Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wymienili drzwi , wysprzatalysmy z Mama i zjadlysmy rosolek .
wywiesilam pranie , zebralam stare i powiem tak , zemczylam się ...
Zaraz zabieram się za nalesniorki:)
D próbuje zalagodzic sytuacje ale kuzwa ... Jakoś nie mam ochoty z nim w dyskusje wchodzić , dziś to mega mnie zraził do siebietyle nerw i płaczu ...
-
No porażka ale juz ruszyli i za jakieś 2h będzie w domku wszystko mi opowie ale mówiła ze jest ok wysiedli na dużym parkingu kawka i jakoś zlecialo .
Fatim to Zdrówko pijemy razem ja się ozarlam jak świnia normalnie jak nigdy i normalnie masakra!
Frogi z widokiem pasującym wnetrze mam to samo tyle ze u mnie jest to suszarka ...mam nadzieje ze jutro zniknie
Dzięki dziewczyny cieszę się ze ciuszki wam się podobają i tak to prawda to co ma uszka to jest super takie misiaki
Zakretka powoli spokojnie nie szalejgdyby nie to ze jestem tak ojedzona pozazdroscilabym nalesnikow
A co do D to może juz mu głupi o ze tak się wydarzyło i nie chce cie denerwowac ale jak czujesz ze jeszcze nie czas to niech czeka i zobaczy ze później nie jest tak latwo i pomyśli najpierw zanim cie zdenerwuje :* -
Szczęśliwa to dobrze , ze Mama w drodze:)
Ja zjadlam właśnie druga miske rosołu i pekam ! :o
Lexie a bo nie pisalam co zrobił a bardziej powiedział ale wole nie zaczynać tego tematu , za mocno mnie pewne rzeczy zabolaly . Szczęśliwa tak jak mówisz , niech przemysli , ze tak się nie robi ... -
Dziewczyny,nie mam weny na pisanie,jestem tak styrana,ale mega dużo w domy zrobiliśmy,mężu listwy,a ja ogólne sprzątania i segregowania.
My w końcu pizze zjedliśmy, bo nie miałam weny na obiad,a teraz jeszcze pare rzeczy zostalo,ale opadlam z sil,regeneruje sie i mam nadzieje niedługo skończymy na dzis:)
Szczesliwa mi tez suszarka często zagraca,a do tego deska do prasowania,bo mąż codziennie sobie prasuje ciuchy do pracy,elegancik;)
Zakręcona,przetrzymaj go,niech chlop przemysli!
A jak tam zaparcie?ruszyly kichy?szczesliwa_mamusia21, Little Frog lubią tę wiadomość
-
Zakretka to teraz pij z nami mietke
No tak bo jak facet zobaczy ze cos zrobi a na drugi dzień juz pięknie i po sprawie to będzie wiedział ze może tak robić bo przecież później powie jedno słówko i będzie dobrze ( nie chodzi mi o Twoje D tylko ogólnie o facetów) oczywiście nie wszystkich ale no my wiemy o co chodzi :* -
Napilabym się mietki a nie mogę: ( lekarz zakazał do końca ciąży Rumianku , mięty tez . Zaparze sobie liście malin:) OOo bo miałam od dziś zacząć pić .
Agaton kochanie za mocno Noe ruszyło , wybaczcie ze to napisze ale nazarlam się rosołu do tych jabłek o puscilam bobkazaraz zaaplikuje sobie czopa i będę czekać robiąc nalesniory: p
agaton, agania lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Napilabym się mietki a nie mogę: ( lekarz zakazał do końca ciąży Rumianku , mięty tez . Zaparze sobie liście malin:) OOo bo miałam od dziś zacząć pić .
Agaton kochanie za mocno Noe ruszyło , wybaczcie ze to napisze ale nazarlam się rosołu do tych jabłek o puscilam bobkazaraz zaaplikuje sobie czopa i będę czekać robiąc nalesniory: p
Tez sie lisci przed chwilą napilama przepraszam ale Twoj bobek mnie bardzo rozsmieszyl
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Tez sobie chyba zaparzę zaraz liści,bo dzisiaj jeszcze nie piłam,ale ledwo sie ruszam,tak mnie plecy napizdzaja:/
Mężu mój juz chodzi wkurzony i mnie tez denerwuje,bo zmęczony calym dniem roboty,ale zamiast sie cieszyć,ze tyle zrobione to on warczy. Dzisiaj dzien zlych mężów,chociaż mij caly dzień byl do rany przyloz,dopiero teraz swiruje;)
Ale zaraz oglądniemy Voice of Poland i odpoczniemy:)
Ale cisza dzisiaj na forum,wszystkie odpoczywająWiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 18:55
-
Lexie no spoko haha: D mnie tez rozsmiesza bo trabie tylkiem jak głupia a reszta ani rusz , boje się czopka wziąć: ( jak głęboko mam go włożyć żeby nie wypadło ?
Widzę ze nie tylko mój D mi dziś cisnienie podniosl
Ja dziś pierwszy raz liście pije , ile mam pić , dwie czy trzy dziennie szklanki ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 19:03
-
A Ja oglądać będę zaraz epokę lodowcowa a później na TVN po raz enty mój i mamy film:) Seks w wielkim mieście:)
Nasmazylam właśnie nalesnikow i zasiadlam na tron , oszaleje dziś chyba serio . Jutro zapodam czopek co by nie oszalec w nocy od lazenia -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Nie rozumiem o co chodzi , chyba zapomnialam o czym pisalam ale nie moge tego rozszyfrowac
no chyba że coś pokręciłam....[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Zakręcona,czopek wypadnie oby razem z cala reszta;) normalnie wsadzasz,nie trzeba głęboko wpychać hehe:) ja uzywalam tych eva Q i tam bylo napisane,żeby chwile podiedziec z nim,dopiero później zasiadc na tronie,nie wiem jak jest z tymi glicerynowymi,powinno być napisane na opakowaniu:)