Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
FAtim jakbym nie miała zagrożonej ciąży to jeszcze też bym na ktg nie biegała, dopiero za jakiess 2 tyg a tak nakaz ze szpitala mam ze 2x w tyg wiec nawet sie ciesze. Człowiek spokojniejszy choc komplikuje to sprawę czasową bo kolejka itd
ZakręconaOna ja moge 3 kg jakbłek zjeść i nic.... zależy od organizmu
Paula super wieści z silnikiem:)))) jedne problem zz głowy:)
A ja się pochwalę że mój bez żadnego ponaglenia czy nawet proszenia(cud normalnie) złożył komodę(troszkę mu pomogłam) i poukładałam ciuszki. Tylko kurcze dla mnei 50,56 czy 62 wyglada tak samo a musiałam to jakoś poukładać rozmiarówka hehehe ale się udało. Jeszcze jutro ostatnie prasowanie.
Zatem już prawie wsyztsko jest> jeszcze USC o uznanie ijcostwa, spakować torbę do szpitala i mogę we wt się kłaść)
Little Frog lubi tę wiadomość
[/link]
NT=1,0, 2,995 MoM B-HCG 0,620 Pappa T21 1 :98 Wynik po Nifty 1:238000000 Kornelek)))
-
Lexie serio ??? :o na długość palca ??? Przecież Ja nie wcisne palca w kakalec tyle ... Ja pitole zesram się w locie chyba !
Ja wzielam sobie kubek dziś 250 ml ale żołądek aż mnie boli , okropne to.
Agaton ginka tez mi poleciła te co napisalas właśnie , mam te swoje tez mogę i zobaczymy ale jutro zadzialam . Czemu nie jestem dzieckiem , żeby Mama to zrobiła: o: ( -
nick nieaktualny
-
Magnosia wrote:Agatka, co u Ciebie?
Magnosia, Lexie lubią tę wiadomość
-
agania wrote:Jeju ja tez mam problemy z zaparciami, czasami już nie wiem co mam jeść żeby mi dupę ruszyło
masakra.
Agatka no i ewidentnie za wcześnie na poród ! Cieszę się ze ustało . Możliwe , ze od duphastonu , jakby nie patrzeć progesteron działa lagodzaco , ze tak się wyraze na szyjkę i ogólne skurcze . Jednak po cos przepisują przy skurczach wiec możliwe ze od tego ! musisz uważać na siebie ,kiedy masz jakąś wizytę? -
ZakręconaOna wrote:Lexie serio ??? :o na długość palca ??? Przecież Ja nie wcisne palca w kakalec tyle ... Ja pitole zesram się w locie chyba !
Ja wzielam sobie kubek dziś 250 ml ale żołądek aż mnie boli , okropne to.
Agaton ginka tez mi poleciła te co napisalas właśnie , mam te swoje tez mogę i zobaczymy ale jutro zadzialam . Czemu nie jestem dzieckiem , żeby Mama to zrobiła: o: (
Jak widzisz,nie pamietałam jednak,ostatni raz to chyba bylam nastolatka jak mialam czopek wkladany..wybacz ze Cie nastraszylam :-*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2015, 19:56
-
aagatkaa1984 wrote:Nafaszerowalam sie magnezem, nospa + ciepla kapiel i przeszlo. Ale nie na żarty sie przestraszyłam, bo to ewidentnie regularne skurcze. Moze to od odstawienia duphastonu, bo od piątku nie biore
To dobrzeTeż już miałam takie akcje ze skurczami co 10-15 min. Potem się wyciszyło. Czekajmy jeszcze
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
ZakręconaOna wrote:Kuzwa jak Ja Cie doskonale rozumiem: (
Najgorsze jest to, że na mnie np. jabłka kompletnie nie działają. Kilka razy udało mi się pójść do kibelka po ince, ale później im częściej zaczęłam ją pić tym było gorzejśliwki suszone nieraz coś tam u mnie ruszą. A tak to bieda
-
Mialam w czwartek, szyjka dluga, zamknięta. Mialam odstawić duphaston, ale jeszcze tak sobie pobiorę rano, a pozniej co drugi dzien, bo może to faktycznie jakis szok dla organizmu. A ja Wam dziewczyny pocheale sie, ze po 12 latach przerwy jazdy samochodem jako kierowca, dzisiaj bylam na pierwszych jazdach doszkalajacych i wracam na polskie drogi
Magnosia, szczesliwa_mamusia21, agania, Lexie, stokrotka25, ZakręconaOna, onka, Nynusia, agaton, Little Frog, estrella lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, współczuję Wam tych zaparć. Nie udzielam się w tym temacie, bo nie mam tego problemu i nie wiem co poradzić. Może to kwestia diety? Ja na cukrzycowej jem tylko ciemne pieczywo z ziarnami, dużo owoców, warzyw i wody. Może to jest sposób? I codziennie jem jeden jogurt naturalny...Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Nie no, nie idzie was doczytać po dzisiejszym dniu
Wpadłam napisać, że Tadek dzisiaj tak mi leżał na jakimś nerwie, że nie mogłam chodzić i noga się pode mną sama uginała
A moja kotka zrobiła mi fałszywy alarm porodowy.. Więc meliska zaparzona i zaraz odpalamy "za jakie grzechy dobry boże", bo za bardzo polecałyścieewwiel lubi tę wiadomość
-
Magnosia wrote:Dziewczyny, współczuję Wam tych zaparć. Nie udzielam się w tym temacie, bo nie mam tego problemu i nie wiem co poradzić. Może to kwestia diety? Ja na cukrzycowej jem tylko ciemne pieczywo z ziarnami, dużo owoców, warzyw i wody. Może to jest sposób? I codziennie jem jeden jogurt naturalny...
Ja piję bardzo dużo wody. Samej wody. To samo z owocami, jem ich sporo, może powinnam więcej warzyw wprowadzić...