Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka
Jak tam? Małe wiercipiętki już wstały?Coraz to piękniej wygląda nasza pierwsza strona
Mika mam nadzieje że się ułoży między Wami. Kiedy dziecko się pojawi na świecie to odpowiedzialność jest jeszcze większa.. Liczę że do tego czasu się Twój facet ogarnie.
Zakrecona.. Twoje sny mnie rozwalają na łopatki
Aanaa Twoja córcia to niezły śmieszekCzuje od Was ogromną miłość i dlatego się uśmiecha
Co by tu na obiad wymyślić? W lodówce pustki jeśli chodzi o obiada ja nie zamierzam wychodzić dalej i targać zakupów. To się mąż zdziwi jak z pracy wróci
aanaa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry, dzis sie przebudzalam co chwile
ostatnio nie moge spac
bylam z ranca spawdzic jak tam szyjna no i faktycznie lekko sie obnizyla
dobry znak, ale mezu chyba brykac nie chce przez to ;(
Jaroszka dzielna kobieta z Ciebiewszystko wytrzymasz! Prawdziwa mama na medal! Ahhh dumna z Ciebie jestem kochana busiaki :*******
Zakrecona, ty to dopiero masz zakrecone snyja nie pamietam co mi sie snilo
ale za to pamietam sen z poniedzialku. Bo ja byla, w trakcie rodzenia a jeszcze szlam na zakupy po wkladki laktacyjne i podpaski poporodowe bo maz tobry nie przywiozl. Rodzac skupilam sie na tym ze chcialo mi sie dwojeczke
bylo mi glupio przy poloznej a razem z parciem na 2 wyszlo moje dzieciatko, w czarnych wloskach sliczne i nawet miala( bo to corka byla) wloski na pupie haha. A ja zdziwiona jak to ?! Mial byc syn a lekarka na to ze to nie jajka na usg byly tylko jakis czop przyklejony ! Sen sie skonczyk na tym ze chodzilam z piekna coreczka po szpitalu
Chyba za bardzo przeraza mnie to ze tu nie robia lewatywy i narobie im bigosu na stoljuz mi wstyd !
Fatim, Little Frog, nat_alia, jaroszka, Lexie lubią tę wiadomość
-
Sen świetny, wybuchowa muszla klozetowa
ja nie mogę spać od 5.30 zasnęłam po 1 i pies mnie obudził szczekaniem, bo coś mu się przyśniło
Jaroszka cieszę się, że w miare spokojnie to przeszłaś. No i fajny dzień was czeka
A mnie złapała biegunka właśńieod 3 dni bolał mnie brzuch i przelewało mi się w jelitach, mam nadzieję, że to nie jest jeszcze te słynne oczyszczanie się organizmu. Macie jakiś sposób na biegunkę w ciąży ?
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Hej. My wczoraj wieczorem mieliśmy lekką panikę, bo miałam skurcze co kilka minut. Ale nafaszerowałam się nospą i magnezem i po jakiejś godzinie przeszło. Z tego wszystkiego przyśniło mi się, że urodziłam bezboleśnie bliźniaczki
A że sny na odwrót się sprawdzają czasem, to pewnie czeka mnie ciężki poród
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dzień dobry dziewczyny.
Moja mała mnie obudziła poszalala a teraz ma czkawke
Jaroszka ciesze się ze się dałaś rade i podziwiam Cię kochana!
Dziś dziewczyny macie super plany ja zapewne dalej w łóżku przez nogi
Co do snów często mi się coś śni ale nie pamiętam rano nigdy co mi się śniło.
Miłego dnia mamusie ;*jaroszka lubi tę wiadomość
-
To mi pójdzie gładko, bo zazwyczaj miałam w snach problemy z porodem
polkosia w razie czego reklamacje składam do Ciebie
Polkosiu skąd zamawiałaś swoje cotton balls ?
Pisałam do cotton ball lights i oni nie mają na przewodzie ledowym tylko zwykłymcottonowe love ma za to przewód led, ale na max 20 kul a chciałam 35
-
Angela hahaha z tym czopem dobre
Polkosia jakie to skurcze były? Gdzie były odczuwalne i jak? Dobrze ze już ustały..
Tak patrzę i nadziwić nie mogę. 34 tydzień zaczynamZ każdego tygodnia cieszę się coraz bardziej.
Nynusia, polkosia, annggela, agania, zakocona, Little Frog, Magnosia, estrella, agaton lubią tę wiadomość
-
Ja tez sie juz witam !
Jaroszka dzielna kobieta z Ciebie
zakrecna Twoje sny wymiataja
Angela oby sen sienie sprawdzil . Bylaby niespodzianka
Fatim moze Twoj organizm przygotowuje sie do porodu . Przynajmniej lewatywa nie bedzie potrzebna
W planie na obiad chce zrobic rybe w mleku kokosowym i carry , ale byc moze bedzie to kolacja
Zaraz jade na lowy takiego koszu mojzesza lub kolyski , bo jak widzialam u Was jakie to cudenko to tez zapragnelaMam juz jeden na oku
Magnosia, jaroszka lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Fatim, ja zamawiałam kiedyś, kiedyś przez Westwing, jak one jeszcze mało popularne były. Nie wiem co to za firma...
Bąbelek, to już takie nieprzyjemne skurcze, przechodzące przez cały brzuch. Nie zwykłe napinanie. Byłam pewna, że coś się rozkręci z tego. Zmiana pozycji nie pomagała, dlatego lekko już panikowałam. Ale widocznie fałszywy alarm.Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zajsonek wrote:Hejka
Laski mam nadzieje, ze pamiętacie o wysłaniu do mnie na maila zdjęcia
Będzie super pamiątka
Dla przypomnienia mail: [email protected]
I nie zapomnijcie w tytule napisac: październikowe szczęścia[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Bo zajsonek pisala o tym na fb .
Z racji tego , ze zajsonej jest po kursie fotografi chce zrobic nam pamiatke .Musimy tylko przeslac zdjecie jak siedzimy po turecku, na jasnym tle i potem zmontuje , ze niby sie spotkalysmy wszystkie razem .Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 08:06
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
hehe no ja też. No i wogóle u mnie w domu to teraz problem z wolnym kawałkiem ściany na tło:/ bo jak już łóżeczko rozłożyliśmy to każdy cm ściany zajęty praktycznie przynajmneij nie na tyle bym się gdzieś wplasowała:/ ale postaram się coś wymyślić. Mam nadzieje że zdążę przed szpitalem....
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))