X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama juz w busie a ja w domku , byla u mnie tylko na tydzien takze wraca sama :) No jakies 750 km jeszcze przed nia ale da rade ! Niedlugo jade na zakupy pozniej moze pokoik to sie troche odstresuje bo mi normalnie cisnienie podniosla ... ale juz nie narzekam , dziekuje Fatimko :* :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 12 września 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frogi czyli jednak zostaja ?
    Ja tez lubie takie rzeczy ale wlasnie tak jak mowisz samej tak mi sie tez nigdy nie chce a z kims zawsze razniej troszke , czy cos doradzic czy pomoc wybrac :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka dziękuje słonko :* jesteś niezastapiona ... <3

No właśnie boje się , ze wywolam skurcze jakieś tym srankiem o ile pomogą wgle mi czopki , Jaroszka palec w kakalec nie pomaga: ( jak bym miała lekkie zaparcia to bym czekała albo próbowała cosik jeszcze chociaż miałam i nie pomagało , teraz mam brzuch aż dwa razy większy , ściśnięte jelita co wiadomo Oskarowi przeszkadzać może i boli , nie zalatwiam się juz ok tygodnia tak normalnie. Jeść nie mogę bo aż mnie cofa , jelita zwyczajnie juz nie przyjmują i aż boli . Napisze SMS-a do mojej lekarki i zobaczymy co odpowie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tak...zostają :) Kamień z serca! :D

Ja zasiadam przed TV, nadrobię na wspólnej z całego tygodnia, a później może wezmę się do życia ;)

szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, estrella lubią tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ah to Babsko ! Ciekawe jak Mama podróż przetrzymuje , daj znać jak dojedzie co z Ta Baba
    Zabcia Ja tez właśnie zasiadlam i czekam na Wspólną z Mama:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 10:57

szczesliwa_mamusia21, Little Frog lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wgle mam jakąś wysypke . Nogi w kropkach , ręce tez , ramiona w paru również ... A wszystko na dodatek tak kur***wsko swedzi , ze szok ... I co lepsze urabal mnie komar w dwóch miesiacach :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla tak mocno mocno tule :* ale facet jak dziecko...niestety moje zdanie od zdania dziewczyn niczym się nie różni.

Zakręcona raaaanyy jaki sen :D od razu milszy poranek hehe :)

Szczęśliwa ja bym jej wygarnęła co nie co chyba ;) ale po co tracić nerwy i strzępić sobie język?? Oby szybko opuściła busa..

Jaroszka ważne że dałaś radę i już po wszystkim :*

Hmmm w sumie to też mam zaparcia ale jakoś nie przejmuję się nimi dopóki czuję się dobrze. Największym problemem jest zgaga. Niestety.

Nagrałabym Wam rozmowę matki R i jej faceta...kobieta po 50tce a zachowanie jak dziecka z przedszkola,ja nie wiem,ja nie umiem...mój się cieszy,że ja zaradna i wgl...szczerze żeby nie ciąża to komin sama bym wymurowała...i zaczyna się znowu etap łaszenia matki R do niego,bo ta wie że centralne już robimy...prosiłam go żeby nawet nie raczył podpowiedzieć co kupić bo przymilaniem nie przeprosi za to jak życzyła naszemu dziecku śmierci. A słowa PRZEPRASZAM jak narazie nie usłyszałam!!! Ależ jestem zła...ide sie pomalować i uczesać,coś na te dupsko ubrać trzeba...ostatnio żadne bluzki nie pasują...to już końcówka...a za dwa tyg do szpitala...choć nie cierpię tam leżeć to dla Synka spokój się zda...

jaroszka, agaton lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png

Wysłany: 12 września 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frogi no i super ! Nie bedziesz sie stresowac kogo by sie trafilo innego .. nigdy nie wiadomo nieraz fajni i przyjazni a nieraz.. no nie ma co myslec bo wszystko jest dobrze ! :)

Pauulaa ty bidulko ale sie masz z nimi, normalnie az ciezko uwierzyc jak sie to czyta , ze jeszcze tacy ludzie istnieja i wgl moga tak myslec ... Masz racje spokoj dla synka jest najwazniejszy !

Dzieki Zakretka ! Dam znac na pewno , ale az mi sie humor popsul ... no nic jade po zakupy a pozniej moze łóżeczko w koncu skrecimy ? To troszke mi sie polepszy :)

Buziaaaak moje kochane ! Co by bez was człowiek zrobil ! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 11:04

jaroszka, ZakręconaOna, Little Frog lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też nie lubię sama chodzić, zawsze mi lepiej w jakimś towarzystwie :)
    mam nadzieję, że mama da radę, ale jak to takie wredne babsko to dobrze, że nie dołożyłaś do pieca, przechytrzyłaś ją :P
    a może sok z kiszonych ogórków albo kawa inka z błonnikiem ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 września 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakręcona na mnie czopki glicerynowe działają bardzo delikatnie - brałam w zeszłym tyg to tylko trochę mnie ruszyło a przedwczoraj to w zasadzie w ogóle g***o dały (nomen omen) ;)

agaton, soraya, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

• Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się po nich zawsze z bólu zwijałam a w rezultacie to trochę pomagały, ale może to kwestia tego, że nigdy nie mogłam doczekać zaleconego czasu :)

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa, to pewnie był jeszcze moherowy beret co?! Pełno ich na całym świecie, nie tylko w Pl....ehhhh najlepiej nieragowac szkoda prądu!

Zakręcona tez tak miałam w czwartek ...brzuch skala dziecko ściśnięte....dziewczyny zakrętka i fatim no rzeczywiście macie racje....lepiej zapytać najpierw lekarza...bo coś trzeba zrobic z tym!

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa łóżeczko poprawi humor :) wrzuć fotke jak skończycie :*

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim na mnie żadne jedzonko , picie nic nie pomaga juz kiedyś Wam pisałam , ze mam żelazne jelita i duspko bez jaj. :(
    Spróbuje z czopkami ale najpierw zapytam o zgodę mojej ginki i ciekawe czy pomogą , jak cos po lactulocum czy jakoś tak skocze .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretka wspolczuje :/ u mnie to sru z rana po kawce, do tego jabuszka wsuwam to wieksze sruuuu jest.

Paulla ten szpital to Ci na dobre wyjdzie bo bedziesz miala spokoj od tej ropuchy ...

Szczesliwa nie przejmuj sie mamusia da rade ;)

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny!

Zakrecona,Jaroszka-dzielne jestescie! :-* :-* :-*

Lojka ja tez uwielbiam frezje,mialam z Nich bukiet slubny :-) a chryzantemy kupił? Really? :-D, słodki ten Twój mąż ;-)
    Moj to ostatni bukiet jaki mi kupil to 3 miechy temu,kiedy bylismy miesiac po slubie.Teraz sie pyta czy gdy urodze synka to wole kwiaty czy prezent? Oczywiscie-kwiaty i prezent :-D A tak naprawde to prezentem najpiekniejszym bedzie dla mnie widok naszego dzieciatka ;-)

Co do snow to ja miałam dziś straszny.. Śniło mi się,że powiedzialam mojemu chrzestnemu,ze mam żal do Niego,ze nie był na moim ślubie i nigdy tego Mu nie wybacze a ten zaczął mnie od dziwek wyzywac!Słyszala to moja juz zreszta niezyjaca mama i Go zwyzywała ze nikt Jej córki tak traktowac nie bedzie a wuja w odwecie chwycił mnie w pasie i próbował pięścią okładac zebym poroniła! Obudziłam sie z krzykiem!Dobrze,ze to tylko sen..

Mika,Słonko..tak mi przykro,ze musisz przechodzic teraz takie stresy!Ale dzielna jestes!!

Szczęśliwa,niestety chamstwo jest wszedzie..

jaroszka, ZakręconaOna, szczesliwa_mamusia21, lojkalojka lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula dla Ciebie w takiej sytuacji szpital to bedzie odpoczynek, co ?? Hehe z taka teściowa ja poerdziele. Wiesz co, ale obiecał mi coś jak juz urodzisz to nie oszczędzaj jej :P

relgh371crdcdbv2.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla..straszne to..zyczyc swojemu wnukowi śmierci...brrrrr!!! Az mam dreszcze.. Co za..!!!Podziwiam Cię,ze tam wytrzymujesz!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak,tak!Jaroszka ma dobry pomysł!!Jeb.ć teściową!! ;-)

jaroszka lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    matko co za sny :O mam totalnego lenia, nudzi mnie te nudzenie się, ale jestem dziś tak leniwa że mi się nie chce :P koło się zatacza

Little Frog, aanaa lubią tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
‹‹ 2177 2178 2179 2180 2181 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ