeszcze napic...

Arielka, IviQ lubią tę wiadomość

Wysłany: 12 września 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretka trzymaj sie kochana , postaraj sie nie plakac i denerwowac choc na pewno trudno ! Tzymaj sie :*

annggela robie to samo , mowie o czyms a pozniej D wybiera i mam :P
    Boje sie ci by bylo gdybym nie wspomniala i cos mu nie podpowiedziala :D

annggela lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, hahah :D

Ja lubię niespodzianki i my sobie nawzajem kupujemy prezenty niespodziankowe :) Na razie nie narzekałam :P Niedługo mam urodziny i już się nie mogę doczekać :D zawsze jednak zdążymy zgadnąć przed podarowaniem sobie tego czegoś :P

Mówiłam wam już o jednym kolesiu od nas z SR? Co to chciał się nauczyć samemu mierzyć rozwarcie swojej żonie, zaglądać w krok, jak dziecko wychodzi i wsadzić palce e pochwe, żeby główkę poczuć? Żona za każdym razem jak on mówił o tym to taka speszona była :P

Lexie, madu, IviQ lubią tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mężu ma jeszcze czynne wsparcie mojej rodziny. Np w tym roku, w dniu moich urodzin, moja mama coś wymyślają, że jej się samochód popsuł i że chce pojechać na zakupy i właśnie z moim mężem. Dostalam ogromny bukiet róż z Michalkami (w tym bukiecie na drucikach). Pod choinka prezent dla mnie był w wielkim pudle, w tym wielkim pudle mniejsze - i tak chyba z 10 coraz mniejszych pudełek. Najmniejsze to był karton po mleku.... A w tym kartonie jeszcze pudeleczko z moim telefonem :) to z kolei musiał być pomysł mojego starszego brata ;)
    A najpiękniejszy kwiat, którego dostalam, to był właśnie bez okazji jakiś tulipan, którego mąż zerwał gdzieś w polu i przyniósł mi po pracy ;) i jeszcze bukiecik stokrotek zerwany nad rzeka :D był się wysikac w krzaczkach i w drodze powrotnej nazbierał :D

soraya, annggela, estrella, polkosia, madu, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, Nynusia, agaton, lojkalojka, aanaa lubią tę wiadomość

• Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja prezenty też sobie sama wybieram, bo mój mąż mimo chęci...same wiecie :P
    Zakocona masakra kobitka pewnie się ze wstydu spaliła :D

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png

Wysłany: 12 września 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jejku Frogi ale super !
    Ekstra sie czyta o waszych prezentach piszcie piszcie ! :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 2175 2176 2177 2178 2179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ