X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, która mnie z Zakręconą przyjmie na obiad?
    Dzwoniłam do męża żeby się spytać kiedy wróci z pracy i oznajmić że na obiad nic nie ma, że raczej się cos zamówi albo sam coś wymyśli. Tel nie odebrał, ciekawe co by było gdyby musiała na szpital gnać :) (tfu tfu tfu!!!). A pisałam Wam rano chyba, że nie dam rady nawet wyjść gdzieś obok żeby coś kupić bo brzuch twardnieje co chwile.

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochana Ja wczoraj i przed wczoraj miałam takie co chwile twardniecia ... Łez babelek i nospe albo cos . Najlepiej zamowicie sobie jedzonko , niech maz się po pracy nie męczy z gotowaniem a tym bardziej Ty , nie wolno Ci się forsować kochana . Obiad do babelka do domu , na zamówienie prosimy:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie chyba tak zrobię. No-spa, magnez, ciepła herbata i leżing. Ja tu się zamartwiam a mały mnie w żebra gniecie :)

ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha za bułkę życie oddajesz :) ale sie uśmiałam!
    My czekamy na znajomych, bo maja wpaść odebrać swoje rzeczy na chwile, a potem lecimy na ta Izbę przyjęć....
    Wiec nie ma w sumie czasu na robienie obiadu, pewnie tez coś zjemy na mieście.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 13:32

relgh371crdcdbv2.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski autko pięknie pracuje i wgl a mechanik pytał za ile mój R kupił silnik i w szoku był że za połowę tego co zwykle w necie wystawiają i w tak świetnym stanie :D oczywiście zadowolona bo to ja znalazłam silniczek :P

Ppza tym R był zły jak wrócił bo pisałam o jego rodzince smsy co wyprawiają a potem okazało się,że stresuje sie odbiorem autka :D niestety mechanik jeszcze pierdółka musi pozakładać i czekamy do 16 na tel eee hehe :)

Ja Wam powiem że sny macie dziwne :P nie chciałabym oglądać innej pipki,nawet jeśli należała do gwiazdy ;)

Bąbelek leżing i opierdaling ponad wszystko ;)

Szczęśliwa no ładnie takie okazje chwytac a jeszcze wrzuć fotkę bo popatrzeć bym chciała:*

Która wczoraj obiecała wrzucić zdjęcie furyyy????

My u szwagra R i taka błoga ciszaaaa ahhh

Bąbelek, ZakręconaOna, agaton, IviQ lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelek dokładnie:)

Jaroszka sama jak to pisalam smialam się ! :)

No i usnelam ... 2 h snu prawie pękły a Panowie kończą:) pęcherz zaraz mi odpadnie ale jeszcze chwile poczekam :) czopek w kuperek wcisne i dzialam z obiadem i ciastem z Mama bo umieram z głodu .
    Obudzilam się i chciałam przekrecic to nie dość , ze kości biodrowe odpadają z bólu bo spalam ciągle na lewym boku , mały na pobudkę mi wepchnął się chyba pod zebra i spojenie myslalam , ze mi rozwali chwilowo

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauula i super bardzo sie cieze ze wam sie uadlo z autkiem :) !
    Zrobie zdjecia kurteczek i kombinezonikow i wrzuce :)

Zakretka piąteczka zasnelam razem z Toba ! :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skończyli ! Jupiiiii .
    Nareszcie wyjść z pokoju mogę: D

Szczęśliwa to zesmy pospaly haha

szczesliwa_mamusia21, Lexie, Little Frog lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 12 września 2015, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Znalazlam zdj na kompie , prosze :)

Kurteczka dwustronna :
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b9b7cf413367.jpg
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/931dbb9c0f4a.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/7a2e35b48336.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4a145968268.jpg

I 3 kombinezoniki

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/4b2cd8660ec0.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/66c96b52df35.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d151754c0a17.jpg

I wszystko od jednej mamusi za 100 zł ! Od 56 wzwyz wiec mamy w czym smigac :)
    Przepraszam ze az tyle tych zdjeć :P

ZakręconaOna, agaton, estrella, PauLLa, stokrotka25, Bąbelek, Lexie, Nynusia, Little Frog, annggela, paula1, Magnosia, polkosia, IviQ, lojkalojka, lili_madlen lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png

Wysłany: 12 września 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretka no troche nas zmogło :D
    Powodzenia tam " na tronie" :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A przestan , nic mnie nie ruszylo:)
    Zjadlam piąte jabłko i więcej nie zjem bo zacznie rzygac nimi w końcu a jeszcze czeka mnie jablecznik hahaha . :D

Szczęśliwa piękne rzeczy ! <3 jeeeej . A ta kurteczka to jaki rozmiar mi powiedz i gdzie kupilas ??? Ja szukam taka i nie mogę nigdzie znaleźć: (a chciałam taka na 62 max !

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png

Wysłany: 12 września 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedz ktora dokladnie to sprawdze rozmiar :) Dziekuje !
    Kochana ja ja kupilam od takiej mamusi ode mnie z miasta , ona wystawila na fb calosc takze nie mam pojecia gdzie ja kupila :(

EDIT : sprawdzilam , obie te grubsze sa na 62 cm , ta dwustronna nie wiem gdzie kupiona a ta niebieska w 5.10.15 :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 16:00

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ta dwustronna właśnie mi chodzi:) cudna jest

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa za taką kasę grzechem było by nie brać ;) świetne rzeczy upolowałaś! :)

atdc6iyehd9qphks.png

Wysłany: 12 września 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety na dwustronnej nie ma metki :(
    Dzieki bąbelku ! To juz bylo jakis czas temu ale no nawet sie nie zastanawialam !

No i mielismy skrecac lozeczko i doszlismy do wniosku ze " jutro" :D
    No ale zasnelam i jakos tak wyszlo a obecnie u malego stoi suszarka akurat do jutra wyschnie i moze w koncu sie uda wszystko zakonczyc !

PS. Mame wysadzil bus 100 km od domu i musi czekac godzinne na drugiego ktory bedzie jechal w tamtym kierunku ... szkoda ze wczesniej o tym nie uprzedzili to zawsze ktos moglby juz na mame tam czekac i zabrac ja do domu ... tak to wlasnie jest z tymi podrozami busem ...

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęłam wlasnie szykowac rzeczy dla małego na wyjscie ze szpitala i cholera nie wiem co.. Na chłodny dzień myślę o takim zestawie: body z krótkim,pajacyk,kombinezon polarowy i kocyk.. Co Wy na to? Bo im więcej o tym mysle tym bardziej nie mam pojecia :-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 16:39

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ta dwustronna świetna <3 wszystkie piękne :D a z mamą to głupio zrobili,mogli uprzedzić...aaaa bo nikt nie pomyśli:/

Zakręcona a już myślałam,że będziesz miała "lżej" a tu dupa :P hehe

A snu zazdroszczę bo mi się oczy zamykają że o jeju...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matko. Padam. Wypucowałam mieszkanko i ledwo zipię. Tyłek mi się nawet spocił!

Wyprasowałam dwa prześcieradełka - jedno na przewijak, a drugie do łóżeczka. Dwa do łóżeczka olałam i tylko poskładałam, bo zawału można dostać! Takie malusie prześcieradełka z gumką...normalnie łokciem podtrzymywałam, lewą ręką prasowałam, techniki jak nie wiem. Miałam poczekać z tym, żeby mi mąż pomógł, ale już miałam dość widoku deski do prasowania i żelazka w salonie. Chyba ze dwa tygodnie tu stały i psuły wystój ;)

Mała cały dzień się rozpycha. Nawet ewidentnie pokazała tacie na co ją stać. Bo to taki mały cwaniaczek. Jak mówię mężowi, żeby popatrzył co ona wyprawia, to nagle zgrywa aniołka, że gdzieżby znowu ona...a rano pokazała rogi...a raczej stópkę (no chyba, że zmieniła pozycję i to była jakaś inna część ciała, chociaż myślę, że nie, bo to taka kuleczka jakby od środka mi po brzuchu jeździła).

Ciekawa jestem co mężu wymyślił z tymi znajomymi... Nie zdążyłam obiadu ugotować, ale mam ogórkową od wczoraj. Obiecałam jeszcze mężowi panierowany kalafior, no ale wyszło jak wyszło. Najwyżej jutro mu zrobię. O ile będę miała wenę twórczą ;)

Aaaaaa...Szczęśliwa, śliczne te kurteczki i kombinezoniki. Matko, jakie te wszystkie ubranka z uszkami są słodkie!
    Oj, kiepski ta Twoja mama ma dziś dzień... czeka z tą przjemną panią, która siedziała obok niej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 16:53

• Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dzisiaj też padam. powiem tak, ledwo upchnęłam większość rzeczy do walizki i torby a jeszcze mi zostało kilka większych rzeczy :/ masakra jakaś!
    w dodatku zjadłam tyle, że mi pęka brzuch i wszystko wraca do gardła :( parzę mięte, może trochę pomoże

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa no co Ty , ze Mamę wysadzili ??? Czemu kuzwa nie uprzedzili , ja piernicze .

Lexie Ja naszykowalam na wyjście tak ...
    Body , pajacyk na to spodnie ala polspiochy ale bez zapisania na gorze , skarpeteczki , czapeczka , niedrapki jako rękawiczki chwilowo , kombinezon:) plus kocyk

Lexie lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2180 2181 2182 2183 2184 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ