X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski ile macie kombinezonów dla malucha? Ja mam jeden taki miś i totalnie zimowy i zastanawiam się czy kupić taki pomiędzy jakiś polarowy. co sądzicie? już głupieje, niby mam wszystko ale cały czas kombinuje co by tu jeszcze i nie wiem co potrzebne a co nie.

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tak trochę na raty bede nadrabiać :)

Angela tak jak juz któraś z dziewczyn pisała ładnemu we wszystkim ładnie :) no ale ja jednak jestem fanka rudych włosów, czerwonych rowniez :)

Dziewczynki i brzuszki tez były wszystkie piękne! Zapamiętałam Lexie, Zakretke, Paulę i druga Paulę i chyba jeszcze Jola sie pokazała? :)
    Pokoiki cudne! Jak ja na to wszystko lubię patrzeć ehhhh :)

Lexie, annggela, paula1 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aroelka ja nie mam żadnego :p

Planuje kupić jeden gruby i jeden polarowy - myśle ze starczy

relgh371crdcdbv2.png
  • Little Frog Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla, ja to bym chyba się psychicznie wykończyła. Moja na odległość potrafi mnie wytrącić z równowagi, a nie robi nic złośliwie, tylko mi najzwyczajniej w świecie czasami na nerwy działa...a tak pod jednym dachem to już tragedia. Ale bądź twarda i silna! Nie daj sobie na głowę wejść.

Lexie, no ja dziękuję za takie sny....chyba bym już nie zasnęła.

A co do prezentów po porodzie, to ja ostatnio mojemu mężowi wspomniałam, że miło by było...ależ się chłopina zdziwił... Muszę mu jeszcze przypomnieć kilka razy i wspomnieć co konkretniej bym chciała :D Może się uda wyżebrać :D

Zakręcona, biedaku. Mam nadzieję, że ginka szybko odpisze i w końcu Ci ulży.

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie sen straszny :o
    Paulla tez uważam ze odpoczynek będzie w szpitalu lepszy niż ten udawany w domu z ta franca przebrzydla ... W piekle się spali za takie źle traktowanie Ciebie i te źle słowa !

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co ty zakręcona nie wiesz, ze złego diabli nie biorą, zanim kopnie w kalendarz to napsuje krwi jeszcze nie raz i dlatego trzeba jej zrobic piekło na ziemi :) Paula liczę na Ciebie :p

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka Ja mam taki na 62 r typowo ziomowy:) i mam tez na teraz na jesień polarowy miziasty .

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Co ty zakręcona nie wiesz, ze złego diabli nie biorą, zanim kopnie w kalendarz to napsuje krwi jeszcze nie raz i dlatego trzeba jej zrobic piekło na ziemi :) Paula liczę na Ciebie :p
    Tez prawda ! ://

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, ja napiszę coś, co ja bym zrobiła będąc w takiej sytuacji jak Ty. Nie zdecydowałabym się po prostu na mieszkanie u kogoś, kto mnie nie akceptuje, kogo nie lubię itp. My z mężem mamy mieszkanie na kredyt, nie jest łatwo i ciężko pracowaliśmy, żeby w ogóle kredyt dostać. Jednak mieszkamy sami i mamy spokój, a teściową swoją bardzo lubię tak w ogóle.

Agatka, jak się czujesz? Jak nie przejdzie to jedź na IP.

ZakręconaOna, stokrotka25 lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W końcu nie napisałam Wam co mi lekarz odpisał w kwestii tej nieszczęsnej luteiny.....
    Napisał żebym podjechała na Karową na IP na KTG....hmmmm?!

Podejrzewam, ze chce wykluczyć mikro skurcze, wówczas nic innego nie musiałby mi przepisywać....sama nie wiem?
    A Wy co o tym sądzicie?

W ogóle jak to jest, bo ja jeszcze nie byłam na IP....oni mnie tak normalnie przyjmą na sprawdzenie ktg ?

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie byłam jeszcze wiec za bardzo nie wiem kochana .
    Być może on dlatego Cie wysyła na ktg by faktycznie sprawdzić i wykluczyć wszystko. Pojdz kochana i powiedz co i jak , sama nie wiem

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Magnosia Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Jaroszka, zrobią bez problemu. Do szpitala wchodzisz od strony Wisły i podchodzisz do okienka. Tam mówisz co i jak i za chwilę Cię proszą na badanie, ktg itp. Powodzenia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 12:04

jaroszka, polkosia lubią tę wiadomość

Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
    Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤

Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :D jesteście niemożliwe :D wg mnie powinno ją zaboleć jak wnuk za drzwiami będzie,każdy w odwiedziny przyjdzie a ona wstępu do nas nie będzie miała ;) ja bym jej kijem nie tknęła gdyby potrzebowała pomocy...niestety...a ja jej nigdy nic złego nie zrobiłam...nawet czasem chlebek kupiłam jak kasy nie miała...człowiek to był głupi że w zmianę wierzył:/ a najlepsze jest to,że jak żale się R kiedy on w pracy to ten zaczyna obrażać za nic moją mamę która staje na rzesach żeby nic złego się nie stało. Rozumiem że jego matka tylko że jak moja coś zlego zrobi to nie bronię jej a to że rzadko się taka sytuacja zdarza to moja wina???
    Ok koniec tematu...

Magnosia...po tym jak w to mieszkanie włóżyliśmy już ponad 10tys to niestety ale z racji,że nikt tego nie zwróci,musimy tu siedzieć...mieszka się super,bo na swoim. Wszystko moje...co w domu...ale rządzić się nie mogę nigdzie wiecej bo rodzina R mnie żywcem pożre. Tylko kto wiedział??? Zaczęliśmy budowo-remont jak byłam w pierwszej ciąży...ponad poltorej roku temu...wystarczyl rok i wszystko się zmienilo o 360stopni a na wycofanie się za późno...

Arielka ja mam zamiar akurat kupić ale na 62 i 68 będzie ;) i misiowate żeby były:)

Lexie czasem się cieszę że snów nie pamiętam ;)

A właśnie propo snów jak kiedyś mojemu jeden opowiedzialam to kazał mi go gdzieś zapisać i na jego postawie horror ktoś nagra bo taki straszny...brrr ale na te chwile nie strasze ;)

jaroszka lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super macie szpitale. U nas od razu kładą na oddział...:/

Jaroszka jeśli kazał to jedź:* posłuchasz serduszka :)

Ja w środę pierwsze ktg i już się doczekać nie mogę :D <3

Ok zwijam się bo R zaraz będzie a ja w majtach samych :P

Miłego popołudnia życzę:* spokojnego przede wszystkim:)

szczesliwa_mamusia21, jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O rany !
    U nas u Mamy w zasadzie wymieniają drzwi teraz bo mama chciała to zrobić przed świętami jeszcze ... I 3 h właśnie czeka mnie mniej więcej słuchania wiercenia itp itp juz mi łeb odpada: o a smierdzi jak cholera ...
    Właśnie jem 3 jabłko , po takiej ilości musi mnie przeczyscic , no nie ma opcji gorzej jak sraczka mnie złapie a panowie obok WC robią , wspolczuje im:))

szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, Little Frog, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki laseczki , no prawie beret ... no nic trzeba sie przemeczyc ...

Jaroszka powodzenia daj znac po KTG !

Oki wrzuce foto na pewno ! Tylko ze jeszcze nie bede go chyba ubierac no zobaczymy jedno jest pewne jem ogorkowa , bo dzis juz jej ostatni dzien :D

Co do kombinezonikow ja mam 3 , polarkowy i takie zwykle , ale mysle ze jeden by spokojnie starczyl ale mialam super okazje kupilam 3 kombinezony i 2 kurtki wszystko firmowe za 100zł od takiej babeczki takze mega okazja sie trafila zal bylo nie korzystac :)

agaton, Little Frog lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Fatim Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja nie mam w ogóle ktg zleconego :/ ? raz mi wykonywali na IP, można się samemu zgłosić na ktg do szpitala ?
    powiem wam, że zmierzałam się z walizką by trochę popakować choć swoich rzeczy do szpitala i szok nie mieszczę się nawet ze swoimi rzeczami w walizkę :O będę musiała wziąć jeszcze torbę na rzeczy dla dziecka i akcesoria do karmienia...już widzę zadowolenie położnych

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakretka hahaha dobre :D Popij kawą wtedy juz na pewno ich nie oszczedzisz :D Moze szybciej skoncza :D

Bąbelek, jaroszka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ola.321 Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja się dopiero teraz witam :)

byłam zrobić badania przed wtorkiem bo ważne są tylko 3 dni ;).
    Teraz trochę posprzątam ale oczywiście delikatnie ;).

Nadrobiłam Was ale nie wiem co komu odpisać :/.

Więc tak ogólnie, życzę Wam miłego weekendu,
    mam nadzieję że samopoczucie tym co mają pod górkę się poprawi :*.

Będę się odzywać jak będę miała chwilkę ale na tej ostatniej prostej jeszcze tyle do zrobienia!! ;)

Buziaki Dziewczynki!!!! :*

szczesliwa_mamusia21, agaton, Fatim, jaroszka, Little Frog, Nynusia, Magnosia, estrella, Lexie, ewwiel lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 12 września 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fatim u mnie można normalnie zgłosić się na kontrolne ktg . :) a tak zleconego to i Ja jeszcze nie miałam ... Ale Ty później ode mnie wiec może niedługo Ci zleca .
    Arielka zapomnialam , Mam jeszcze jeden polarowy taki na wiosnę:) na 68 :)

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 2178 2179 2180 2181 2182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ