Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
laski ile macie kombinezonów dla malucha? Ja mam jeden taki miś i totalnie zimowy i zastanawiam się czy kupić taki pomiędzy jakiś polarowy. co sądzicie? już głupieje, niby mam wszystko ale cały czas kombinuje co by tu jeszcze i nie wiem co potrzebne a co nie.
-
Ja tak trochę na raty bede nadrabiać
Angela tak jak juz któraś z dziewczyn pisała ładnemu we wszystkim ładnieno ale ja jednak jestem fanka rudych włosów, czerwonych rowniez
Dziewczynki i brzuszki tez były wszystkie piękne! Zapamiętałam Lexie, Zakretke, Paulę i druga Paulę i chyba jeszcze Jola sie pokazała?
Pokoiki cudne! Jak ja na to wszystko lubię patrzeć ehhhh
Lexie, annggela, paula1 lubią tę wiadomość
-
Paulla, ja to bym chyba się psychicznie wykończyła. Moja na odległość potrafi mnie wytrącić z równowagi, a nie robi nic złośliwie, tylko mi najzwyczajniej w świecie czasami na nerwy działa...a tak pod jednym dachem to już tragedia. Ale bądź twarda i silna! Nie daj sobie na głowę wejść.
Lexie, no ja dziękuję za takie sny....chyba bym już nie zasnęła.
A co do prezentów po porodzie, to ja ostatnio mojemu mężowi wspomniałam, że miło by było...ależ się chłopina zdziwił... Muszę mu jeszcze przypomnieć kilka razy i wspomnieć co konkretniej bym chciałaMoże się uda wyżebrać
Zakręcona, biedaku. Mam nadzieję, że ginka szybko odpisze i w końcu Ci ulży. -
Paula, ja napiszę coś, co ja bym zrobiła będąc w takiej sytuacji jak Ty. Nie zdecydowałabym się po prostu na mieszkanie u kogoś, kto mnie nie akceptuje, kogo nie lubię itp. My z mężem mamy mieszkanie na kredyt, nie jest łatwo i ciężko pracowaliśmy, żeby w ogóle kredyt dostać. Jednak mieszkamy sami i mamy spokój, a teściową swoją bardzo lubię tak w ogóle.
Agatka, jak się czujesz? Jak nie przejdzie to jedź na IP.ZakręconaOna, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
W końcu nie napisałam Wam co mi lekarz odpisał w kwestii tej nieszczęsnej luteiny.....
Napisał żebym podjechała na Karową na IP na KTG....hmmmm?!
Podejrzewam, ze chce wykluczyć mikro skurcze, wówczas nic innego nie musiałby mi przepisywać....sama nie wiem?
A Wy co o tym sądzicie?
W ogóle jak to jest, bo ja jeszcze nie byłam na IP....oni mnie tak normalnie przyjmą na sprawdzenie ktg ? -
Tak Jaroszka, zrobią bez problemu. Do szpitala wchodzisz od strony Wisły i podchodzisz do okienka. Tam mówisz co i jak i za chwilę Cię proszą na badanie, ktg itp. Powodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 12:04
jaroszka, polkosia lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
jesteście niemożliwe
wg mnie powinno ją zaboleć jak wnuk za drzwiami będzie,każdy w odwiedziny przyjdzie a ona wstępu do nas nie będzie miała
ja bym jej kijem nie tknęła gdyby potrzebowała pomocy...niestety...a ja jej nigdy nic złego nie zrobiłam...nawet czasem chlebek kupiłam jak kasy nie miała...człowiek to był głupi że w zmianę wierzył
a najlepsze jest to,że jak żale się R kiedy on w pracy to ten zaczyna obrażać za nic moją mamę która staje na rzesach żeby nic złego się nie stało. Rozumiem że jego matka tylko że jak moja coś zlego zrobi to nie bronię jej a to że rzadko się taka sytuacja zdarza to moja wina???
Ok koniec tematu...
Magnosia...po tym jak w to mieszkanie włóżyliśmy już ponad 10tys to niestety ale z racji,że nikt tego nie zwróci,musimy tu siedzieć...mieszka się super,bo na swoim. Wszystko moje...co w domu...ale rządzić się nie mogę nigdzie wiecej bo rodzina R mnie żywcem pożre. Tylko kto wiedział??? Zaczęliśmy budowo-remont jak byłam w pierwszej ciąży...ponad poltorej roku temu...wystarczyl rok i wszystko się zmienilo o 360stopni a na wycofanie się za późno...
Arielka ja mam zamiar akurat kupić ale na 62 i 68 będziei misiowate żeby były:)
Lexie czasem się cieszę że snów nie pamiętam
A właśnie propo snów jak kiedyś mojemu jeden opowiedzialam to kazał mi go gdzieś zapisać i na jego postawie horror ktoś nagra bo taki straszny...brrr ale na te chwile nie straszejaroszka lubi tę wiadomość
-
Super macie szpitale. U nas od razu kładą na oddział...
Jaroszka jeśli kazał to jedź:* posłuchasz serduszka
Ja w środę pierwsze ktg i już się doczekać nie mogę
Ok zwijam się bo R zaraz będzie a ja w majtach samych
Miłego popołudnia życzę:* spokojnego przede wszystkim:)szczesliwa_mamusia21, jaroszka, IviQ lubią tę wiadomość
-
O rany !
U nas u Mamy w zasadzie wymieniają drzwi teraz bo mama chciała to zrobić przed świętami jeszcze ... I 3 h właśnie czeka mnie mniej więcej słuchania wiercenia itp itp juz mi łeb odpada: o a smierdzi jak cholera ...
Właśnie jem 3 jabłko , po takiej ilości musi mnie przeczyscic , no nie ma opcji gorzej jak sraczka mnie złapie a panowie obok WC robią , wspolczuje im:))szczesliwa_mamusia21, Bąbelek, Little Frog, jaroszka lubią tę wiadomość
-
dzieki laseczki , no prawie beret ... no nic trzeba sie przemeczyc ...
Jaroszka powodzenia daj znac po KTG !
Oki wrzuce foto na pewno ! Tylko ze jeszcze nie bede go chyba ubierac no zobaczymy jedno jest pewne jem ogorkowa , bo dzis juz jej ostatni dzien
Co do kombinezonikow ja mam 3 , polarkowy i takie zwykle , ale mysle ze jeden by spokojnie starczyl ale mialam super okazje kupilam 3 kombinezony i 2 kurtki wszystko firmowe za 100zł od takiej babeczki takze mega okazja sie trafila zal bylo nie korzystacagaton, Little Frog lubią tę wiadomość
-
ja nie mam w ogóle ktg zleconego
? raz mi wykonywali na IP, można się samemu zgłosić na ktg do szpitala ?
powiem wam, że zmierzałam się z walizką by trochę popakować choć swoich rzeczy do szpitala i szok nie mieszczę się nawet ze swoimi rzeczami w walizkębędę musiała wziąć jeszcze torbę na rzeczy dla dziecka i akcesoria do karmienia...już widzę zadowolenie położnych
-
A ja się dopiero teraz witam
byłam zrobić badania przed wtorkiem bo ważne są tylko 3 dni.
Teraz trochę posprzątam ale oczywiście delikatnie.
Nadrobiłam Was ale nie wiem co komu odpisać.
Więc tak ogólnie, życzę Wam miłego weekendu,
mam nadzieję że samopoczucie tym co mają pod górkę się poprawi :*.
Będę się odzywać jak będę miała chwilkę ale na tej ostatniej prostej jeszcze tyle do zrobienia!!
Buziaki Dziewczynki!!!! :*
szczesliwa_mamusia21, agaton, Fatim, jaroszka, Little Frog, Nynusia, Magnosia, estrella, Lexie, ewwiel lubią tę wiadomość