X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)

Jak tam? Małe wiercipiętki już wstały? ;) Coraz to piękniej wygląda nasza pierwsza strona <3

Mika mam nadzieje że się ułoży między Wami. Kiedy dziecko się pojawi na świecie to odpowiedzialność jest jeszcze większa.. Liczę że do tego czasu się Twój facet ogarnie.

Zakrecona.. Twoje sny mnie rozwalają na łopatki :)

Aanaa Twoja córcia to niezły śmieszek :) Czuje od Was ogromną miłość i dlatego się uśmiecha :P

Co by tu na obiad wymyślić? W lodówce pustki jeśli chodzi o obiad :D a ja nie zamierzam wychodzić dalej i targać zakupów. To się mąż zdziwi jak z pracy wróci :D

aanaa lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, dzis sie przebudzalam co chwile :/ ostatnio nie moge spac :( bylam z ranca spawdzic jak tam szyjna no i faktycznie lekko sie obnizyla :) dobry znak, ale mezu chyba brykac nie chce przez to ;(

Jaroszka dzielna kobieta z Ciebie <3 wszystko wytrzymasz! Prawdziwa mama na medal! Ahhh dumna z Ciebie jestem kochana busiaki :*******

Zakrecona, ty to dopiero masz zakrecone sny ;) ja nie pamietam co mi sie snilo :/ ale za to pamietam sen z poniedzialku. Bo ja byla, w trakcie rodzenia a jeszcze szlam na zakupy po wkladki laktacyjne i podpaski poporodowe bo maz tobry nie przywiozl. Rodzac skupilam sie na tym ze chcialo mi sie dwojeczke :/ bylo mi glupio przy poloznej a razem z parciem na 2 wyszlo moje dzieciatko, w czarnych wloskach sliczne i nawet miala( bo to corka byla) wloski na pupie haha. A ja zdziwiona jak to ?! Mial byc syn a lekarka na to ze to nie jajka na usg byly tylko jakis czop przyklejony ! Sen sie skonczyk na tym ze chodzilam z piekna coreczka po szpitalu ;)

Chyba za bardzo przeraza mnie to ze tu nie robia lewatywy i narobie im bigosu na stol :/ juz mi wstyd !

Fatim, Little Frog, nat_alia, jaroszka, Lexie lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sen świetny, wybuchowa muszla klozetowa :D ja nie mogę spać od 5.30 zasnęłam po 1 i pies mnie obudził szczekaniem, bo coś mu się przyśniło :)
    Jaroszka cieszę się, że w miare spokojnie to przeszłaś. No i fajny dzień was czeka :)
    A mnie złapała biegunka właśńie :( od 3 dni bolał mnie brzuch i przelewało mi się w jelitach, mam nadzieję, że to nie jest jeszcze te słynne oczyszczanie się organizmu. Macie jakiś sposób na biegunkę w ciąży ?

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. My wczoraj wieczorem mieliśmy lekką panikę, bo miałam skurcze co kilka minut. Ale nafaszerowałam się nospą i magnezem i po jakiejś godzinie przeszło. Z tego wszystkiego przyśniło mi się, że urodziłam bezboleśnie bliźniaczki ;) A że sny na odwrót się sprawdzają czasem, to pewnie czeka mnie ciężki poród :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    A że sny na odwrót się sprawdzają czasem, to pewnie czeka mnie ciężki poród :P

Kobieto wypluj te slowa bo zawalu dosnane :/ mnie sie tez sni źe latwo poszlo :(

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, ja to tak z przymrużeniem oka napisałam :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczyny.

Moja mała mnie obudziła poszalala a teraz ma czkawke :D

Jaroszka ciesze się ze się dałaś rade i podziwiam Cię kochana!

Dziś dziewczyny macie super plany ja zapewne dalej w łóżku przez nogi :/

Co do snów często mi się coś śni ale nie pamiętam rano nigdy co mi się śniło.

Miłego dnia mamusie ;*

jaroszka lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mi pójdzie gładko, bo zazwyczaj miałam w snach problemy z porodem :) polkosia w razie czego reklamacje składam do Ciebie :P Polkosiu skąd zamawiałaś swoje cotton balls ?
    Pisałam do cotton ball lights i oni nie mają na przewodzie ledowym tylko zwykłym :/ cottonowe love ma za to przewód led, ale na max 20 kul a chciałam 35

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela hahaha z tym czopem dobre :D

Polkosia jakie to skurcze były? Gdzie były odczuwalne i jak? Dobrze ze już ustały..

Tak patrzę i nadziwić nie mogę. 34 tydzień zaczynam :) Z każdego tygodnia cieszę się coraz bardziej.

Nynusia, polkosia, annggela, agania, zakocona, Little Frog, Magnosia, estrella, agaton lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika nie mów tak ze jesteś sama sobie winna kochana widocznie tak musi być ale pamiętaj ze teraz Wy jesteście najważniejsze i dasz rade zobaczysz !!!

l22nhdgeccid541p.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez sie juz witam !
    Jaroszka dzielna kobieta z Ciebie :)
    zakrecna Twoje sny wymiataja :)
    Angela oby sen sienie sprawdzil . Bylaby niespodzianka 8)
    Fatim moze Twoj organizm przygotowuje sie do porodu . Przynajmniej lewatywa nie bedzie potrzebna ;)

W planie na obiad chce zrobic rybe w mleku kokosowym i carry , ale byc moze bedzie to kolacja ;)
    Zaraz jade na lowy takiego koszu mojzesza lub kolyski , bo jak widzialam u Was jakie to cudenko to tez zapragnela :) Mam juz jeden na oku :)

Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim, ja zamawiałam kiedyś, kiedyś przez Westwing, jak one jeszcze mało popularne były. Nie wiem co to za firma... :(

Bąbelek, to już takie nieprzyjemne skurcze, przechodzące przez cały brzuch. Nie zwykłe napinanie. Byłam pewna, że coś się rozkręci z tego. Zmiana pozycji nie pomagała, dlatego lekko już panikowałam. Ale widocznie fałszywy alarm.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No żeby tylko ustało, bo inaczej zafarbuję ściany na porodówce na zielono :D
    Polkosia a ile masz kul na przewodzie i czy masz na baterie czy do kontaktu :) ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zajsonek wrote:
    Hejka ;)
    Laski mam nadzieje, ze pamiętacie o wysłaniu do mnie na maila zdjęcia :)
    Będzie super pamiątka :D
    Dla przypomnienia mail: [email protected]
    I nie zapomnijcie w tytule napisac: październikowe szczęścia :)
    oj ja coś przegapiłam chyba...jakiego zdjęcia??

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    50, 20 i 10 do kontaktu wszystkie. Zawsze możesz kupić sam sznur LED na Allegro i na niego nadziać kulki :)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zdjęcie zbiorowe zrobione za pomocą gafiki wszystkich dziewczyn siedzących po turecku na jasnym tle tyle, że ja jasnego tła nie mam w mieszkaniu :P

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia aha :/ no to ja kilka dni temu poczułam właśnie taki skurcz od góry do dołu brzucha, jeden jedyny raz..tylko ze trwał ze 2 sek. Mega nie przyjemne aż zajęknęłam a akurat w sklepie z rodzicami byłam

atdc6iyehd9qphks.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bo zajsonek pisala o tym na fb .
    Z racji tego , ze zajsonej jest po kursie fotografi chce zrobic nam pamiatke .Musimy tylko przeslac zdjecie jak siedzimy po turecku, na jasnym tle i potem zmontuje , ze niby sie spotkalysmy wszystkie razem .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 08:06

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz aż 3 :D ? Pochwalisz się :) ? A tam nie potrzeba jakiś specjalnych haczyków?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • IviQ Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe no ja też. No i wogóle u mnie w domu to teraz problem z wolnym kawałkiem ściany na tło:/ bo jak już łóżeczko rozłożyliśmy to każdy cm ściany zajęty praktycznie przynajmneij nie na tyle bym się gdzieś wplasowała:/ ale postaram się coś wymyślić. Mam nadzieje że zdążę przed szpitalem....

1usawn154wlkwiec.png[/link]
    NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek <3 :))))
‹‹ 2174 2175 2176 2177 2178 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ