Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fatim, na IP to tylko jak coś się dzieje. A na takie kontrolne cotygodniowe lekarz wystawia skierowane, przynajmniej tak jest na Karowej i nie robi się go na izbie przyjęć tylko na oddziale. Popytaj swojego lekarza. Jak ciąża jest prawidłowa, to ktg dopiero chyba od 37 lub 38 tygodnia się wykonuje.Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Hej Mamuśki,
dopiero nadrobiłam. Zakręcona Twój sen to rozwalił system, normalnie śmiałam sie z minutę, małożowi nawet przeczytałam, najlepsza ta bułka, co jej wypuscić nie chciałaś nawet w obliczu śmierci:D:D
Zaparć Wam Dziewczyny straaasznie współczuje. Ja jak jeden dzień nie zrobię 2 to już świruję. Kiedyś miałam zaparcia chyba 4 dni, to płakałam już i w końcu kupiłam zestaw do lewatywy i jaka to ulga, normalnie wybawienie. Ale wiem, ze w ciąży nie wskazana. Myślę, że czopek to nie powinien zaszkodzić, ale może faktycznie lepiej ten syropek. Albo to i to, bo już Cię pewnie nieźle zaczopowało...
Trzymam kciuki, żeby poszło wszystko w kanał
z kombinezonów mam tylko jeden taki coś ala kurteczka na 68 cm chyba. Jak będzie za mało, to zawsze mogę dokupić. Mam tez taki na 70coś, ale jak patrzyłam na tebelkę, to mi wypada na lipiec, że Balbinka będzie nosić haha
U nas tez remontowo, dopiero kończymy przygodę z listwami i wieszamy różne obrazki i różne zaległe prace remontowe wykonujemy, zeby było gotowe wszystko na przyjśćie Balbinki:)
Agatka, takie symptomy to chyba zbliżający sie poród. Mi położna mówiła, żeby pójść do wanny, albo wziąć ciepły prysznić, powinno przejść.
Mnie od wczoraj strasznie plecy napiżdzają i tyłek, jakby te kości w tyłku (to miednica chyba). Jak zwykle spać w nocy nie mogłam:/
szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość
-
O kurcze to faktycznie masz ciezko mnie po jednym lyku kawy z rana tak zawsze lapie ze szok ! Ale mam nadzieje ze cos sie tam "ruszy" u Ciebie
Fatim mysle tak jak Magnosia ze tylko jak cos sie dzieje , zawsze mozesz sciemnic ze zle sie czujesz czy cos i zrobia ale wtedy ryzykujesz tym ze moga Cie zostawic w szpitalu np. hmm no nie mam pojecia , ja mam zawsze KTG u gina na wizycie takze nie wiem jak dokladnie tam mozesz to zrobic.
Agaton polubilam Twoj humor i prace ktore dobrze ida i zmierzaja ku koncowi , nie bol tyleczka
Ola ostatnia prosta ! Milego weekendu , ostatniego w dwupaczku :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 13:01
ola.321, agaton lubią tę wiadomość
-
ja ktg to będę miała chyba dopiero jak pójdę do szpitala już rodzić
Idę jeszcze 23 wrzesnia na wizytę i tyle;) A później czekamy:) Ciekawe, czy wizyty doczekamy:D
W nocy mnie tak podbrzusze bolało, do tego krzyż i miednica, że myślę sobie, że to już chyba niedługo:P
-
Lojka, jeszcze ja do chryzantem wrócę, bo ja strasznie lubię chryzantemy i szkoda mi bardzo, że się kojarza jedynie z cemntarzem i chętnie miałabym w domu:) Ale usmiałam się nieźle z prezentu i z tej kurti też, na prawde się czasami zastanawiam co w głowach tych naszych mężów siedzi
Jakiś chochlik;)
Ja to w ogóle nie wiedziałam, ze mi sie jakiś prezent należy z okazji narodzin:P Ja niedawno miałam urodziny i w sumie jestem zaspokojona prezentowo, ale kwiaty chętnie przyjme, nawet chryzantemy:Dstokrotka25 lubi tę wiadomość
-
O dostałam zielone światło na czopki od mojej ginekolog a jak nie pomoże to syrop lactuloza czy jakoś tak:)
Także Panowie skończą montować drzwi i sobie pójdą ta Ja się zaaplikuje:) boje się ze juz puszcza mi zwieracze przy wkładaniu hahaha
Agaton tak ! Bułka tez najbardziej w tym śnie mi się podobała hahahaha no to musi być syndrom chorej głowy bankowo bo chyba normalnym ludzia się takie pierdol jak mnie nie śnią hahahajaroszka, Lexie lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:O dostałam zielone światło na czopki od mojej ginekolog a jak nie pomoże to syrop lactuloza czy jakoś tak:)
Także Panowie skończą montować drzwi i sobie pójdą ta Ja się zaaplikuje:) boje się ze juz puszcza mi zwieracze przy wkładaniu hahaha
Agaton tak ! Bułka tez najbardziej w tym śnie mi się podobała hahahaha no to musi być syndrom chorej głowy bankowo bo chyba normalnym ludzia się takie pierdol jak mnie nie śnią hahaha
Zakręcona, w takim razie "chora głowa" ma swoje plusy, bo można się nieźle uśmiaćMi się dzisiaj śmiło, ze zakupiłam super ciuchy w ciucholandzie, każdy za złotówkę, załadowałam cały koszyk taki sklepowy na kółkach (ciuchy dla mnie i dla Balbiny) i koles mi zajumał ten wózek i ja szukałam go po zapleczu i najpierw kulturalnie prosiłam, potem sie wkurzałam, potem na ciąże go brałam, płakałam, a w końcu powiedziałam, ze się nie wynoszę stąd póki mi nie odda łupów. I nie dał cham jeden, dobrze, ze sie obudziłam, bo nie wiem, czy nie zaczełabym go bić
:P
Fatim, stokrotka25, Lexie lubią tę wiadomość
-
Agaton może i powoli maluszek się szykuje:) mnie bolala miednica ostatnio z podbrzuszem właśnie , jak opisalam lekarce to powiedziała ze mały się bankowo w kanał rodny wciskal , może u Ciebie to samo ?? Mimo , ze dzieli nas 3 tyg , wiadomo każdy maluch robi w swoim czasie i po swojemu .
-
Agaton tez nieźle !
walka o zdobycz: D haha
No czasami idzie sie usmiac prawda , ostatnio tez śnił mi się sen o turasach ze mdleli na pogrzebach , takie porabane sny mam momentami serio !
Za 4 dni mam wizytę ! Super:) ale nie pamietam na która: o znów będę musiała dupe zawracać lekarce eh , po weekendzie juz bo aż wstyd ! Niby dostępna 24/7 jest pod swoim prywatnym telefonem ale niech babeczka tez w weekend odpocznie.
Kur*********a ale smierdzi ! Aż kaszel dostałam ... A mieszkanie białemimo ze pozamykane drzwi plus kuchnia zasłonięta wilgotnym przescieradlem by lapalo kurz , ta chuuuu ... Syf jak nie wiem a moja Mama juz szaleje bo on nienawidzi czegoś takiego mimo ze wie ze trzeba i juz lazi durna i zmiata eh. Powinnam mieć Adams na nazwisko serio !
agaton, Little Frog lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:O dostałam zielone światło na czopki od mojej ginekolog a jak nie pomoże to syrop lactuloza czy jakoś tak:)
Agaton tak ! Bułka tez najbardziej w tym śnie mi się podobała hahahaha no to musi być syndrom chorej głowy bankowo bo chyba normalnym ludzia się takie pierdol jak mnie nie śnią hahaha
No nie wiem...miałam sie nie przyznawać, ale mi sie śniła tańcząca i wijąca sie na podłodze katy perry bez majtek i cipke mi pokazywała,....WTF?!agaton, ZakręconaOna, Little Frog, Fatim, Lexie, agania, polkosia, IviQ lubią tę wiadomość
-
Bąbelek wrote:Kuźwa czuje obiad. Szkoda że nie u mnie
U SIEBIE obiad dziś ziem chyba kuzwa na noc , zanim Mama wysprzata to wszystko i oni wgle skończą to wieczór nastanie a przy okazji teraz jeszcze będzie się pichcilo .
Akcja reakcja przygarnij kropka !kto będzie taki Chojny?!
Bąbelek lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna współczuję nerwów.nie myśli i zrób coś co Ci sprawia przyjemność .
aagatkaa1984 czyżby się coś zapowiadało??? na Ip moze leć
szcześśliwa no ja jego jakie nie kurde??[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Bąbelek rozwalilas mnie
HAHAHAHAH
Zakretka no taki urok tych remontow ... moze niedlugo skoncza ! Ja tez mam wizyte juz niedlugo i tez odliczam
Zjadlam swoja ulubiona kremowa Milkeale mam teraz Tsunami ... Ja nie wiem skad te moje dziecko ma tyle sily
IviQ lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:No nie wiem...miałam sie nie przyznawać, ale mi sie śniła tańcząca i wijąca sie na podłodze katy perry bez majtek i cipke mi pokazywała,....WTF?!
Jakieś niespelnione fantazje: D czy co ? :p
Nieźle , to żeś się naogladala hahaha
Teraz możesz powiedzieć juz , ze nawet gwiazdziory pizdzioche widziałas ! Hahahahaha: D
Chore głowy , na pewno ! To nie są normalne sny hahaha ani moje ani twoje !Ty gole brochy ogladasz w snach a Ja kuzwa za bułkę życie oddaje: D
jaroszka, agaton, aanaa, Magnosia, soraya, Nynusia, Lexie lubią tę wiadomość